من موندم که ما اینجا بحث کنیم میان درجه سنی بازی رو تغییر میدن...نیست که اخه تو ایران هم درجه سنی رعایت میشهخب تو اين تاپيك مي خوايم درباره درجه سني بازيها بحث كنيم. كه چرا فلان درجه رو گرفته و به نظر شما بايد چه درجه اي بايد مي گرفت. همچنين در مورد بازيهاي در حال ساخت ( نوع درجه سني ) صحبت خواهيم كرد. و مواردي در اين زمينه......
خب ..... در جواب اين دوست عزيز بگم كه ما با درجه سني اصلي بازي كار داريممن موندم که ما اینجا بحث کنیم میان درجه سنی بازی رو تغییر میدن...نیست که اخه تو ایران هم درجه سنی رعایت میشه
مثلا gta sa درجه سنی +18 داره...توی گیم نت بچه 5 ساله داره بازی میکنه....
فقط بگم هی میگین ایران این طور ایران اون طور این جا هم کراک هست....رایت همه نو سی دی هست....بچه ی پنج ساله ای که داره GTA بازی می کنه هست و ...من موندم که ما اینجا بحث کنیم میان درجه سنی بازی رو تغییر میدن...نیست که اخه تو ایران هم درجه سنی رعایت میشه
مثلا gta sa درجه سنی +18 داره...توی گیم نت بچه 5 ساله داره بازی میکنه....
فايده ي اين بحث اينه كه با درجه سني هاي متفاوت بازيها آشنا ميشيم و مي فهميم چرا براي اين بازي فلان درجه سني در نظر گرفته شده . مثلا GTA:sa چرا M گرفته و به نظر شما بايد چي ميگرفتمن منظورم اینه که این بحث چه فایده ای داره؟؟؟
خوب اگه ما بخوایم نظر بدیم پس اونها چیکارن؟فايده ي اين بحث اينه كه با درجه سني هاي متفاوت بازيها آشنا ميشيم و مي فهميم چرا براي اين بازي فلان درجه سني در نظر گرفته شده . مثلا GTA:sa چرا M گرفته و به نظر شما بايد چي ميگرفت
نمي دونم شايد باز كردن اين تاپيك اشتباه بوده ولي من نيازشو اينجا حس كردم چون ما تو هيچ تاپيكي درباره ي درجه سني بازيها بحث نميكنيم...خوب اگه ما بخوایم نظر بدیم پس اونها چیکارن؟
GTA:SA اول +17 بود ولی بعد از اینکه هکر ها اون بازی اینتراکتیو رو توی این بازی کشف کردن و پچشو دادن بیرون (نمونش HOT Coffee) ریتینگش هم رفت روی +18
خوب درسته دیگه
چی میشه گفت..........
یادمه 7 سالم بودنمي دونم شايد باز كردن اين تاپيك اشتباه بوده ولي من نيازشو اينجا حس كردم چون ما تو هيچ تاپيكي درباره ي درجه سني بازيها بحث نميكنيم...

اما اگر بر اساس افکار ایران بخواین حساب کنین همون بازی تو ایران ممنوعه هست