Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
از کجاش کلید بگیرم ؟
فقط ی بخش داره که اونم کی استیم میخواد !!!
ببین قبلا بچه ها هم گفته بودن این دراپ non-steam هست و ما با استیم کاری نداریم .یعنی با اینکه key که میداد کلمه استیم هم داخلش نوشته بود ولی خب قرار بر این بود شما زمانی که اکسس داخل اینوِنتوری توییچت اومد بری و سایتی که پایین میزارم claim کنی .ماجرای کلِیم کردن هم بخاطر حجم زیاد پلیری که اون لحظه حجوم اوردن برای کلیم کردن سایت ارور میداد و شما باید همش رفرش میکردی و دوباره کلیم میکردی.برای من بعد از حدود ده یا یازده بار اوکی شد . در ادامه دیگه شما نباید کاری میکرد خودشون هم نوشته بودن "No further action is required" .

Arena Breakout: Infinite丨Twitch Drops

من فرداش بدون چک کردن ایمیل و این صحبتا گفتم امتحان کنم ببینم دانلود میشه که شد !

جنگ بین دو کپی کار :)) یکی بره از خود نیکیتا بپرسه سلاح ها و اتچمنت های غیر روسی رو از کجا لایسنس کرده :))
تا اومجا تو نت جوستجو کردم بابت تمام لایسنس ها پول پرداخت شده. مثل این اسکوپ ها که خود سازنده اسکوپ اکوتک تبلغ کرده بود

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or