Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
از کجاش کلید بگیرم ؟
فقط ی بخش داره که اونم کی استیم میخواد !!!
ببین قبلا بچه ها هم گفته بودن این دراپ non-steam هست و ما با استیم کاری نداریم .یعنی با اینکه key که میداد کلمه استیم هم داخلش نوشته بود ولی خب قرار بر این بود شما زمانی که اکسس داخل اینوِنتوری توییچت اومد بری و سایتی که پایین میزارم claim کنی .ماجرای کلِیم کردن هم بخاطر حجم زیاد پلیری که اون لحظه حجوم اوردن برای کلیم کردن سایت ارور میداد و شما باید همش رفرش میکردی و دوباره کلیم میکردی.برای من بعد از حدود ده یا یازده بار اوکی شد . در ادامه دیگه شما نباید کاری میکرد خودشون هم نوشته بودن "No further action is required" .

Arena Breakout: Infinite丨Twitch Drops

من فرداش بدون چک کردن ایمیل و این صحبتا گفتم امتحان کنم ببینم دانلود میشه که شد !

جنگ بین دو کپی کار :)) یکی بره از خود نیکیتا بپرسه سلاح ها و اتچمنت های غیر روسی رو از کجا لایسنس کرده :))
تا اومجا تو نت جوستجو کردم بابت تمام لایسنس ها پول پرداخت شده. مثل این اسکوپ ها که خود سازنده اسکوپ اکوتک تبلغ کرده بود

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان چیکار کنم همش به خاطر پکت لاست بالا از بازی میندازددم بیرون در صورتی که تو هیچ گیم دیگه ای پکت لاست ندارم
چه سروری و dns استفاده میکنید ؟

دوستان چیکار کنم همش به خاطر پکت لاست بالا از بازی میندازددم بیرون در صورتی که تو هیچ گیم دیگه ای پکت لاست ندارم
چه سروری و dns استفاده میکنید ؟
سرور هارو دستی انتخاب کن
برای من سرور های روسیه و میدل ایست اصلا جواب نیست بیشتر با eu east و eu south بازی میکنم

• Like
Reactions: lesnerss
سلام

آقا ما بعد از arena پلی دادن تصمیم گرفتیم بیایم tarkov فقط یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

رفقا بازی واسه ما ایرانیا فیلتره؟ با چه نرم افزاری میرید شما؟ مشکل پینگ ندارید؟ لگ؟

بعد اینکه برای خرید ریجن روسیه بازی حتمن باید با ای پی روسیه بریم؟ یعنی نمیشه یه بار با ای پی روسیه بازی رو فعال کنیم بعد از اون دیگه بدون ای پی روسیه بریم تو بازی؟ یا حتمن باید گلوبال بگیریم؟ تفاوت قیمتشون خلی زیباده

یه سوال دیگه اینکه Arena یه حالت p2w داره! یعنی شما باید گلوله اسلحه هارو به قیمت خون پدر سازنده چینی بازی بخری! یعنی امدن گلوله هارو لول بندی کردی از 0 تا 7! شما واسه گلوله لول 5 یا 6 باید وام بگیری تا بتونی ۴ تا خشاب بخری میخواستم ببنیم tarkov همچین سیستمی داره یا نه؟ خب 100 درصد شما گلوله لول پایین بگیری نمیتونی منصفانه درگیر بشی این میشه p2w چون یه پلیر معمولی که زیادم حرفه ای نیست نمیتونه این همه پول واسه گلوله بده! خداوکیلی بگید که tarkov اینجوری نیست؟

دمتون گرم

سلام

آقا ما بعد از arena پلی دادن تصمیم گرفتیم بیایم tarkov فقط یه سری سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

رفقا بازی واسه ما ایرانیا فیلتره؟ با چه نرم افزاری میرید شما؟ مشکل پینگ ندارید؟ لگ؟

بعد اینکه برای خرید ریجن روسیه بازی حتمن باید با ای پی روسیه بریم؟ یعنی نمیشه یه بار با ای پی روسیه بازی رو فعال کنیم بعد از اون دیگه بدون ای پی روسیه بریم تو بازی؟ یا حتمن باید گلوبال بگیریم؟ تفاوت قیمتشون خلی زیباده

یه سوال دیگه اینکه Arena یه حالت p2w داره! یعنی شما باید گلوله اسلحه هارو به قیمت خون پدر سازنده چینی بازی بخری! یعنی امدن گلوله هارو لول بندی کردی از 0 تا 7! شما واسه گلوله لول 5 یا 6 باید وام بگیری تا بتونی ۴ تا خشاب بخری میخواستم ببنیم tarkov همچین سیستمی داره یا نه؟ خب 100 درصد شما گلوله لول پایین بگیری نمیتونی منصفانه درگیر بشی این میشه p2w چون یه پلیر معمولی که زیادم حرفه ای نیست نمیتونه این همه پول واسه گلوله بده! خداوکیلی بگید که tarkov اینجوری نیست؟

دمتون گرم

به نظرم همون آرنا بمونید بهتره. دلیلش هم این هست که آرنا در مقایسه با تارکوو بهینه تر هست. یعنی شما تو اولین سوییچی که از آرنا به تارکوو بکنید همون اول گرافیک بازی تو چشمتون میزنه . پرفورمنس ضعیف بازی .دی سینک و ...

در مورد گلوله ها تارکوو هم رده بندی داره منتها خوبی تارکوو این هست که شما بعضی تیرهای تاپ رو نمیتونی بخری و برای داشتنش یا باید داخل رِید پیدا کنی و یا اینکه تو هاید اوت بسازیش ! درسته تو تارکوو در نگاه اول تیر های تاپ با پول بدست نمیاد اما در نهایت باز هم جدا سازی پلیر توش هست که خب طبیعیه. منظورم این هست که شما برای ساخت همون تیر باید هاید اوت خودت رو لول آپ کنی (که لوازم و هزینه ها و تسک های خودش رو داره) وسیله ها مورد نیاز رو تهیه کنی , سوخت لازم برای کرفت کردنش تامین کنی و در نهایت بعد از جمع کردن همه این ها 8 ساعت و یا خیلی بیشتر صبر کنید تا مثلا 60 دونه از اون گلوله رو ظرف مدتی که گفتم بهتون تحویل بده. اون جدا سازی که گفتم اینجا مطرح میشه که پلیری که تایم خیلی زیادی برای بازی میذاره دسترسی بیشتر به این لوازم داره و در کل باید بگم تارکوو تایم واقعا بالا تری رو از پلیر میگیره.

تارکوو بازی با پتانسیل خیلی خوبی هست و اتمسفری که تارکوو داره بازی های موجود نمیتونن حتی نزدیکش بشن منتها دست سازنده خوبی نیوفتاده و خیلی زمان میبره تا به اونجایی که باید برسه.

در اخر اگر میخواید با دوستاتون بازی کنید و اولین باره میخواید تارکوو بزنید و تایم زیادی هم پلی نمیدید بنظرم سمتش نرید چون اکثرا کتک خور میشید نه تنها توسط انمی بلکه توسط دوستان خودتون هم ! (قرار هست خیلی همدیگه رو به اشتباه بکشید)

سلام

دمتون گرم
من جفتشو بازی کردم
arena خیلی جای کار داره تنها نکته مثبتش نسبت به تارکو فقط گرافیک هست ، حتی همین چند وقت پیش هم دوباره دانلود کردم اما به هیچ عنوان برام جالب نبود البته تارکو هم مشکل زیاد داره اما قابل چشم پوشی هست
تارکو خیلی بازی سنگینیه مخصوصا اگر همین الان بخوای بخری که تقریبا 3 ماه از وایپ گذشته و همه فول هستن و پارت میکنن
یادگیری تارکو به نسبت arena خیلی سخت تر هست ، تو مپ نداری ، task نمیدونی کجا باید انجام بدی و .... ، همینجوری عین بلانسبت بره تپل مپل میندازتت توی رٍید همه از روت رد میشن :D
اما اگر 40 50 ساعت اول تحمل کردی و این سبک دوست داشتی دیگه نمیتونی ازش دل بکنی
ریجن روس بخری حتما ip روس میخواد وسط بازی هم اگر تغییر ip بدی مندازتت بیرون البته گادپیینگ فکر کنم سرور روسیه داشته باشه باز مطمئن نیستم
فیلتر نیست
تارکو p2w اون شکلی نیست ولی یه چیزی داره که برای اول وایپ آنبالانس میکنه ، مثلا من نسخه edge of darkness خریدم (الان نیست جاش unheard eddition اومده) ، خب یه آپشنایی داره که نسبت به کسی که نسخه استاندارد گرفته فرق میکنه و من شرایطم بهتره اما این شرایط فقط برای اول وایپ هست ، تو میتونی همه چیزه بازی آنلاک کنی فقط با تلاش بیشتر از من :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or