Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
نمیتونم دقیق بگم ولی گویا اینطور که بوش میاد arena breakout قراره خوب از خجالت تارکوو در بیاد !

امروز تونستم کمی بیشتر ازش ببینم , میشه ازش انتظاراتی داشت.

این اصلا خود تارکوه.
قشنگ میتونه اسمش Tarkov 2.0 باشه.

جداً این بازی واقعیه؟!

بعد موبایل آخه ؟
واقعا چرا؟؟!!
تمرکز کنین روی نسخه PC و کنسول دیگه لعنتیا.

============

نمیتونم دقیق بگم ولی گویا اینطور که بوش میاد arena breakout قراره خوب از خجالت تارکوو در بیاد !

امروز تونستم کمی بیشتر ازش ببینم , میشه ازش انتظاراتی داشت.

من که خیلی خوشم اومد
برای بتا ثبت نام کردم ولی بعید میدونم به من برسه ، احتمالا یه ماه دیگهبه صورت EA عرضه میشه

این اصلا خود تارکوه.

جداً این بازی واقعیه؟!

بعد موبایل آخه ؟
واقعا چرا؟؟!!

============
یه جا تو همون کلیپ لندمارک میگه سازنده های این بازی خیلی تارکوو پلی دادن بخاطر اینکه تو بازی که ساختن قشنگ اومدن دست گذاشتن رو آوردن چیزایی که کامیونیتی سالهاست از bsg میخواست.

برای خود من به شخصه اصلا مهم نیست که بازی یه کپی از تارکوو .اونم بخاطر اینکه اصلا نیاز بود یه بازی در مقابل تارکوو داشته باشیم .چون زمانی که رقابت نباشه شرکتی مثل bsg ادعای خدایی میکنه و دست پلیر رو سالها برای اوردن چند تا قابلیت ساده میزاره تو حنا !

الان این بازی هم f2p هست هم رو موتور انریل ران میشه, هم مپ داریم تو بازی و هم تو بازی اگه با دوستت بازی میکنی احتمال زدن دوست خیلی پایینه چون گزینه ای هست که فرندلی رو نشون میده برات.راهنمایی های خوبی میکنه برای کسانی که اشنایی چندانی با این سبک بازیها ندارن.ارزش هر آیتم رو تو بازار (فیلی مارکت) داخل بازی بهت نشون میده و...این یعنی علاوه بر گیمر های هاردکور به نظرم گیمر های کژوال رو هم اینا هدف قرار دادن و قطعا بیس پلیر بیشتری رو این بازی خواهد گرفت. به شخصه برام فورس کردن پلیر برای یاد گرفتن و مپ و ammo و کلی چیزهای دیگه که نیاز به تایم بالایی هست و هر کسی این تایم رو نداره خیلی سیاست بدی هست .بارها بخاطر یاد گرفتن مپی تو تارکوو خواستم بازی رو کنار بزارم چون حوصله و تایم بالایی میخواد و صرفا یاد گرفتن اکسترکشن ها نیست و کلا باید رو مپ مسلط باشی تا بتونی pvp ها رو کنترل کنی.

من بیشتر نگران گان پلی و pvp های بازی هستم و امیدوارم نهایت وسواس رو توش به خرج بدن.

واقعا مشخصه که تارکو رو شخم زدن و جاهایی که نیاز به پیشرفت و بهبود داشت رو بهش اضافه کردن.
من نسخه موبایلش رو دانلود کردم که تست کنم چقدر اشتراک داره با نسخه pc.
من بیشتر نگران گان پلی و pvp های بازی هستم و امیدوارم نهایت وسواس رو توش به خرج بدن.
دقیقا + آنتی چیت که مهمترین عامله.
مشکل اصلی من با تارکو همین چیترهای زیاد بود که موقع بازی کردن انگیزم رو به مرور ازم گرفت.

جلوش رو که نمیشه گرفت حداقل یه سیستمی پیاده کنن که درصد چیترها کمتر بشه.

Arena Breakout Infinite is Tarkov Killer​

نیکیتا یکم باید کمتر بخوابه این روزا !

فقط اونجاش که وقتی داخل ساختمون رو نِید کرد شیشه های پنجره طبقه بالا ریخت پایین .همین جزییات کوچک به شدت روی تجربه پلیر تاثیر میزاره که لذت بیشتری از بازی ببره .

این اصلا خود تارکوه.

جداً این بازی واقعیه؟!

بعد موبایل آخه ؟
واقعا چرا؟؟!!

============
بازی چینیه متاسفانه برای سوددهی باید تمرکز رو بذارن روی موبایل، الانم معلومه چون دیدن نیکیتا گند زده شروع کردن با جدیت رو پورت پی سی کار کردن

• Like
Reactions: m.d.makan
بازی چینیه متاسفانه برای سوددهی باید تمرکز رو بذارن روی موبایل، الانم معلومه چون دیدن نیکیتا گند زده شروع کردن با جدیت رو پورت پی سی کار کردن
من امروز نسخه موبایل رو بازی کردم.
جدا این ویدئوهایی که از نسخه PC میبینم چند سر و گردن خفن تره.
تو همه چی بارها نسخه PC بهتره.

اولش فکر کردم چون همزمان دارن روی نسخه موبایل و PC کار میکنن نسخه ها یکی باشن ولی بعد بازی کردن متوجه شدم کاملا بیلدها جدان.

خلاصه که خیلی خیلی پروژه جذابیه.
فقط به خاطر رایگان بودن مطمئنا میشه بهشت چیترها که عملا بازی رو نابود میکنه.
امیدوارم تنسنت براش چاره ای داشته باشه.

من امروز نسخه موبایل رو بازی کردم.
جدا این ویدئوهایی که از نسخه PC میبینم چند سر و گردن خفن تره.
تو همه چی بارها نسخه PC بهتره.

اولش فکر کردم چون همزمان دارن روی نسخه موبایل و PC کار میکنن نسخه ها یکی باشن ولی بعد بازی کردن متوجه شدم کاملا بیلدها جدان.

خلاصه که خیلی خیلی پروژه جذابیه.
فقط به خاطر رایگان بودن مطمئنا میشه بهشت چیترها که عملا بازی رو نابود میکنه.
امیدوارم تنسنت براش چاره ای داشته باشه.
در حالتیکه که فری نباشه هم باز قضیه چیت گل آلوده اونم به خاطر اینکه زمانی که پولی باشه خود شرکت هم بدش نمیاد از بودن چیتر, چون این چرخه باز در اخر به نفع خود شرکت هست اگر از دستش در نره این وضعیت. چیتر>بن>خرید دوباره

پروژه خوبی هست منتها چینی ها ظواهر کار رو تا حد زیادی در میارن ولی از باطن کار نمیشه حرفی زد .من باز هم میگم از گان فایت بازی (اصلی ترین قسمت) اصلا اطمینان ندارم چون خودم هم key گیرم نیومد نتونستم تست کنم منتها از کلیپ هایی که دیدم در اون حیطه کمی نگرانم .

یه مورد دیگه هم اینکه بابا لامصب حداقل آیتم های داخل بازی رو یکم عوض میکردی. از golden lion گرفته تا اگر اشتباه نکنم ایتمی مثل plexiglass که عملا تو خود تارکوو هم آیتم بسیار کم ارزش و کمرنگی هست رو هم تو بازی اورده !

• Like
Reactions: m.d.makan
یه مورد دیگه هم اینکه بابا لامصب حداقل آیتم های داخل بازی رو یکم عوض میکردی. از golden lion گرفته تا اگر اشتباه نکنم ایتمی مثل plexiglass که عملا تو خود تارکوو هم آیتم بسیار کم ارزش و کمرنگی هست رو هم تو بازی اورده !
اینها دارن BSG رو ترول میکنن.
برو ویدئوهایی که به اشتباه در مورد کپی پیست کردن کدهای بازی اومده رو ببین.
حتی تو کدبیس بازی مستقیم اسامی آیتم ها ، باسها و ویژگیهای تارکو رو آوردن ، این اصلا تصادفی نیست.
کپی پیست هم نمیتونه باشه چون EFT تو یونیتی و زبان #C نوشته شده و Arena با آنریل و زبان ++C.

خلاصه از این لحاظ همون حرف خودته که میگی گرفتن رو نیکیتا و BSG اونهم خیلی ناجور.

• Like
Reactions: Big Band and ZEN 2
ساعت 3:30 صبح key دراپ میکنن ، باید یک ساعت استریم نگاه کنید
قبلش اکانت twitch با اکانت arena لینک کنید و به محض اینکه در twitch جایزه تون گرفتید در خود سایت Arena Breakout: Infinite丨Twitch Drops گزینه claim بزنید که key رو بده
تعداد key ها محدوده هرکی زودتر claim کنه گیرش میاد

ساعت 3:30 صبح key دراپ میکنن ، باید یک ساعت استریم نگاه کنید
قبلش اکانت twitch با اکانت arena لینک کنید و به محض اینکه در twitch جایزه تون گرفتید در خود سایت Arena Breakout: Infinite丨Twitch Drops گزینه claim بزنید که key رو بده
تعداد key ها محدوده هرکی زودتر claim کنه گیرش میاد
تو همین سبک بنظرت به غیر تارکوو چه گیمی خوبه و پیشنهادش میکنی ؟ دنبال جایگزین تارکوو میگردم :D چیترا اعصابمو بهم ریختن کلا تارکوو گذاشتم کنار
امروز موج سوم دارپ شدن کلیدها رو داریم.
به وقت ما ساعت 7:30 عصر امروز شروع میشه.
روالش هم که متین توضیح داد ، توییچ رو که لینک کردی به اکانتت باید یک ساعت استریم ببینی و سریع کلید رو که برات دراپ شد Claim کنی تو سایت که بهت بده.

Screenshot 2024-05-13 143301.jpg

فقط همونطور که میبینی خودش گفته که کلیدها برای نسخه Non-Steam هست.
اگه گرفتی سعی نکن توی استیم وارد کنی.
باید از سایت دانلود کنی.

امروز موج سوم دارپ شدن کلیدها رو داریم.
به وقت ما ساعت 7:30 عصر امروز شروع میشه.
روالش هم که متین توضیح داد ، توییچ رو که لینک کردی به اکانتت باید یک ساعت استریم ببینی و سریع کلید رو که برات دراپ شد Claim کنی تو سایت که بهت بده.

View attachment 337109

فقط همونطور که میبینی خودش گفته که کلیدها برای نسخه Non-Steam هست.
اگه گرفتی سعی نکن توی استیم وارد کنی.
باید از سایت دانلود کنی.

دراپ دوم خیلی تایم بدی افتاده بود برای ما. ساعت 3.30 شب !

این بار ببینیم میتونیم تور کنیم یا نه .

انگار قضیه داره جدی میشه و تنسنت ظاهرا یکسری ASSET ، مدل ، صدا و... رو کپی پیست کرده:

=========
اینها گفته های نیکیتاست ، باید دید تنسنت چطور از خودش دفاع میکنه.
قشنگ جنگه بین BSG vs Tencent

انگار قضیه داره جدی میشه و تنسنت ظاهرا یکسری ASSET ، مدل ، صدا و... رو کپی پیست کرده:

=========
اینها گفته های نیکیتاست ، باید دید تنسنت چطور از خودش دفاع میکنه.
قشنگ جنگه بین BSG vs Tencent
جنگ بین دو کپی کار :)) یکی بره از خود نیکیتا بپرسه سلاح ها و اتچمنت های غیر روسی رو از کجا لایسنس کرده :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or