Epic Game:کنسول های نسل بعد به اندازه ی کافی قدرتمند نیستند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
The Unreal Engine موتور بازی سازی است که توسط Epic Games ساخته شده واین روز ها در بیشتر بازی ها مورد استفاده قرار میگیرد.Epic Games این روز ها در حال ساخت موتور جدید The Unreal Engine یعنی Unreal Engine 4 هستند.در حضور این تکنولوژی،Epic Games ایده هایی برای اینکه نسل بعد چه چیزی احتیاج دارد تا از موتور آن ها استفاده کند را معین کرده است.
در ابتدا باید گفت:Epic Games با کنسول های نسل بعد که PS4 و Xbox 720 نامیده میشوند به مشکل برخورده است و بر این عقیده است که آن ها به اندازه کافی برای موتور بعدی آن ها آماده نشده اند و به MS و Sony گفته است تا بیشتر کنسول های بعدی خود را مجهز کنند.در زیر شما نقل قولی که قبلا توسط Epic Games به طور ضمنی مطرح شده بود را میخوانید که EG خواهان کارایی بیشتر کنسول های نسل بعد است.متاسفانه اینطور به نظر میرسد که مشخصات فنی این کنسول ها به Epic Games داده شده و انتظارات آن ها برآورده نشده است.
این چیزی است که Epic در مورد اینکه چه چیزی از کنسول های نسل بعد میخواهد گفته است:
این نظر Epic و به ویژه Tim Sweeney است؛برای تحریک MS و Sony که کنسول های نسل بعد آن ها مثل یک موبایل نباشند.آن ها به یک جهش نیاز دارند؛آنها نیاز دارند که به پردازش تصاویری شبیه به فیلم Avatar نزدیک شوند.این چیزی است که ما و گیمران میخواهیم.حتی اگر خودشان(گیمر ها)ندانند نیز این را میخواهند.
Epic Games به دنبال یک جهش بزرگ برای تکنولوژی هایی که امروزه استفاده میشوند است.به نظر میرسد که آنها مطمئن نیستند Sony و Microsoft این سخت افزار ضروری را تهیه کنند.امیدواریم Sony و MS به حرف هایی که Epic Games میخواهد به آنها بزند گوش کنند و ما شاهد یک جهش در کارایی کنسول های نسل بعد باشیم.
منبع

و PS3 هم فقط زور میزد کسی هم کاری نداشت که قویتره.
باورش سخته برام. یعنی کسانی هستن مثل شما که هنوز فکر میکنن ps3 قویتره. باری به هرجهت :|.
باورم نمیشه هنوز کسایی باشن که گرافیک God3 , Killzone 3 و Uncharted رو انکار کنن. اگه دو سوم گرفیک Killzone بیاد رو 360 که ذوب میشه.
دیگه خواهرزاده ی 3 ساله ی من هم میدونه PS قویتره. یه کم رو حرفاتون فکر کنین.
پس واجبه واسه روشن شدن بعضی چیزها و نمایش دادن یه سری FACT فردا بلاگ بزنم. بد بهانه‌ی دستم اومد :).
-------------
نظر دوستان انجین‌ساز تا حدودی تاثیر داره در ساخت کنسول ولی اون چیزی که اینها میخوان احتمالا 2015 اماده تولید میشه!. بعد اون سخت افزاری گه بازی AAA ش گرافیکی درحد AVATAR داشته باشه قیمتش هم تو همون مایه هاست. بعد اینا فکر نرم‌افزار رو نمیکنن یعنی؟ یکی مثل اکتیویژن بازیهاش رو 100$ کمتر قیمت نمیزاره چون گرافیک Call of Duty ـ(LOLـ) درحده Black Hawk Down شده.

سخت افزارها تا حدی برسن که 1080p رو توی 60 فریم ثابت اجرا کنن و DX11 رو کامل پشتیبانی کنن و بازیهای 3Dشون در 720p حقیقی اجرا بشهف کافیه (نظر بنده).
تیم سوئینی هم اگر بهش فشار میاد بره مرخصی یا جم کنه بروبچها رو یه دستی به UE4 برسونن و روی همین چیزی که سونی و ماکروسافت بهشون ارائه داده بهینه و هماهنگش کنن.

آخرین ویرایش:
بارو نمیشه هنوز کسانی هم باشن که فکر میکنن ps3 قویتره !!.

باورم نمیشه هنوز کسایی باشن که گرافیک God3 , Killzone 3 و Uncharted رو انکار کنن. اگه دو سوم گرفیک Killzone بیاد رو 360 که ذوب میشه.

مشخصه نظر ها رو گوش میدن اما باز هم به سیاست هاش شرکت ها برمیگرده که چطور کنسول هاشون رو بسازن و بخوان چقدر خرج کنن .

با این وضعیت من فکر نمیکنم سونی دیگه بخواد روی کنسولش ضرر بده بعد PS3 برای همین بلند پروازی بی بلند پروازی وقتی ماکروسافت هم میبینه کنسول های نینتندو و سونی انقدر خوف نیستن انم میگه مگه دیوانم روی کنسولم ضرر کنم همین میشه که هیچ کدام سخت افزار خوف نمیبندن تمام .

یعنی دلش درد میکنه این همه هزینه کنند و موتور بازی سازی قوی بسازه ؟!
این دقیقا مثل این میمونه که در ایران Ipad3 بخری ولی نتونی از نصف امکاناتش لذت ببری

دوست عزیز.

شرکت های سخت افزاری با کنسولشون خط مشی مشخص میکنن نه شرکت نرم افزاری.

به سونی یا ماکروسافت یا نینتندو ربط نداره یک نفر پیدا میشه کلی خرج ساخت متور بازی میکنه که رو هیچ دستگاهی نمیشه استفادش کرد این مشکل تولید کننده کنسول هستش یا اون سازنده که بی گدار به آب زده و خواسته بلند پروازی کنه ؟

همین الان میتونه یه شرکت بیاد چنان متوری بسازه که هیچ کس تو خواب هم ندیده باشه اما واقعا منطقی هستش وقتی شما خودت رو بازی ساز کنسولی میدونی و شما دستت به هیچ جا بند نیست و باید خودت رو با کنسول ها وفق بدی بگیری چیزی بسازی که روی کنسول جواب نده ؟

این مشکل EPIC هستش که بیخودی و از روی رویاهاش گرفته متوری ساخته که شاید بدرد نسل بعد نخوره نه سازنده های کنسولی .

آخرین ویرایش:
باورش سخته برام. یعنی کسانی هستن مثل شما که هنوز فکر میکنن ps3 قویتره. باری به هرجهت :|.

پس واجبه واسه روشن شدن بعضی چیزها و نمایش دادن یه سری FACT فردا بلاگ بزنم. بد بهانه‌ی دستم اومد :).
باورش برات سخت نباشه ، چون فقط اتحادیه ی سازندگان بخاری برقی معتقده 360 قویتر از PS3 هست ;;):d

یه سوال فنی :دی اون روزی که Crysis 2 اومد و اکثر سایت ها گفتن گرافیکش فلان و غیره، 360 قویتر از PS3 بود؟ یعنی قدرت کنسول ها نسبی هست؟ :دی کاملا مشخصه یه سری از بازی های انحصاری PS3 (خصوصا Uncharted 2,3) گرافیکشون فوق العاده هست و نمونه ـش رو 360 نیست ولی فکر میکنی اگه ND رو 360 بازی انحصاری میساخت (مثاله فقط) نمی تونست بهترین گرافیک کنسولی را ارائه کنه؟
===
به شخصه بعید میدونم نسل بعد جهش گرافیکی خیلی عظیمی رو شاهد باشیم. تجربه ثابت کرده اگه قیمت اولیه کنسول ها بالا باشه ضرر زیادی متوجه سازنده میشه، فعلا باید منتظر موند تا اطلاعات اولیه از کنسول های نسل بعد بیاد، اون موقع بهتر میشه نظر داد :دی

من خداییش فن نیستم و هردو کنسول رو تجربه کردم !!!
ولی به جرات میگم که gears 3 از هر نظر قوی تر از انچارتد 3 بود !!
حالا به دلایلی که میگم
سایه های گیرز صاف و یکدست بود
ولی سایه های انچارتد لبه دار بود و خیلی ریز لرزش داشت !
محیط های گیرز بدجوری بازتر بود
تراکم دشمنا و نفرات خودی توی گیرز خیلی خیلی خیلی بیشتر بود
باس های گیرز رو که دیده بودین !!!
و من بیشتر پسندیدمش تا انچارتد !
خودم هیچوقت فکر نمیکردم بخوام اینرو باور کنم، ولی وقتی بازی کردم باور کردم :d
نمیشه گفت پی اس 3 قوی تره ! اگر البته با میزان قدرتی که ازش استفاده میشه حساب کنید (نه 100% ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing:
پی اس 3 تنها بزتری کنسولش نسبت ایکس باکس درایو بلوری بود و دسته ی سنسور دارش ! و تنوع انحصاریاش !
قدرتی توفیقی نداره به 360 !
نو آفنس !

اگه اینقدی که ما خرج کنسول میکنیم بقیه گیمرای دنیا هم خرجش میکردن الان سونی و ماکرو هم کنسول میدادن با بالاترین سخت افزار ممکن!
و 100 البته اگه کل گیمرهای دنیا هزینه ای که ایرانی جماعت واسه خرید دیسک بازی می کنند رو می کردند الان شرکت های ساخت بازی به تاریخ ملحق می شدند یا هنوز در تکاپو واسه ساخت بازی مثل گرشاسب بودند ............

ساپورت نرم افزاری ps3 بیشتر از 360 بود پس ps3 از ۳۶۰ گرافیکش بهتره و البته قویتر :))
نسل تموم شد ما هنوز اندرخم اینیم که کدوم قوی تره.بیخیال باو بچسبین به e3 امسال

حالا به دلایلی که میگم
نمیشه گفت پی اس 3 قوی تره ! اگر البته با میزان قدرتی که ازش استفاده میشه حساب کنید (نه 100% ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing:
پی اس 3 تنها بزتری کنسولش نسبت ایکس باکس درایو بلوری بود و دسته ی سنسور دارش ! و تنوع انحصاریاش !
نو آفنس !

نان تیکن :d

ببینید من کاری به نظر سایتهای بزرگ گیم ندارم که گفتن بهترین گرافیک کنسولی آنچارتد بوده و واسه همینم میگم شایدم شما درست میگی. من خودم هم این موضوع که غولهای گنده و تعداد دشمنان زیاد بود رو گیرز متوجه شدم.
اما من پس از این همه مدت PS3 داشتن امروز برای اولین بار Killzone 3 رو بازی کردم. خلاصه بگم چیزی رو که میدیدم باورم نمیشد. و تعجب کردم که چرا برای نشون دادن گرافیک PS3 هی میگن آنچارتد.
یعنی 30 دقیقه اول Speechless بودم.
یه سوال فنی
biggrin1.gif
اون روزی که Crysis 2 اومد و اکثر سایت ها گفتن گرافیکش فلان و غیره، 360 قویتر از PS3 بود؟ یعنی قدرت کنسول ها نسبی هست؟
biggrin1.gif
کاملا مشخصه یه سری از بازی های انحصاری PS3 (خصوصا Uncharted 2,3) گرافیکشون فوق العاده هست و نمونه ـش رو 360 نیست ولی فکر میکنی اگه ND رو 360 بازی انحصاری میساخت (مثاله فقط) نمی تونست بهترین گرافیک کنسولی را ارائه کنه؟

بحث همینجاست که بعضیا فکر میکنن چون براش ساخته نشده اگه ساخته بشه ممکنه بتونه اجرا کنه. اما بعید میدونم کنسولی که تو بازیه Syndicate فقط به خاطر اینکه یه کم saturationش زیاد بود هر 10 دقیقه یه بار قفل میکرد توانایشو داشته باشه.

اصلا هم فن بازی در نمیارم پس دوستان لازم نیست خشن بشین دور همی داریم حرف میزنیم.

یه سوال فنی :دی اون روزی که Crysis 2 اومد و اکثر سایت ها گفتن گرافیکش فلان و غیره، 360 قویتر از PS3 بود؟ یعنی قدرت کنسول ها نسبی هست؟ :دی کاملا مشخصه یه سری از بازی های انحصاری PS3 (خصوصا Uncharted 2,3) گرافیکشون فوق العاده هست و نمونه ـش رو 360 نیست ولی فکر میکنی اگه ND رو 360 بازی انحصاری میساخت (مثاله فقط) نمی تونست بهترین گرافیک کنسولی را ارائه کنه؟
اگر فقط سوال پرسیدی ، از نظر من خیر ، نمیتونست این آنچارتدی که دیدیم رو رو 360 بیاره. یا این GOW. اما اگر دنبال تاییدی...
حالا به دلایلی که میگم
نو آفنس !
خب کوروش خان بعد های دیگه رو هم ببین.

گیرز 3 کلا AA نداشت ولی آنچارتد بهترین AA کنسولی رو داشت. البته فک کنم بعد از GOW III. خودت که میدونی AA چه فشاری رو سخت افزار میاره.
آنچارتد به جرئت میشه گفت چند برابر گیرز انیمیشن داره. (با یکم اغراق)
افکت های محتلف مثل افکت آب و شن تو آنچارتد. اگه دقت کرده باشی تو اون بیابون حتی رد پای نیت سایه ی ریل تایم تشکیل میداد!
همه ی این ها رو آنچارتد بدون هیچ افت فریم و بریدگی تصویر ارائه میداد.
یعنی هنوز هم بحث Gears 3 VS U3 براه ست ؟ کف کردم خدائی !
قصد بنده فقط روشنگری بود :دی

آخرین ویرایش:
ظاهرا مسئولین EPIC در افکار مدینه فاضله باقی موندن و اصلا توجهی به این موضوع ندارن که کنسول اگه قرار باشه قیمتش به شکل جهشی یک دفعه برای

نسل بعد افزایش شدید داشته باشه که دیگه کنسول نیست و بزرگترین خاصیت خودش یعنی قیمت مناسب و اقتصادی رو از دست میده.مسلمه که از یه حدی نمیشه

سخت افزار قوی تر و قیمتی تر رو درش به کار برد.

یعنی نیما تو معتقدی PS3 قدرت بیشتری از X360 داره؟ جفتشون برابر نیستند؟
خدایی از تو بعیده :|.

دارم حرص فریدون رو در میارم :دی هنوز هم مثل اولای نسل خیلی حساسه رو این چیزا :دی جفتشون دیگه دارن از رده خارج میشن ، باید دید نسل بعد چی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or