Epic Game:کنسول های نسل بعد به اندازه ی کافی قدرتمند نیستند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
The Unreal Engine موتور بازی سازی است که توسط Epic Games ساخته شده واین روز ها در بیشتر بازی ها مورد استفاده قرار میگیرد.Epic Games این روز ها در حال ساخت موتور جدید The Unreal Engine یعنی Unreal Engine 4 هستند.در حضور این تکنولوژی،Epic Games ایده هایی برای اینکه نسل بعد چه چیزی احتیاج دارد تا از موتور آن ها استفاده کند را معین کرده است.
در ابتدا باید گفت:Epic Games با کنسول های نسل بعد که PS4 و Xbox 720 نامیده میشوند به مشکل برخورده است و بر این عقیده است که آن ها به اندازه کافی برای موتور بعدی آن ها آماده نشده اند و به MS و Sony گفته است تا بیشتر کنسول های بعدی خود را مجهز کنند.در زیر شما نقل قولی که قبلا توسط Epic Games به طور ضمنی مطرح شده بود را میخوانید که EG خواهان کارایی بیشتر کنسول های نسل بعد است.متاسفانه اینطور به نظر میرسد که مشخصات فنی این کنسول ها به Epic Games داده شده و انتظارات آن ها برآورده نشده است.
این چیزی است که Epic در مورد اینکه چه چیزی از کنسول های نسل بعد میخواهد گفته است:
این نظر Epic و به ویژه Tim Sweeney است؛برای تحریک MS و Sony که کنسول های نسل بعد آن ها مثل یک موبایل نباشند.آن ها به یک جهش نیاز دارند؛آنها نیاز دارند که به پردازش تصاویری شبیه به فیلم Avatar نزدیک شوند.این چیزی است که ما و گیمران میخواهیم.حتی اگر خودشان(گیمر ها)ندانند نیز این را میخواهند.
Epic Games به دنبال یک جهش بزرگ برای تکنولوژی هایی که امروزه استفاده میشوند است.به نظر میرسد که آنها مطمئن نیستند Sony و Microsoft این سخت افزار ضروری را تهیه کنند.امیدواریم Sony و MS به حرف هایی که Epic Games میخواهد به آنها بزند گوش کنند و ما شاهد یک جهش در کارایی کنسول های نسل بعد باشیم.
منبع

با این حساب کنسول های نسل بعد نمی تونن چیزی شبیه به آواتار رو نشون بدن.
اگه مایکرو و سونی بخوان به حرف اپیک عمل کنن، نسل بعد ممکنه 1 سال دیرتر شروع بشه. :|

===
به شخصه بعید میدونم نسل بعد جهش گرافیکی خیلی عظیمی رو شاهد باشیم. تجربه ثابت کرده اگه قیمت اولیه کنسول ها بالا باشه ضرر زیادی متوجه سازنده میشه، فعلا باید منتظر موند تا اطلاعات اولیه از کنسول های نسل بعد بیاد، اون موقع بهتر میشه نظر داد :دی

جهشی که ملت انتظار دارن یه چیزای میخواد مثلا مثل Mental Ray که کل و هوم برای نسل دیگه باید فراموشش کرد :d نسل بعدش تازه شاید درست بشه ! یا مثلا مثل Tess بیارن تو Directx و اینا که بازم بعیده !

میزان قدرت نسل بعد چند روز دیگه تو e3با نمایش wii uسنجیده میشه.

اگر اون چیزی که میگفتن اول رونمایی درست باشه یعنی rv770میشه نیمچه امیدی به نسل بعد داشت برای مولتیهاش.

اگر هم حرف سازنده دارک سایدر2 درست از اب دربیاد دو تا اتفاق امکان داره بی افته:
مثل این نسل کنسول نینتندو برای تعداد زیادی از مولتی ها کنار گذاشته میشه به دلیل ضعف سخت افزاری.

یا برای $ بیشتر شرکتهای بازیسازی مجبور میشن پورت کنن بازی رو که لطمه شدید به پیشرفت گرافیک روی دو تا کنسول نیرومند دیگه میزنه و تفاوتها مثل الان pc و کنسولها میشه.امکان داره رو کنسولهای قویتر تکسچرها بهتر باشن AAبهتری داشته باشیم ولی خوب ساختار اصلی همون هست.

اگر این طور باشه دو تا شرکت دیگه لازم نمیبینند خرج اضافی کنن .

چند روز دیگه معلوم میشه.

منم به هیچ عنوان چشمم آب نمی خوره... مطمئنم اون چیزی نخواهد بود که همه انتظارشو داریم....

دقیقا حکایت Galaxy S III خواهد بود...

شایعات انتظارات ما رو بالا برده...! واسه همین با معرفی نسل بعد... و تیزری که به نمایش در میاد همه یه جورایی نا امید میشن...
چون بیشتر توقع ها روی جهش بخش گرافیک متمرکز شده... و این مسئله ممکنه توی نسل بعد فقط 30 تا 40 % رشد پیدا کنه همه یجورایی معترض میشن یا حد اقل نا امید....

من که به شخصه خیلی مطمئن نیستم نسل بعد اون چیزی باشه که ما می خوایم.....

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

منم به هیچ عنوان چشمم آب نمی خوره... مطمئنم اون چیزی نخواهد بود که همه انتظارشو داریم....دقیقا حکایت Galaxy S III خواهد بود...شایعات انتظارات ما رو بالا برده...! واسه همین با معرفی نسل بعد... و تیزری که به نمایش در میاد همه یه جورایی نا امید میشن...چون بیشتر توقع ها روی جهش بخش گرافیک متمرکز شده... و این مسئله ممکنه توی نسل بعد فقط 30 تا 40 % رشد پیدا کنه همه یجورایی معترض میشن یا حد اقل نا امید....من که به شخصه خیلی مطمئن نیستم نسل بعد اون چیزی باشه که ما می خوایم.....
حب نباید انتظارات رو الکی بالا ببری.مثلا همین اس3که میگی از همه گوشی ها کارای و امکانات و عملکرد و قدرت بیشتری داره از همشون پیشرفته تره و بهش میگم بوگاتی اسمارت فون ها:دی خب تو میگی انتظارات رو براورده نکرد بعد همین گوشی تو سایت های خارجی همه فحش میدادن که چرا انقد گرونه ولی الان اگه اس3اون چیزی بود که همه انتظار داشتن خب دیگه هیشکی نمیخرید:دی چون اون چیزی که ملت میخوان با2000دلار هم بیشترمیشه.کنسول هم اینجوریه انتظار قدرت فوق العاده داریم ولی قیمت بالاشو قبول نمیکنیم

من بازهم میگم با نمایش unreal engine 4 و بازی Gears of war 4 ونمایش قدرتمندش تمام این شایعات به پایان میرسه مایکرو وسونی برای فروش کنسولشون در نسل بعد و راضی کردن طرفداراشون به احتمال بسیار زیاد بازهم کنسول های قوی رو روانه بازار خواهند کردن تکنولوژی در حال پیشرفت هستش انقدر زود باور نباشین این شرکت ها برنامه ریزی بلند مدت میکنن و این بار هم میخوان کنسول هایی رو روانه بازار کنن که عمر طولانی مدت داشته باشن . ولی با توجه به نظر شخصی من درباره قدرتمند بودن کنسولهای نسل بعد باز هم هیچ چیزی رو نمیشه به طور صد در صد گفت .........

حالا چه گیری دادن به Avatar مشخص نیست
حتی فکر کردن به اینکه گرافیک بازیای کنسولای نسل بعد در حد Avatar باشه هم چیز مضحکیه از نظر من

آخرین ویرایش:
من بازهم میگم با نمایش unreal engine 4 و بازی Gears of war 4 ونمایش قدرتمندش تمام این شایعات به پایان میرسه مایکرو وسونی برای فروش کنسولشون در نسل بعد و راضی کردن طرفداراشون به احتمال بسیار زیاد بازهم کنسول های قوی رو روانه بازار خواهند کردن تکنولوژی در حال پیشرفت هستش انقدر زود باور نباشین این شرکت ها برنامه ریزی بلند مدت میکنن و این بار هم میخوان کنسول هایی رو روانه بازار کنن که عمر طولانی مدت داشته باشن . ولی با توجه به نظر شخصی من درباره قدرتمند بودن کنسولهای نسل بعد باز هم هیچ چیزی رو نمیشه به طور صد در صد گفت .........

تا یه حدودی حرفت درسته بله باید طرفدارهاشون رو راضی نگه دارن و حتی نسبت به این نسل رقابت خیلی جدی تر میشه ولی باید یه کنسولی رو به بازار بدن که گرون نباشه یا نه..؟؟الان چه سونی چه ماکرو هر کدوم کنسول شون ارزون تر باشه خودش یه بگ برنده حساب میشه.!!!!!مثلا اگر یه کنسولی رو به بازار بفرستن که خیلی غول باشه و گرون باشه مثلا حدود 600$ یا 700$ خوب این خودش یه نقطه ضعف حساب میشه یکی از دلایلی که این نسل نینتندو جلو افتاد همین ارزونی کنسولش نسبت به بقیه کنسولها بود(به حاشیه نرید لطفا)البته به دلایل دیگه کاری ندارم و لی تو این وضع اقتصادی که هروز بدتر میشه قیمت مناسب خودش یه مسئله ی حیاتی هست.

خو مجبور نيستند كه حالا نسل بعد رو معرفي كنند !!

غلط كردن اصلا نسل بعد رو معرفي كنند كمپاني ها ولي هيچ پيشرفت سخت افزاري وجود نداره و ميتونند با همين كنسول ها هم كارشون رو بكنند ! مگه ما كيسه پول هستيم كه هر وقت دلشون خواست خاليمون كنند !! كامپيوتر كه نخريديم كنسول خريديم !! و مجبور نيستيم هي هر سال سيستم عوض كنيم !!

خو مجبور نيستند كه حالا نسل بعد رو معرفي كنند !!

غلط كردن اصلا نسل بعد رو معرفي كنند كمپاني ها ولي هيچ پيشرفت سخت افزاري وجود نداره و ميتونند با همين كنسول ها هم كارشون رو بكنند ! مگه ما كيسه پول هستيم كه هر وقت دلشون خواست خاليمون كنند !! كامپيوتر كه نخريديم كنسول خريديم !! و مجبور نيستيم هي هر سال سيستم عوض كنيم !!

من دقیقا منظورم همین بود یعنی نیازی نیست اینقدر به کنسول امکانات بدن تا گرون بشه شما خودتم گفتی کنسول خریدی نه pc دقیقا مسئله اینه که دارن کنسولها رو به سمت pc میبرن که تقریبا با pc تو یه مسیر باشه بطور مثال ماکرو می خواد xbox جدید خودش رو با ویندوز بعدی هماهنگ کنه خوب این نشون میده نسل بعد به قدرت pc نزدیک تره البته اینا نظرات و حدسیات خودم هست(به برخی از اساتید بر نخوره)امیدوارم طوری باشه که کنسولهای نسل بعد تو گرد و خاک pc گم و گور نشن یا مسیرشون فرق کنه و به هر طریقی رو قیمتشون تاثیر بزاره من با این حرف هم مخالفم که شما گفتی مجبور نیستن نسل بعد رو اعلام کنن با اینکار صورت مسئله پاک میشه...!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or