Epic:بازی Bulletstormسودی برای ما نداشت

Panther_X

کاربر سایت
EpicLogo.png

اقای Mike Capps رئیس شرکت Epic گفته است Bulletstorm برای ما هیچ سودی نداشت.

او در مصاحبه ای با Kotakuگفت که سازندگان بازی یعنی People Can Fly سودی برای آنها فراهم نکردند.
اما این باعث تاسف ما نیست .استدیو People Can Fly یکی از بهترین استدیوهای AAA است و بازی بعدی ما با همکاری آنها بسیار عالی خواهد بود

اما طبق نقد سایت Eurogamer این بازی یکی از بهترین های 2011 است.

بخشی از نقد اقای Christian Donlanاز این بازی:

این بازی بازیی است که شما را به سختی و کم میخنداند.اما همین بازی که نمونه ی آن کم پیدا میشود شما را وادار میکند که با وسایل و ابزاری که در اختیارتان میگذارد در طول بازی تجربه متفاوتی را به شما ارائه دهد.

این بازی است که با ذکاوت و تیزهوشی ساخته شده ولی به طور غیر منتظره آرام آرام فراموش میشود,این بهترین نوع لذت از گناه است

آخرین ویرایش:
من که از سود نکردنش خوشحالم ! به نظرم بدترین بازی بود که اسم اپیک خورده بود روش ! کلا نیم ساعتش بیشتر به دلم ننشست ! هی 10 نفرو میچسبوندی تو سیم خاردار و تیکه تیکه میکردی و میرفتی جلو ... )xهمون بهتر که سود نکنید و دیگه از این بازیا که فقط با خشونت میخواین بفروشینش نسازین ...

421381-people_can_fly_large.jpg

البته این بازی(Bulletstorm) رو سه نفر بیشتر از بقیه در ساختش دخیل بودن :
Adrian Chmielarz
Cliff Bleszinski
Tanya Jessen
People Can Fly این استودیو لهستانی خیلی هم قدرمت نداره فکر کنم 2003 کلا افتتاح شده بود یا 2002 و در ضمن جالبه که کار مشترک People Can Fly و epic به دست EA منتشر شد . جالبه تعداد اعضای ثابت People Can Fly تقریبا 20 نفر هست ( بدون اعضای قرارداد موقت ) و اکثر سهامش هم واسه خود epic هست . قرار بود در gears of war 3 هم همکاری کنند ولی بخاطر بازی Bulletstorm خب قضیه فرق کرد .
فکر این رو نکنید که ممکنه دیگه epic با این تیم همکاری نکنه چون به نوعی این تیم سهام عمدش برای epic ه و غریبه تشریف ندارن .بازی سبکش مسخره نیست ولی میشه گفت :sense of style and crass humor
ضعف اصلی ش هم به نظر منی مولتی پلیرش هست : Bulletstorm does not have any competitive multiplayer modes,
هیچ میدونستید نویسنده بازی Rick Remender یکی از نویسندگان dead space هست ؟
Remender1.jpg

fooroosh خیلی ممنون ازاطلاع رسانید.
جالبه People Can Flyفقط 20 نفر اعضای ثابتش هستند
خواهش میکنم :d
آره واقعا جالبه . قسمتی از کنتکتهای gears of war رو هم اینا ساختن البته برای نسخه pc . در کل ساخت Bulletstorm بدون همکاری epic و اعضای پیمانکاری خارجی غیر ممکن بود .
بازی هم همچین مال نبود ولی همچین بی ارزش هم نبود .:d (نظر شخصی )
بازی که از Edge 9 بگیره , بده
خان داداش
سراسر بازی فان بود , خلاقیت تو کشتن باعث شد من دوبار تا آخر رفتم !
داداش گلم بازی که از اکثر سایتها بالای 8 بگیره حتما بازی خوبی هست ولی خوب این فقط نظر شخصی من و بقیه هست .

آخرین ویرایش:
بازی بدی نبود :d ولی نکته اینجاست که طرف الان نشسته بازیای قبلیش رو داره با یه خبر از زیر خاک میکشه بیرون :d یه روز ACTI بخش اخبار رو پر میکنه یه روز EA یه روز استاد گرانقدر حالا هم اینا و ... :d فعلاً در کسری از ثانیه دو تا خبر از دو تا بازیشون :d کلاً هر کی هر جور شده میخواد توی تیتر خبرها باشه :d

fooroosh خیلی ممنون اط اطلاع رسانید.
جالبه People Can Flyفقط 20 نفر اعضای ثابتش هستند;)

بالستروم یکی از خر تو خر ترین بازیهل بود :d خودم عشق خشونتم و با گیم پلی بازی واقعا حال کردم ولی بازی خیلی زود یکنواخت میشد و این بزرگترین مشکلش بود...

من که نیم ساعت بازی کردم بعد انداختم اونور :دی اصلا حال نکردم . نه داستان داشت ... گیم پلی هم که لگد زدن و شیرجه رفتنش واسه من جذاب نبود و خیلی زود تکراری شد .
نمیدونم البته سلیقه ایه شایدم ملت دوست داشتن ولی واسه منی که داستان خیلی مهمه واسم خوب نبود بازیش .

من کاری با نظر شخصیتون ندارم که از بازی بدتون اومده و انداختید اونور،اون محترمه

ولی آخه چجوری از نیم ساعت اول بازی فهمیدی داستان نداره؟ حالا گیمپلی یه چیزی،حداقل یه دو ساعتی بازی میکردی بعد (که البته اگه 2 ساعت هم بازی میکردی باز به همین نتیجه میرسیدی:d)

ولی در کل بازی بدی نبود ولی اونقدر هم نوآورانه نبودها!!!!!

• Like
Reactions: ARN31
Bulletstorm حرف نداره. برای من که خیلی خیلی بازی قشنگی بود. هم فان بود، هم گرافیکش خیلی عالی بود، هم گیم پلیش متفاوت بود نسبت به FPS های معمولی. فقط مشکل اصلیش داستان ضعیفشه.

--------------------------------------
اطلاعات تکمیلی:
توی vg247 هم این خبر اومده و یه نکته جالب هم توی خبرش نوشته:

گفته شده که شبکه فاکس نیوز درست هنگام عرضه بازی Bulletstorm، به گیم گیر داده که این بازی با این همه محتوی جن*سی و خشونت وحشتناک برای کسانی که سن زیر 17 سال داشتند (حتی بچه های 9 ساله) عرضه شده! اون موقع هم EA جواب داده که این حرف ها بی معنیه و شما می خواید فروش بازی رو کم کنید که به هیچ وجه هم نمی تونید فروش رو پایین بیارید!

البته EA کم نیاورده اون موقع، ولی ممکنه در نهایت قسمتی از فروش کم بازی مربوط به همین اتهام چرت بوده باشه. :(

فروشش رو خبر ندارم.
اما یکی از سورپرایز های این نسل بود برام، شانسی دموش رو گرفتم بازی کردم دیدم واقعا شاهکاره از لحاظ گیم پلی ...
فقط از لحاظ داستانی خیلی مسخره بود.

من کاری با نظر شخصیتون ندارم که از بازی بدتون اومده و انداختید اونور،اون محترمه

ولی آخه چجوری از نیم ساعت اول بازی فهمیدی داستان نداره؟ حالا گیمپلی یه چیزی،حداقل یه دو ساعتی بازی میکردی بعد (که البته اگه 2 ساعت هم بازی میکردی باز به همین نتیجه میرسیدی:d)

ولی در کل بازی بدی نبود ولی اونقدر هم نوآورانه نبودها!!!!!
من موهام رو که تو اسیاب سفید نکردم که:دی همون نیم ساعت که بازی کردم فهمیدم بازی از نظر داستانی و شخصیت پردازی در حد شلغمه که به درد من نمیخورد ولی واسه کسانی که دنبال فان بودن و لگد پروندن و این چیزا تو بازی بهشون حال میداد خوب بوده ظاهرا :دی
اخه خیلی سخته واسه من ... بازی داستان نداشته باشه اصلا حوصله نمیکنم بازی کنم . زود خسته میشم .

گفته شده که شبکه فاکس نیوز درست هنگام عرضه بازی Bulletstorm، به گیم گیر داده که این بازی با این همه محتوی جن*سی و خشونت وحشتناک برای کسانی که سن زیر 17 سال داشتند (حتی بچه های 9 ساله) عرضه شده!
بابا چیزی نداشت که بنده خدا :d فقط طرف یه شیشه چیز میرفت بالا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or