Epic:بازی Bulletstormسودی برای ما نداشت

Panther_X

کاربر سایت
EpicLogo.png

اقای Mike Capps رئیس شرکت Epic گفته است Bulletstorm برای ما هیچ سودی نداشت.

او در مصاحبه ای با Kotakuگفت که سازندگان بازی یعنی People Can Fly سودی برای آنها فراهم نکردند.
اما این باعث تاسف ما نیست .استدیو People Can Fly یکی از بهترین استدیوهای AAA است و بازی بعدی ما با همکاری آنها بسیار عالی خواهد بود

اما طبق نقد سایت Eurogamer این بازی یکی از بهترین های 2011 است.

بخشی از نقد اقای Christian Donlanاز این بازی:

این بازی بازیی است که شما را به سختی و کم میخنداند.اما همین بازی که نمونه ی آن کم پیدا میشود شما را وادار میکند که با وسایل و ابزاری که در اختیارتان میگذارد در طول بازی تجربه متفاوتی را به شما ارائه دهد.

این بازی است که با ذکاوت و تیزهوشی ساخته شده ولی به طور غیر منتظره آرام آرام فراموش میشود,این بهترین نوع لذت از گناه است

آخرین ویرایش:
فکر کنم دیگه بدونید که معنی سود یعنی پول در آوردن بیشتر از خرج کردن.. خوب بازی که 300 هزار نسخه هم روی PS3 نفروخته معلومه که سودی نکرده..

اینها بلوتستروم رو فقط برای معرفی IP عرضه کردن و قطعا شاهد یک نسخه خیلی بهتر از این سری خواهیم بود..

البته این بازی اول چوپ بی تبلیغی رو خورد دوم چوب مولتی شدن وگرنه نسبت به بعضی از هم ردهاش هم گیم پلی فوقالعاده جالبی داشت هم گرافیکی خیلی خوبی..
دوست عزیز می دونستی تنها با یک کلمه تونستی گرامر و پ*ورنانسیِشن کل زبان انگلیسی رو ببری زیر سوال!؟ :) :| /:)
نابود کردی کلا!!!!! :d

این همه کلمات آبدار به هم می گفتن هیچی نبود؟:d
خب اون که نمیشه محتوای *** ی :d اونی که طرف گفته میشه گاو :دی
--------------
در اون حد هم نه:d
ولی اینم همچین پاستوریزه نبود دیگه:d

به ژنراله بر گشت گفت genrall d!*k head =)) همین یه تیکش خدا بود=))
ازینا دانته هم میگفت :دی البته فک کنم توی بازیش نه :دی

آخرین ویرایش:
بابا چیزی نداشت که بنده خدا :d فقط طرف یه شیشه چیز میرفت بالا :d

Bulletstorm حرف نداره. برای من که خیلی خیلی بازی قشنگی بود. هم فان بود، هم گرافیکش خیلی عالی بود، هم گیم پلیش متفاوت بود نسبت به FPS های معمولی. فقط مشکل اصلیش داستان ضعیفشه.

--------------------------------------
اطلاعات تکمیلی:
توی vg247 هم این خبر اومده و یه نکته جالب هم توی خبرش نوشته:

گفته شده که شبکه فاکس نیوز درست هنگام عرضه بازی Bulletstorm، به گیم گیر داده که این بازی با این همه محتوی جن*سی و خشونت وحشتناک برای کسانی که سن زیر 17 سال داشتند (حتی بچه های 9 ساله) عرضه شده! اون موقع هم EA جواب داده که این حرف ها بی معنیه و شما می خواید فروش بازی رو کم کنید که به هیچ وجه هم نمی تونید فروش رو پایین بیارید!

البته EA کم نیاورده اون موقع، ولی ممکنه در نهایت قسمتی از فروش کم بازی مربوط به همین اتهام چرت بوده باشه. :(
من فكر كنم همچين چيزي توي بازي قرار داشته
اما با توجه به كيفيت كار و اينكه خودشون ميدونستن چي ساختن اين تم جنسي رو حذف كردن كه بتونن درجه سني رو پايينتر بيارن در نتيجه مخاطب بيشتري جذب كنن
نو آفنس :d

mahi58 واقعا ممنون. همین خبرو الان دیدم تو VG از نظر خودم این حرف فاکس واقعا رو فروش بازی تاثیر داشته البته فاکس هم حرف بی ربطی نزده ها:d
خواهش می کنم. ممنون از شما بابت خبر. :)

فاکس نیوز فکر می کنم این حرفش منظوردار بوده، وگرنه بازی های قبلی People Can Fly از قبیل Painkiller هم خشونت کم نداشتند...
بابا چیزی نداشت که بنده خدا :d فقط طرف یه شیشه چیز میرفت بالا :d

من فكر كنم همچين چيزي توي بازي قرار داشته
اما با توجه به كيفيت كار و اينكه خودشون ميدونستن چي ساختن اين تم جنسي رو حذف كردن كه بتونن درجه سني رو پايينتر بيارن در نتيجه مخاطب بيشتري جذب كنن
نو آفنس :d
والا توی Rating بازی که هم تم های جن*سی ذکر شده، هم خشونت زیاد. ولی خوب اینها رو خیلی گیم ها دارند اینا گیر اصلی شون این بوده که چرا توی توزیعش دقت نشده و دست بچه کوچک هم رسیده بازی (که به نظر یه خورده ای گیر آبکی یی میاد و بعیده توی این همه گیم، همین یه دونه بازی دست بچه های کوچیک رسیده باشه)!

• Like
Reactions: Panther_X
والا توی Rating بازی که هم تم های جن*سی ذکر شده، هم خشونت زیاد. ولی خوب اینها رو خیلی گیم ها دارند اینا گیر اصلی شون این بوده که چرا توی توزیعش دقت نشده و دست بچه کوچک هم رسیده بازی (که به نظر یه خورده ای گیر آبکی یی میاد و بعیده توی این همه گیم، همین یه دونه بازی دست بچه های کوچیک رسیده باشه)!
ذکر شده ولی تا حالا کسی نبوده که چیزی دیده باشه :d پس یعنی همچین چیزی توش نیست دیگه :d احتمالاً به قول یکی از بچه ها حذفش کردن :d

سازندگان بازی یعنی People Can Fly سودی برای آنها فراهم نکردند

البته ایون نگفته سازندگان بازی گفته بازی Bulletstorm براشون سودی نداشته
در کل اصلا با این بازی حال نکردم ، ببینیم فاجعه بعدی چی هست

• Like
Reactions: гадюка
اخه چی فکر کردن اینو گفتن ؟ یعنی چجوری به فکرشون رسیده میخواسته سود داشته باشه این بازی کلا نکته مثبت نداشت وسط در گیری هم از بس فحش میداد من بیشنر اعصابم خراب میشد البته کل بازی نکنه منفی بود هیچ انتظاری هم نمیشد داشت.;;)

دوستان لطف كنن نظرات شخصيشون رو به كل بازي ربط ندن.

بازي بكي از بهترين بازيهاي اين نسل بوده.از امتيازات مشخصه حالا شما دوست نداشتين ربطي نداره به عموميت بازي.

دوستان لطف كنن نظرات شخصيشون رو به كل بازي ربط ندن.

بازي بكي از بهترين بازيهاي اين نسل بوده.از امتيازات مشخصه حالا شما دوست نداشتين ربطي نداره به عموميت بازي.

ربطی نداره؟

شخصیت ها کلا حرف نمیزنن فقط فحش میدن. گیم پلی تکراری و خسته کننده و داستن نچندان خوب و مولتی پلیر کاملا بیخود. اینا که جمع بشن یه بازی میشه خوب.:))
جالب اینجاست که کلی بازی امده بود کپی کرده بود از Gears من هر چی نگاه میکردم میدیدم این سلاح ها چقدر شبیه سلاح هایgears هست حتی لباس هایی که تنشون بود.

تنها ایرادی که میشه گرفت، کوتاه بودن کمپینش هست (زیر 5 ساعت). بسیار مفرح و جالب هست بازیش. درکل چقدر فروش کرده؟

سلطان فریدون ! :d فکر کنم 4-5 میلیون فروخته بود { EA راضی بود } ولی ناشرش لعنتی بد قلق بود تو راه اومدن با Developer و دیگه خبری از دست و دل بازیه مایکرو که نبود !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or