سلام
لينك اين تريلر رو بزاريد ما هم ببينيم از شات هاي بازي كه خوشمان امد:biggrin1: ببينم تو بازي چطوريه:biggrin1:
سلامhttp://rghost.net/1567287?r=2884
بازي به نظر GP باحالي داره سريع و روون . احتمالا coop خواهد داشت . كلا خوشمان آمد
البته الان پست اول رو دوباره ديدم زده coop نداره . چرا ؟ :biggrin1:
اخر همین امسال عرضه میشه. Coop م اگر داشت جایزه داری.بالاخره من هم تریلر رو دیدم
تاریخ عرضه معلوم نیست؟
این بازی نافرم co-opـخور می زنه ؛ مطمئنید که co-op نداره؟
اخر همین امسال عرضه میشه. Coop م اگر داشت جایزه داری.
سازنده ها تا به امروز هیچ حرفی در مورد co-op نزدند و بعید هم هست چنین گزینه ای وجود داشته باشه منتها فکر کنم یک سری مراحل بازی هم Trip هستدقیقا از کجا میشه فهمید Coop داره یا نداره؟!؟!؟ چیزی گفتن یا نه؟
بازی Story Base نداریم Co-op به اون معنی که تو ذهنش شماست داشته باشه. مثل Alan Wake و Bioshock و The Darkness و Heavy Rain و ... . شاید مثل Red Dead: Redemption یا U2: AT چند مرحله Co-op ـه آنلاین داشته باشه که 100% خارچ از بخش داستانی خواهد بود. توقع Co-op به سبک Haloها و Crackdown 2 و Gears of War ها رو ازش نداشته باش; گرچه با گفته های Ninja Theory، اعتقاد دارم این بازی Co-op نداره.
مردیم از دست بامبول های شمایانIn-game?!
آدم احساس می کنه رفته سیزده بِدَر از بس طبیعت سرسبزِ:biggrin1:
3 تا دلیل بیار که این عنوان میتونه Coop داشته باشه، اون وقت یه فکری برات میکنم :biggrin1:.می گم فریدون جان یه فکری به حال co-opـش نمی تونی بکنی؟:biggrin1: به صورت یه DLC و خارج از داستان هم باشه قبولِـهاا
مردیم از دست بامبول های شمایان. بازی تیره و کدر باشه، ناله میکنید که "ای وای کور رنگی گرفتیم" و از این حرفها. یکی هم اینطوری باشه یاد سیزده بدر میافتید!. سازنده های به کدوم سازتون برقصن؟
.
3 تا دلیل بیار که این عنوان میتونه Coop داشته باشه، اون وقت یه فکری برات میکنم :biggrin1:.