Enslaved: Odyssey to the West, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
لينك اين تريلر رو بزاريد ما هم ببينيم از شات هاي بازي كه خوشمان امد:biggrin1: ببينم تو بازي چطوريه:biggrin1:

http://rghost.net/1567287?r=2884

بازي به نظر GP باحالي داره سريع و روون . احتمالا coop خواهد داشت . كلا خوشمان آمد
البته الان پست اول رو دوباره ديدم زده coop نداره . چرا ؟ :biggrin1:

http://rghost.net/1567287?r=2884

بازي به نظر GP باحالي داره سريع و روون . احتمالا coop خواهد داشت . كلا خوشمان آمد
البته الان پست اول رو دوباره ديدم زده coop نداره . چرا ؟ :biggrin1:
سلام
فك كنم واسه اينه:
شخصیت اصلی بازی فردی هست به نام (یا حداقل ملقب به) ''Monkey'' که با وسیله ای شبیه پیشانی بند توسط دختری به نام Trip کنترل میشود
چون دختره اين مرده رو كنترل ميكنه نميشه كه يك نفر هم دختره باشه هم مرده رو كنترل كنه :biggrin1: چون تو شات ها اين دختره با اين مياد احتمال اينكه يك شخصيت ديگه باشه ني:biggrin1: بايد پلير 2 دختره باشه كه نميشه:biggrin1:
پ.ن: فردا ميزنن co-op داره من ضايع شم :d

نوشته شده توسط MaTt
دقیقا از کجا میشه فهمید Coop داره یا نداره؟!؟!؟ چیزی گفتن یا نه؟
بازی Story Base نداریم Co-op به اون معنی که تو ذهنش شماست داشته باشه. مثل Alan Wake و Bioshock و The Darkness و Heavy Rain و ... . شاید مثل Red Dead: Redemption یا U2: AT چند مرحله Co-op ـه آنلاین داشته باشه که 100% خارچ از بخش داستانی خواهد بود. توقع Co-op به سبک Haloها و Crackdown 2 و Gears of War ها رو ازش نداشته باش; گرچه با گفته های Ninja Theory، اعتقاد دارم این بازی Co-op نداره.

I Die.... You Die
In-game?!
آدم احساس می کنه رفته سیزده بِدَر از بس طبیعت سرسبزِ:biggrin1:
می گم فریدون جان یه فکری به حال co-opـش نمی تونی بکنی؟:biggrin1: به صورت یه DLC و خارج از داستان هم باشه قبولِـهاا

In-game?!
آدم احساس می کنه رفته سیزده بِدَر از بس طبیعت سرسبزِ:biggrin1:
مردیم از دست بامبول های شمایان :دی. بازی تیره و کدر باشه، ناله میکنید که "ای وای کور رنگی گرفتیم" و از این حرفها. یکی هم اینطوری باشه یاد سیزده بدر میافتید!. سازنده های به کدوم سازتون برقصن؟ :دی.
می گم فریدون جان یه فکری به حال co-opـش نمی تونی بکنی؟:biggrin1: به صورت یه DLC و خارج از داستان هم باشه قبولِـهاا
3 تا دلیل بیار که این عنوان میتونه Coop داشته باشه، اون وقت یه فکری برات میکنم :biggrin1:.

مردیم از دست بامبول های شمایان :دی. بازی تیره و کدر باشه، ناله میکنید که "ای وای کور رنگی گرفتیم" و از این حرفها. یکی هم اینطوری باشه یاد سیزده بدر میافتید!. سازنده های به کدوم سازتون برقصن؟ :دی.

3 تا دلیل بیار که این عنوان میتونه Coop داشته باشه، اون وقت یه فکری برات میکنم :biggrin1:.

بابا این تعریف بود از بازی نه ایراد.خیلی هم رنگ بندیِ نازی داره
.
1-سبکی غیر از Point and Click داره
2-در داستان 2 شخصیت وجود داره(هر چند نداشتم می شد مشکل رو حل کرد)
3-این روزها همه Co-opـدار می سازند ؛ آنها چه طور؟!
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اما خارج از شوخی یه چند مرحله خارج از روال داستان رو اگه با قابلیتِ Co-op بدند خیلی سرگرم کننده خواهد شد:love:

اصلا بازي خوراك co-op خوره نميدونم اگه نداشته باشه بايد به عقلشون شك كرد چون بازي پتانسيل زيادي داره كه حتي از HS هم بسيار بهتر باشه.
راستي هر چي ميگذره بازي داره فانتزي تر ميشه!! خدا كنه اين روند ادامه پيدا نكنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or