Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
رفتم کاراکترم رو عوض کردم به vagabond بعد رفتم اسب رو گرفتم کنارشم مپ رو پیدا کردم بعد رفتم تو یه خرابه که آقوی kale بود یه زنی اومد باهام حرف زد 2 تا چیز بهم داد که یکیش در مورد گرگ بود یکیش هم در مورد روح که اصلا هیچ ایده ای ندارم چی هستن...خب الان چی؟
کلا بازی یه راهی چیزی نداره که خودم بدونم باید چی کار کنم و هی نیام اینجا خودمو خجالت زده کنم؟ :D

به قول کیارستمی آدم کم کم به بی آبرویی عادت میکنه...من تا قبل ووکانگ فقط یک التیمیت باز عصبی بودم ولی حالا ببینید منو به کجا ها دارید میبرید :D

حالا برگرد دث استرندینگ =))
-----

برای پیدا کردن راه اصلی به ون هاله های نور توجه کن - رد های نور طلایی
وقتی کنار یه Site of Grace (نقطه‌ی استراحت) می‌شینی، یه رد نوری طلایی ازش به یه سمت مشخص می‌ره. این نورها در واقع بهت می‌گن مسیر اصلی داستان (main path) از کدوم طرفه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
حالا برگرد دث استرندینگ =))
-----

برای پیدا کردن راه اصلی به ون هاله های نور توجه کن - رد های نور طلایی
وقتی کنار یه Site of Grace (نقطه‌ی استراحت) می‌شینی، یه رد نوری طلایی ازش به یه سمت مشخص می‌ره. این نورها در واقع بهت می‌گن مسیر اصلی داستان (main path) از کدوم طرفه
خب میرم سمت نورها ولی بعد از اینکه اسب گرفتم جهت نور میگه برو تو قلعه ولی وقتی میرم میگیرن جرو واجرم میدن.احساس میکنم قبلش باید آپگیرد بشم یا یه جوری قویتر بشم

• Like
Reactions: vahid_ba
خب میرم سمت نورها ولی بعد از اینکه اسب گرفتم جهت نور میگه برو تو قلعه ولی وقتی میرم میگیرن جرو واجرم میدن.احساس میکنم قبلش باید آپگیرد بشم یا یه جوری قویتر بشم

اره دیگه ببین اون کلیت رو بهت میگه که مسیر کجا باید بری ( مثل رزیدنت که مثلا میدونی باید بری توی این در ولی هنوز کلی اتیم و چیزی باید برداری تا در باز بشه )

بزار من یه چیزیو بت بگم الدن رینگ مثل یه دنیای بی‌رحمه که هر کی راه خودشو پیدا می‌کنه. نه نقشه مشخصی هست، نه یه راه درست قطعی. هر کسی با سبک خودش می‌جنگه، می‌میره، یاد می‌گیره و کم‌کم لذت واقعی بازی رو توی همین کشف و انتخابِ شخصی پیدا می‌کنه
هر کی راه خودشو داره، سبک خودشو، شکستای خودشو… لذتش تو همین آزادیه

نکته : وقتی میبینی یکی زیادی قویه بهتره خودتو قوی کنی ( بیلد خودتو پیدا کنی، مثلا بگی اقا سبک من کلا اینه یه سپر خفن داشته باشم هی گارد بگیرم هی ضربه بزنم یا میگی نه من دوست دارم سبک بال باشم مثل سامورایی و ... )

حقیقت اینه که اگه بهش خیلی زمان بندی بهت لذت زیادی میده و مطمئن باش تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها :D
تو گیمری و به نظر من سلیقه توی بازیهایی دخیله که نمراتشون زیر 80 هست وگرنه یه بازی با نمره بالای 90 مطمئن باش اگه بهش وقت بدی و یادبگیریش قطعا خوشت میاد
---------

در ضمن منم مثل تو با الدن رینگ شروع کردم و اتفاقا فهمیدم ساده ترین بازی میازاکی هست و مشکلی از این بابت نداری انتخاب اشتباهی نیست بدون بازی کردن قلیا بیای روی این
این خیلی محیط زیبایی داره و به قولی کاملا امروزیه

دوستان بد گولت زدن :D
حمید با دیمنز سولز ریمیک شروع کن برای آشنایی با سولز لایک
هم راحتترین بازی میازاکی هست و هم گرافیکش پشم ریزونه
در ضمن منم مثل تو با الدن رینگ شروع کردم و اتفاقا فهمیدم ساده ترین بازی میازاکی هست و مشکلی از این بابت نداری انتخاب اشتباهی نیست بدون بازی کردن قلیا بیای روی این
این خیلی محیط زیبایی داره و به قولی کاملا امروزیه
یه چی میگم مسخره نکنید :D
میازاکی مگه انیمه و کارتون نمیساخت؟:-?

• Cool
Reactions: GameS123
هیچ ایده ای ندارم چی هستن...خب الان چی؟
کلا بازی یه راهی چیزی نداره که خودم بدونم باید چی کار کنم و هی نیام اینجا خودمو خجالت زده کنم؟ :D
به نظرم هر کس که میخواد وارد این ژانر بشه، خیلی مهمه که برای تموم کردن اولین بازی از گایدها استفاده کنه. حالا بعضیا گاید رو مثل فحش میدونن و به غرورشون بر میخوره، اما خب مهم نیست :D
حالا اگر شما همین الدن رینگ رو با کمک گایدها تموم کنی، مطمئنم دارک سولزها و بلادبورن و... رو خیلی راحت‌تر جلو میبری چون قلق و هسته اصلی قضیه دستت اومده :D
با همین منطق پیشنهاد می‌کنم این ویدیوها رو نگاه کنی تا خیلی از سوالاتت رفع بشه:

به نظرم هر کس که میخواد وارد این ژانر بشه، خیلی مهمه که برای تموم کردن اولین بازی از گایدها استفاده کنه. حالا بعضیا گاید رو مثل فحش میدونن و به غرورشون بر میخوره، اما خب مهم نیست :D
حالا اگر شما همین الدن رینگ رو با کمک گایدها تموم کنی، مطمئنم دارک سولزها و بلادبورن و... رو خیلی راحت‌تر جلو میبری چون قلق و هسته اصلی قضیه دستت اومده :D
با همین منطق پیشنهاد می‌کنم این ویدیوها رو نگاه کنی تا خیلی از سوالاتت رفع بشه:

من هیچ غروری ندارم :D
از هر گایدی استفاده میکنم.برام فقط مهم اینه که بتونم تموم کنم ;))

رفتم کاراکترم رو عوض کردم به vagabond بعد رفتم اسب رو گرفتم کنارشم مپ رو پیدا کردم بعد رفتم تو یه خرابه که آقوی kale بود یه زنی اومد باهام حرف زد 2 تا چیز بهم داد که یکیش در مورد گرگ بود یکیش هم در مورد روح که اصلا هیچ ایده ای ندارم چی هستن...خب الان چی؟

به قول کیارستمی آدم کم کم به بی آبرویی عادت میکنه...من تا قبل ووکانگ فقط یک التیمیت باز عصبی بودم ولی حالا ببینید منو به کجا ها دارید میبرید :D
خب کار درستی کردی.
ببین بازی راهنمایی نداره ولی مسیر اصلی رو با جهت نوری که site of Grace های بازی نشون می دن برات مشخصه کرده منتهی ما الان نمی خوایم بری اونجا چون گفتی بازی سخته برات.
هدف بازی هم اینه که هر چی تو بازی می بیینی غیر از npc ها رو رنده کنی ولی چون اول کار بازی برات سخته باید خودتو قوی کنی. نظر من اینه الان بری و تو همون محیط اطراف آقوی کاله هر سرباز یا انمی کوچیکی که می بینی رو بکشی و سعی کنی نمی ری و بعد یه تایمی بشین توی گریس و به vigor اضافه کن. بعد دوباره برو همون کمپ کنار گریسی که اسب رو گرفتی و اونارم بکش و باز vigor رو آپگرید کن. بعد از اون کنار همون آقوی کاله یه غار هست برو سراغش. اون دو تا چیزی هم که بهت اون جادوگره داد یکی روح گرگها هست یکی هم یه زنگ که زنگه قابلیت احضار اون گرگها رو بهت می ده تا بهت کمک کنن. اما همه جا نمی تونی احضارشون کنی فقط جاهایی که یه علامت قبر مانند سفید سمت چپ تصویر برات نشون می ده. مثلا تو محیط باس ها می تونی احضارشون کنی اما از خط مانا که همون آبی رنگ زیر نوار سلامتیت هست کم می کنه. برای سامن کردنشون هم باید اون گرگ ها رو بذاری کنار فلاسکهات و بعد زمانیکه داخل محیط باس شدی همون اول انتخابشون کنی تا سامن بشن.

من هیچ غروری ندارم :D
از هر گایدی استفاده میکنم.برام فقط مهم اینه که بتونم تموم کنم ;))
تا جایی که میتونی و حوصلت میکشه فارم کن و خودت رو قوی کن قبله اینکه به مناطق جلوتر بری تا کلیت بازی دست بیادش . حتما سلاحی هم که باهاش راحت تری تست کن و ادامه بده . بعضی ها با شمشیر های سنگین راحتن و بعضی ها با سبک ها

آفرين تقريبا همه كار كردى.
اون گرگه اولين summon بازى هست كه وقتى گوشه صفحه يه علامت خاكسترى بياد ميتونى ازش استفاده كنى بياد تو مبارزه كمكت.
تو باي فايت ها اينا به كارت ميان.

ببين جهت حركتو كه همون شعله ها نشون ميده ولى الان بهتره توى محيط قبل اخرين جهت شعله فعلا بگردى يكم اپگريد بكنى بعد برى سمت قلعه.

البته ميتونى الان برى سمت قلعه ولى به جاى ميتقيم رفتن بپيچم سمت چپ نزديك يه كلبه يه grace ديگه بگيرى و تو كلبه هم با يه npc حرف بزنى.
ولى بعدش برگرد به منطقه اون grace پشت در قلعه و قسمتاى شرقى و بعد جنوبى limgrave رو بگرد.
ببين سه ساعت اول برات جون كندنه ولى بعد ميفتى رو غلطك :D
واسه آپگريد كردن هم فعلا ويگور رو ببر بالا تا دستت بياد سبك مدنظرت چيه تا بشه راهنناييت كرد رو چى بعدش كار كنى.

اين دوستمون خيلى دقيق و با جزييات گفت تو همينجاهايي كه من حدودى گفتم چكار كنى:
خب کار درستی کردی.
ببین بازی راهنمایی نداره ولی مسیر اصلی رو با جهت نوری که site of Grace های بازی نشون می دن برات مشخصه کرده منتهی ما الان نمی خوایم بری اونجا چون گفتی بازی سخته برات.
هدف بازی هم اینه که هر چی تو بازی می بیینی غیر از npc ها رو رنده کنی ولی چون اول کار بازی برات سخته باید خودتو قوی کنی. نظر من اینه الان بری و تو همون محیط اطراف آقوی کاله هر سرباز یا انمی کوچیکی که می بینی رو بکشی و سعی کنی نمی ری و بعد یه تایمی بشین توی گریس و به vigor اضافه کن. بعد دوباره برو همون کمپ کنار گریسی که اسب رو گرفتی و اونارم بکش و باز vigor رو آپگرید کن. بعد از اون کنار همون آقوی کاله یه غار هست برو سراغش. اون دو تا چیزی هم که بهت اون جادوگره داد یکی روح گرگها هست یکی هم یه زنگ که زنگه قابلیت احضار اون گرگها رو بهت می ده تا بهت کمک کنن. اما همه جا نمی تونی احضارشون کنی فقط جاهایی که یه علامت قبر مانند سفید سمت چپ تصویر برات نشون می ده. مثلا تو محیط باس ها می تونی احضارشون کنی اما از خط مانا که همون آبی رنگ زیر نوار سلامتیت هست کم می کنه. برای سامن کردنشون هم باید اون گرگ ها رو بذاری کنار فلاسکهات و بعد زمانیکه داخل محیط باس شدی همون اول انتخابشون کنی تا سامن بشن.

آخرین ویرایش:
اعضای بازیسنتر بعد از اینکه من بفهمم بازی چی به چیه :D

View attachment 386983
حمید خدایی بجز کوئست های درب داغون فروم سافتور شاید بگم جزو معدود بازیاشون هست که اینقدر بهت آزادی عمل میده هرچی بخوای انجام بدی‌.:دی

من اصلا از هر نوعی بازی که باس داشت متنفر بودم و کاملا از این جور بازیها دوری میکردم.ووکانگ هم 1 ماه اول اصلا نمیدونستم چی به چیه و دیگه نمیخواستم ادامه بدم ولی نمیدونم یهو چی شد که عاشقش شدم :D
قبل هرباس هرچی باف و سامون هست بزن.
ذره ایی هم حس ناراحتی نداشته باش.
بازی همینطوریش مازوخیسم داره، دیگه باید هر طور که تونستی آسون ترش کنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or