Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آخه تا تکون میخورم زارت کشته میشم...دیگه خیلی زود میمیرم.به خدا اینقدرا هم گیمر نوبی نیستم ولی نمیدونم این چرا اینطوریه :D
بخاطر کلاست هم می تونه باشه. بنظرم تو باید vagabond رو برمیداشتی که شیلد داره و اول با شیلد ضربه ی دشمن رو بلاک می کردی بعد اتک می دادی تا بتونی بکشیشون.
می خوای یدور دیگه شروع کن و vagabond رو بردار و آیتم همراهش رو هم golden seed بذار که بعدا بتونی فلاسک جون بگیری.

آخه تا تکون میخورم زارت کشته میشم...دیگه خیلی زود میمیرم.به خدا اینقدرا هم گیمر نوبی نیستم ولی نمیدونم این چرا اینطوریه :D

حرف گوش بده همين الان برو نيوگيم جديد شروع كن كلاس سامورايي يا vagabond بردار :D
برداشتى كلاس مناطق محروم بدون هيچگونه اپگريد از پيش تعيين شده ايي برداشتى كه حتى زره و محافظم نداره و تجربه اييم ندارى انتظار دارى هى نميرى؟ :D

بخاطر کلاست هم می تونه باشه. بنظرم تو باید vagabond رو برمیداشتی که شیلد داره و اول با شیلد ضربه ی دشمن رو بلاک می کردی بعد اتک می دادی تا بتونی بکشیشون.
می خوای یدور دیگه شروع کن و vagabond رو بردار و آیتم همراهش رو هم golden seed بذار که بعدا بتونی فلاسک جون بگیری.
خدا شاهده نمیخوام مقایسه کنم باز شر بشه ولی اون میمون دوست داشتنی خیلی بهتر بود :D
لامصب تو ووکانگ همه چی سرعتی و داج و پرش ولی اینجا انگار دارم زور میزنم.میری نزدیک دشمن کلی R2 رو پشت سرش نگه میداری بعد زارت میزنه بغلش و اونم برمیگرده جر و واجرم میده 😐
حرف گوش بده همين الان برو نيوگيم جديد شروع كن كلاس سامورايي يا vagabond بردار :D
برداشتى كلاس مناطق محروم بدون هيچگونه اپگريد از پيش تعيين شده ايي برداشتى كه حتى زره و محافظم نداره و تجربه اييم ندارى انتظار دارى هى نميرى؟ :D
یه بار دیگه تست میکنم ولی اگه نشد بذارید برم غش کنم تو بغل چین و ووچنگ رو بازی کنم ;))

یه بار دیگه تست میکنم ولی اگه نشد بذارید برم غش کنم تو بغل چین و ووچنگ رو بازی کنم

ارزش خريد نداره رو نخل پلاسم نيست :D
اين اولش سخته بيلد كاتانا ببندى و بلاد ريور رو هم پيدا كنى ميكوبى ميرى جلو :D
لامصب تو ووکانگ همه چی سرعتی و داج و پرش ولی اینجا انگار دارم زور میزنم.میری نزدیک دشمن کلی R2 رو پشت سرش نگه میداری بعد زارت میزنه بغلش و اونم برمیگرده جر و واجرم میده

بنده به شما عرض نكردم برو اسبتو بگير و فضوليم نكن بعد بيا بهت بگيم كجا برى؟ :D

• Like
Reactions: hamid_barca
ارزش خريد نداره رو نخل پلاسم نيست :D
اين اولش سخته بيلد كاتانا ببندى و بلاد ريور رو هم پيدا كنى ميكوبى ميرى جلو :D

بنده به شما عرض نكردم برو اسبتو بگير و فضوليم نكن بعد بيا بهت بگيم كجا برى؟ :D
رو گیم پس میگیرم با 150 تومن :D

حالا من میرم کاراکترمو عوض میکنم ولی اسب رو خب الان میدونم چطور بگیرم بعدش چی؟کجا برم؟

رو گیم پس میگیرم با 150 تومن :D

حالا من میرم کاراکترمو عوض میکنم ولی اسب رو خب الان میدونم چطور بگیرم بعدش چی؟کجا برم؟

توى اون قلعه نبايد برى.
بايد بخش شرقى منطقه limgrave تحت عنوان mist wood رو برى بگردى.
فقط با خرسا كارى نداشته باش :D
به يه خرابه ايي ميرسى ازش صداى گرگ مياد ازونجا ميرى پيش اولين مرچنتى كه ديدى تحت عنوان kale بهت يه چيزى ميده بعد ميرى همونجا كه صدا گرگ مياد با اون چيزى كه بهت ميده بشكن ميزنى يه شخصيت محترمى مياد پايين باهم صحبت ميكنيد :D
و بعدش بيا بهت بگم برى كجا يه سامن بگيرى كه تو باس پيش رو كارت راحت تر باشه :D

• Like
خدا شاهده نمیخوام مقایسه کنم باز شر بشه ولی اون میمون دوست داشتنی خیلی بهتر بود :D
لامصب تو ووکانگ همه چی سرعتی و داج و پرش ولی اینجا انگار دارم زور میزنم.میری نزدیک دشمن کلی R2 رو پشت سرش نگه میداری بعد زارت میزنه بغلش و اونم برمیگرده جر و واجرم میده 😐

یه بار دیگه تست میکنم ولی اگه نشد بذارید برم غش کنم تو بغل چین و ووچنگ رو بازی کنم ;))
حمید جان تو که اهل نون بربری بودی مثل این امروزیا موکا و کافه گلاسه ای که نبودی، بودی؟ لول :D مقایسه این با ووکانگ هم مثل همینه :D
R2 اتک نده فعلا با همون R1 بزن حواست به نوار استامینا باشه خالی نشه ولی حریص نشو که هی اتک بدی باید مثل همون ووکانگ داج بدی اتک دشمن رو بعد دوباره اتک.

یکی از دوستان نوشته بود ووکانگ سولز نیست و هک اند اسلش هست...احساس میکنم روح من بیشتر اون سمتی میره :D

من یه چی میخوام که کمبو بزنه پشت سر هم و مبارزات سریع ولی الدن به نظرم خیلی کنده
تو باید بری Nioh هارو بازی کنی.
به نظرم اون انتهای چیزیه که میخوای.

بعد الدن رینگ و... رو که بازی کردی برو جفتشون رو بازی کن.

رفتم کاراکترم رو عوض کردم به vagabond بعد رفتم اسب رو گرفتم کنارشم مپ رو پیدا کردم بعد رفتم تو یه خرابه که آقوی kale بود یه زنی اومد باهام حرف زد 2 تا چیز بهم داد که یکیش در مورد گرگ بود یکیش هم در مورد روح که اصلا هیچ ایده ای ندارم چی هستن...خب الان چی؟
کلا بازی یه راهی چیزی نداره که خودم بدونم باید چی کار کنم و هی نیام اینجا خودمو خجالت زده کنم؟ :D

تو باید بری Nioh هارو بازی کنی.
به نظرم اون انتهای چیزیه که میخوای.

بعد الدن رینگ و... رو که بازی کردی برو جفتشون رو بازی کن.
به قول کیارستمی آدم کم کم به بی آبرویی عادت میکنه...من تا قبل ووکانگ فقط یک التیمیت باز عصبی بودم ولی حالا ببینید منو به کجا ها دارید میبرید :D

رفتم کاراکترم رو عوض کردم به vagabond بعد رفتم اسب رو گرفتم کنارشم مپ رو پیدا کردم بعد رفتم تو یه خرابه که آقوی kale بود یه زنی اومد باهام حرف زد 2 تا چیز بهم داد که یکیش در مورد گرگ بود یکیش هم در مورد روح که اصلا هیچ ایده ای ندارم چی هستن...خب الان چی؟
کلا بازی یه راهی چیزی نداره که خودم بدونم باید چی کار کنم و هی نیام اینجا خودمو خجالت زده کنم؟ :D

به قول کیارستمی آدم کم کم به بی آبرویی عادت میکنه...من تا قبل ووکانگ فقط یک التیمیت باز عصبی بودم ولی حالا ببینید منو به کجا ها دارید میبرید :D
الدن رینگ 3 تا دارک سولز 1 با یک نصفه نیمه بلادبورن هم زمان تو یک مپ نسبتا باز هست که باس هاش HP خیلی زیادی دارن بنظرم برای شروع این سبک اول با بلادبورن یا دارک سولز شروع کن تا بیشتر با این سبک اشنا بشی بعد برو سراغ الدن رینگ xD

• Wow
الدن رینگ 3 تا دارک سولز 1 با یک نصفه نیمه بلادبورن هم زمان تو یک مپ نسبتا باز هست که باس هاش HP خیلی زیادی دارن بنظرم برای شروع این سبک اول با بلادبورن یا دارک سولز شروع کن تا بیشتر با این سبک اشنا بشی بعد برو سراغ الدن رینگ xD
داشتم زندگیمو میکردما...سولز لایکم دیگه چی بود آخه پیرمرد :D

اولش سختی خودش رو داره ولی بعدش لذت بی انتها:D ولی وجدانن بلادبورن رو هنوز نزدی؟
من اصلا از هر نوعی بازی که باس داشت متنفر بودم و کاملا از این جور بازیها دوری میکردم.ووکانگ هم 1 ماه اول اصلا نمیدونستم چی به چیه و دیگه نمیخواستم ادامه بدم ولی نمیدونم یهو چی شد که عاشقش شدم :D

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or