Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
با این وضع اینترنت ایرانسل حتی نمیتونمم کسیو سامن کنم برای باس فایتا، نمیدونم اصبلا نایت رین رو میتونم بازیش کنم یا نه.
نت ایرانسل چون NAT Type 3 می ده زیاد بدرد گیم آنلاین نمی خوره. ضمن اینکه نایت رین حالت سولوش اگه اشتباه نکنم آفلاین هم می شه.

• Like
Reactions: Arios 22
چقدر این Nightreign مظلوم واقع شده! :Dبازی دو روز دیگه میاد و امروزم نمراتش ولی حتی تاپیک هم نداره.:D
==============
برای دوستانی که بازی رو خریدن روی PS5 پریلود بازی شروع شده.
جدا امروز نمراتش میاد؟
بعید میدونم متاش بالا بشه :D
حقیقتا باید بعد اون DLC بیخیال اسم Elden Ring میشدن که IP یه استراحتی بکنه.

• Like
Reactions: MyJinx and jdepp
چقدر این Nightreign مظلوم واقع شده! :Dبازی دو روز دیگه میاد و امروزم نمراتش ولی حتی تاپیک هم نداره.:D
==============
برای دوستانی که بازی رو خریدن روی PS5 پریلود بازی شروع شده.
بازی احتمالا در طولانی مدت جای خودشو پیدا میکنه! خودمم پیش خریدش کردم ولی اصلا یادم رفته بود پریلودش شروع شده!
حقیقتا الدن رینگ داره اشباع میشه! پشت به پشت dlc و نسخه انلاین اونم امسال که پر بازی متنوع و تاپه، احتمالا به ضررش تموم میشه. مگه همون در دراز مدت حرفی برای گفتن داشته باشه‌.

• Like
Reactions: Arios 22 and jdepp
جدا امروز نمراتش میاد؟
بعید میدونم متاش بالا بشه :D
حقیقتا باید بعد اون DLC بیخیال اسم Elden Ring میشدن که IP یه استراحتی بکنه.
بازی احتمالا در طولانی مدت جای خودشو پیدا میکنه! خودمم پیش خریدش کردم ولی اصلا یادم رفته بود پریلودش شروع شده!
حقیقتا الدن رینگ داره اشباع میشه! پشت به پشت dlc و نسخه انلاین اونم امسال که پر بازی متنوع و تاپه، احتمالا به ضررش تموم میشه. مگه همون در دراز مدت حرفی برای گفتن داشته باشه‌.
بله ساعت 17:30 عصر نمراتش میاد.
ببینیم چی می شه دیگه. حالا نیازم نیست حتما بالا 90 بشه. برای عاشقان این سری کارت دعوت خوبیه :D

خب من چندساعتی nightreign رو بازی کردم. بازی واقعا فان و سرگرم کننده اس. البته به شرطی که کواپ برید:D همونطوری که تو نقدها گفته بودن حالت سولوش خیلی سخته یعنی حداقل من که نتونستم به nightlord اول برسم حتی :D اما فقط یه دست کواپ رفتم و رسیدیم به باس اخر (nightlord) و اونم یه ذره از جونش مونده بودم ولی متاسفانه نشد که بشه.:D

در دراز مدت اگه ساپورت بشه بنظرم از آنلاین بازی های قبلی فرام سافت خیلی بهتره.

View attachment 381891
به نظرم بازی نسبت به نسخه قبل از نظر بصری خیلی پیشرفت کرده مخصوصا تو anti aliasing اون شارپنس بیش از حد نسخه اولو نداره .خیلی تمیز تر و پالیش تر کارو در اوردن تا بریم سروقت گیم پلی ببینیم اون چطوره.
اره در زمینه گرافیک و همین مواردی که شما می گی پیشرفت کرده منم متوجه اش شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or