Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اگه میخوای مخصوصا مبتنی بر int باشه، بنظرم dex/int برو. به مراتب انعطاف پذیرتر و فان تر int خالصه. سلاح dex/int هم خیلی زیاد تو بازی هست.

اگه کلا جادو میخوای و برات مهم نیست که مبتنی بر int باشه، بنظرم str/faith برو.
من خودم دی ال سی رو بار اول با این بیلد رفتم و به نظرم فان ترین بیلد بازیه.
با این بیلد هم به سلاحای سرد قوی دسترسی داری و هم انواع اسپل ها و باف ها.

البته اگه قصد داری بیشتر از دور با دشمنا بجنگی اسپل های faith به طور کلی به قدرت اسپل های intelligence نیستن، چون معمولا cast time های طولانی تری دارن. ولی در ازاش faith به انواع اسپل های هیل و باف و همچنین المنت های بیشتری دسترسی داره.
ممنون
بیشتر خودم می‌خوام dex/int برم ، بنظرم خوب باشه
چون تا حالا dex هم نرفتم
همیشه با strength بالا و سلاح سنگین بودم
الان می‌خوام راه دور و سلاح سرعتی برم
پس همون dex/int بهتره برام.

• Like
Reactions: DedSec88
رفقا من تازه بازی رو چند وقته شروع کردم تقریبا 20-30 ساعت بازی کردم فکر کنم هنوز 20 درصد بازی رو رفتم . فقط میتونم بگم پشمی برام نمونده . بازی انگار با روح من حرف میزنه و فکر میکنم یکی از پرفکت ترین بازی های تاریخه . من قبلا بین بازی های میازاکی Bloodborne و Sekiro برام بهترین بودن ولی الان که دارم الدن رینگ رو بازی میکنم تازه میفهمم چرا بالاترین امتیاز و فروش رو بین بازی های میازاکی داره .
یک چیزی که سورپرایزم کرد گرافیک بازیه . من بازی گرافیک بالا خیلی بازی کردم کلا یه جورایی گرافیک هور هستم ، شاید بخندید ولی یکی از بهترین و تمیزترین و Crispy ترین بازی هاییه که بازی کردم ، من رو اولد بازی میکنم بقدری گرافیک شفاف و شارپ و قشنگه بعضی وقت ها فقط به مناظر دوردست خیره میشم .

رفقا من تازه بازی رو چند وقته شروع کردم تقریبا 20-30 ساعت بازی کردم فکر کنم هنوز 20 درصد بازی رو رفتم . فقط میتونم بگم پشمی برام نمونده . بازی انگار با روح من حرف میزنه و فکر میکنم یکی از پرفکت ترین بازی های تاریخه . من قبلا بین بازی های میازاکی Bloodborne و Sekiro برام بهترین بودن ولی الان که دارم الدن رینگ رو بازی میکنم تازه میفهمم چرا بالاترین امتیاز و فروش رو بین بازی های میازاکی داره .
یک چیزی که سورپرایزم کرد گرافیک بازیه . من بازی گرافیک بالا خیلی بازی کردم کلا یه جورایی گرافیک هور هستم ، شاید بخندید ولی یکی از بهترین و تمیزترین و Crispy ترین بازی هاییه که بازی کردم ، من رو اولد بازی میکنم بقدری گرافیک شفاف و شارپ و قشنگه بعضی وقت ها فقط به مناظر دوردست خیره میشم .
دقیقا بعد کوچ کردن از PS4 به PS5 و TV 4K گرافیک بازی به شدت سورپرایزم کرد. حتی از نظر فنی هم در حد خیلی خوبه و اونطوری که بعضی از دوستان می دیدم ازش انتقاد می کردن نیست واقعا تعجب می کنم.

اینکه آرت دیرکتورای فرام معجزه گر هستن ربطی به این نداره تکنولوژیشون هم اوکیه

بازی بعدی فرام باید آویزون تکنولوژی سونی بشه تا تو رقابت بمونه اگه بازی بعدیشونو سونی پرزنت نکنه به نظرم اگه فرام درجا نزنه یا پسرفت نکنه قطعا شتاب پیشرفتش کم میشه در کل به بازی بعدی فرام اگه سونی پرودوسش نکرده باشه بدبینم ممکنه بهترین بازی قرن بشه ولی اگه با سونی میساختش بهترین بازی قرنتر میشد پس جای ناراحتی هست

از زمان بلادبورن گرافیک بازای فرام بوستی نداشته هیچ هرگز دوباره به اون استاندارد نرسیده تازه همونم که وقتی تریلر اولیه منتشر نشده ش لو رفت همه فهمیدن فرام داشت چه شوخی ای باهامون میکرد که سونی خوشبختانه جلوشو گرفت و بعید نبود الان با گرافیک ds2 داشتیم همین الدن رینگو بازی میکردیم

• Smile
Reactions: Soul Of Cinder

بازی بعدی فرام باید آویزون تکنولوژی سونی بشه تا تو رقابت بمونه اگه بازی بعدیشونو سونی پرزنت نکنه به نظرم اگه فرام درجا نزنه یا پسرفت نکنه قطعا شتاب پیشرفتش کم میشه در کل به بازی بعدی فرام اگه سونی پرودوسش نکرده باشه بدبینم ممکنه بهترین بازی قرن بشه ولی اگه با سونی میساختش بهترین بازی قرنتر میشد پس جای ناراحتی هست

از زمان بلادبورن گرافیک بازای فرام بوستی نداشته هیچ هرگز دوباره به اون استاندارد نرسیده تازه همونم که وقتی تریلر اولیه منتشر نشده ش لو رفت همه فهمیدن فرام داشت چه شوخی ای باهامون میکرد که سونی خوشبختانه جلوشو گرفت و بعید نبود الان با گرافیک ds2 داشتیم همین الدن رینگو بازی میکردیم
@milad3
is that you?

همیشه حسرت اینو خوردیم یه بازی فرامسافتور با گرافیک همون دیمون سولز ریمیک ببینیم

• Like
Reactions: soheil_66
سلام
در مورد باس ulcerated tree spirit تو زیرزمین اوایل بازی( آرامگاه پشت اولین چک پوینت) یه مجسمه ریز قبل ورود به محوطه باس هستش که یوتیوب دیدم بعد مردن همونجا ریسپاون میشی ولی من دوباره برگشتم به چک پوینت اولیه خودم
راهکار خاصی داره فعال کردن مجسمه؟ :-??

ادیت: خب دوباره برگشتم و دفعه دوم کشتمش دیگه مهم نیست :D

سلام
در مورد باس ulcerated tree spirit تو زیرزمین اوایل بازی( آرامگاه پشت اولین چک پوینت) یه مجسمه ریز قبل ورود به محوطه باس هستش که یوتیوب دیدم بعد مردن همونجا ریسپاون میشی ولی من دوباره برگشتم به چک پوینت اولیه خودم
راهکار خاصی داره فعال کردن مجسمه؟ :-??
زمانی که می میری می پرسه ازت که از مجسمه ماریکا بیای یا از گریس.

من الان تموم کردم و دارم به سمت DLC میرم.
واقعا بخش هنری بازی خارق العاده است.
لعنتی بازی اینقدر خرت و پرت داره که تمومی نداره.
آقا با چه بیلدی میری؟:دی
من اول تا نزدیکای آخرا با بیلد Bleed+Dex میرفتم. آخرا دیگه Blasphemous Balde رو گرفتم با اون بازی رو تموم کردم.:دی

فقط کوئست رانی رو حتما انجام بده.

من الان تموم کردم و دارم به سمت DLC میرم.
واقعا بخش هنری بازی خارق العاده است.
لعنتی بازی اینقدر خرت و پرت داره که تمومی نداره.
آقا با چه بیلدی میری؟:دی
من اول تا نزدیکای آخرا با بیلد Bleed+Dex میرفتم. آخرا دیگه Blasphemous Balde رو گرفتم با اون بازی رو تموم کردم.:دی

فقط کوئست رانی رو حتما انجام بده.
دی ال سی رو روی اکانتت خریدی یا ظرفیتی؟ من کلی دنبالشم گیرم نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or