Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
كى شروع ميشه تست؟

فعلا كه سرورا روشن نيست.
جمعه ، ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰

شنبه ، ساعت ۶:۳۰ تا ۹:۳۰

شنبه ، ساعت ۲۲:۳۰ تا ۱:۳۰

یکشنبه ، ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰

دوشنبه ، ساعت ۶:۳۰ تا ۹:۳۰

منبع

برای دوستانی که با لوپ گیم پلی بازی آشنایی ندارن.
اینکه فرمت بازی به چه شکلیه و توضیحات دیگه + پیش نمایش از IGN :

==========
واقعا عقد روگلایک با سولزبورن/سولزلایک رو تو آسمونها بستن.
مخصوصا ترکیبش با سولزبورن با اون طراحی مپهای فرام سافتور مترویدوانیا طوری که میسازن.

مطمئنا یکی از معتادکننده ترین بازیهای امسال همین ایشون هستن.

خدا به داد هممون برسه :))
=========

دوستان لطفا زحمت تاپیکش رو بکشید.
واقعا لیاقتش رو داره.

آخرین ویرایش:
ميازاكى يكارى كرده من از هر كارى خوشم نميومد توى بازيا رو با علاقه انجام بدم.
بيينم ميتونه يه بازى انلاينم بكنه تو پاچم :D
بازیی که یا یک نفره میشه بازی کرد و یا سه نفره قطعا بخش تک نفرش باید با کیفیت باشه.
همون سینگل حسابش کن.

• Like
Reactions: jdepp
بازیی که یا یک نفره میشه بازی کرد و یا سه نفره قطعا بخش تک نفرش باید با کیفیت باشه.
همون سینگل حسابش کن.
من هنوز پیش نمایش هارو ندیدم چیزی از تک نفره گفته شده توشون؟ اگر بشه تکی درست و حسابی بازی کرد خب قطعا میخرمش ولی حوصله کواپ و اینا رو دیگه ندارم :D

من هنوز پیش نمایش هارو ندیدم چیزی از تک نفره گفته شده توشون؟ اگر بشه تکی درست و حسابی بازی کرد خب قطعا میخرمش ولی حوصله کواپ و اینا رو دیگه ندارم :D
آره از همون روز اول گفتن میشه سولو بازی کرد و Coop اجباری نیست.
اصلا چون یا یک و یا 3 نفره میشه بازی کرد میشه مطمئن بود که بخش تک نفرش هم عمق کافی رو داره.
خیلی ها 2نفر دیگه رو ندارن.

• Like
Reactions: SMM9 and jdepp
کاش با دو نفر هم می‌شد. اون یک نفر دیگه هم خب سولو میومد.
باید بازی کنیم تا این فلسفه‌شون رو درک کنیم که یا همه تکی تکی میان یا یک گروه سه نفری.

کاش با دو نفر هم می‌شد. اون یک نفر دیگه هم خب سولو میومد.
باید بازی کنیم تا این فلسفه‌شون رو درک کنیم که یا همه تکی تکی میان یا یک گروه سه نفری.
البته برای سولو پلی میشه مچ میکینگ کرد و مثل هلدایورز به بقیه جوین شد.
اگه دونفر باشین خب کیو میکنین و بازی نفر سوم رو براتون پیدا میکنه.

مشکلی نیست از این لحاظ.

دلیل اصلی که تیمها سه نفره هستن بالانس باسها، رندومایز آیتمها به همراه فرمت بازیه که تو سه روز اتفاق میفته.

یادم رفت بگم عجب فاز اول مزخرفی بود :)) به قول IGN واقعا سرورها رو فشار وارد کردیم و اصلا هیچ کاری نشد بکنیم!
من که تا راندتیبل رسیدم و سرچ زدم داشتم شخصیت‌ها و محیط رو نگاه می‌کردم که پرت شدم بیرون و هیچی به هیچی. فردا ببینیم چی می‌شه ولی خیلی زشت بود واسه اولین سشن اینجوری داغون باشه.

• Like
Reactions: m.d.makan
یادم رفت بگم عجب فاز اول مزخرفی بود :)) به قول IGN واقعا سرورها رو فشار وارد کردیم و اصلا هیچ کاری نشد بکنیم!
من که تا راندتیبل رسیدم و سرچ زدم داشتم شخصیت‌ها و محیط رو نگاه می‌کردم که پرت شدم بیرون و هیچی به هیچی. فردا ببینیم چی می‌شه ولی خیلی زشت بود واسه اولین سشن اینجوری داغون باشه.
اکس باکس اوکی بوده PS مشکل داشت.

البته برای سولو پلی میشه مچ میکینگ کرد و مثل هلدایورز به بقیه جوین شد.
اگه دونفر باشین خب کیو میکنین و بازی نفر سوم رو براتون پیدا میکنه.

مشکلی نیست از این لحاظ.

دلیل اصلی که تیمها سه نفره هستن بالانس باسها، رندومایز آیتمها به همراه فرمت بازیه که تو سه روز اتفاق میفته.
کلا میتونی یه توضیحی بدی که چجوریه؟ خب مثلا تو سه روز اتفاق میوفته ، یه مسیریو طی میکنیم باسا رو میزنیم و اگه روگ لایکه که اگه بمیریم از اول میاد ، بعد یه اخری داره؟ یا اخر نداره و همینجور میتونی پیشروی کنی؟ این سه روز تموم شه چی میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or