Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
حقیقت من یکم نگاه کردم ببینم راسته یا نه چیزای که دراومده ازش بعدم مطمئنم شدم بستم همه رو بلاک کردم از همه جا.
چیزای که لیک شده نشون نمیده دقیق که چند ساعت محتوا داره.ولی تایید میکنه که بازی خیلی محتواش زیاده همون ۳۰ تا ۷۰ ساعتو میانگین بگیر.
لیک ها مربوط به داستان باس ها ایتم ها اینجور چیزاس.خلاصه میخواید اسپویل نشید بلاک کنید محتوای الدن رینگو
اگه یه بازی بود که داستان و پلات سرراستی داشت یه چیزی.
این بازیهارو که بازی میکنی و میجوی باز دستت نمیاد که چی به چیه.
اگه فاصله هم افتاده باشه که اصلا هیچی.

ولی آره مثل اینکه حجم لیکها وحشتناکه و حتی باس نهایی رو هم کامل لیک کردن نامردا.
تجربه دیدن و لذت بردن از ویژگیهایی مثل این برای اولین بار تو بازی رو با دیدن لیکها از بین نبرید و ارزون نفروشیدشون.
میرید میبینین و بازی رو برای خودتون کم ارزش میکنین.

البته این بازیها رو حتی با نگاه کردن همزمان واکترو اگه پیش ببرید باز هم لذت میبرین ولی اون لذت به نسبت یک هزارم یک تجربه کاملا جدید ، کورکورانه و بدون پیش زمینه از بازی و غرق شدن درش هم نمیرسه.

اگه یه بازی بود که داستان و پلات سرراستی داشت یه چیزی.
این بازیهارو که بازی میکنی و میجوی باز دستت نمیاد که چی به چیه.
اگه فاصله هم افتاده باشه که اصلا هیچی.

ولی آره مثل اینکه حجم لیکها وحشتناکه و حتی باس نهایی رو هم کامل لیک کردن نامردا.
تجربه دیدن و لذت بردن از ویژگیهایی مثل این برای اولین بار تو بازی رو با دیدن لیکها از بین نبرید و ارزون نفروشیدشون.
میرید میبینین و بازی رو برای خودتون کم ارزش میکنین.

البته این بازیها رو حتی با نگاه کردن همزمان واکترو اگه پیش ببرید باز هم لذت میبرین ولی اون لذت به نسبت یک هزارم یک تجربه کاملا جدید ، کورکورانه و بدون پیش زمینه از بازی و غرق شدن درش هم نمیرسه.
دقیقا حرفت درسته یادمه بازی اصلی هم قبل انتشار لیک شده اونم تمام و کمال با دیالوگهاش منم اسپویل شده بودم.ولی با این حال ارزش و لذت بازی سره جاش بود با خودم میگفتم من که خیلی چیزاشو میدونم دارم از بازی لذت میبرم حالا اگه نمیدونستم قطعا این لذت بیشترم میشد.برای دی ال سی میخام بدون اسپویل و راهنما برم تا اون حس اکتشاف هم داشته باشه.

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan
دیوانه شدم زنم قهر کرده موهام داره میریزه دیوانه شدم :D
علائم اولیش تو اکثریت مردم همیناست.
متاسفانه باید بگم شما به میازاخیسم مبتلا شدی و دیگه راه بازگشتی نیست، از اون بیماری هاست که دیگه باید باهاش کنار بیای و فقط میشه موقتی آرومش کرد، فعلا این رو برای شما تجویز میکنم:
:D

شاید باورتون نشه ولی من اولین سولزبورنی که کامل تجربه کردم بلادبورن بود و از قبل از سیر تا پیاز این بازی واسم اسپویل شده بود:|:دی یعنی تک‌تک باس‌ها و لور داستانی، مدت زمان بازی، حتی دی‌ال‌سی و میزان سختی و چالش هر باس، همه‌چی خلاصه.
ولی برعکس، این باعث شده بود هیجانم واسه بازی ده برابر بشه و قشنگ تشنه‌ی رسیدن به قسمتای اصلی و اوجش بودم. شب میخوابیدم فقط به فکر اینکه کِی به لودویگ و لارنس و لیدی ماریا و اورفن میرسم؟ اینا قراره چه بلایی سرم بیارن؟ آیا گیر میکنم و چند روز درگیرشونم یا می‌تونم راحت ردشون کنم؟ در مقایسه با باس‌های بازی اصلی چطورن؟ بعد چند ترای قراره سخت ترین باس سری (Orphan of Kos) رو شکست بدم، اصلا میتونم شکستش بدم یا نه؟:دی و کلی سناریو سازی دیگه که چه اتفاقاتی ممکنه بیوفته.
برا همین واسه تجربه‌ی این دی‌ال‌سی هم خیلی هیجان دارم، فرام سافتور تو DLC بازیاش همیشه گل میکاره لامصب، یه لِول همه چیز بالاتره.

در کل اسپویل خوب نیست، نکنید:دی ولی در مورد بازیای این سبکی بنظرم تاثیر زیادی نمیذاره رو تجربه. مثلا بایوشاک رو اگر اسپویل بشی قشنگ هشتاد درصد لذتش از دست رفته، ولی الدن رینگ نه:دی

یبار پرسیدم ولی جواب درستی نگرفتم D:

من بازیم رو pc ورژن ۱.۰۲ هست مال همون دوسال پیش و تمومش کزدم اماده گداشتم واسه DLC جدید..

بعد اگه بخام اپدیت هارو دونه دونه نصب کنم رو همدیگه .. تو سایتا ۱.۰۳ و ۱.۰۴ و ۱.۰۵ اصلا نیست..

اگه روز عرضه dlc .. بازیو تو سایت بزارن کامل مثلا حالا بشه هر ورژنی .

بعد سیوامو کپی کنم جدا .. بعد بازیو کلا پاک کنم و اون ورژن جدیدو نصب کنم ، سیوا روش جواب میده و اوکیه؟

یا باید حتما اپدیتارو دونه دونه پیدا کنم پشت هم نصب کنم تا برسم به جدیدترین نسخه ؟..

من بازیم رو pc ورژن ۱.۰۲ هست مال همون دوسال پیش و تمومش کزدم اماده گداشتم واسه DLC جدید..

بعد اگه بخام اپدیت هارو دونه دونه نصب کنم رو همدیگه .. تو سایتا ۱.۰۳ و ۱.۰۴ و ۱.۰۵ اصلا نیست..

بعد سیوامو کپی کنم جدا .. بعد بازیو کلا پاک کنم و اون ورژن جدیدو نصب کنم ، سیوا روش جواب میده و اوکیه؟

یا باید حتما اپدیتارو دونه دونه پیدا کنم پشت هم نصب کنم تا برسم به جدیدترین نسخه ؟..
بزار موقعی که کرک شد بازی و DLC رو یکجا دانلود کن .
قفل دوونو نداره

Crack Watch (Denuvo،UWP & ...) Free Discussion

خب یعنی بازیو پاک کنم و همون جدیدو نصب کنم؟ سیوامو کپی کنم رو جدیده کار میکنه؟
بالا بازی با آپدیت رو گذاشته .
اگر هم نمیخوای بازی رو پاک کن نسخه جدید که اومد اون رو دانلود کن .
سیوت رو هم نگه دار . سیو بسته به ورژن کرک فرق میکنه

• Like
Reactions: m.d.makan

فکر میکنم اخرین اپدیت رو نصب کنی حل باشه دیگه نمیخواد یکی یکی همه رو نصب کنی

فکر میکنم اخرین اپدیت رو نصب کنی حل باشه دیگه نمیخواد یکی یکی همه رو نصب کنی
نه تک تک باید به ترتیب نصب بشن اگه میخواد همین فایلها رو داشته باشه.
اگر نه که کلا dlc که اومد راحت تره که اون رو کامل دانلود کنه.

نه تک تک باید به ترتیب نصب بشن اگه میخواد همین فایلها رو داشته باشه.
اگر نه که کلا dlc که اومد راحت تره که اون رو کامل دانلود کنه.

اگر تصمیم به آپدیت کردن گرفتی مواظب باش حتما فایل بازیت همه زبان هارو داشته باشه وگرنه به مشکل میخوری.

قبلا سر سایبرپانک اونقدر فرصت نشد برم سراغش که خبر فانتوم لیبرتی اومد و صبر کردم و بعدش تبدیل به تجربه بی نظیری شد.
بابت الدن رینگ هم قراره با DLC استارتشو بزنم و مطمئنم که تجربه نابی میشه. گاهی اوقات صبر کردنهای اینطوری خیلی میچسبه 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or