Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
به نظرم کسایی که تازه وارد بازی میشن کمی گیج میشن بخاطر وسعت بازی
بعدم اول بازی میخورن به اون باسه که سوار اسبه. میرن جلو نمیتونن بزنن پشیمون میشن
ولی اگر بدونن باید اول برن لولشون رو ببرن بالا بعدا بیان سراغ اینها اونوقت دیگه براشون لذت بخش میشه

بیشترین اثری که هنوزم بازیش میکنم دارک سولز ۳ هستش 😃😃😃 مخصوصا pvp ... اصن خسته نمیشی
بلادبورن هم خوبه ولی آنلاینش به دارک نمیرسه
وضعیت pvp دارک سولز 3 چطوری پلیر پیدا میشه راحت یا نه .قصد دارم روی استیم بخرمش اگه پلیر داشته باشه

وضعیت pvp دارک سولز 3 چطوری پلیر پیدا میشه راحت یا نه .قصد دارم روی استیم بخرمش اگه پلیر داشته باشه
آمار پلیرهای روزانش که خیلی خوبه ، تقریبا 5 ه.ن :D
فقط نصب ندارمش که ببینم مشکل کانکتنیگ و... برای ما داره یا نه.
قیمتش رو دیدی؟
با یک بازی روز مثل Wo Long یکی شده.
DS3 2.JPG

سلام
دوستان نمیخوام از بازی بد بگم میدونم بازی برای گیمرهای زیادی جزو بهترین هاست قبلا یکی دوبار والکترو رو دیدم و ارتباط برقرار نکرده بودم ولی چون زیاد تعریف میشد تازه من دانلود و نصبش کردم نمیدونم چرا بعد از حدود 5 ساعت بازی هنوز نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. میخواستم بدونم به نظرتون بیشتر وقت بزارم یا فکر میکنید با گروه خونی من نمیخونه؟ دارک سولز رو هم تجربه نکرده بودم و رفتم سراغ این بازی. شاید بهتر بود از دارک سولز شروع کنم؟
شما از یوتوب با یه Walkthrough بازی رو یه مدتی ادامه بده بهتر دستت میاد.از یه جا به بعد خودت تنهایی میتونی بری.

آمار پلیرهای روزانش که خیلی خوبه ، تقریبا 5 ه.ن :D
فقط نصب ندارمش که ببینم مشکل کانکتنیگ و... برای ما داره یا نه.
قیمتش رو دیدی؟
با یک بازی روز مثل Wo Long یکی شده.
View attachment 285444
قیمتش ندیده بودم فکر می کردم با توجه به قدیمی بودن باید ارزون باشه با این قیمت پشیمون شدم خداییش این قیمت برای بازی 7 سال پیش دیگه خیلی زور داره

آخرین ویرایش:
بیست و ششمین مراسم DICE Awards 2023 برگزار و فهرست برندگان مشخص شد. بازی God of War Ragnarok با 8 برد، بیشترین جایزه را از آن خود کرد؛ در حالی که Elden Ring به عنوان بهترین بازی سال انتخاب شد
🥇🥇🥇🥇🥇 به این میگن بازی میازاکی عشقی

به نظرم کسایی که تازه وارد بازی میشن کمی گیج میشن بخاطر وسعت بازی
بعدم اول بازی میخورن به اون باسه که سوار اسبه. میرن جلو نمیتونن بزنن پشیمون میشن
ولی اگر بدونن باید اول برن لولشون رو ببرن بالا بعدا بیان سراغ اینها اونوقت دیگه براشون لذت بخش میشه
اصن اون Tree sentinel لعنتی همون اول گذاشته اونجا طرف تکلیفش با خودش مشخص بشه،ببینه اینکاره هست یا نه :D
یکی از رفیقام بازی همون اول ول کرد می گفت من وقتی اولین enemy بازی نمیتونم بزنم چجوری تمومش کنم:/

بر خلاف ظاهرش راحت ترین باس بازیه😂🗿🗿
View attachment 285661
شاید باورت نشه ، ولی من بیشتر از همه سر این باختم . از اون طرف مالنیا رو راحت زدم.

چون اوایل حواسم نبود ازSerpent-Hunter استفاده کنم . :))

شاید باورت نشه ، ولی من بیشتر از همه سر این باختم . از اون طرف مالنیا رو راحت زدم.

چون اوایل حواسم نبود ازSerpent-Hunter استفاده کنم . :))
البته ابهت بدی داشت منم بار اول کنسولو از برق کشیدم🤣

از دوستان اینجا کسی بوده که سیو PS4 این بازی رو به PS5 انتقال داده باشه؟ اصلا چنین چیزی ممکنه؟ اطلاعاتم در این زمینه فقیره! :D
رو نسل قبل پلاتش کرده بودم و سیوم روی همون مونده! الان بابت DLC میخوام بدونم میشه انتقالش داد که روی 5 برم یا از دوباره برم شروع کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or