Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
با دی ان اس یا بدون دی ان اس هم کار میکنه؟ با مخابرات و همراه اول هیچجوره کانکت نمیشه
من بدون DNS تست کردم اوکی بود.

1680088929927.png

ولی هفته پیش من تو دارک سولز 3 این مشکلو داشتم. Sign رو زمین بود و سامن میزدم اما ارور کانکشن میداد. با چنتا پلیر مختلف امتحان کردم (و با هر DNS که میشناختم) ولی بازم ارور میداد. دیگه بیخیال شدم و تست نکردم. ولی تو الدن این مشکلو ندارم.

• Like
Reactions: zilyzal
با هر دی ان اسی تست کردم نشد به مولتی بازی وصل بشم نه همراه اول نه مخابرات فیلترشکن هم رو اندروید فقط سای.فون میشناختم که کار مبکرد با every proxy شیر نشد متاسفانه
به مولتیش امیدوار بودم دوست داشتم بازیو تموم کردم یه بیلد op بسازم برای pvp و pve که اینجوری شد احتمالا تموم کنم اگه حوصله کردم پلات کنم دراپش میکنم
شنیده بودم مجبک هم op هست دوست داشتم تستش کنم ولی مثل اینکه تو ۱.۰۹ نرف شده بیخیالش شدم کلا تو بازیای سولز لایک با این چیزا هیچوقت کنار نیومدم میخواستم اینجا باهاش شروع کنم شاید خوشم اومد عادت کردم ولی اینجور که دیدم نرف شده بیخیالش شدم همون بیلد STR دارم مبرم اپن ورلد بودنشم باعث شده پیدا کردن equipment ها سخت بشه فقط یه bloodhounds fang پیدا کردم با اون دارم میرم ارمور هم که طبق معمول کلا برداشتم :D کلا نمیدونم چرا با چیزایی مثل مجیک و ایتما تو سولزلایک کنار نمیام یادم میره استفادشون کنم چه تو سری سولز چه بلاد چه نیوه همین بودم :D تازه بعد کلی باس فهمیدم spirit summonداره بازی ولی بازم یادم میره استفاده کنم به سبک انسان های اولیه پلی میدم کلا :D از نظر گیم پلی هم بنظرم این سبک کلا به سمت سکیرو بره خیلی جذابتره امیدوارم بازی بعدیشون گیم پلیش مثل سکیرو باشه

خب بازیو پلات کردم مولتیشم اخر برای من کار نکرد دوست داشتم یه بیلد op برای pve و pvp درست کنم که دیدم نمیتونم از مولتیش استفاده کنم بیخیالش شدم نظرمو درمورد بازی بگم

من درکل حس میکنم برای سبک سولز لایک و سختی بازی به سمت سکیرو و بالانس بودنش برن و اِلمان های rpg حذف یا محدود بشه گزینه خیلی بهتریه الدن بیشتر از سولز و بلاد به سمت rpg کشیده شده بود مثل سری nioh که حجم زیاد ایتم ها باعث میشه بازی به کل از حالت بالانس خارج بشه و خصوصا باعث میشه پیدا کردن باس های فرعی هیچ لذتی نداشته باشه چون معمولا خیلی سریع میمیرن تازه من فکر کنم با لول ۱۰۰-۱۱۰ بازیو تموم کردم و باس های فرعی اینطوری بودن اونایی که گیر میکنن و overlevel میکنن فکر کنم باس های فرعی مناطق اولیه رو بتونن تک کنن من درکل انتظار بیشتری از نظر گیم پلی داشتم
اوایل بازی هم با بیلد STR رفتم یکم خسته کننده شد برام بعد از باس raya به respec زدم برای اولین بار بیلد مجیک و INT تو سبک سولزبورن تست کردم که دیدم کلا بدرد من نمیخوره :D اکثر اوفات بادم میرفت بین اسپل ها سویچ کنم موقع استفاده از سلاح هم بین دست چپ و راست هنگ میکردم کلا فکر کنم همون بیلد str بیشتر مناسب پلی استایل من باشه تو این سبک :D ولی خب دیگه حوصله respec نداشتم بقیه بازیو با darkmoon greatsword رفتم که int بیس بود باس اخر که شدیدا ناامید کننده بود بعد از باس اخر بلاد و سکیرو توی الدن انتظار یه باس فوق العاده داشتم ولی جدا ازینکه اسلا باس جذابی نبود همون بار اول هم زدمش و چالش برانگیز هم نبود! Malenia هم جزو معدود باس هایی بود که دوست داشتم فکر کنم تنها باسی بود که حدود ده باری مردم تا بتونم بزنمش قشنگ مشخس بود مثل اون باسی که توی سکیرو از سری سولز قرض گرفته بودن malenia هم اینجا از سکیرو بود و حس و حال isshin ashina رو میداد و با بقیه باس ها متفاوت بود البته isshin راحت ده برابر باس فایت اپیک تر و خفن تری بود نسبت به malenia. برای من ۸.۵/۱۰ بود شدیدا مشتاقم بازی بعدی فرام سافت رو ببینم

خب بازیو پلات کردم مولتیشم اخر برای من کار نکرد دوست داشتم یه بیلد op برای pve و pvp درست کنم که دیدم نمیتونم از مولتیش استفاده کنم بیخیالش شدم نظرمو درمورد بازی بگم

من درکل حس میکنم برای سبک سولز لایک و سختی بازی به سمت سکیرو و بالانس بودنش برن و اِلمان های rpg حذف یا محدود بشه گزینه خیلی بهتریه الدن بیشتر از سولز و بلاد به سمت rpg کشیده شده بود مثل سری nioh که حجم زیاد ایتم ها باعث میشه بازی به کل از حالت بالانس خارج بشه و خصوصا باعث میشه پیدا کردن باس های فرعی هیچ لذتی نداشته باشه چون معمولا خیلی سریع میمیرن تازه من فکر کنم با لول ۱۰۰-۱۱۰ بازیو تموم کردم و باس های فرعی اینطوری بودن اونایی که گیر میکنن و overlevel میکنن فکر کنم باس های فرعی مناطق اولیه رو بتونن تک کنن من درکل انتظار بیشتری از نظر گیم پلی داشتم
اوایل بازی هم با بیلد STR رفتم یکم خسته کننده شد برام بعد از باس raya به respec زدم برای اولین بار بیلد مجیک و INT تو سبک سولزبورن تست کردم که دیدم کلا بدرد من نمیخوره :D اکثر اوفات بادم میرفت بین اسپل ها سویچ کنم موقع استفاده از سلاح هم بین دست چپ و راست هنگ میکردم کلا فکر کنم همون بیلد str بیشتر مناسب پلی استایل من باشه تو این سبک :D ولی خب دیگه حوصله respec نداشتم بقیه بازیو با darkmoon greatsword رفتم که int بیس بود باس اخر که شدیدا ناامید کننده بود بعد از باس اخر بلاد و سکیرو توی الدن انتظار یه باس فوق العاده داشتم ولی جدا ازینکه اسلا باس جذابی نبود همون بار اول هم زدمش و چالش برانگیز هم نبود! Malenia هم جزو معدود باس هایی بود که دوست داشتم فکر کنم تنها باسی بود که حدود ده باری مردم تا بتونم بزنمش قشنگ مشخس بود مثل اون باسی که توی سکیرو از سری سولز قرض گرفته بودن malenia هم اینجا از سکیرو بود و حس و حال isshin ashina رو میداد و با بقیه باس ها متفاوت بود البته isshin راحت ده برابر باس فایت اپیک تر و خفن تری بود نسبت به malenia. برای من ۸.۵/۱۰ بود شدیدا مشتاقم بازی بعدی فرام سافت رو ببینم
لولت بالا بوده خب - بازی رو با لول بیشتر از 70....80 تموم کنی برات زیادی آسون میشه ( مخصوصا اگر قبلا تجربه انجام بازیهای سولزبورن رو داشته باشی)

کلا ایراد بزرگ بازی برای من همین بالانس نبودن بازی بود. یعنی مشخص بود که از بس بازی رو بزرگ کردن چه از لحاظ گیم پلی، چه قدرتها و حتی تو مواردی داستان و اتمسفر و تنوع دشمنا کنترل کار از دستشون در رفته
ولی چون وسعت بازی خیلی بزرگه و اکثر پلیرا و منتقدا هم وسعت بالا رو ترجیح میدن به از دست رفتن کیفیت بخش هایی از بازی، کسی از این لحاظ به بازی خرده نگرفت

.

• Like
Reactions: zilyzal
بازی دوتا ایراد بزرگ داشت بنظرم:

۱. تکراری شدن دشمنا و باس‌ها.
قشنگ بیست بار با Crucible Knight مبارزه میکنیم، ده بار با Erdtree Avatar و پنجاه‌تا هم اژدها تو بازی وجود داره و مبارزه با همشون تقریبا به یک نحو هست.
البته با توجه به وسعت بازی زیاد چیز غیرعادی نیست این حجم از تکرار، ولی خب من ترجیح میدادم یه بازی کوچیکتر میساختن اما تکرار کمتری توش میدیدیم.

۲. غیر بالانس بودن سختی بازی.
تا نیمه اول بازی شاید می‌گفتم جزو راحت‌ترین سولزها باشه، از نیمه به بعد (Mountaintops of the Giants) یهو سختیش به طور فورانی میزنه بالا جوری که من پشمام ریخت:دی هم باس‌ها هم دشمنای عادی.

در کل تا سی چهل ساعت اول الدن رینگ برام بهترین ساخته فرام‌سافت بود، مخصوصا منطقه Limgrave که محشره و از تک تک لحظاتش لذت بردم. اما هرچی بیشتر بازی کردم مشکلات بیشتر به چشمم اومدن و رتبه‌ش تنزل پیدا کرد:دی

الدن رینگ بزرگترین مشکلش اوپن ورد شدنش بود بازی که به نظر من بیش از حد بزرگ بود و همین بزرگی خلاقیت رو از میازاکی گرفته بود متاسفانه دیگه خبری از مپ هایی که مغز آدم رو از شکل خاصشون و البته ارتباطشون به هم وجود داشت نبود و صرفا مثل بقیه بازی های اوپن ورد یه مپ رو تو طول مدام کشش دادن(واقعا یاد دارک سولز 1 با اون مپ شاهکارش بخیر)
این بزرگی بیش از حد به قسمت های دیگه بازی هم آسیب زده بودمثلا بازی 120-30 تا باس اصلی و فرعی داره ولی باور کنید سر جمع 10 تا باس نداره که واقعا یونیک باشن.
از طرف دیگه اتمسفر بازی هم به نسبت عناوین قبلی میازاکی به خصوص دارک سولز 1 و بلادبورن قافیه رو می بازه
اما این بالانس نبودن سختی بازی هم خیلی بده بازی تا فایر جاینت به طرز وحشتناکی ساده است یعنی یه باس نداشت تا اونجای بازی که 3 بار منو بکشه 90 درصدشون هم ترای اول می زدم از بعد از فایر جاینت یهو بازی به طرز مسخره الکی سخت میشه مثلا همین malenia انگار از روی عمد الکی سختش کردن یعنی خود باس چیزی به جز آرتوریاس و سیستر فریدا نبود ولی این سیستم مسخره که هر ضربه ای که بهت میزد جون خودش پر میشد واقعا افتضاح مسخره بود از این malenia بدتر mohg, lord of blood بود وای که چقدر این باس افتضاح و رو مخ بود و دیزاینش افتضاح بود یعنی هرنوع اتکی که فکر کنید این مردک داشت فیزیکال دمیج داشت بلاد اتک وحشتناک می داد فایر دمیج هم داشت محیط باس بد بود ولی بدتر از همه اینا اون اتکی بود که از سه بار دستش رو می برد بالا می گفت nihil و هر سه بار هر جایی که بودی بیلید دمیج وحشتناک می خوردید و باس جونش پر می شد اصلا این حرکت خنده داره انگار واقعا میازاکی کم آورده باشه تو ساختن باس سخت و با این کار میخاد بگه هنوزم می تونم مثل قبل باس سخت بسازم ولی انگار متوجه نیست که این دیگه سخت نیست این ناعادلانه است میازاکی حداقل همیشه سعی می کرد تو ساخت باس عدالت رو بین باس و پلیر رعایت کنه ولی انگار اینجا به سبک دی ال سی های دارک سولز 2 باس هاش رو ساخته.
به طور کلی الدن رینگ رو هم مثل بقیه بازی های میازاکی خیلی دوست داشتم و مطمئنم مثل بقیه عناوینش باز هم بار ها و بارها بازیش می کنم (خاصیت ساخته هاش اینطوری و من الان 13 ساله درگیرشم :D) ولی نمیشه منکر اشکالاتی که به بازی می گیرن شد و جایگاهش برای من خیلی پایین تر از دارک سولز 1 هست و می مونه

سلام ، دوستان من ۵ تا gold pickled fowl foot دارم ، نمیدونم کجا ازش استفاده کنم ، چون بازی قابلیت از لود اوردن نداره خواستم بهترین جا ازش استفاده کنم ، قابلیتش اینه که تعداد رونی که میتونی از کشتن انمی ها بگیری رو زیاد میکنه درسته ؟ چقدر زیاد و چقدر طول میکشه ؟ یه سوال دیگه اینکه فلش بالای دسته که فکر میکنم مربوط به جادو باشه از ابتدای بازی برای من خالیه ، یعنی جادوش رو دارم منتها انگار یه وسیله ای میخواد تا فعال بشه درسته ؟ از کجا گیر بیارم ؟ و اینکه تو لول آپ کردن من فقط رو vigor , endurance , strength , dexterity و کمی هم mind کار کردم ، به بقیه کلا دست نزدم ، مشکل ساز نمیشه ؟ من با شمشیر و سپر بازی میکنم .
من هیچکدوم از سولز هارو بازی نکردم به خاطر همین یکم مبتدی هستم تو بازی

سلام ، دوستان من ۵ تا gold pickled fowl foot دارم ، نمیدونم کجا ازش استفاده کنم ، چون بازی قابلیت از لود اوردن نداره خواستم بهترین جا ازش استفاده کنم ، قابلیتش اینه که تعداد رونی که میتونی از کشتن انمی ها بگیری رو زیاد میکنه درسته ؟ چقدر زیاد و چقدر طول میکشه ؟ یه سوال دیگه اینکه فلش بالای دسته که فکر میکنم مربوط به جادو باشه از ابتدای بازی برای من خالیه ، یعنی جادوش رو دارم منتها انگار یه وسیله ای میخواد تا فعال بشه درسته ؟ از کجا گیر بیارم ؟ و اینکه تو لول آپ کردن من فقط رو vigor , endurance , strength , dexterity و کمی هم mind کار کردم ، به بقیه کلا دست نزدم ، مشکل ساز نمیشه ؟ من با شمشیر و سپر بازی میکنم .
اگه میخوای rune فارم کنی بستگی به اینکه کجای بازی هستی باید ببینی کجا بهتره یه تالسمان هم برای rune بیشتر گرفتن هست فکر کنم ۲۵ درصد بیشتر میگیری که نمیدونم کجا هست تو نت سرچ کنی نحوه گرفتنش میاد بنظرم اگه خیلی تو بازی گیر نیستی rune فارم نکن چون همینجوریشم زیادی اسونه
برای استفاده از اسپل ها و جادو هم نیاز به سلاح مورد نظرش داری واسه یه سری hand seal لازمه واسه یه سری staff که میتونی تو آف هند (دست چپ) بذاری البته تو راست هم بذاری فرقی نمیکنه ولی واسه استفاده از سلاح اصولا چپ میذارن
درمورد لول اپ هم داری اشتباه میکنی بستگی به بیلدی که میخوای باید لول اپ کنی مثلا اگه از اسپل ها استفاده نمیکنی لول اپ mind اشتباهه حتی منی که بیلد int داشتم هم فقط چندتا دونه mind لول اپ کردم اونم برای استفاده از summon ها
شما اول باید ببینی چه بیلدی میخوای اگه برای اسپل هایی که با staff کست میشن میخوای بیلد بسازی باید روی int و vigor تمرکز کنی (vigor معمولا یک دوم یا یک سوم int لول اپ میکنی ولی بازم بستگی به پلی استایل داره) اگه با اسپل هایی که با hand seal کست میشن میخوای پلی بدی باید faith لول اپ کنی درکنار مقداری mind و vigor بقیه چیزا نیاز به لول اپ ندارن مگر اینکه برای استفاده از سلاح بخوای یکم چیزای دیگرو لول اپ کنی که بتونی از سلاح مورد نظرتم استفاده کنی
اگرم کلا با اسپل ها مشکل داری و سختته کلا و نمیخوای ازشون استفاده کنی نباید mind و int و dex و چیزای دیگه لول اپ کنی اونم بستگی به بیلد داره واسه بیلد str باید vigor و str اپ بشه درکنارش یه مقدار dex و endurance
Endurance هم بستگی به چیزای مختلف داره واسه یه سری بیلد ها اصلا لازم نیست در حدی که stamina کم نیاری و مشکل ساز نشه فق باید اپ کنی من فکر کنم کلا اپ نکردم یا در حد ۴-۵ تا اپ کردم endurance رو
درکل به بیلدی که میپسندی اول انتخاب کن بعد برای همون لول اپ کن
به باس raya برسی میتونی respec کنی و تمام rune هایی که واسه لول اپ استفاده کردی پس بگیری از اول attribute هارو لول اپ کنی

• Like
Reactions: gr.s
آره gold foot برای افزایش مقدار رونی که از کشتن انمی ها بدست میاری هست اما در یه تایم محدود، که فکر می کنم تا چند دقیقه اینا باشه و زیاد نیست. این آیتم بیشتر بدرد این می خوره وقتی می خوای فارم کنی ازش استفاده کنی وگرنه همینجوری زیاد بهره وری نداره و ممکنه اصلا به چشم نیاد. تاثیرش هم دقیق نمی دونم اما فکر کنم 15-20 درصد اینطورا باشه. زمانی که یه جایی واسه فارم کردن رون پیدا کردی حتما ازش استفاده کن بدرد می خوره.
در مورد جادو اگه جادویی که می خوای استفاده کنی از نوع incantation باشه (همون جادو های به رنگ زرد و قرمز و این رنگا اکثرا) که اول باید faith و int مورد نیازش رو آپگرید کنی بعد با یدونه seal که مثل یه wapeon هست رو از inventory به جای سلاحت بذاری و با زدن دی پد بالای دسته ازش استفاده می کنی. اما اگه جادوت از نوع sorcery باشه (همون آبی و بنفشا اکثرا) باید یدونه staff بذاری جای سلاحت و ازشون استفاده کنی که seal و staff ها رو توی بازی می تونی پیدا کنی و از فروشگاه ها هم می تونی بخری.
برای شمشیر و سپر همینایی که گفتی اصل کاری هستن و زیاد نیازی به آپگرید بقیه نداری اما حواست به سلاحی که داری باشه که اگه مثلا faith یا int و یا arcane هم توی scale هاش هست اون وقت بهتره اینارو بسته به اینکه سلاحت کدوم رو داره آپگرید کنی تا skill ش یا قدرتش بیشتر بشه.

• Like
Reactions: gr.s
اگه میخوای rune فارم کنی بستگی به اینکه کجای بازی هستی باید ببینی کجا بهتره یه تالسمان هم برای rune بیشتر گرفتن هست فکر کنم ۲۵ درصد بیشتر میگیری که نمیدونم کجا هست تو نت سرچ کنی نحوه گرفتنش میاد بنظرم اگه خیلی تو بازی گیر نیستی rune فارم نکن چون همینجوریشم زیادی اسونه
برای استفاده از اسپل ها و جادو هم نیاز به سلاح مورد نظرش داری واسه یه سری hand seal لازمه واسه یه سری staff که میتونی تو آف هند (دست چپ) بذاری البته تو راست هم بذاری فرقی نمیکنه ولی واسه استفاده از سلاح اصولا چپ میذارن
درمورد لول اپ هم داری اشتباه میکنی بستگی به بیلدی که میخوای باید لول اپ کنی مثلا اگه از اسپل ها استفاده نمیکنی لول اپ mind اشتباهه حتی منی که بیلد int داشتم هم فقط چندتا دونه mind لول اپ کردم اونم برای استفاده از summon ها
شما اول باید ببینی چه بیلدی میخوای اگه برای اسپل هایی که با staff کست میشن میخوای بیلد بسازی باید روی int و vigor تمرکز کنی (vigor معمولا یک دوم یا یک سوم int لول اپ میکنی ولی بازم بستگی به پلی استایل داره) اگه با اسپل هایی که با hand seal کست میشن میخوای پلی بدی باید faith لول اپ کنی درکنار مقداری mind و vigor بقیه چیزا نیاز به لول اپ ندارن مگر اینکه برای استفاده از سلاح بخوای یکم چیزای دیگرو لول اپ کنی که بتونی از سلاح مورد نظرتم استفاده کنی
اگرم کلا با اسپل ها مشکل داری و سختته کلا و نمیخوای ازشون استفاده کنی نباید mind و int و dex و چیزای دیگه لول اپ کنی اونم بستگی به بیلد داره واسه بیلد str باید vigor و str اپ بشه درکنارش یه مقدار dex و endurance
Endurance هم بستگی به چیزای مختلف داره واسه یه سری بیلد ها اصلا لازم نیست در حدی که stamina کم نیاری و مشکل ساز نشه فق باید اپ کنی من فکر کنم کلا اپ نکردم یا در حد ۴-۵ تا اپ کردم endurance رو
درکل به بیلدی که میپسندی اول انتخاب کن بعد برای همون لول اپ کن
به باس raya برسی میتونی respec کنی و تمام rune هایی که واسه لول اپ استفاده کردی پس بگیری از اول attribute هارو لول اپ کنی
شما چه کلاسی بازی کردی که زیادی برات اسون بودش بازی؟

آره gold foot برای افزایش مقدار رونی که از کشتن انمی ها بدست میاری هست اما در یه تایم محدود، که فکر می کنم تا چند دقیقه اینا باشه و زیاد نیست. این آیتم بیشتر بدرد این می خوره وقتی می خوای فارم کنی ازش استفاده کنی وگرنه همینجوری زیاد بهره وری نداره و ممکنه اصلا به چشم نیاد. تاثیرش هم دقیق نمی دونم اما فکر کنم 15-20 درصد اینطورا باشه. زمانی که یه جایی واسه فارم کردن رون پیدا کردی حتما ازش استفاده کن بدرد می خوره.
در مورد جادو اگه جادویی که می خوای استفاده کنی از نوع incantation باشه (همون جادو های به رنگ زرد و قرمز و این رنگا اکثرا) که اول باید faith و int مورد نیازش رو آپگرید کنی بعد با یدونه seal که مثل یه wapeon هست رو از inventory به جای سلاحت بذاری و با زدن دی پد بالای دسته ازش استفاده می کنی. اما اگه جادوت از نوع sorcery باشه (همون آبی و بنفشا اکثرا) باید یدونه staff بذاری جای سلاحت و ازشون استفاده کنی که seal و staff ها رو توی بازی می تونی پیدا کنی و از فروشگاه ها هم می تونی بخری.
برای شمشیر و سپر همینایی که گفتی اصل کاری هستن و زیاد نیازی به آپگرید بقیه نداری اما حواست به سلاحی که داری باشه که اگه مثلا faith یا int و یا arcane هم توی scale هاش هست اون وقت بهتره اینارو بسته به اینکه سلاحت کدوم رو داره آپگرید کنی تا skill ش یا قدرتش بیشتر بشه.
بهترین جا برای gold foot البته برای یکیش اون اژدهای پیر هستش

• Like
Reactions: jdepp
شما چه کلاسی بازی کردی که زیادی برات اسون بودش بازی؟
من str همیشه میرم سولز لایک هارو این سری بعد از raya خسته شدم برای اولین بار int تست کزدم چند صفحه پیش هم نظرمو درمورد بازی نوشتم بعد از گرفتن dark moon gs دیگه حوصله sorcery هم نداشتم با همون همه باس هارو راحت زدم با اینکه فکر نکنم جزو سلاح های op بوده باشه

• Like
Reactions: mehrdadb3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or