Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
من str همیشه میرم سولز لایک هارو این سری بعد از raya خسته شدم برای اولین بار int تست کزدم چند صفحه پیش هم نظرمو درمورد بازی نوشتم بعد از گرفتن dark moon gs دیگه حوصله sorcery هم نداشتم با همون همه باس هارو راحت زدم با اینکه فکر نکنم جزو سلاح های op بوده باشه
سلاحت جزو

legendary weapons ها هستش​

دوستان سلام من میشه یه بیلد درست حسابی معرفی کنید من عاشق این گیم لعنتی شدم ولی هیچ ایده ای واسه بیلد ندارم

علاقه ای به Magic و اینچیزا ندارم
شمشیر و سپر و اینچیزا رو بیشتر میپسندم کلا هرچیزی که Melee باشه
یه چیزی جدیدا برام دراپ شد Reduvia بود فکر کنم. یه کم Arc میخواد که بتونم استفاده کنم ارزششو داره Arc بگیرم ؟

یه سوال دیگه اینکه
وقتی توی هر دو دست شمشیر باشه چه فایده ای داره ؟ منظورم اینه در هر صورت شما فقط توی هر اتک با یه دست میتونی ضربه بزنی چرا بعضیا هر دو دست شمشیر میگیرن ؟

دوستان سلام من میشه یه بیلد درست حسابی معرفی کنید من عاشق این گیم لعنتی شدم ولی هیچ ایده ای واسه بیلد ندارم

بگو کجای بازی هستی تا چندتا سلاح خوب که در دسترس باشن رو بهت بگم.

یه چیزی جدیدا برام دراپ شد Reduvia بود فکر کنم. یه کم Arc میخواد که بتونم استفاده کنم ارزششو داره Arc بگیرم ؟
Reduvia برای اینکه با خودش ضربه بزنی زیاد بدرد نمیخوره، اما قابلیت L2/LTیش بسیار قویه مخصوصا در برابر دشمنایی که جونشون زیاده و میشه Bleedشون کرد.

یه سوال دیگه اینکه
وقتی توی هر دو دست شمشیر باشه چه فایده ای داره ؟ منظورم اینه در هر صورت شما فقط توی هر اتک با یه دست میتونی ضربه بزنی چرا بعضیا هر دو دست شمشیر میگیرن ؟
اگه نوع سلاحی که توی هر دو دستت هست یکی باشه، با L1/LB با هردو ضربه میزنه. مسلما Staminaیی که مصرف میکنه هم بیشتره ولی برای سلاح هایی که Bleed، Frost یا Poison میزنن خیلی خوبه.

بگو کجای بازی هستی تا چندتا سلاح خوب که در دسترس باشن رو بهت بگم.

Reduvia برای اینکه با خودش ضربه بزنی زیاد بدرد نمیخوره، اما قابلیت L2/LTیش بسیار قویه مخصوصا در برابر دشمنایی که جونشون زیاده و میشه Bleedشون کرد.

اگه نوع سلاحی که توی هر دو دستت هست یکی باشه، با L1/LB با هردو ضربه میزنه. مسلما Staminaیی که مصرف میکنه هم بیشتره ولی برای سلاح هایی که Bleed، Frost یا Poison میزنن خیلی خوبه.
ممنونم بابت راهنماییت
من تازه margit رو زدم رسیدم به stormveil castle
لول 32 هستم بیشتر Dex و Str و Vigor آپگرید کردم.

ممنونم بابت راهنماییت
من تازه margit رو زدم رسیدم به stormveil castle
لول 32 هستم بیشتر Dex و Str و Vigor آپگرید کردم.
یه سلاح بسیار قوی که همین الان میتونی بگیری و تا آخر بازی قوی میمونه اینجاس:

elden-ring-bloodhound-map.jpg

عکس از جنوب Limgrave که منطقه اول بازیه هست. یه باس نسبتا آسون اونجا که یه دایره سیاه میبینی وجود داره.
سلاحه هم Bleed داره، هم قابلیتش قویه، هم قابل Buff کردنه، و با اینکه دمیجش زیاده اونقدر کند نیست.

و الان دیدم تو یوتوب شمشیرت رو معلومه با این شمشیر بازی اسون میشه همه رو از فاصله دور میزنه . قدرتشم که زیاده
باز هم تا جایی که میدونم op نیست خیلیا سلاح های بهترین معرفی میکردن هرچند با هر اپدیت سلاح ها نرف و باف شدن مشخص نیست کدوما درسته در حال حاضر
شاید جزو سلاح های خیلی خوب برای بیلد int باشه ولی بطور کلی بهترین نیست fp خیلی کمی استفاده میکرد ولی رنج کوتاهی داشت و ریکاوریشم نسبتا طولانی بود نکته مثبتش همون مصرف fp بود و اینکه چسبیده به انمی با r2 اتک بدی هم دمیج سلاح میخوره هم aow

یه سوال دیگه اینکه
بنظرم وقت بذار ببین چه بیلدی خودت خوشت میاد از نظر op بودن تا جایی که اطلاع دارم بیلد bleed جزو op ترینا هست ولی من به شخصه اصلا خوشم نمیاد هر سلاح از کلاس های مختلف رو تست کن ببین اول چی خوشت میاد بعد بر اساس همون خودت میتونی بیلد بسازی سلاح هایی مثل dagger و مشابهش استامینا کمی مصرف میکنن و سریعن و ریکاوری تایم کمی دارن درمقابلش دمیج خوبی ندارن سلاح هایی مثل hammer و axe دمیج زیادی دارن ولی ریکاوری تایم طولانی دارن من به شخصه great sword و سلاح های مشابه اون رو میپسندم که یه چیز mid هست هم ریکاوری تایم متوسط داره هم دمیج متوسط هم رنج متوسط اگه mage نمیپسندی اول ببین کدوم سلاح خوشت میاد بر اساس همون و scale همون سلاح یا سلاح های مشابهش لول اپ کن حتی اگه با شیلد هم مشکل داری میتونی همون سلاح رو 2H استفاده کنی شیلد هم تو مواردی که لازمه استفاده کنی فقط
درمورد dual wield هم بستگی به پلی استایل داره کاربردش اینه که میشه از هردو سلاح استفاده کرد مثلا یکیو سلا heavy گذاشت یکیو dagger اگه dagger مثلا frost داشته باشه میشه از قابلیتش رو باس استفاده کرد و برای دمیج بیشتر تو مواردی که opening بیشتری هست اژ سلاح سنگین استفاده کرد
اون reduvia هم dagger هست اول ببین از این نوع سلاح خوشت میاد یا نه بعد بخاطرش arc اپ کن
اگه اشتباه نکنم bloodhound’s fang برای همون اوایل بازی بود تنها سلاح ارلی گیم بود که خوشم اومد و ازش استفاده کردم رنج خیلی مناسبی هم داره یه نگاه بنداز بهش شاید خوشت بیاد

سلام به نظرتون بهترین کلاس برای بازی کدوم هستش، ترجیح میدم فقط قدرتی یا فقط جادو نباشه، اگه از هر دو باشه بهتره، خودم یه بار prisoner رو برداشتم، فک کنم شاید بهتر از اون هم باشه

سلام به نظرتون بهترین کلاس برای بازی کدوم هستش، ترجیح میدم فقط قدرتی یا فقط جادو نباشه، اگه از هر دو باشه بهتره، خودم یه بار prisoner رو برداشتم، فک کنم شاید بهتر از اون هم باشه
اگه میخوای بیلدت میکس melee و sorcery باشه، همون prisoner خوبه. اگه میخوای میکس melee و incantation باشه، confessor خوبه. (Sorcery استفاده اصلیش برای دمیجه ولی incantation علاوه بر دمیج استفاده های دیگه هم داره)
ولی در کل اینکه چه کلسی انتخاب کردی زیاد مهم نیست، چون بعد از چند ساعت اول بازی به احتمال زیاد سلاح و آرمور اولیتو عوض کردی.

کلاس اولیه رو زیاد جدی نگیر صرفا یه سری attribute ها لولشون باهم فرق میکنه همین
اگه ساختی و بازی کردی با همون ادامه بده ارزش نبو گیم رفتن نداره برای عوض کردن کلاس
بیلد مجیک شما هرچی بسازی درکنارش یه weapon دیگه هم میذاری و میتونی از جفتش استفاده کنی همون چیزی که میخوای
فقط سلاح باید با بیلدی که داری scale بشه که دمیجش بالا بره اون dual staff و pure magic هم که میشه انجام داد بیشتر کاربردش برای باس فایت و اند گیم هست بنظرم تو محیط کمی اذیت کنندس
اگه بیشتر از سلاح استغاده میکنی تا مجبک بیلد pure int بساز اگه تنوع اسپل و مجیک میخوای faith برو که خودش دسته بندی داره هرکدوم خوشت میاد برو
Pure int اسپل های خیلی کمی در دسترس داری ولی چون فقط int اپ شده دمیج بالایی داری. و رو سلاح های int scale هم به شدت میشه حساب باز کردن برای باس ها

مشکل دسته در هیچ کدوم از اپدیت ها حل شده یا نه؟اگر نه ساده ترین راه برای شناساندن دسته بازی را ممنون میشم با من در جریان بگذارید دستم ps4
نمیدونم تو اپدیتای جدید مشکلش حل شده یا نه.
ولی بهترین روش واسه من این بود(بعضی روشای دیگه هم کار میکردن ولی یه مدت که میگذشت خراب میشدن)
نرم افزار hidhide configuration client رو دانلود میکنی(اشتباهی hid guardian دانلود نکنی)
دسته رو با ds4 ویندوز وصل میکنی بعد میری توی hidhide قسمت devices دسته های Sony رو لاک میکنی(تیک میزنی) دسته ای که باز میذاری باید دسته xbox 360 واسه windows باشه(دسته سیمولیت شده ds4 windows)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or