Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
کاش الان که به عنوان بازی جدید ریلیزش میکنن حداقل رو انجین آپدیت شده میساختنش.

Shadow of the erdtree رو میشد بهونه اورد که دی ال سیه و رو بیس گیم ساخته شده نباید انتظار جامپ گرافیکی داشت اما این چی دیگه :دی

بیش از اندازه حس milk کردن میداد. :D
اگه تو مراسم رسمی نشونش نداده بودن فکر میکردم تریلر ماد باشه. :D

به عنوان یه بازی دورهمی با رفقا میتونه خوب باشه، البته به شرطی که netcodeشون رو بهبود داده باشن. :D
من احساس میکنم که روگلایک باشه ( امیدوارم)
چه شود روگلایک و سولزلایک باهم

من احساس میکنم که روگلایک باشه ( امیدوارم)
چه شود روگلایک و سولزلایک باهم
آره روگلایکه.
وقت کردی این رو بخون:
Elden Ring: Nightreign hands-on: 6 hours with FromSoftware's wild new co-op roguelike action RPG remix

از بین 8تا شخصیت میتونیم انتخاب کنیم.
مپ و دشمنها با هرشروع به طور تصادفی انتخاب میشن.
لولهایی که میگیریم با مردن تو این بازی طبق روال این سبک از بین میرن ولی یه سری پاداش "Relics" رو میتونیم با خودمون بیاریم که ازش برای دورهای بعدی استفاده کنیم.

هر session شامل چرخه سه روز و سه شب (به مقصد پاتایا :D ) میشه که در انتهای هر شب یک باس رو باهاش مواجه میشیم.
با اومدن هر شب مپ کوچیکتر میشه (اون حلقه ای که تو تریلر نشون دادن که شروع به کوچکتر شدن کرد و فکر کردیم که بتل رویاله) .
تو شب پایانی با باس آخر بازی "Night Lord" رو به رو میشیم.

عملا با این فرمول میشه از الدن رینگ بینهایت بار لذت برد.
بقول یه کامنتی :
Elden Ring + Risk of Rain ، با کمی چاشنی مانتسر هانتر

مطمئنم اونهایی که حتی هیچکدوم از بازیهای این استودیو رو بازی نکردن میفتن تو دام بازی.
سولزبورن
Coop سه نفره
مپ و دشمنهای جدید تو هر دور
رندومایز کردن آیتم ها و لوت ها
ویژگیهای روگلایک و...

عملا فرمولش رو با طلا نوشتن.
بقول PCGamer ایده فرام سافتور برای این بازی این بوده:
Nightreign is Elden Ring Turbo

فقط حیف که تماما نسل بعدی نیست و برای این باید تا بازی جدید FS صبر کنیم.

• Like
Reactions: jdepp and DedSec88
آره روگلایکه.
وقت کردی این رو بخون:
Elden Ring: Nightreign hands-on: 6 hours with FromSoftware's wild new co-op roguelike action RPG remix

لولهایی که میگیریم با مردن تو این بازی طبق روال این سبک از بین میرن ولی یه سری پاداش "Relics" رو میتونیم با خودمون بیاریم که ازش برای دورهای بعدی استفاده کنیم.

هر session شامل چرخه سه روز و سه شب (به مقصد پاتایا :D ) میشه که در انتهای هر شب یک باس رو باهاش مواجه میشیم.
با اومدن هر شب مپ کوچیکتر میشه (اون حلقه ای که تو تریلر نشون دادن که شروع به کوچکتر شدن کرد و فکر کردیم که بتل رویاله) .

بقول یه کامنتی :

مطمئنم اونهایی که حتی هیچکدوم از بازیهای این استودیو رو بازی نکردن میفتن تو دام بازی.
سولزبورن
Coop سه نفره
ویژگیهای روگلایک و...

خیلی خیلی ممنون، ندیده بودم
و بسی خوشحالم کردی، عاشق روگلایکم، عاشق سولزلایکم
هر دو رو باهم خواهیم دید

آره روگلایکه.
وقت کردی این رو بخون:

بقول یه کامنتی :

سولزبورن
Coop سه نفره
ویژگیهای روگلایک و...

به علاوه همه ی این نکات اینم مطرحه که این عنوان برای تست و استفاده از ویژگی هاش برای عناوین بعدی FS باشه.
این روگ لایک چه آفت جدیدیه😐دلم خوش بود elden ring قراره بازی کنم...
یه بارم اینطوری باشه چه اشکالی داره؟ چون این نسخه ی داستان محور نیست به اون صورت و خود میازاکی هم کارگردانی نمی کنه و یجورایی می تونه آزمون خطا برای گیم پلی عناوین بعدی (الدن رینگ ۲) باشه.

به علاوه همه ی این نکات اینم مطرحه که این عنوان برای تست و استفاده از ویژگی هاش برای عناوین بعدی FS باشه.

یه بارم اینطوری باشه چه اشکالی داره؟ چون این نسخه ی داستان محور نیست به اون صورت و خود میازاکی هم کارگردانی نمی کنه و یجورایی می تونه آزمون خطا برای گیم پلی عناوین بعدی (الدن رینگ ۲) باشه.
اگه خوب پیاده بشه میتونه خیلی جذاب باشه
مثلا Hades , Deathloop
خوش بحالتون .من خیلی تلاش کردم واقعا. هنوز نتونستم با این سبک ارتباط بگیرم. :D

خوش بحالتون .من خیلی تلاش کردم واقعا. هنوز نتونستم با این سبک ارتباط بگیرم. :D
یه Balatro یا Deep Rock Galactic Surviver نصب کن و ببین چقدر ساده و جذابه این سبک.
اصلا هم هاردکور نیستن اینها.
تضمینی نظرت عوض میشه.

یه Balatro یا Deep Rock Galactic Surviver نصب کن و ببین چقدر ساده و جذابه این سبک.
اصلا هم هاردکور نیستن اینها.
تضمینی نظرت عوض میشه.
برم balatro و hades رو تست کنم ماکان جان.مثل اینکه کنار نیام کلی بازی از دست میدم چاره ای نیست:(

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or