Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
ELDEN RING NIGHTREIGN

🔳 کارگردانی Elden Ring Nightreign برعهده Junya Ishizaki است

▫️همانطور که انتظار می‌رفت، هیدتاکا میازاکی وظیفه کارگردانی Elden Ring Nightreign را برعهده نخواهد داشت و آقای Junya Ishizaki که پیش از این Planner عنوان Dark Souls 1، دیزاینر بازی Bloodborne، طراح ارشد Dark Souls 2 و Battle Director عنوان Elden Ring بوده است، سکان کارگردانی این بازی را به دست گرفته.

🔲 MoonMedia

Dlc نیست. یک محتوای مالتی پلیر برای گسترش قسمت coop بازی هست. از لحاظ داستانی افرادی که نسخه اصلی و dlc رو تجربه کردن چیزی قرار نیست از دست بدن.

• Like
Reactions: ce7en44
Dlc نیست. یک محتوای مالتی پلیر برای گسترش قسمت coop بازی هست. از لحاظ داستانی افرادی که نسخه اصلی و dlc رو تجربه کردن چیزی قرار نیست از دست بدن.
Stand alone هست. کاملا جدا از بازیه و قرار نیست اونو گسترش بده.
co-op درسته و اگر اشتباه نکنم گفتن action survival شده بجای rpg.

ELDEN RING NIGHTREIGN

🔳 کارگردانی Elden Ring Nightreign برعهده Junya Ishizaki است

▫️همانطور که انتظار می‌رفت، هیدتاکا میازاکی وظیفه کارگردانی Elden Ring Nightreign را برعهده نخواهد داشت و آقای Junya Ishizaki که پیش از این Planner عنوان Dark Souls 1، دیزاینر بازی Bloodborne، طراح ارشد Dark Souls 2 و Battle Director عنوان Elden Ring بوده است، سکان کارگردانی این بازی را به دست گرفته.

🔲 MoonMedia
حقیقتا خیلی خورد تو ذوقم
اینا هم رفتن سراغ مولتی و کو آپ و آنلاین
بعد از طرفی اینقدر تند تند از الدن رینگ چیز دیدن بیشتر حس Milk شدن میده
البته یادمه سر یه سری جریانات و ماد ها که خیلیا علاقه داشتن کاملا یکپارچه بتونن چند نفری همچین عنوانی رو بازی کنن فرام سافتور اینا هم علاقه نشون دادن ولی اینقدر زود و هیچ عنوان دیگه ای هم رو نکردن
پوففف8-|

• Like
Reactions: jdepp
حقیقتا خیلی خورد تو ذوقم
اینا هم رفتن سراغ مولتی و کو آپ و آنلاین
بعد از طرفی اینقدر تند تند از الدن رینگ چیز دیدن بیشتر حس Milk شدن میده
البته یادمه سر یه سری جریانات و ماد ها که خیلیا علاقه داشتن کاملا یکپارچه بتونن چند نفری همچین عنوانی رو بازی کنن فرام سافتور اینا هم علاقه نشون دادن ولی اینقدر زود و هیچ عنوان دیگه ای هم رو نکردن
پوففف8-|
درسته داداش، اگر عنوان دیگه ای معرفی می کردن خیلی خوشحال کننده تر بود. ولی خب همونطوری که میازاکی گفت چندین پروژه رو موازی دارن پیش می برن پس جای نگرانی از این بابت که این عنوان جای یکی دیگه رو گرفته باشه نیست.
اینکه خود میازاکی هم کارگردانیش نمی کنه یعنی استاد مشغول پخت و پز دیگه ای هست. به علاوه اینکه تو همین ۲۰۲۵ اینو می دن یعنی در واقع می خوان تا عرضه ی عنوان بعدی، فن ها سرگرم باشن و هنوزم بنظرم روند هر یکی دو سال یه آی پی رو دارن اینا.
در آخر اینطوری که از تریلر برمیاد گیم پلی و مبارزات رو باز هم تحولاتی درش دادن (هرچند کوچک) و این نشون می ده شاید از تکرار مکررات دوری کرده باشن. حالا باید صبر کرد دید چی می شه.
برای عاشقان این سری هر چه رسد نکوست بنظرم :D

آخرین ویرایش:
🔳 اطلاعات جدیدی از Elden Ring Nightreign منتشر شد

▫️برای ساخت بازی از عناوین MMO الهام گرفته شده

▪️هیدتاکا میازاکی، چراغ سبز به ایده ساخت بازی را داده و در کانسپت اولیه بازی نیز دخیل بوده است

▫️داستان بازی کاملا مستقل از بازی اصلی است و این عنوان نقشی کاملا مجزا را دارد

▪️جرج آر.آر مارتین هیچ نقشی در این بازی نداشته است

▫️بازی به صورت تک نفره یا سه نفره قابل بازی است هرچند از ابتدا این بازی برای یک اثر سه نفره، طراحی شده است.

▫️اعلام شد Spirit Asheها در بازی حضور دارند اما کاربرد آن ها به نسبت بازی اصلی کمی متفاوت است

▪️هر Session ساختاری سه روزه دارد و به تدریج با انجام بازی، باس فایت های بیشتری آنلاک خواهد شد

▫️این عنوان یک اثر لایوسرویس نخواهد بود و بازی یک پکیج کامل را در دسترس بازیکنان قرار می‌دهد

▪️با پیشرفت در بازی، تغییرات قابل توجهی در نقشه ایجاد خواهد شد

▫️هر شخصیت در بازی، خط داستانی و بک گراند خود را دارد

▪️هر Session شامل عناصر تصادفی خواهد بود و تجربه بازی برای هر بازیکن متفاوت است

▪️بازی فاقد کراس پلی است اما از Cross-Generational پشتیبانی خواهد کرد

🔲 MoonMedia

پ.ن: به به انگار یه حالت روگ-لایک طور داره و با سرعت گیم پلی ای که در تریلر دیدم بنظرم خفن در بیاد.
اینکه تکی هم می شه بازی کرد خیلی خوبه.

درسته داداش، اگر عنوان دیگه ای معرفی می کردن خیلی خوشحال کننده تر بود. ولی خب همونطوری که میازاکی گفت چندین پروژه رو موازی دارن پیش می برن پس جای نگرانی از این بابت که این عنوان جای یکی دیگه رو گرفته باشه نیست.
اینکه خود میازاکی هم کارگردانیش نمی کنه یعنی استاد مشغول پخت و پز دیگه ای هست. به علاوه اینکه تو همین ۲۰۲۵ اینو می دن یعنی در واقع می خوان تا عرضه ی عنوان بعدی، فن ها سرگرم باشن و هنوزم بنظرم روند هر یکی دو سال یه آی پی رو دارن اینا.
در آخر اینطوری که از تریلر برمیاد گیم پلی و مبارزات رو باز هم تحولاتی درش دادن (هرچند کوچک) و این نشون می ده شاید از تکرار مکررات دوری کرده باشن. حالا باید صبر کرد دید چی می شه.
برای عاشقان این سری هر چه رسد نکوست بنظرم :D
اره داداش منم دیدم خیلی خوشحال شدم کارگردان خود میازاکی نیست ، دقیقا یعنی داره رو عنوان دیگه کار میکنه.
الدن رینگ یک چیز پرفکت بود و داستانش هم خیلی خوب تموم شد بعد من الان نگرانم از نظر داستانی این چی میخواد باشه
اگه یک چیز کاملا جدا طوریکه به داستان اصلی و DLC کاری نداشته باشه باشه خیلی عالی میشه

• Like
🔳 اطلاعات جدیدی از Elden Ring Nightreign منتشر شد

▫️برای ساخت بازی از عناوین MMO الهام گرفته شده

▪️هیدتاکا میازاکی، چراغ سبز به ایده ساخت بازی را داده و در کانسپت اولیه بازی نیز دخیل بوده است

▫️داستان بازی کاملا مستقل از بازی اصلی است و این عنوان نقشی کاملا مجزا را دارد

▪️جرج آر.آر مارتین هیچ نقشی در این بازی نداشته است

▫️بازی به صورت تک نفره یا سه نفره قابل بازی است هرچند از ابتدا این بازی برای یک اثر سه نفره، طراحی شده است.

▫️اعلام شد Spirit Asheها در بازی حضور دارند اما کاربرد آن ها به نسبت بازی اصلی کمی متفاوت است

▪️هر Session ساختاری سه روزه دارد و به تدریج با انجام بازی، باس فایت های بیشتری آنلاک خواهد شد

▫️این عنوان یک اثر لایوسرویس نخواهد بود و بازی یک پکیج کامل را در دسترس بازیکنان قرار می‌دهد

▪️با پیشرفت در بازی، تغییرات قابل توجهی در نقشه ایجاد خواهد شد

▫️هر شخصیت در بازی، خط داستانی و بک گراند خود را دارد

▪️هر Session شامل عناصر تصادفی خواهد بود و تجربه بازی برای هر بازیکن متفاوت است

▪️بازی فاقد کراس پلی است اما از Cross-Generational پشتیبانی خواهد کرد

🔲 MoonMedia

پ.ن: به به انگار یه حالت روگ-لایک طور داره و با سرعت گیم پلی ای که در تریلر دیدم بنظرم خفن در بیاد.
اینکه تکی هم می شه بازی کرد خیلی خوبه.
عجب چیزیه
کلا یه چیز جدید که معلوم نیست چیه :D

من اولش که تریلر داشت پخش میشد فکر میکردم دارک سولز بتل رویاله :D

جالبه که آخرش هم برای الدن رینگ یه تجربه coop پیوسته و یکپارچه ندادن و گرفتن یه بازی کاملا جدا براش ساختن.

شاید هم یه بازی به باندای نامکو بدهکار بودن و اینطوری از دستش خلاص شدن :))
کیفیت بازی داد میزد که خیلی از لحاظ فنی پایینه ، برای PS4 هم میخوان بدن!

حیف پس بازی بعدی میازاکی یا تیم دومش به 2025 نمیرسه ، اما معرفیش شاید.

اگه یک چیز کاملا جدا طوریکه به داستان اصلی و DLC کاری نداشته باشه باشه خیلی عالی میشه
همونطوری که دیدی دقیقا جدا از اصلی دراومد. :D اما داستان فکر کنم نداره کلا.
کیفیت بازی داد میزد که خیلی از لحاظ فنی پایینه ، برای PS4 هم میخوان بدن!
خب همون elden ring هست دیگه. :D

• Love
Reactions: Arios 22
همونطوری که دیدی دقیقا جدا از اصلی دراومد. :D اما داستان فکر کنم نداره کلا.

خب همون elden ring هست دیگه. :D
منظورم برای 2025 بود.
دیگه خیلی تو ذوق میزنه.
من یکی دیگه روم نمیشه به هیتر جماعت بگم آرت دیرکشن و... اولویته و اینها درش استادن.
واقعا ضیف بود:D

من اول تریلر فکر کردم بازی برای موبایله.

• Like
بین دوست‌هام فقط من از این خوشم اومد. فکر کنم به خاطر اینکه parry کردن یکی از شخصیت‌ها مثل سکیرو رو دیدم و یک دل نه صد دل عاشقش شدم :دی
البته زیاد اهل کوآپ و آنلاین نیستم ولی انگار باید رویه‌ام رو تغییر بدم.

• Like
این اصلا انگار یه بازی دیگه بودش فقط از کارکترهای الدن رینگ استفاده کردن
یه لحظه فکر کردم پرینس اف پرشیا یا چیزیه
خیلی به نظرم مسخره اومدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or