Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
تو خود استور زده حدود 8 ساعت دیگه.
ولی احتمال داره چندساعتی بیشتر طول بکشه.

ضمن اینکه میخوان آپدیت جدید هم باهاش بدن (1.12) که اونهم سرورها رو از کار میندازه.
البته این ربطی به آنلاک شدن اکسپنشن و دانلودش نداره ولی خب.
روو استیم رو نیمیدونم ولی روو کنسول(ps5) من اکسپنشن دانلود کردم ولی وقتی به محیطmogh میری هنوز گزینه تاچ پیله فعال نیست وفک کنم اپدیت رو میخواد تا دی ال سی وگزینه های جدید رو فعال کنه.

• Like
Reactions: m.d.makan
کنسول ها برا استارت دی ال سی و قابلیت های جدید اینورتوری...حتما باید پچ 1.12 رو نصب کنن.پی سی رو هم زده فک نم

Attachments

• Elden Ring NEW DLC UPDATE IS HERE! - Shadow of the Erdtree - FULL PATCH NOTES! - YouTube - Ope...png
    Elden Ring NEW DLC UPDATE IS HERE! - Shadow of the Erdtree - FULL PATCH NOTES! - YouTube - Ope...png
    1.9 MB · مشاهده: 33
  • Like
Reactions: m.d.makan
کنسول ها برا استارت دی ال سی و قابلیت های جدید اینورتوری...حتما باید پچ 1.12 رو نصب کنن.
پس میشه همون 11-10 امشب به بعد.
خودشون گفتن اون موقع میخوام این آپدیت رو بریزیم روی سرورها و ممکنه که تا 3 ساعت هم طول بکشه.
که میشه حداقل 12 یا 1 به بعد صبح فردا.

کی این patch برای دانلود میاد؟برای من رو کنسول هیچ آپدیتی هنوز نیومده
اکثرا پچ دی وان چند ساعت قبل لانچ بازی می یاد رو کنسول تایم فری نت بزار دانلود که صبح واسه لانچ بازی اماده باشه من اکثر بازی رو همین کار رو میکنم واسه اپدیت روز عرضه روو کنسول.
دیگه صبر ندارم واسه لانچ بازی ~X( :Biggrin:

• Like
Reactions: Rohshen
اکثرا پچ دی وان چند ساعت قبل لانچ بازی می یاد رو کنسول تایم فری نت بزار دانلود که صبح واسه لانچ بازی اماده باشه من اکثر بازی رو همین کار رو میکنم واسه اپدیت روز عرضه روو کنسول.
دیگه صبر ندارم واسه لانچ بازی ~X( :Biggrin:
ممنون من دیگه بی طاقت شدم😬 به قول خیابانی کاش امروز فردا بود 😬

به‌روزرسانی جدید Elden Ring قابلیت سوارکاری در باس فایت الدن بیست را به بازی اضافه می‌کند​

جدی میگی؟ اگر جدی باشه خیلی جالبه چون دقیقا همین امروز داشتم بهش فکر می کردم این الدن بیست اگر اسب داشته باشی چقدر کارت راحت میشه!

ویرایش : الان تو خود سایت باندای نامکو چک کردم درسته! آپدیت جدید کلی از سلاح ها رو هم نرف کرده! از جمله مون لایت مورد علاقه من!

آخرین ویرایش:
راجع به بیلدی که گفتی بیشتر توضیح میدی، زره و تالبسمان و اینا
من تابحال بیلد strength نرفتم بیشتر dex/int بودم الان لولم حدود سیصد هستش میتونم هر بیلدی بذارم بدم نمیاد امتحان کنم
ببین Greatsword رو تا ته لول بده با اش آو وار Lion's claw بنداز روش. اگه زود سنگین می شی از zweihander استفاده کن. در کنارش یدونه دَگر misericorde تا خرتناق آپگرید شده بذار که اینم باز روش از اش آو وار royal knight resolve استفاده کن. این سلاح بیشترین critial hit رو داره. بعد برای تلیسمان از shard of alexander/ritual sword/axe talisman/dagger talisman استفاده کن. پوشن فیزیک رو هم stance break و charged attack بذار. آرمور رو هم اگه endurance بالایی داری و سنگین نمیشی یه چی بذار که poise به ۵۱ برسه چون این poise باعث می شه به سادگی استان نشی. اگه endurance بالا هم نداشتی می تونی یه آرمور معمولی تنت کنی اما بجای dagger talisman از dragoncrest greatshield استفاده کنی که دمیجی که می خوری رو کم کنه. اما بنظرم اینکارو نکن چون الان توضیح می دم روش کار به چه صورته و این dagger talisman مهمه.
در کنار همه ی اینا که گفتم golden vow و flame grant me strength هم داشته باش.

خب روش کار هم به این صورته که تو بعد از استفاده ی از همه ی باف ها قراره باس ها رو با charged attack و استفاده از skill به راحتی استگر کنی. بعد سوییچ کنی روی misericorde و سریع اسکیلش رو بزنی و بعد فرو کنی در داخل باس مربوطه و اون موقع است که باید دمیج رو ببینی. :D البته برای دمیج زیاد یه روش دیگه برای بیلد strength هس که giant crusher رو بر می داری و روش همین royal knight resolve رو می ذاری. همه ی تلیسمان ها و پوشن ها همونان نمی خواد تغییرشون بدی البته به جز dagger talisman که اینجا دیگه می تونی از همون dragoncrest greatshield استفاده کنی.این سلاح ضربه ی سنگین خودش همین lion claw هست و وقتی که با royal knight resolve ترکیبش می کنی و دو دست می گیری و ضربه می زنی بازم دمیجش دیدن داره. :D
من اولی رو بیشتر می پسندم چون می تونی تو محیط هم ازش به راحتی استفاده کنی اما بیلد دومی سخت تره و بیشتر بدرد باس ها می خوره که دمیج زیاد بهشون وارد کنی.

اپدیت۱‌.۱۳ برای کنسول اومد لازمه ورود به دی ال سی و...
پس تقریبا راس 8 ساعت اکی شد.
احسنت.

روی PC هم که 1.12 اومده چندساعت پیش ولی خود اکسپنشن هنوز آنلاک نشده.
زده کمتر از یک ساعت مونده .
شاید به 1.013 هم نیاز باشه برای PC.
===========
نه همون که قبلا گفتم درست بود ، الان شد 4 ساعت مونده.
حول و حوش 12 تا 1 صبح آنلاک میشه.
Screenshot 2024-06-20 204130.png

میگم چجوری میشه سیو جدید اضافه کرد ولی سیو قبلیم نپره؟
روی PC بازی میکنی؟
از این برنامه استفاده کن:
Release v0.0.3-alpha · BenGrn/EldenRingSaveCopier

اما از سیو قبلیت کلا یک بکاپ بگیر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: t.2
اپدیت ۱.۱۳ هم روو کنسول باز اون ام پی سی که باید باهاش تالک کنی وگزینه تاچ پیله که برا ورود به دی ال سی هست رو نیاورد احتمالا باز پچ بدن برا آنلاک دی ال سی.

اپدیت ۱.۱۳ هم روو کنسول باز اون ام پی سی که باید باهاش تالک کنی وگزینه تاچ پیله که برا ورود به دی ال سی هست رو نیاورد احتمالا باز پچ بدن برا آنلاک دی ال سی.
سر ساعت مقرر که فکر کنم حدودا ۷:۳۰ صبح جمعه به وقت ما میشه میتونی وارد دی ال سی بشی،اینجوری نیست چون پچ دادن بتونی بازیش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or