Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
Mind blowingهست لور بازی. حیرت انگیز بود این بخش... همین جا دقیقا حس و حال Noble Goldmask رو داشتم. بی حرکت. خیره به جلو. مبهوت همین سه کلمه ی مخفی از داستان بازی. همه چیز با حداقل کلمات. این رو بهش میگن در زبان Rhetoric. یعنی غنا و نفوذ کلام که با کمترین کلمات بیشترین تاثیر رو بزاری. بازی در حدکمال این خصلت رو داره نشون میده از خودش. بی نظیر بود این تیکه

دوستان این blood loss چیه همه ازش استفاده میکنن 😂
حتما چیزه توپیه
استتوس افکت ه دیگه. به طرف چن تا ضربه میزنی زخمی میشه خون از دست میده. خوبیش اینه که چه ۱۰۰ تا چه یه میلیون تا hp داشته باشه یه درصدیش رو از دست میده.
برای شمشیر nagakiba یا uchigatana یا rivers of blood بردار یا خنجر reduvia اینا بلاد لاس میدن به طرف
برای تلیسمن ها اونایی که successive attack بلاد لاس میده hp میده attack power میده
ashes of war هم Seppuko که طرف هاراکیری میکنه بلادلاس میگیره شمشیرش خیلی خفن میشه
آرمور هم white mask که همون ماسک varre ه که وقتی بلادلاس اطراف باشه وحشی میشه
کلا چیز خیلی فانیه

استتوس افکت ه دیگه. به طرف چن تا ضربه میزنی زخمی میشه خون از دست میده. خوبیش اینه که چه ۱۰۰ تا چه یه میلیون تا hp داشته باشه یه درصدیش رو از دست میده.
برای شمشیر nagakiba یا uchigatana یا rivers of blood بردار یا خنجر reduvia اینا بلاد لاس میدن به طرف
برای تلیسمن ها اونایی که successive attack بلاد لاس میده hp میده attack power میده
ashes of war هم Seppuko که طرف هاراکیری میکنه بلادلاس میگیره شمشیرش خیلی خفن میشه
کلا چیز خیلی فانیه
شمشیر ملینا رو مکس لول کردم 😂 خیلی وحشیه

کلا چیز خیلی فانیه
View attachment ELDEN RING™_20220316222158.mp4
شاید یکم بیش از حد فانه :D pvp گیم اصلا بالانس نیستش:))

آقا من همین چند دقیقه پیش تو بازی بودم که یه آپدیت جدید اومد منو بیرون انداخت. :D روی ایکس باکس تقریبا 5.60 گیگ حجمشه، اما بعضیا میگن روی PS5 فقط یک گیگ و خورده ای هست.

این آپدیت گویا کلی چیزا رو بالانس میکنه، مثلا شانس دراپ شدن آیتم Smithing Stone بیشتر شده و از الان یک سری از شاپ های اوایل بازی هم موجودش کردن. میزان دمیج خیلی از چیزا هم بالا و پایین شده که همرو پایین میذارم.

اما از همه جالب تر، یه NPC و کوئست های بیشتر اضافه کردن به بازی! :D همچنین گفتن که از الان موقع شب موزیک پس زمینه پخش میشه.

لیست کامل موارد اضافه شده، تغییرات و رفع مشکلات:

Additional Elements Added
  • Added a function to record an icon and the name of an NPC on the map when you encounter that NPC.
  • Added NPC Jar-Bairn.
  • Added new quest phases for the following NPCs: Diallos/ Nepheli Loux/ Kenneth Haight/ Gatekeeper Gostoc.
  • Added some summonable NPCs in multiple situations.
  • Increased the number of patterns of objects player can imitate when using Mimic’s Veil.
  • Added night background music for some open field area.

Bug Fixed​

• Fixed a bug that prevented summoned NPCs from taking damage in some boss battles.
  • Fixed a bug that sometime prevented the player from obtaining item after boss battle.
  • Fixed a bug that causes dialogue to be skipped when talking to NPCs and using custom key configurations.
  • Fixed a bug that causes the player to freeze when riding.
  • Fixed a bug that causes arcane to scale incorrectly for some weapons.
  • In situation where the player cannot obtain more than 2 talisman pouches, added talisman pouch to Twin Maiden Husks shop line up.
  • Fixed a bug that prevented the user from warping to sites of grace from the map at the end of the game.
  • Fixed a bug that prevented the player from moving to the next area after the battle with the Fire Giant.
  • Fixed a bug which causes some weapons to have incorrect scaling after strengthening.
  • Fixed a bug which causes some weapons to not use stat scaling.
  • Fixed hang-ups in certain occasions.
  • Fixed a bug which incorrectly displays multiplayer area boundary when playing online.
  • Fixed a bug that allows player to activate Erdtree Greatshield’s weapon skill without absorbing an attack using a special combination of item and incantation.
  • Fixed a bug which causes Fire’s Deadly Sin incantation to have different effect.
  • Fixed a bug with the Ash of War, Determination and Royal Knight's Resolve, where the damage buff will also apply to other weapons without that skill.
  • Adjusted the visual effect of Unseen Form spell.
  • Deleted the Ragged armor set from the game which was mistakenly obtainable in previous patch.
  • Fixed a bug that causes some hostile NPCs to drop Furlcalling Finger Remedy.
  • Fixed a bug that causes incorrect sound effect to play in some situations.
  • Fixed a bug which causes visual animation and hitboxes to not be displayed correctly on some maps.
  • Fixed bugs which causes incorrect visual and behavior for some enemies.
  • Fixed a bug that causes incorrect stat parameter for some armor.
  • Text fixes.
  • Other performance improvement and bug fixes.

Balance Changes​

• Increased the drop rate of Smithing Stone for some enemies.
  • Added Smithing Stone to some early game shop line up.
  • Increased shield’s effectiveness.
  • Increased the damage for all offensive cracked pot items.
  • Increased the damage for the following items: Spark Aromatic/Poison Spraymist.
  • Increased the effect duration for the following items: Uplifting Aromatic/ Ironjar Aromatic.
  • Increased HP healing for Torrent when using the following items: Rowa Raisin/ Sweet Raisin/ Frozen Raisin
  • Reduced FP consumption and increased the damage of the following sorceries: Glintstone Cometshard/ Comet/ Night Comet
  • Increased the damage of the following sorceries: Gravity Well/ Collapsing Stars/ Crystal Barrage
  • Decreased FP consumption of the following sorceries: Star Shower/ Rock Blaster/ Gavel of Haima/ Founding Rain of Stars/ Stars of Ruin/Greatblade Phalanx/Magic Downpour/ Loretta’s Greatbow/ Loretta’s Mastery/ Carian Greatsword/ Carian Piercer/ Shard Spiral
  • Raised projectile speed and range of Great Glintstone Shard
  • Decreased Ash of War, Hoarfrost Stomp's damage and increase cast time.
  • Increased Ash of War, Bloody Slash's self-inflict damage while slightly lowering the damage and increasing the cast time.
  • Decreased weapon skill, Sword of Night and Flame’s damage.
  • Increased FP consumption and lower duration of Ash of War, Barricade Shield.
  • Changed FP consumption timing of Ash of War, Prelate’s Charge.
  • Decreased the damage of spirit summoned when using the item Mimic Tear Ash and changed the spirit’s behavior pattern.
  • Other enemy and weapon balance changes
The version number of this update shown at the lower right corner of the Title Screen will be as follows:

• App Ver. 1.03
  • Regulation Ver. 1.03.1

• Increased Ash of War, Bloody Slash's self-inflict damage while slightly lowering the damage and increasing the cast time.
این الان یعنی damage اش افزایش داشته یا کاهش؟

واسه منم آپدیت اومد 6 گیگ...ps4
==============
دوستان لول کاراکترم 61 اگه اشتباه نکنم. str 40 هست و dex 23 و بقیه اشم روی vigor فکر کنم 25 اینا باشه. می خواستم لول هامو ریست کنم. اول اینکه فقط یه بار می شه اینکارو کرد؟ بعد سوالم اینه اگه من اینارو ریست کنم و dex و intelligence آپ کنم بجای str بعدا به مشکل می خورم در پایان بازی؟ چون یجورایی می خوام هم اتک فیزیکی و هم جادو رو در کنار هم داشته باشم. اما نمی خوام قدرت اتک فیزیکیم از اینی که هست کمتر بشه.

• Like
Reactions: ce7en44

==============
دوستان لول کاراکترم 61 اگه اشتباه نکنم. str 40 هست و dex 23 و بقیه اشم روی vigor فکر کنم 25 اینا باشه. می خواستم لول هامو ریست کنم. اول اینکه فقط یه بار می شه اینکارو کرد؟ بعد سوالم اینه اگه من اینارو ریست کنم و dex و intelligence آپ کنم بجای str بعدا به مشکل می خورم در پایان بازی؟ چون یجورایی می خوام هم اتک فیزیکی و هم جادو رو در کنار هم داشته باشم. اما نمی خوام قدرت اتک فیزیکیم از اینی که هست کمتر بشه.
سلام. با کمک آیتم Larver tear هرچنتا پیدا کنی به همون تعداد میشه ریست کرد.

str زور و قوت کارکترت هست. بالانس نگهش دار با dex. سعی کن int و dex رو بیاری نزدیک str. الان بیشتر ازین دیگه لازم نیس str ات

• Like
Reactions: jdepp
آقا من همین چند دقیقه پیش تو بازی بودم که یه آپدیت جدید اومد منو بیرون انداخت. :D روی ایکس باکس تقریبا 5.60 گیگ حجمشه، اما بعضیا میگن روی PS5 فقط یک گیگ و خورده ای هست.

این آپدیت گویا کلی چیزا رو بالانس میکنه، مثلا شانس دراپ شدن آیتم Smithing Stone بیشتر شده و از الان یک سری از شاپ های اوایل بازی هم موجودش کردن. میزان دمیج خیلی از چیزا هم بالا و پایین شده که همرو پایین میذارم.

اما از همه جالب تر، یه NPC و کوئست های بیشتر اضافه کردن به بازی! :D همچنین گفتن که از الان موقع شب موزیک پس زمینه پخش میشه.

لیست کامل موارد اضافه شده، تغییرات و رفع مشکلات:
والا این چیزایی که من خوندم بهش نمیخورد ۶ گیگ باشه:D

پ.ن: من که دیگه آخرای بازی هستم، بیخیال دانلود آپدیت میشم :D

==============
دمیجی که به خودت میزنی بیشتر شده ولی دمیجی که به دشمن میزنی کمتر شده و زمان انجامش بیشتر شده

• Like
Reactions: jdepp
- الان NPC هارو رو مپ مارک میکنه که خیلی خوبه
- باگ اسکیل و قدرت اسلحه ها درست شده( بالاخره از rivers of blood میشه استفاده کرد)
- میمیک تیر هم نرف شده

مهمتریناش اینا بود بنظرم

• Like
Reactions: Starless
- الان NPC هارو رو مپ مارک میکنه که خیلی خوبه
- باگ اسکیل و قدرت اسلحه ها درست شده( بالاخره از rivers of blood میشه استفاده کرد)
- میمیک تیر هم نرف شده

مهمتریناش اینا بود بنظرم
من با ریورز او بلاد ۳-۴تا باس آخر رو رنده کردم ، باگ داشت؟:|
میمیک تیر:((

• Like
Reactions: Natural Killer
Diallos/ Nepheli Loux/ Kenneth Haight/ Gatekeeper Gostoc
diallos که داستانش تموم شد. چی بهش اضافه کردن؟

nepheli loux , kenneth haight واقعا داستانشون خیلی نصفه نیمه تموم میشد. دمشون گرم که کاملش کردن

gatekeeper gostoc من نمیدونم کیه. یا پیداش نکردم یا اسمشو نمیدونم.

Jar-Bairn این هم به نظرم ارتباط به ادامه داستانalexander داشته باشه

احتمالا اون آیتم innards را بیاد بدیم به این؟

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or