Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
100 ساعت لول 150 . لول بالاتر هم میتونستم برم همین 150 کافیه بنظرم دیگه هر چی باس میزدم رونز میداد میرفتم متریال آپگرید میخریدم چون گرونن.

بهترین کاتانا گیمم همین malenia داره. با یه چیزی باید بزنیش که stagger شه که کارت راحت شه.

اسپریت سامون Black Knife tische رو اگه داری برا این باس فایت خیلی خوبه. بیلدت چیه راستی؟

برا باس های آخر گیمم بد نیست یه respec کنید vigor رو تا 50 60 ببرید بالا جوابه جونتون بیشتر شه میزنید.
دمت گرم جواب دادی
میمیک تیر خوب نیست؟‌ اون سامن رو ببینم دارم. یا نه .الان سر کارم برسم خونه چک میکنم.
بیلدم int faith ه ولی حال نمیده
میخوام life steal و bleed ببندم ولی millicent prosthesis ندارم نتونستم بگیرم ازش به دلایلی. کسی داره ترید کنه باهام؟

دمت گرم جواب دادی
میمیک تیر خوب نیست؟‌ اون سامن رو ببینم دارم. یا نه .الان سر کارم برسم خونه چک میکنم.
بیلدم int faith ه ولی حال نمیده
میخوام life steal و bleed ببندم ولی millicent prosthesis ندارم نتونستم بگیرم ازش به دلایلی. کسی داره ترید کنه باهام؟
میمیک تیر هم بستگی به بیلدت داره که خوب باشه یا نه و چیزای دیگه. من خودم چنج کردم با Black knife زدمش. اون تلیسمن رو منم نگرفتم اتفاقا باید بکشیش انگار بگیری اونو.
حالا خواستی ادد کن ببینیم چی میشه. آخر گیم بیلدمو عوض کردم دیگه با اونی که زدمش نیستم.

این ویدئو رو یکی از @NHM برام فرستاد، برای اونایی که بازی آفلاین دارن و میخوان به اون منطقه انحصاری آنلاین برن. خودم تست کردم و جواب داد :D

دوست عزیز به این منطقه برفی کی میرسیم یعنی از کدوم طرف زودتر میرسیم من الان اون منطقه هستم که قبل ورودش باید یه اسب اتشین را بزنی بعدش وارد شهر شدم خیلی مونده بعد اون منطقه انحصاری انلاین فکر نکنم باشه افلاین هم میشه رفت یعنی اون همه منطقه و باسها را طراحی کرده که فقط انلاین بشه رفت وقتی بازی کامل افلاین میشه رفت و لذتش بیشتره وقتی کسی بخاد کمکت کنه تو زدن باسها و موجودات سخت چه فایده داره بازی کردن خب ادم بره ترینر بزنه بهتره که بازی باید خودت جلو ببری

• Like
Reactions: ce7en44
این ویدئو رو یکی از @NHM برام فرستاد، برای اونایی که بازی آفلاین دارن و میخوان به اون منطقه انحصاری آنلاین برن. خودم تست کردم و جواب داد :D

انحصاری چیه اگه آنلاین باشی اینوید کنی زودتر میتونی بری اونجا وگرنه ازون منطقه برفیه(سمت چپیه) یه تلپورت داره میبرتت همونجا.

• Like
خب منم بالاخره بازی رو بعد از +80 ساعت تموم کردم و میتونم با خیال آسوده اسپویلرهای اینجا رو باز کنم. :D

عجب سفر بیادموندنی و دلنشینی! جدا مدت ها بود که تا این حد و به این شکل توی دنیای یک بازی غرق نشده بودم... فرام سافتور رسما غیرممکن رو انجام داد، تمام انتظارات فرا تخیلی که داشتم رو درهم شکست و حتی میتونم بگم یه چیزی فراتر از اون رو کرد. :D به قولی تنوع و آزادی عمل دو کلمه کلیدی بودن، وقتی به بیلدی که توی طول بازی واسه خودم دست و پا کردم یه نگاه میندازم و مسیرهای احتمالی دیگه رو هم در نظر میگیرم، متوجه میشم که بازی قراره به راحتی تا سالیان سال زنده بمونه واسم و هر Playthrough برابره با یک تجربه نو و تازه. امروز داشتم یکم PvP رفتم که بازم این موضوع رو برام ثابت کرد، یه نگاه به بیلدهای ملت بندازید متوجه میشید چقدر تنوعش وحشتناکه. :D

در مورد سختیش هم من شخصا جز ژنرال رادان با بقیه چیزا به مشکل خاصی نخوردم، که البته همونم تقصیر خودم بود چون بعد از پاکسازی لیمگریو تصمیم گرفتم با لجبازی تمام برم سراغ ایشون و نتیجه هم این بود که ده ها بار پشت سر هم تحقیرم کرد. :)) طراحی باس های اصلی و بعضا غیر اصلی هم شدیدا عالیه که انتظاری غیر از این هم نمیرفت. بازی مدام خفن بودن یه شخصیت/مکان رو واست بیلد آپ میکنه و وقتی با چشمای خودت باهاش مواجه میشی، برق از سرت میپرونه.

تنها چیزی که میتونست یکم بهتر پیاده بشه، کرفتینگ بازی بود که بنظرم خیلی باید کارآمدتر ظاهر میشد... اما خب در نهایت یک آپشن اضافست و بودنش از نبودنش بهتره.

یکمم بریم تو اسپویلر :D

آقا اون لحظه ای که راداگن چکش رو به دست گرفت و یه ورژن حماسی تر از موزیک داخل منو پخش شد، مو به تن هر جنبنده ای سیخ میشه. >:) جدا عالی نواختن. :D ببینید این لعنتی ها واقعا چطور ۳ سال کامل داشتن چنین لحظه ای رو پایه ریزی میکردن... یعنی اگه دقت کنید اون حمله Grab باس و کوبیدن چکشش تو سر پلیر، دقیقا شبیه به اولین شات تیزر معرفی بود! جلوتر هم که با اون همه ابهت، رفت پایین و تبدیل شد به سلاح توی دست Elden Beast تا ثابت بشه بعد از این همه نابودی، ماریکا/راداگن ابزاری بیش نبودن...

این ارتباط خانوادگی شخصیت های بازی هم به خودی خود پیچیده هست، آخر بازی که میفهمیم ملکه ماریکا و جناب راداگن در واقع هر دوشون یک نفر بودن، همه چی سه برابر بیشتر در هم میپیچیه! :| :)) برای همین اگه شما هم مثل من گیج شدید این تصویر ساده سازی شده خانواده ماریکا رو نگه دارید به کارتون میاد. کار یه بنده خدایی از سابردیت بازیه که خدا خیرش بده:

RDT_20220316_1021048933697885737757617.png

در کل نقاط مبهم خیلی زیاد موند تو داستان! البته یک سریاش طبیعتا بر عهده خود پلیر هست که با تفاسیر خودش اتفاقات رو کنار هم بذاره، مثلا اینکه همین ماریکا و راداگن کی و چجوری بهم متصل شدن یا اینکه اصلا یکی شدنشون کار خودشون بوده یا نه؟ بعضی شخصیت ها مصمم دنبال یه چیزی هستن، اما انگیزه حقیقیشون نامعلومه که اصلا همین به بار مرموز بودن کل قضیه اضافه میکنه... این وسط اما کوئست لاین شخصیت Ranni معرکه بود. به خاطر هدفی که داره دنبال میکنه (جدا کردن خودش از کل خاندان و تلاشش برای رها بودن از قدرت طلبی)، بعید نیست بیشترین همزادپنداری رو توی کل بازیای فرام سافتور با این شخصیت داشته باشید. خلاصه که کوئست ایشون رو حتما تموم کنید بنظرم.

دوست عزیز به این منطقه برفی کی میرسیم یعنی از کدوم طرف زودتر میرسیم من الان اون منطقه هستم که قبل ورودش باید یه اسب اتشین را بزنی بعدش وارد شهر شدم خیلی مونده بعد اون منطقه انحصاری انلاین فکر نکنم باشه افلاین هم میشه رفت یعنی اون همه منطقه و باسها را طراحی کرده که فقط انلاین بشه رفت وقتی بازی کامل افلاین میشه رفت و لذتش بیشتره وقتی کسی بخاد کمکت کنه تو زدن باسها و موجودات سخت چه فایده داره بازی کردن خب ادم بره ترینر بزنه بهتره که بازی باید خودت جلو ببری
این منطقه برفی بعد از زدن باس پایتخت باز میشه. از همون تلپورت دوم پایتخت روی نقشه نگاه کنی مشخصه که یه راهی به سمت راست نقشه هست ولی تا باس پایتخت رو نزنی باز نمیشه.
اون قسمت پایینش هم که داخل ویدئو با باگ میرسه بهش رو هنوز نتونستم راه آدم روش رو پیدا کنم:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: godofwar3
من نمیتونم بزنم Blade of Miquella خانوم رو.
از اول بازی عهد کردم بدون کوآپ برم همه رو زدم خودم. منتها اینو اصلا نمیتونم بزنم. واقعا نمیشه. حتی فاز دومش هم میرسم وسطاش یه اتک ول میده oneshot میشم
کمک کنین به این tarnished بدبخت
مخصوصا اون اتک لاک پشت های نینجا که سه تا پشت هم میزنه خیلی نامردیه
من با یه بیلد خوب و اسلحه +10 و میمیک +10 حدود یکساعت طول کشید تا بزنمش! بیشتر هم سر این فاز دومش اذیت شدم البته به جز اون ضربه بقیش آسون بود :D میمیک رو حتما کاری کن که سپر دستش باشه که باسه زیاد نتونه خودشو هیل کنه. از پشت هم ضربه میزنی بیشتر دمیچ میگیره. برای فاز دومش هم از تالیسمان هایی که دفاع رو زیاد میکنن استفاده کن و وقتی میره بالا سپر رو بگیر تا نصف ضربه رو حداقل دفاع کنی و بعد ترکیدن هم ازش دور شو. بقیه ش هم که آسونه و با جاخالی دادن حله.

بازی ۶ تا پایان داره. به جز یکی از کوئست لاین ها که از دستم در رفته بنظرم، بقیه رو همزمان دارم انجام میدم یا تکمیل شدن. سیو بازی نسخه ps5 رو چطور میشه بکاپ گرفت؟

وجدانا این قابلیت Input خوندن دشمن ها و باس ها خیلی بیخوده، کاش میشد حذفش کرد که یه ذره بازی جوانمردانه تر بشه. الان من مثلا کلیا منتظر یه فرصت مناسب برای ضربه زدن و عقب کشیدن برای جون پر کردن هستم ولی تا دکمه فلاسک رو میزنم، اول اینپوتم میره پیش باس و میفهمه من میخوام فلاسک استفاده کنم، بعدش میاد میرسه به کاراکترم و اون چند ثانیه روش فکر میکنه و بعد تا بیاد دست ببره توی جیبش و فلاسک در بیاره باس چهار پنج ضربه نزدیک یا یه دونه جادو از راه دور به من زده و هر سری هم همین اتفاق میوفته، ماشالا سرعت باس ها به نسبت دارک سولز بیشتر شده ولی سرعت فلاسک مصرف کردن هنوز همونقدره و همچین با حوصله هم انجامش میده انگاری که مثلا لب ساحل دراز کشیده و داره آبمیوه کوفت میکنه:D سیستم کنسل کردن فلاسک یا دفاع موقع فلاسک خوردن هم که ماکوه:D یعنی سر بعضی از باس ها آدم ترجیح میده با 10 درصد جون بجنگه ولی با این شرایط جونش رو پر نکنه :D

وجدانا این قابلیت Input خوندن دشمن ها و باس ها خیلی بیخوده، کاش میشد حذفش کرد که یه ذره بازی جوانمردانه تر بشه. الان من مثلا کلیا منتظر یه فرصت مناسب برای ضربه زدن و عقب کشیدن برای جون پر کردن هستم ولی تا دکمه فلاسک رو میزنم، اول اینپوتم میره پیش باس و میفهمه من میخوام فلاسک استفاده کنم، بعدش میاد میرسه به کاراکترم و اون چند ثانیه روش فکر میکنه و بعد تا بیاد دست ببره توی جیبش و فلاسک در بیاره باس چهار پنج ضربه نزدیک یا یه دونه جادو از راه دور به من زده و هر سری هم همین اتفاق میوفته، ماشالا سرعت باس ها به نسبت دارک سولز بیشتر شده ولی سرعت فلاسک مصرف کردن هنوز همونقدره و همچین با حوصله هم انجامش میده انگاری که مثلا لب ساحل دراز کشیده و داره آبمیوه کوفت میکنه:D سیستم کنسل کردن فلاسک یا دفاع موقع فلاسک خوردن هم که ماکوه:D یعنی سر بعضی از باس ها آدم ترجیح میده با 10 درصد جون بجنگه ولی با این شرایط جونش رو پر نکنه :D
خیلی خوب نوشتی .

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

• Like
میمیک تیر هم بستگی به بیلدت داره که خوب باشه یا نه و چیزای دیگه. من خودم چنج کردم با Black knife زدمش. اون تلیسمن رو منم نگرفتم اتفاقا باید بکشیش انگار بگیری اونو.
حالا خواستی ادد کن ببینیم چی میشه. آخر گیم بیلدمو عوض کردم دیگه با اونی که زدمش نیستم.
ادت کردم برادر. امروز عصر بریم؟
من با یه بیلد خوب و اسلحه +10 و میمیک +10 حدود یکساعت طول کشید تا بزنمش! بیشتر هم سر این فاز دومش اذیت شدم البته به جز اون ضربه بقیش آسون بود :D میمیک رو حتما کاری کن که سپر دستش باشه که باسه زیاد نتونه خودشو هیل کنه. از پشت هم ضربه میزنی بیشتر دمیچ میگیره. برای فاز دومش هم از تالیسمان هایی که دفاع رو زیاد میکنن استفاده کن و وقتی میره بالا سپر رو بگیر تا نصف ضربه رو حداقل دفاع کنی و بعد ترکیدن هم ازش دور شو. بقیه ش هم که آسونه و با جاخالی دادن حله.
نکته خوبی گفتی سپر میدم دست میمیک ببینیم چی میشه
اون اتک لاک پشت های نینجا نه یکی نه دوتا نه سه تا تهش یه blast هم داره :/
من که اصن ملینیا مبپره بالا نزدیکش باشم اصن داج هم نمیکنم دیگه خودمو تسلیم سرنوشت میکنم
Screen Shot 2022-03-16 at 10.42.15.png

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اگه دو سلاح با پاسیو افکت یکسان رو دست بگیریم ، آیا هردو پاسیو افکت کار میکنن یا این که فقط یکیشون فعال میمونه؟ ، مثلا پاسیو افکت blood loss

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or