El Shaddai | Xbox360

در همون دقایق ابتدایی بازی خواهید فهمید سازنده ی بازی یه تختش کمه

نمی دونم چی بگم باید بیشتر برم جلو اما به نظر چیر مالی نمیاد

تمومش کردم
بازیه بدی نبود ولی نمیشه گفت خیلی هم خوب بود
به نظرم جای کاره بیشتری داشت
کلا قابل قبول هست و در نوع خودش نو آورانه و جالب
نشون دادن بدونه خون و فحش و .. هم میشه بازی کرد و ازش لذت برد

دقیقا من هم این بازی رو انجام دادم و به شدت هم ازش خوشم اومد و تنها دو تا مشکل داشت یکی اینکه تنوع سلاح ها به نظرم خوب نبود و مبارزاتش(به جز Boss Fightها) خسته کننده بود. مشکل دوم هم این بود که تو صداگذاری بعضی قسمت های هماهنگی بین لب و کلمات گفته شده وجود نداشت. همین و بس. گرافیک و موسیقی بازی واقعا عالی و دلربا بودش و داستان هم تا اینجا که من رفتم خوب بودش.

گیم اسپات گفته برای جذابیت بیشتر روی سخت ترین درجه بازی کنید که دشمنان قابل پیش بینی نباشن

اقا برهان برم جلوتر بهتر می شه خیلی بازیش ماسته اخه؟:d

دقیقا من هم این بازی رو انجام دادم و به شدت هم ازش خوشم اومد و تنها دو تا مشکل داشت یکی اینکه تنوع سلاح ها به نظرم خوب نبود و مبارزاتش(به جز Boss Fightها) خسته کننده بود. مشکل دوم هم این بود که تو صداگذاری بعضی قسمت های هماهنگی بین لب و کلمات گفته شده وجود نداشت. همین و بس. گرافیک و موسیقی بازی واقعا عالی و دلربا بودش و داستان هم تا اینجا که من رفتم خوب بودش.

تنوع سلاح ها که واقعا کمه ، کلا 3 تا هست
مبارزه ها هم که فقط با یک دکمه هست ( فقط X )
ولی در کل خیلی حال داد
متفاوت بود و بعد از مدتها با یه بازی یه کم حال کردم ، مخصوصا مواقعی که 2D بود
اون نا هماهنگی بین کلام و دهان هم فکر کنم به دلیله اینه که این بازی اول برای ژاپن ساخته و ریلیز شد و بعد ترجمه
شد و برای ریجنهایه دیگه هم اومد ، احتمالا بیشتر با گویشه ژاپنی هماهنگ هست

تا آخرشم همینطور خوبه:d

از چی اون بازی مسخره خوشت اومد برهان.:dداستان که نداره.گیم پلی خسته کننده.دشمنان مسخره.صداگذاری افتضاح.در کل بازی داغونی هستش.:d

گیم اسپات گفته برای جذابیت بیشتر روی سخت ترین درجه بازی کنید که دشمنان قابل پیش بینی نباشن

اقا برهان برم جلوتر بهتر می شه خیلی بازیش ماسته اخه؟:d
آخه از دست اول درجه سختی بالاتر از Normal باز نیستش:دی بازی هم با اون سیستم Reviveـش یکم کار رو راحت تر میکنه. اما به من که حال داد!

تنوع سلاح ها که واقعا کمه ، کلا 3 تا هست
مبارزه ها هم که فقط با یک دکمه هست ( فقط X )
ولی در کل خیلی حال داد
متفاوت بود و بعد از مدتها با یه بازی یه کم حال کردم ، مخصوصا مواقعی که 2D بود
اون نا هماهنگی بین کلام و دهان هم فکر کنم به دلیله اینه که این بازی اول برای ژاپن ساخته و ریلیز شد و بعد ترجمه
شد و برای ریجنهایه دیگه هم اومد ، احتمالا بیشتر با گویشه ژاپنی هماهنگ هست

تا آخرشم همینطور خوبه:d
آره من هم با مراحل 2D بازی خیلی حال کردم و کلا چیز شاخی بود:دی
صداگذاری هم ممکنه دلیلش این باشه اما خوب با کمی وقت می تونستند درستش کنند. به نظرم مشکل مهمی هست!

از چی اون بازی مسخره خوشت اومد برهان.:dداستان که نداره.گیم پلی خسته کننده.دشمنان مسخره.صداگذاری افتضاح.در کل بازی داغونی هستش.:d
داستان نداره؟ شما هر وقت فهمیدی که Enoch کی هست و فرشته نگهبانش کیه و به جز اون کیا از Enoch حمایت می کنند بیا بگو داستان نداره، تازه تو داستان چند آدم دیگه هم میان! داستان اون هفت فرشته هم که بماند!

دشمناش اصلا مسخره نبودن و مخصوصا Bossهای بازی طراحی فوق العاده ای داشتند. مشکل اصلی بازی گیم پلیش بود!

صداگذاری بد بود اما افتضاح نبود. تازه موسیقی فوق العاده تاثیر گذار بازی که بعضی جاها اپرا هم بود عالی بود و این نقص رو تا حدودی پوشش میداد.

در کل بازی متفاوتی بود که لیاقت امتیاز 8- 8.5 رو داشت که از خیلی از سایت ها هم گرفت و میانگینش هم فکر کنم 78 شد که به نظرم خوبه!

بازی واقعا فوق العادس .... گرافیک هنری بازی در حد یه شاهکاره. صداگذاری و موسیقی بازی عالیه.... نمیدونم چرا کسی طرفش نرفته؟ متاسفانه قشر عظیمی از گیمرها تنها بازی رو نوک تفنگ و کلاشنیکف میدونن! حتما تهیش کنید.واقعا چیز متفاوتی میبینین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or