aliahmadi2
کاربر سایت
دقیقا من هم این بازی رو انجام دادم و به شدت هم ازش خوشم اومد و تنها دو تا مشکل داشت یکی اینکه تنوع سلاح ها به نظرم خوب نبود و مبارزاتش(به جز Boss Fightها) خسته کننده بود. مشکل دوم هم این بود که تو صداگذاری بعضی قسمت های هماهنگی بین لب و کلمات گفته شده وجود نداشت. همین و بس. گرافیک و موسیقی بازی واقعا عالی و دلربا بودش و داستان هم تا اینجا که من رفتم خوب بودش.
از چی اون بازی مسخره خوشت اومد برهان.:dداستان که نداره.گیم پلی خسته کننده.دشمنان مسخره.صداگذاری افتضاح.در کل بازی داغونی هستش.:dدقیقا من هم این بازی رو انجام دادم و به شدت هم ازش خوشم اومد و تنها دو تا مشکل داشت یکی اینکه تنوع سلاح ها به نظرم خوب نبود و مبارزاتش(به جز Boss Fightها) خسته کننده بود. مشکل دوم هم این بود که تو صداگذاری بعضی قسمت های هماهنگی بین لب و کلمات گفته شده وجود نداشت. همین و بس. گرافیک و موسیقی بازی واقعا عالی و دلربا بودش و داستان هم تا اینجا که من رفتم خوب بودش.
آخه از دست اول درجه سختی بالاتر از Normal باز نیستشگیم اسپات گفته برای جذابیت بیشتر روی سخت ترین درجه بازی کنید که دشمنان قابل پیش بینی نباشن
اقا برهان برم جلوتر بهتر می شه خیلی بازیش ماسته اخه؟:d
آره من هم با مراحل 2D بازی خیلی حال کردم و کلا چیز شاخی بودتنوع سلاح ها که واقعا کمه ، کلا 3 تا هست
مبارزه ها هم که فقط با یک دکمه هست ( فقط X )
ولی در کل خیلی حال داد
متفاوت بود و بعد از مدتها با یه بازی یه کم حال کردم ، مخصوصا مواقعی که 2D بود
اون نا هماهنگی بین کلام و دهان هم فکر کنم به دلیله اینه که این بازی اول برای ژاپن ساخته و ریلیز شد و بعد ترجمه
شد و برای ریجنهایه دیگه هم اومد ، احتمالا بیشتر با گویشه ژاپنی هماهنگ هست
تا آخرشم همینطور خوبه:d
داستان نداره؟ شما هر وقت فهمیدی که Enoch کی هست و فرشته نگهبانش کیه و به جز اون کیا از Enoch حمایت می کنند بیا بگو داستان نداره، تازه تو داستان چند آدم دیگه هم میان! داستان اون هفت فرشته هم که بماند!از چی اون بازی مسخره خوشت اومد برهان.:dداستان که نداره.گیم پلی خسته کننده.دشمنان مسخره.صداگذاری افتضاح.در کل بازی داغونی هستش.:d