Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
میگم که گیم پلیش رو خوشم اومده خیلی مشکل داره البته
از مشکل گذشته :D
جناب کیمورا یه جوری ریده که اصن نمیشه جمعش کرد. انیمیشن ها افتضاح به تمام معنا. با کوتینیو شوت فنی بیرون پا زدم، حالت تهوع بهم دست داد از انیمیشنش. جالبه شما الان برو پس ۱٨ رو پلی کن و شوت فنی بیرون پا بزن، جیگرت حال میاد از انیمیشنش. یعنی خیلی هنر میخواد همچین دانگریدی.

دوستان تو pes 2022 نمیشه تایم بازی یا تعداد تیم ها رو بیشتر کرد؟ منظورم تو حالت افلاین هست. اخرین اپدیت هم نصب کردم . ولی تایم بازی بیشتر از 5 دقیقه نمیشه

دوستان تو pes 2022 نمیشه تایم بازی یا تعداد تیم ها رو بیشتر کرد؟ منظورم تو حالت افلاین هست. اخرین اپدیت هم نصب کردم . ولی تایم بازی بیشتر از 5 دقیقه نمیشه
هنوز نه، ورژن کامل بازیو بیرون ندادن متاسفانه.

• Like
Reactions: reza11
از نظر گیم پلی و گرافیک یکی از بهترین فوتبال های ممکنه pes 2021
ببین گرافیک و فیزیک و این چیزا خوبه. ولی اسکریپت و هندیکپ کشت این بازیو. با یه ریت بالا بازی میکردم، آیدیش بود 100%Scripted.
به خدا یه اتفاقایی میوفته آنلاین که اصن هاج و واج میمونی. طرف با ریت ۱۰۷۰ رو میبرم. بعد یه پونصدی، اصلا نمیدونم چجوری، میاد چهارتا بهم میزنه :lol:
اسکریپت آفلاین و جلوی هوش مصنوعی هم که دیگه اصلا افتضاحه خالص.

با اعصاب خوردی عجیبی که فیفا سرمون داره میاره وسوسه شدم و اومدم سراغ efootball 😁
چقد این اپدیت سیزن یکه ۲۰۲۲ رو من دوست داشتم😍
چقد گیم پلی بالانس تر و شبیه ساز تری داره نسبت به رقیب
کلی جای صحبت کردن و امیدواری داره در کنار وجود تمام ضعف های انکار نشدنیش که کمکاری کونامی رو میرسونه
حالا اینا بماند
نسخه کامل کی میاد همه تیمارو داشته باشه؟ 🤔 ۴۷ گیگ دانلود کردم ولی اندازه ۵ گیگ محتوا نداره

من هم همچنان منتظر هستم نسخه کامل بیاد. یه چیز جالبی که توی PES یکی از دوستان بهم معرفی کرد این بود که یه مدل داشت چنتا تیم رو با هم انتخاب میکردی بعد یه میکسی از اون تیما بهت میداد. خیلی جالب بود. نمیدونم توی این نسخه هم داره یا نه.

• Like
Reactions: Emad_rowan
برای 2022 هم اینجا گفتگو میشه؟ :دی
یه آپدیت 25 گیگی داده، کسی بررسی نمیکنه ببینم چقدر تغییر کرده؟
همچنان پنج تیم بیشتر نداره، بقیه پولیه؟ :/

خاک دو عالم بر سر کونامی که بیشتر به طویله ناصرالدین شاه شباهت داره.

اگر فقط یه سال صبر کرده بودن و گند ای فوتبال رو نزده بودن، میتونستن الان با فیفا قرارداد ببندن و اسم بازیشون بشه فیفا. از اون طرف ماسودا رو حفظ میکردن با قدرت کنسول های نسل ۹، یه فوتبالی میساختن که هم لایسنس فیفا رو داشته باشه هم کیفیت.

اینجوری خود الاغشون هم کلی سود میکردن و فروش بازی چند برابر میشد.

باید به صورت زیگزاگ دستشویی کرد تو صورت کونامی و efootball :))
این زباله متعفن رو پاک کردم و دیگه دانلودش نمیکنم.
فقط عاشق اونایی هستم که میرن پول میدن کوین میخرن =))

• Like
Reactions: hossein6990

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or