Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
من بازی کردم فیزیک و گیم پلی و قابلیت های جدیدش دو سر گردن از فیفا بهتر شده بهتره خودت بازی کنی تا بفهمی
زدم دانلود بشه امشب نشه تا فردا اوکی میشه
کونامی خیلی خره باید یه بخش بسازه بره رو دست التیمت این گیم پلی هم دیگه خودشو نشون میده
بخدا هرجا میری یارو با غرور میگه فیفا بازم حالا هی توضیح بده بابا این بازی که شما ازش حرف میزنید دیگه شبیه ساز نیست کاملا آرکید شده و برای جذب پلیر دست به هرکاری می‌زنه دیگه هندیکپ کوچکترین داستانشه

کونامی خیلی خره باید یه بخش بسازه بره رو دست التیمت این گیم پلی هم دیگه خودشو نشون میده
بخدا هرجا میری یارو با غرور میگه فیفا بازم حالا هی توضیح بده بابا این بازی که شما ازش حرف میزنید دیگه شبیه ساز نیست کاملا آرکید شده و برای جذب پلیر دست به هرکاری می‌زنه دیگه هندیکپ کوچکترین داستانشه
پِس هم کم هندیکپ نداره. من ۹۲۶ بودم دیشب. ۱۲ تا برد پشت هم آوردم. خوردم به یه ۶۴۲. دوتا شوت از ۳۰ متری زد زارپ رفت تو گل. هرچی زدم دروازه بان گرفت. دوتا هم زدم تیرک. آخر سر دیگه دروازه بان رو دریبل زدم و کردم تو گل. ولی ۲-۱ باختم.
هر دو بازی هندیکپ دارن به مقدار خیلی زیاد.

• Like
Reactions: yar_66
من بازی کردم فیزیک و گیم پلی و قابلیت های جدیدش دو سر گردن از فیفا بهتر شده بهتره خودت بازی کنی تا بفهمی
بخدا هرجا میری یارو با غرور میگه فیفا بازم حالا هی توضیح بده بابا این بازی که شما ازش حرف میزنید دیگه شبیه ساز نیست کاملا آرکید شده و برای جذب پلیر دست به هرکاری می‌زنه دیگه هندیکپ کوچکترین
پِس هم کم هندیکپ نداره. من ۹۲۶ بودم دیشب. ۱۲ تا برد پشت هم آوردم. خوردم به یه ۶۴۲. دوتا شوت از ۳۰ متری زد زارپ رفت تو گل. هرچی زدم دروازه بان گرفت. دوتا هم زدم تیرک. آخر سر دیگه دروازه بان رو دریبل زدم و کردم تو گل. ولی ۲-۱ باختم.
هر دو بازی هندیکپ دارن به مقدار خیلی زیاد.
خوب چرا پلیرها کمپین راه نمیندازن این داستان رو حذف کنن؟ بخدا آدم جرات نمیکنه با این بچه مچه ها بازی کنه یهو بازی هندیکپ میشه ۵ تا میزنه فکر می‌کنه خودش زده 😁

• Like
Reactions: u.s.a
منم بازی رو دانلود کردم ۴۰ گیگ بود ولی آخه چرا اینجوریه اگر بازی رایگانه حداقل ۲۰ گیگ میدادن نکردن حداقل تیام رو ۷ دقیقه کنن فازشون چیه 😐

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or