Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
دوستان میدونین واسه casual match و ranked match و یا clan، اگه کسی با اینترنت مشابه خودمون online بشه راحتتر میشه matchmaking؟
چون الان تو casual که اصلا هیچ کسو پیدا نمیکنه، تو بقیه هم حیلی دیر و به سختی!

سلام به همه، من نسخه دمو رو نصب کردم یکم آنلاین بزنم ببینم چطوره، اینترنتمم مخابرات هستش. پاس یا شوت میزنم با تاخیر اجرا میشه و روی بازی به شدت اثر میذاره. قبلا فیفا بازی میکردم این مشکل رو نداشت. کاری هست که بشه انجام داد و این تاخیر رو از بین برد؟ یا باید حتما اینترنت پر سرعت تر باشه؟

سلام به همه، من نسخه دمو رو نصب کردم یکم آنلاین بزنم ببینم چطوره، اینترنتمم مخابرات هستش. پاس یا شوت میزنم با تاخیر اجرا میشه و روی بازی به شدت اثر میذاره. قبلا فیفا بازی میکردم این مشکل رو نداشت. کاری هست که بشه انجام داد و این تاخیر رو از بین برد؟ یا باید حتما اینترنت پر سرعت تر باشه؟
سلام، احتمالا اکانتت ریجن یکه بازی رو حذف کن یه اکانت ریجن دو بساز و از اکانت ریجن دو بازی رو نصب کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: EL-BARTO
چقدر این شیلد تو pes رو مخه چجوری میزنن که اصلا توپو نمیشه گرفت
بعد چجوری بازیکن حریف همیشه چسبیده به بازیکنمون تا قبل پاس به سادگی میگیرن توپو
و حمله از گوشه خیلی راحت میرسن و میگیرن تو کورس ولی برعکس بازیکن من تو کورس نمیرسه
Pes بازی ای هست که هم دوستش دارم هم‌متنفرم
مثلا می بینم یه پلیر هست اکراینی شوت میزنه انگار موشک خیلی مسخره اس موقعیت دستش میاد میزنه معلوم نیست چجوری میشه اون شوت های عجیب رو میزنن

سلام
تو گیم پس اضافه شده و من دانلودش کردم
دوستانی که حرفه ای هستن لطفا راهنمایی کنید
اول اینکه چرا اسکیل موو نمیزنه و کلا اسکیل موو زدنش با فیفا فرق داره، ظاهرا باید تو تنظیمات کاری انجام بشه ولی در کل سخته و راهنمایی میخوام

بعد اینکه مای کلاب نسبت به التیمیت فیفا همه چیز رو در طبق اخلاص گذاشته
به من به محض ورود کلی بازیکن مثل مسی 96 و دیبالا 92 و امباپه و کلی های دیگه داد که تو فیفا بعد 8 ماه بازی میتونه آدم بگیره، ولی متوجه نشدم آیکون ها رو چطور میشه گرفت
5، 6 بار پک بارسلونا رو باز کردم ولی همه رو آشغال داد

همچنین مچ میکینگش به درد نمیخوره، کاری باید کرد؟ من تیمم ریت نداره اگه اشتباه نکنم 4 ستاره و اسکیل 380 هستش ولی بعد از 15 بیست دقیقه سرچ، میندازه با یک تیم شاخ که طرف قشنگ معلومه اینکاره هستش و عمرش رو تو پس گذرونده

یک موضوع دیگه هم هست، سرعت و پاسکاری تیم حریف عالیه ولی ولی بازیکنای من با اینکه استامینای پری دارن اما شل و ول هستن، وات کن آی دو؟

اگه رو ایکس باکس کسی هستش گیمر تگ بده لطفا

• Like
Reactions: reza51
سلام
تو گیم پس اضافه شده و من دانلودش کردم
دوستانی که حرفه ای هستن لطفا راهنمایی کنید
اول اینکه چرا اسکیل موو نمیزنه و کلا اسکیل موو زدنش با فیفا فرق داره، ظاهرا باید تو تنظیمات کاری انجام بشه ولی در کل سخته و راهنمایی میخوام

بعد اینکه مای کلاب نسبت به التیمیت فیفا همه چیز رو در طبق اخلاص گذاشته
به من به محض ورود کلی بازیکن مثل مسی 96 و دیبالا 92 و امباپه و کلی های دیگه داد که تو فیفا بعد 8 ماه بازی میتونه آدم بگیره، ولی متوجه نشدم آیکون ها رو چطور میشه گرفت
5، 6 بار پک بارسلونا رو باز کردم ولی همه رو آشغال داد

همچنین مچ میکینگش به درد نمیخوره، کاری باید کرد؟ من تیمم ریت نداره اگه اشتباه نکنم 4 ستاره و اسکیل 380 هستش ولی بعد از 15 بیست دقیقه سرچ، میندازه با یک تیم شاخ که طرف قشنگ معلومه اینکاره هستش و عمرش رو تو پس گذرونده

یک موضوع دیگه هم هست، سرعت و پاسکاری تیم حریف عالیه ولی ولی بازیکنای من با اینکه استامینای پری دارن اما شل و ول هستن، وات کن آی دو؟

اگه رو ایکس باکس کسی هستش گیمر تگ بده لطفا
تبریک میگم به جهنم pes خوش اومدی??
این مشکل رو همه ماها داریم و عادت کردیم
صبرمونو بااهاش بالا میبریم???

کلا آنلاینش تعطیله
تو آفلاین هم که نمیشه GP در آورد
پس اونایی که سا کلی التماس و نذر و نیاز، بعد از نیم ساعت سرچ باهاشون می افتیم و همه رو دارن چکار کردن؟
طرف بکهام، گولیت، لوتار ماتیوس، الیور کان، مالدینی، دل پیرو، ژابی آلونسو و .... دیگه یادم نمیاد، آها اوون و آگورو داشت
مسی و رونالدو هم تو تعویضیا
چطوری اینطوری شده خب

• Smile
Reactions: Kiami

برادر واقعا یک نگاهی به گزینه های مچ میکینگ ننداختی ؟

خوب از دیفالت در بیار با هم رده هات بازی کن

اینترنت مخابرات و ایرانسل به درد آنلاین این بازی نمیخوره

اینکه چرا اسکیل موو زدن با فیفا فرق داره واقعا سئوالیه که به سازنده ها مربوط میشه نه پلیر

اسکیل مووو ها آموزشاش هم تو بازی هم تو نت هست . اسکیل موو زدن هم شرایط خودش رو داره و هر بازیکنی نمیزنن باید پلیر آی دی بازیکن مورد نظرت رو یک دور مرور کنی . انتظار نداشته باش با کارواخال اسکیل بزنی

دوستان مشکلاتی که بخش آنلاین دارید ممکنه بابت cgnat باشه که اپراتور ها مدت هاست اعمال کردن
من برای pes الان چندین ماهه فقط با یه رنج آی پی بازی میکنم
شاتل اینجا ۴ رنج آی پی میده که یکی شون cgnat اعمال نشده اگه پینگ نرمال باشه هم زود هم دو آنتن پیدا میکنه
من خودم همین الان pes 20 lite بازی میکنم تو این رنج سریع پلیر پیدا میشه بقیه رنج ها خیلی دیر یا اصلا پیدا نمیشه
یه رنج شاتل که دیسکانکتش تضمینیه????
همراه اول که خیلی وقته کلا cgnat اعمال کرده زیاد مناسب نیست
سلام داداش من همه اینترنت هارو امتحان کردم باز فقط با ایرانی ها دو آنتن فقط میشه ، شاتل گرفتم فرقی نکرده ، اینکه میگی ۴ تا رنج آی پی میده میشه توضیح بدی باید چیکار کنم ؟ چون زنگ زدم شاتل میگه ای پی شما cgnat نداره ... یعنی راهی نیست ؟

دوستان راه حلی برای آنلاین بازی کردن پیدا نکردید ؟ من شاتل گرفتم پینگ داخلی هم ۱۳ هست ولی فقط با ایرانی ها دو آنتن و ۳ آنتن میشه ... باید چیکار کرد ؟ کسی نظری راهکاری نداره ؟ دیوونه شدم دیگه?

دوستان راه حلی برای آنلاین بازی کردن پیدا نکردید ؟ من شاتل گرفتم پینگ داخلی هم ۱۳ هست ولی فقط با ایرانی ها دو آنتن و ۳ آنتن میشه ... باید چیکار کرد ؟ کسی نظری راهکاری نداره ؟ دیوونه شدم دیگه?
Network رو میزاری روی balanced اینجوری میشه
بزار روی no ristriction بیشتر پلیر های ترکیه و روسیه و اکراین و گاهی هم لهستان و فرانسه برات پیدا میشه واسه من تو تایم ۴ تا ۶ و ۸ تا ۱۰ شب عموما زود پیدا میشه روی balanced بزاری میگرده دو آنتن یا سه آنتن پایدار هرچند با سرویس کاهش پینگ اینم زیر سه چهار دقیقه پیدا میشه ولی no restriction هم عموما دو آنتن پیدا میشه زیر یک دقیقه

Network رو میزاری روی balanced اینجوری میشه
بزار روی no ristriction بیشتر پلیر های ترکیه و روسیه و اکراین و گاهی هم لهستان و فرانسه برات پیدا میشه واسه من تو تایم ۴ تا ۶ و ۸ تا ۱۰ شب عموما زود پیدا میشه روی balanced بزاری میگرده دو آنتن یا سه آنتن پایدار هرچند با سرویس کاهش پینگ اینم زیر سه چهار دقیقه پیدا میشه ولی no restriction هم عموما دو آنتن پیدا میشه زیر یک دقیقه
شما آی پی ثابت خریدی؟ از dns استفاده میکنی؟ اگه اره چه dnsی ، منم نمیزارم رو balanced میذارم رو no restriction ?

شما آی پی ثابت خریدی؟ از dns استفاده میکنی؟ اگه اره چه dnsی ، منم نمیزارم رو balanced میذارم رو no restriction ?
نه آی پی ثابت ندارم منم شاتلم
دی ان اس منم همیشه دی ان اس گوگله
البته یکی دو روزی یه خورده دیرتر دو آنتن میاد ولی مشکلی نیست
البته از مای شاتل برو بخش گزارش فنی
برو dslam گزارشش رو ببین اونجا بزار latency ببین تاخیر میانگین پورتت چنده میانگین باید بین ۸ تا ۱۰ باشه
قبلا شاتل یک ماهی مشکل داشت روتینگش که درست کردن بالاخره

این دفاع تو pes لامصب سم خالصه
قابلیت شکوندن دسته تو هر بازی داره لامصب
لامصب میاد بغل بازیکن توپو نمیزنه بازیکن حریف مثل گ ا و میاد سمتت بازیکنش توپو میزنه قبل واکنش??????‍♂️??‍♂️??‍♂️

• Like
Reactions: a2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or