بازم داستان مایکروسافت و کونامی شروع شد .
آقا این آی پی رو کونامی نمیده به هیچ کمپانی دیگه ای . داره از این آی پی خوب پول به جیب میزنه . خوبه همین چند وقت پیش سودی که کونامی داره از این آی پی در میاره رو من گذاشته بودم .
کونامی برای پنجمین سال متوالی از رشد سود مالی برخوردار است
تمام فروش این آی پی روی پلی استیشن هستش . کنسول پلی استیشن هم چند برابر ایکس باکس فروش میکنه . حتی نسل نهم هم داستان همینه ....
اصلا اینا به کنار . کونامی قصدی برای فروش این آی پی نداره .
آندره بروزونی که مدیر بازاریابی این بازی بود اصلا ازش پرسیده بودن این آی پی فروش میره خندید و گفت بیخیال این صحبت ها شید . کونامی داره این بازی رو با موتور گرافیکی جدید میسازه برای نسل بعد آماده میکنه و بعد آی پی رو بیاد بده دست مایکرو که چی بشه ؟!! قصد فروش داشت که این کارا رو نمیکرد .
من فکر کنم بازیسنتر تنها جایی باشه این صحبت ها همین طور داره ادامه پیدا میکنه . الان تو توییتر و اوو وب و هر چی سایت و فروم مخصوص به این بازی هست دیگه بیخیال این داستان ها شدن .
داستان فروش این بازی شد مثل داستان اون سگا که میخواد مایکرو بخرتش و بعدش مشخص شد چی از آب در اومد .
بیخیال این آی پی بشین . کونامی نمیفروشه این آی پی رو . براش سود داره . کلی هم در این سال ها سرمایه گذاری کرده . از بخش موبایل این بازی که داره همین طور سود میکنه . بخش مای کلاب و مسابقات جهانی eSport و کلی داستان دیگه .
بازی هم داره با موتور گرافیکی جدید برای نسل بعد ساخته میشه و تیم سازنده بازی داره خودش رو آماده میکنه برای نسل بعد و کلی داستان دیگه و اصلا خبری نیست از فروش این آی پی ...