Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
آقا انصافا كسي اينجا تونسته در pes 2020 تو online division تا مثلا ديويژن ٥ برسه؟
20رو تا دیویژن 2 رفتم پارسال . البته با نت ترکیه نه ایران:دی

برگشتم میهن نه تنها نرفتم سمت 1 بلکه شوت شدم سمت 4 به لطف دیلی و دیس و این مسائل :دی

نت اگه اذیت نکنه کار خیلی سختی نیست تو پیشرفت بازی آدم هم تاثیر گذاره با انواع اقسام آدم ها و سیستم بازی ها مواجه میشی

تو کانال wepes زیادن کسایی که با همین نت ایران بالاخره زوری تا این مراحل رفتن . 4 به پایین همه اکثرا اعراب ن به طرز عجیبی بازی شون هم خوبه

مثال دیگه در مورد اینکه چیز خاصی در مورد مهارت ها تو بازی نمیگن و مابقی باید زحمت ش رو بکشن همینه . 3 سطح پاس دادن وجود داره ولی پلیر چون خبر نداره کلا با اسیست سر میکنه :/

من میخواستم همین رو بپرسم فرق بین سه پاس لول (pass level) چی هست کدوم بهتره، خودم امتحان کردم پاس لول ۳ خیلی سریعتر پاس میده پاسش هم دقیقه و بازیکنات راحت میتونن پاسکاری تک ضرب انجام بدن، ولی پاس لول ۱ احساس میکنم یکمی بازیکنام کند میشن نمیتونن راحت استپ کنند و تو پاسکاری تک ضرب به مشکل میخورم، پاس لول سطح دو هم تیم تو پاسکاری خیلی اشتباه میکرد در کل پاس لول ۲ خیلی بد بود نسبت به ۲ پاس لول دیگه.
انتخابم ۳ هست یا ۱.
من میخوام دلیلی اینکه بازی pes این سه سطح پاس رو گذاشته چی هست، فرقشون چی هست ،جالبه هر وقت هم میخوای آنلاین حریف پیدا کنی گزینه پاس لول هم هست، میخواستم نظر شما دوستان هم بپرسم کدوم سطح پاس لول رو میزارید با دلیلش.

بستگی به سبک بازی ت داره . منوال پاس رو اگه مدتی تمرین کنی عادت کنی بهش خیلی پاس ها دقیق تر و سالم تره . معمولا چون پلیر ها عادت میکنن به پاس اسیست . منوآل یکم براشون سخته ولی بهترین شیوه پاسکاری و تعویض منطقه بازی و ارسال های عمقی و... ست با توجه به پلیر آی دی هر بازیکنی مثل کروس و راکیتیچ و امثال اعهم تسلط ارسال پاس عمقی خوب نداره. به نوعی باید بازیکنه اهل ش باشه

• Like
Reactions: samad2
اینا همون شدت پاس های منوآل و... رو نشون میده . وقتی l2 میگیری با آنالوگ جهت مورد نظر 360درجه ای رو میشه پاس داد البته که خوب طبیعتا پاس عقب دادن تو اون موقعیت لو رفتن توپ و ... ست

ال 2 کلا برای شوت ها و پاس ها و سانتر های منوآل ـه . پرو جماعت کلا منوآل بازی میکنن و به راحتی غلبه بر پلیر اسیست باز

دوستان این خط هایی که میاد برای چه کاریه؟کوتاه بلند میشه فکر کنم با دکمه l2 هم کار میکنه
View attachment 172820

B-King لطف کرد و قشنگ توضیح داد و دستش درد نکنه .

اون خط های پدیدار شده در بازی مال بخش Manual Passing هستش که تو بازی وقتی L2 رو نگه میداری و آنالوگ رو به سمتی که میخوای تغییر جهت میدی به شما اون خط نمایان شده کمک میکنه که به چه سمتی پاس بدی . ( تو PES به همراه پاس اسیست در بازی میشه پاس Manual با نگه داشتن L2 انجام داد )

View attachment eFootball PES 2021 SEASON UPDATE_20201012011426.mp4

اگر هم شما دوست داری این خط از درون گیم پلی بازی حذف بشه میتونی به قسمت تنظیمات کنترلر بازی برید و گزینه Directional Guide رو خاموش کنید .

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE_202010120113141.jpg

آخرین ویرایش:
من میخواستم همین رو بپرسم فرق بین سه پاس لول (pass level) چی هست کدوم بهتره، خودم امتحان کردم پاس لول ۳ خیلی سریعتر پاس میده پاسش هم دقیقه و بازیکنات راحت میتونن پاسکاری تک ضرب انجام بدن، ولی پاس لول ۱ احساس میکنم یکمی بازیکنام کند میشن نمیتونن راحت استپ کنند و تو پاسکاری تک ضرب به مشکل میخورم، پاس لول سطح دو هم تیم تو پاسکاری خیلی اشتباه میکرد در کل پاس لول ۲ خیلی بد بود نسبت به ۲ پاس لول دیگه.
انتخابم ۳ هست یا ۱.
من میخوام دلیلی اینکه بازی pes این سه سطح پاس رو گذاشته چی هست، فرقشون چی هست ،جالبه هر وقت هم میخوای آنلاین حریف پیدا کنی گزینه پاس لول هم هست، میخواستم نظر شما دوستان هم بپرسم کدوم سطح پاس لول رو میزارید با دلیلش.

• گزینه Pass Support Level اگه روی 0 باشه که خب تبدیل به Manual Passing میشه و همه پاس ها در بازی به صورت صد در صد آزاد میشه و قدرت ، مهارت و دقت پاس ها به صورت کامل دست شما هستش .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 1 باشه پاس به صورت نیمه اسیست در میاد . یعنی آمیختگی از قدرت و مهارت بازیکن در پاس دادن و همین طور میزان جهتی که شما در نظر میگیری و میزان پاور باری که در هنگام پاس دادن در نظر میگیری مهم هستش و تمامی این بخش ها به صورت نیمه اسیست هستش .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 2 باشه پاس به صورت اسیست در میاد و کاملا به مهارت بازیکن متکی میشه و شما فقط باید انتخاب کنید که به چه بازیکنی پاس بدین ولی باز هم قدرت پاور بار پاس به میزان تایین فشار دادن شما بر روی دکمه تاثیر داره .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 3 باشه پاس به صورت اسیست در میاد و کاملا به مهارت بازیکن متکی میشه و همین طور قدرت مقصد پاس و قدرت پاس هم دیگه در دستان شما نیست و شما نقش چندانی در دادن پاس ندارید . یعنی به عبارتی فول اسیست میشه پاس و به صورت آرکد در میاد .
هر چقدر میزان پاس ها درجش بالا تر بره پاس ها آرکد تر میشه . شما روی Pass Support Level 2 که براتون پاس ها سخت شده چون تو این بخش شاید چون نقشی در دادن پاس ها نداشتین براتون سخت تر نمایش داده میشد وگرنه پاس ها در این حالت خطی تر به نمایش در میاد .

تو بازی آنلاین هم سطح لول پاس ها به سلیقه خودتون مربوط میشه و هر چقدر دوست داری بازی شبیه ساز تر بشه در این بخش لول پاس ها درجش کم تر بشه و اگه دوست داری پاس ها خطی تر و آرکد تر بشه لول پاس ها رو بالا تر ببرین .

• گزینه Pass Support Level اگه روی 0 باشه که خب تبدیل به Manual Passing میشه و همه پاس ها در بازی به صورت صد در صد آزاد میشه و قدرت ، مهارت و دقت پاس ها به صورت کامل دست شما هستش .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 1 باشه پاس به صورت نیمه اسیست در میاد . یعنی آمیختگی از قدرت و مهارت بازیکن در پاس دادن و همین طور میزان جهتی که شما در نظر میگیری و میزان پاور باری که در هنگام پاس دادن در نظر میگیری مهم هستش و تمامی این بخش ها به صورت نیمه اسیست هستش .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 2 باشه پاس به صورت اسیست در میاد و کاملا به مهارت بازیکن متکی میشه و شما فقط باید انتخاب کنید که به چه بازیکنی پاس بدین ولی باز هم قدرت پاور بار پاس به میزان تایین فشار دادن شما بر روی دکمه تاثیر داره .
  • گزینه Pass Support Level اگه روی 3 باشه پاس به صورت اسیست در میاد و کاملا به مهارت بازیکن متکی میشه و همین طور قدرت مقصد پاس و قدرت پاس هم دیگه در دستان شما نیست و شما نقش چندانی در دادن پاس ندارید . یعنی به عبارتی فول اسیست میشه پاس و به صورت آرکد در میاد .
هر چقدر میزان پاس ها درجش بالا تر بره پاس ها آرکد تر میشه . شما روی Pass Support Level 2 که براتون پاس ها سخت شده چون تو این بخش شاید چون نقشی در دادن پاس ها نداشتین براتون سخت تر نمایش داده میشد وگرنه پاس ها در این حالت خطی تر به نمایش در میاد .

تو بازی آنلاین هم سطح لول پاس ها به سلیقه خودتون مربوط میشه و هر چقدر دوست داری بازی شبیه ساز تر بشه در این بخش لول پاس ها درجش کم تر بشه و اگه دوست داری پاس ها خطی تر و آرکد تر بشه لول پاس ها رو بالا تر ببرین .
توی مسابقات چطوریه، میتونن روی هر حالتی بزارن؟

• Like
Reactions: Romell
برای شوت لول و دیفنس لول و..هم یکجا بذارید تموم بشه یکهو:دی

3لول شوت هست با چندین تایپ مختلف .

میشه گفت چیز بر سر ـه این کونامی که هیچ توضیحی نمیده بابت این گستردگی انتخاب در گیم پلی از جانب پلیر:/

ادونس پاس هست چند لول + چند لول شوت + چند لول MoveMent و.. ویدئویی سرچ کنید بهتر نتیجه میگیرد ولی اول آخر نیاز به یک توضیح و ترجمه داره

نسخه 2020 موبایل چند ماه پیش نصب کردم
تو کمتر از یک هفته اشباع شد بازی برام و تیمم هم ریت بالا 90
بعد امروز اتفاقی تو گوگل پلی سرویس لیست تروفی ها زده بود اسم بازی PES19 زده بود نه 20
الانم2021 برای موبایل بازی میکنم فقط کیت ها عوض شده، زحمت ترنسفر آپدیت هم ندادن
از اونجایی که من 19بازی نکردم الان میبینم 21 همون 20 بنظرم میاد که کونامی دوسال یه بیلد تکراری داره منتشر می‌کنه و امسال به خودشون زحمت ندادن ترنسفر آپدیت هم کنن

ترنسفر رو apply live update کن

پ ن : موبایل!!! موبایل رو اطلاع ندارم ولی کنسول از اولین روز آپدیت بود ترنسفرها

نسخه موبایلی بازی ها در قیاس با نسخه کنسولی و پی سی ناچارا همه نیم محتوا شدن

• Like
Reactions: Siamak61
معلوم نی کی اخرین نقل و انتقالات رو انجام میدن؟
دیروز لایو اپدیت کردم و کاوانی هنوز منچستر نیست
بخاطر همین مستر لیگ رو هنوز شروع نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or