Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
من هم از dns استفاده نمیکنم ولی با اینترنت همراه اول اصلا حریف پیدا نمیکنه
ما تو xbox حتما باید dns بزنیم نزنیم اصلا وصل نمیشه سرور ... تعجب میکنم همراه اول پینگش بدون dns خیلی پایینه حدود ۲۷ چجور پیدا نمیکنه !! البته قسمت matchday برید حریف زیاده فوری میاره ولی خیلی حرفه این اونجا ...

من با مودم مخابرات ping 150 الی 180 بدون dns بازی میکنم بعدش با همراه اول nat type 2 هستش ولی اصلأ حریف پیدا نمیکنه
با اینترنت مخابرات بعضی حریف های کشور های اروپایی دو انتن یعنی اصلا لگ نداره اون علامت گوشه بالا برای انتن نمیاد برای بعضی ها تک انتنه لگ داره .
من مشکلم اینه که به نت وصلم دیسانکت هم نمیشم از بازی میاد تو منو اصلی.بعضی مواقع هم یک ارور میده یک متن انگلیسی مینویسه بعدش نتیجه بازی ۳ بر ۰ به نفع حریف میشه.
راستی تو جایی که من هستم فقط اینترنت مخابرات هستش و همراه اول و ایرانسل.
همراه اول اگه کسی dns چیزی داره بگه استفاده کنیم چون اصلا حریف پیدا نمیکنه matchday هم امتحان نکردم به همراه.

برا من رو ps4 با adsl پارس آنلاين با پينگ حدود 130 تا 150 تو حالت عادي و بدون پينگ سرويس خيلي سخت حريف پيدا ميشه تو آنلاين ديويژن pes 2021..

یه چیزی بگم بهتون، این کونامی کلا ضعف سرور داره، کسی اهل آنلاین باشه میره سمت فیفا، تازه ea سرور بحرین اضافه کرده پینگ ها اومده زیر 30 تا 40 خلاصه این قبری توش دارید گریه میکنید اصلا مرده توش نیست کسی اهل آنلاین و مد آنلاین هست انتخابش فقط فیفاست

یه چیزی بگم بهتون، این کونامی کلا ضعف سرور داره، کسی اهل آنلاین باشه میره سمت فیفا، تازه ea سرور بحرین اضافه کرده پینگ ها اومده زیر 30 تا 40 خلاصه این قبری توش دارید گریه میکنید اصلا مرده توش نیست کسی اهل آنلاین و مد آنلاین هست انتخابش فقط فیفاست
كاملا مشخصه اين حرف از روي فن بازي زده شده نه منطق..pes 2021 تازه عرضه شده و طبيعيه كه خيليا هنوز بازيو تهيه نكردن و هنوز رو نسخه 2020 هستن.. از طرفي با توجه به تغييرات گيم پلي كمي كه بين نسخه 2021 و 2020 هست مشخصا خيليا ترغيب به تهيه نسخه 2021 نميشن و با همون 2020 سر ميكنن و منتظر pes 2022يي ميشن كه قراره با unreal engine 5 متحول بشه..
شما لطفا به تاپيكي كه مختص مقايسه اين دو تا هست بريد اين حرفها رو بزنيد..اينجا صرفا تاپيك طرفداران pro soccer هست و بس

• Like
Reactions: Siamak61
كاملا مشخصه اين حرف از روي فن بازي زده شده نه منطق..pes 2021 تازه عرضه شده و طبيعيه كه خيليا هنوز بازيو تهيه نكردن و هنوز رو نسخه 2020 هستن.. از طرفي با توجه به تغييرات گيم پلي كمي كه بين نسخه 2021 و 2020 هست مشخصا خيليا ترغيب به تهيه نسخه 2021 نميشن و با همون 2020 سر ميكنن و منتظر pes 2022يي ميشن كه قراره با unreal engine 5 متحول بشه..
شما لطفا به تاپيكي كه مختص مقايسه اين دو تا هست بريد اين حرفها رو بزنيد..اينجا صرفا تاپيك طرفداران pro soccer هست و بس
فن بازی lol
پسر گل عالم و آدم میدونن pes از نظر سروری کامل یه نسل که چه عرض کنم سه نسل از فیفا عقبتره واسه مسترلیگ و دور همی فقط خوبه، ضمنا ماهرسال جفتشون رو تست میزنیم از روی هوا حرف نمی‌زنیم والا تاپیک فیفا اونور من زدم ولی سهام دار ea نیستم، تجربه بیش از ده سالمو برای شما نوشتم حالا هرجور صلاح میدونید،

یه تست کانکشن تو سایت ش هست دانلود کنید تست کنید خوب

ژاپنی جماعت از نینتندو آنلاین تا الا ماشالا همه p2p ن

با وجود هندیکپ در بازیهای ورزشی آنلاین هاشون اعصاب میخواد بیشتر تا نت استیبل:D این بلایی ست که پلیرها خودشون سرـه خودشون آوردن و استقبال کردن از امثال آلتیمت و مای کلاب که با سیاست گمبلینگ صحنه های فانی رو خلق میکنند . پول بیشتر=برد بیشتر

حالا مونده تا مای کلاب هم به اون سطحی از هندیکپ و اسکریپت آلتیمت برسه که اگه لازم باشه توپ از جسم بازیکن هم رد میشه:D فوتبال آنلاین=توهین به شعور پلیر. تکبیر:D

آخرین ویرایش:
فن بازی lol
پسر گل عالم و آدم میدونن pes از نظر سروری کامل یه نسل که چه عرض کنم سه نسل از فیفا عقبتره واسه مسترلیگ و دور همی فقط خوبه، ضمنا ماهرسال جفتشون رو تست میزنیم از روی هوا حرف نمی‌زنیم والا تاپیک فیفا اونور من زدم ولی سهام دار ea نیستم، تجربه بیش از ده سالمو برای شما نوشتم حالا هرجور صلاح میدونید،

هر كي حتي يكم هم فوتبال رو بفهمه و بشناسه حتي با چند دقيقه نگاه كردن بين pro soccer و fibug متوجه ميشه گيم پلي واقعي يك فوتبال رو كدومشون شبيه سازي كردن و كدوم يكي بيشتر دنبال پول و خريدو انحصار كردن لايسنس تيمها هستن!
من بيشتر از اين ادامه نميدم چون همونطور كه گفتم جاي اين بحثها تو اين تاپيك نيست.شما دِق و دِلی داري از pes برو تو تاپيك مخصوص خودش اين بحثهارو بكن..

فن بازی lol
براساس #آمار رسمی ارائه شده توسط دایرک به عنوان یکی از زیرشاخه‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، گیمرهای ایرانی به PES بیشتر از هر بازی دیگری علاقه‌مند هستند و بازی‌های سبک ورزشی را بیشتر از سایر سبک‌ها دنبال می‌کنند.
در رتبه‌های بعدی نیز Clash of Clans، فیفا، کال آو دیوتی، پابجی و کلش رویال قرار دارند. جالب توجه است که در این رتبه بندی بازی ایرانی «آمیرزا» هم بین ۱۰ عنوان پرطرفدار ایرانی دیده می‌شود و در رتبه هشتم جدول قرار دارد.

بر اساس تحقیقات قبلی دایرک که دو سال پیش منتشر شده بود از 6.600.000 تن گیمرهای فوتبالی که در ایران وجود دارند 49% طرفدار PES و 25% طرفدار FIFA و 26% هم طرفدار هر دو بازی میباشند

آمار قبلی دایرک: t.me/WEPES/2840

? @WEPES

Attachments

• IMG_20201002_194951_617.jpg
    IMG_20201002_194951_617.jpg
    136.4 KB · مشاهده: 4
براساس #آمار رسمی ارائه شده توسط دایرک به عنوان یکی از زیرشاخه‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، گیمرهای ایرانی به PES بیشتر از هر بازی دیگری علاقه‌مند هستند و بازی‌های سبک ورزشی را بیشتر از سایر سبک‌ها دنبال می‌کنند.
در رتبه‌های بعدی نیز Clash of Clans، فیفا، کال آو دیوتی، پابجی و کلش رویال قرار دارند. جالب توجه است که در این رتبه بندی بازی ایرانی «آمیرزا» هم بین ۱۰ عنوان پرطرفدار ایرانی دیده می‌شود و در رتبه هشتم جدول قرار دارد.

بر اساس تحقیقات قبلی دایرک که دو سال پیش منتشر شده بود از 6.600.000 تن گیمرهای فوتبالی که در ایران وجود دارند 49% طرفدار PES و 25% طرفدار FIFA و 26% هم طرفدار هر دو بازی میباشند

آمار قبلی دایرک: t.me/WEPES/2840

?@WEPES
گل پسر بحث سر سرور های بازیه،
@XENOS ببین پسر خوب قبلا یکی بود اینجا هی دنبال آنلاین pes بود هی ما بهش گفتیم این قبری داری گریه میکنی مرده توش نیست هی میگفت نه pes فلانه چنانه، آلان چند ساله از pes کشیده بیرون و فیفا میزنه، اونم از شما خیلی سرسخت تر بود @malek911
ببین من اینجا نه پول میره توی جیبم فیفا بزنی نه پولی از جیبم میره مثل استارتر فن و سهامدار بازی نیستم همیشه هم نفر اول اومدم عیب فیفا رو گفتم، خلاصه این تجربه 10 سال آنلاین گیمینگ هست حالا شما میبینی pes بهتره همونو بازی کن، تموم شد رفت خوبی به بعضیا نیومده،

• Like
Reactions: Seventy One
گل پسر بحث سر سرور های بازیه،
@XENOS ببین پسر خوب قبلا یکی بود اینجا هی دنبال آنلاین pes بود هی ما بهش گفتیم این قبری داری گریه میکنی مرده توش نیست هی میگفت نه pes فلانه چنانه، آلان چند ساله از pes کشیده بیرون و فیفا میزنه، اونم از شما خیلی سرسخت تر بود @malek911
ببین من اینجا نه پول میره توی جیبم فیفا بزنی نه پولی از جیبم میره مثل استارتر فن و سهامدار بازی نیستم همیشه هم نفر اول اومدم عیب فیفا رو گفتم، خلاصه این تجربه 10 سال آنلاین گیمینگ هست حالا شما میبینی pes بهتره همونو بازی کن، تموم شد رفت خوبی به بعضیا نیومده،
رو لحن خطاب قرار دادن ملت یکم بیشتر دقت کن.قبر چیه گریه چیه بیرون کشیدن چیه آخه !! هر اتفاقی هم میفته سابقه آنلاین بازی کردنت رو میندازی وسط انگار تو این مملکت فقط شما اینترنت داری

در مورد بقیه دوستان هم اینو بگم که pes از 2014 سروراش فاجعه بوده و تا 2020 هم ادامه داشته.گیم پلیش هم تا 2018 یه سرو گردن از فیفا بالاتر بود ولی از 2019 خواست ادای فیفا رو دربیا که زد نکته مثبت خودش هم داغون کرد.من خودم تا 2018 حداقل به خاطر گیم پلی و فیزیکش دردسرای سرورهاش رو به جون میخریدم ولی دیگه از 2019 و خصوصا 2020 گند زد به همه چی.بیشترین چیزی هم که بازیهای فوتبالی آدمو اذیت میکنه هندیکپ بازی هستش که pes2020 اومد از فیفا هم سبقت گرفت رفت

• Like
Reactions: dargon9090
خب راست میگه دیگه ، بحث سر سرور بازیه و دسترسیه راحت ما ایرانیای بدبخت به بازیه ، از لحاظ سرور pes خیلی مشکل داره و کلا بخاطر پینگ بد اصلا اعصابتون رو سر بازی خورد نکنید.امیدوارم نسل بعد کلی سرور به بازی اضافه بشه و راحت بتونیم بازی کنیم.
از اونور فکر میکنم فیفا ۲۱ یه سرور اضافه کرده که پینگها همه زیر ۵۰ هستن و این عالیه ، حالا نسخه اصلی رو تست نکردم ببینم چجوریاست .
یه بازی ورزشی در کنار مودهای آفلاین مود آنلاین جذاب هم میخواد و این انتظار زیادی نیست.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or