Easy Mode در Dark Souls تنها یک اشتباه در ترجمه بود!

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
بنابر اطلاعیه ای که Namco منتشر کرده است، اضافه کردن حالت Easy Mode برای بازی Dark Souls فقط یک اشتباه در ترجمه ی مصاحبه ی Hidetaka Miyazaki، کارگردان بازی با Metro بوده است.

dark-souls-090712.jpg

به همین دلیل نامکو نسخه ی صحیح ترجمه ی مصاحبه را منتشر کرده است:

- نسخه ی اشتباه: " من دارم به اضافه کردن یک درجه ی سختی دیگر به بازی فکر می کنم تا همه بتوانند بازی را به اتمام برسانند و پیام و مفهومی که بازی می خواهد منتقل کند را دریافت کنند."

-نسخه ی تصحیح شده توسط Namco :" این موضوع برای من واقعا ناراحت کننده است و من دارم فکر می کنم برای این که همه بازی را در همین درجه ی سختی به پایان برسانند و از پیامی که در آن نهفته است مطلع شوند چه کار باید بکنم."

منبع

Translation of The century

مترجمشون داماد پروین بوده :d

ولی بی شوخی اینا هم انگار از مسئولای ما یاد گرفتن دلیل میارن نوزاد هم میفهمه دارن چرت میگن، آخه اشتباه ترجمه یه کلمه دو کلمه سه کلمه ... نه کل ترجمه اشتباه باشه ...

اون جله بالا به هیچ وجه هیچ اشتباهی نبوده و کاملا درست بوده ولی .........

این جمله تیری در هوا بود که ببیند بازیباز ها و طرفدار ها نظرشون چی هست که خب معلوم شد واکنش ها چی هست و حالا میگن استباهی رخ داده وگرنه این فقط یه نظر سنجی بود که نتیجه اش هم معلوم شد .

Dark Souls به خاطر سخت بودنش این همه طرفدار داره، اگه درجه Easy به این بازی اضافه می شد، کل این iP می رفت زیر سئوال.

احسنت به این تشابه
در مورد خبر هم من فقط تو این بازی بود که بعد از شونصد بار Game Over شدن باز هم ادامه میدادم
و کلا مخالف وجود درجه ایزی هستم
خوب شد که همه فهمیدن [اهم اهم ] اشتباه ترجمه بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or