Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 213
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 21
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 651
آخرین ویرایش:
باور کن نصف چیزهای که گفتی رو نفهمیدم
من 13 تا دارم
موندم کدومو انتخاب کنم
خودم نظرم رو 17 تا و ایکون 93 هستش
الان فراسنه رو گرفتم
ترکیب ایتالیا انگلیس ندارم
اسپانیا هم این هفته سخته
ویکند هم بعید بدونم با این چیت سلکشن بتونم 10 تا وین این هفته بیارم
R9 به نظرم مالی نیست توئ این بازی
الان بری هانری 86 بگیری از R9 بهتره
حداقل برو همون فردیناند بردار که ریسک نکرده باشی.یهو 17 تا توکن میدی ولی چیز شاخی گیرت نمیاد

• Like
Reactions: VICE
باور کن نصف چیزهای که گفتی رو نفهمیدم
من 13 تا دارم
موندم کدومو انتخاب کنم
خودم نظرم رو 17 تا و ایکون 93 هستش
الان فراسنه رو گرفتم
ترکیب ایتالیا انگلیس ندارم
اسپانیا هم این هفته سخته
ویکند هم بعید بدونم با این چیت سلکشن بتونم 10 تا وین این هفته بیارم
R9 به نظرم مالی نیست توئ این بازی
الان بری هانری 86 بگیری از R9 بهتره
۳هفته فرصت داری ۱۰تا وین ویکند بگیری
r9 ارزش داره اگه نتونستی توکن بگیری 93+و فردیناند خوبن
بشخصه اگه r9 نخوام ریسک میکنم رو 93+

• Like
Reactions: VICE
به نظرم اگه میخواید ریسک کنید برای پک +93 حتما قبلش فیلم dirty harry با بازی استاد کلینت ایستوود رو ببینید :D

کلینت ایستوود نقش هری رو داره که یه پلیسه و یه جا دنبال یه خلاف کاریه و تو یک تعقیب و گریز بهم تیراندازی میکنن و خلاف کاره پرت میشه رو زمین و هری هم اسلحه رو سمتش گرفته، تو همین حین خلاف کاره آروم آروم دستش رو میبره سمت جیبش که تفنگش رو در بیاره که هری یه دیالوگ شاهکار میگه:

بهش میگه راستش رو بخوای نشمردم چند تا تیر شلیک کردم، نمیدونم 5 تیر شلیک کردم یا 6 تا(یعنی یا همه تیرها رو زدم یا یکی هنوز دارم)ولی سوال اینه که تو چقدر به شانس خودت ایمان داری و میخوای ریسک کنی و اسلحه بکشی؟

البته خلاف کاره ریسک میکنه و تا میاد اسلحه بکشه هری بهش شلیک میکنه و میکشتش و معلوم میشه هنوز یدونه تیر داشته...خلاصه منظورم اینه که اگه خواستید پک رو به جای فردیناند انتخاب کنید قبلش از خودتون بپرسید چقدر به شانس خودتون ایمان دارید؟;))

به نظرم اگه میخواید ریسک کنید برای پک +93 حتما قبلش فیلم dirty harry با بازی استاد کلینت ایستوود رو ببینید :D

کلینت ایستوود نقش هری رو داره که یه پلیسه و یه جا دنبال یه خلاف کاریه و تو یک تعقیب و گریز بهم تیراندازی میکنن و خلاف کاره پرت میشه رو زمین و هری هم اسلحه رو سمتش گرفته، تو همین حین خلاف کاره آروم آروم دستش رو میبره سمت جیبش که تفنگش رو در بیاره که هری یه دیالوگ شاهکار میگه:

بهش میگه راستش رو بخوای نشمردم چند تا تیر شلیک کردم، نمیدونم 5 تیر شلیک کردم یا 6 تا(یعنی یا همه تیرها رو زدم یا یکی هنوز دارم)ولی سوال اینه که تو چقدر به شانس خودت ایمان داری و میخوای ریسک کنی و اسلحه بکشی؟

البته خلاف کاره ریسک میکنه و تا میاد اسلحه بکشه هری بهش شلیک میکنه و میکشتش و معلوم میشه هنوز یدونه تیر داشته...خلاصه منظورم اینه که اگه خواستید پک رو به جای فردیناند انتخاب کنید قبلش از خودتون بپرسید چقدر به شانس خودتون ایمان دارید؟;))
اشکان شانسش خوبه بهش خوب میده

• Smile
Reactions: hamid_barca
بنظرم اون +۹۳ واسه کسی هست که ایکان هایی داخل سواپ رو نمیخواد و بهشون نیاز نداره ریسک میکنه نه اینکه طرف کلی این ایکان های سواپ نیازش باشه بره اون ۹۳+ رو بزنه
میگه این جوایز هاب رو به نظرت ارزش داره 500 کا بدیم آپگرید کنیم؟چون هم دسایی داره هم پتی.یکم دو دل شدم که آپگرید کنم این سیزن :-?

حداقل برو همون فردیناند بردار که ریسک نکرده باشی.یهو 17 تا توکن میدی ولی چیز شاخی گیرت نمیاد
من دفاع سرعتی میخوام اگر اشتباه نکنم فردیناند سرعتش ۸۲ بود و لنگلی
و از فردیناند خوشم نمیاد
اگه جان تری بود یه چیزی
اشکان شانسش خوبه بهش خوب میده
پارسال شانسم خوب بود
امسال نه
من برا ترکیبم اینارو‌میخوام
تورام دفاع
هازارد
بیل حداقل ۸۹
تو این پک ۹۳ بیشتر دنبال بیل ام
تورام و اوزبیو و مالدینی و گولیت هم توشون خوبه
ولی در کل من برای ترکیبم اونارو میخوام
خصوصا بیل
حمید خوش شانسه همین الان بیل ۸۹ داره

۳هفته فرصت داری ۱۰تا وین ویکند بگیری
r9 ارزش داره اگه نتونستی توکن بگیری 93+و فردیناند خوبن
بشخصه اگه r9 نخوام ریسک میکنم رو 93+
R9 بازیشو دیدم سنگینه
۳ هفته وقت برای ادم بیرون ایرانه
ما ۱۰ روز فرصت داریم ۳ روز ش هم رفته

• Like
میگه این جوایز هاب رو به نظرت ارزش داره 500 کا بدیم آپگرید کنیم؟چون هم دسایی داره هم پتی.یکم دو دل شدم که آپگرید کنم این سیزن :-?
دسایی ش ایرانی ها میگن خفنه فوتبینی ها میگن قطع نمیکنه توپها رو .تجربه من نشون داده فوتبینی ها درست میگن .اصولا ea ایکانهاشو مفتی نمیده مگه مثل زولا از دستش در بره

• Like
دسایی ش ایرانی ها میگن خفنه فوتبینی ها میگن قطع نمیکنه توپها رو .تجربه من نشون داده فوتبینی ها درست میگن .اصولا ea ایکانهاشو مفتی نمیده مگه مثل زولا از دستش در بره
آخه دیدم ورژن بیس دسایی حدود 300 کا هست گفتم پس اینو و پتی و کلی پک دیگه شاید ارزش داشته باشه که 500 کا بدم :-?

من دفاع سرعتی میخوام اگر اشتباه نکنم فردیناند سرعتش ۸۲ بود و لنگلی
و از فردیناند خوشم نمیاد
اگه جان تری بود یه چیزی

پارسال شانسم خوب بود
امسال نه
من برا ترکیبم اینارو‌میخوام
تورام دفاع
هازارد
بیل حداقل ۸۹
تو این پک ۹۳ بیشتر دنبال بیل ام
تورام و اوزبیو و مالدینی و گولیت هم توشون خوبه
ولی در کل من برای ترکیبم اونارو میخوام
خصوصا بیل
حمید خوش شانسه همین الان بیل ۸۹ داره

R9 بازیشو دیدم سنگینه
۳ هفته وقت برای ادم بیرون ایرانه
ما ۱۰ روز فرصت داریم ۳ روز ش هم رفته

آخه دیدم ورژن بیس دسایی حدود 300 کا هست گفتم پس اینو و پتی و کلی پک دیگه شاید ارزش داشته باشه که 500 کا بدم :-?
نمیدونم داری بگیرش خب

بعد دو مچ تست ریو پیس ۸۶ داره ولی خیلی کندتر از این حرفاست .توپ قطع کردنش هم با اینکه پلی استایل پلاس داره عجیب غریبه بعضی وقتها قطع توپ میکنه بعضی وقتها نه .در کل ai درست درمونی هم ea بهش نداده با اینکه ریو یکی از سوگولی های ea همیشه بوده احتمالا چون مفتیه ‌. من خودم ریسک نمیخواستم بکنم حوصله هم نداشتم گرفتم تا بتونم میذارم توی ترکیب ولی بره رو مخم سیکش میکنم

• Like
هرچی ویدیو از پک ۹۳ میبینم
پرینز و مولر سوگولیشه
خیلی ریسکیه
ببین اشکان این ea پولپرست ترین کمپانی هست ایکان سواپ ها از ۱۹ بود تا ۲۳ دیگه ea گفت چرا ایکان هامو مفتی به اینا بدم دندون لقشون برن فیفا پوینت بخرن پک شانسی بزنن در بیارن .و ۲۴ و ۲۵ دیگه نبود امسال هم قرار نبود باشه پلیر ها شدید ریزش داشتن و توی سالی که ۹ ماه با رلیز gta فاصله داریم این سواپ ها رو برگردونده و دون پاشیده که پلیرها برگردن . صد بارم بهت گفتم فلسفه زنان اوردن به التیمیت اینا چهار نفر رو بیشتر جذب التیمیت کنن مخصوصا دختران فیفا باز که فیفا پلی میدن ولی التیمیت نه ، که چی بشه مایکروترنزکیشن از اینا در بیاره و درامدشو بیشتر کنه .من خودم اصلا فکر نمیکردم ریو که سوگولیشه همچین کارتی بده اونم ۱۴ توکن .خلاصه طبیعت ea گدا بازیه و کارتهای خوبشو رایگان نمیده مگه اون پلیر زن باشه چون میدونه خیلیا زن بازی نمیدن گیم پلی میده به اون زن که پلیرها از کارتش استفاده کنن اونم بازم کمترن کسانی استفاده میکنن .

dirty HAMID

• Cool

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or