Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 213
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 21
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 651
آخرین ویرایش:
4 بازی فوتبالی که امسال منتشر میشن:

• GOALS
• Copa City
• FIFA (developed by Netflix)
• EA FC 27
نتفلیکس میخواد فیفا بده؟ 😐
مگه نگفتن 2k قراره بسازه؟

View attachment 406947

اینم تیم من تا اینجای کار . مشکلی که هست اینه که با همین تیم بیشتر از دیویژن ۴ نمیتونم برسم . یعنی تا میرسم به آخرای دیویژن ۴ یهو با کلی باخت دوباره برمیگردم عقب .
تیمت که خیلی خوبه.به نظرم سیستمت زیاد خوب نیست.چیزی که فهمیدم اینه که باید سعی کنی خط هافبک رو محکم ببندی ولی الان هافبک 2 نفره ای گذاشتی که دقیقا ضعیفترین بازیکنهات هستن.الان 4-4-1-1 و سیستمهایی که 4 تا هافبک داشته باشن بهتره

بعد یه نکته ای هم که هست شما هر وقت به آخرین بازی هر دیویژن میرسی برای صعود باید با حریفی بازی کنی که تو دیویژن بالاتر هست و میخواد سقوط کنه.یعنی آخر دیویژن 4 که میرسی با حریفهای دیویژن 3 رو به رو میشی و برای همینه که سخت میشه

پ.ن: کمیستری استایلها رو همینطوری شانسی میدی به بازیکنهات؟آخه همه رو عجیب دادی.مثلا پینا و مسی چرا شدو دادی؟برای اینا بهترین کمیستری هانتر هست.برو تو فوتبین ببین هر بازیکن کدوم کمیستری بیشترین رای بهش دادن و همون رو بهشون بده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HACKBOTER
نتفلیکس میخواد فیفا بده؟ 😐
مگه نگفتن 2k قراره بسازه؟

تیمت که خیلی خوبه.به نظرم سیستمت زیاد خوب نیست.چیزی که فهمیدم اینه که باید سعی کنی خط هافبک رو محکم ببندی ولی الان هافبک 2 نفره ای گذاشتی که دقیقا ضعیفترین بازیکنهات هستن.الان 4-4-1-1 و سیستمهایی که 4 تا هافبک داشته باشن بهتره

بعد یه نکته ای هم که هست شما هر وقت به آخرین بازی هر دیویژن میرسی برای صعود باید با حریفی بازی کنی که تو دیویژن بالاتر هست و میخواد سقوط کنه.یعنی آخر دیویژن 4 که میرسی با حریفهای دیویژن 3 رو به رو میشی و برای همینه که سخت میشه
والا فدراسیون فوتبال فیفا با کونامی هم قرارداد بسته کلا محدودیتی نداره انگار .2k هم هست ولی مگه این زلنیک چیزی بروز میده . دیگه اگر خبری باشه تا یکی دو ماه قبل جام جهانی باید اعلام کنن

View attachment 406947

اینم تیم من تا اینجای کار . مشکلی که هست اینه که با همین تیم بیشتر از دیویژن ۴ نمیتونم برسم . یعنی تا میرسم به آخرای دیویژن ۴ یهو با کلی باخت دوباره برمیگردم عقب .
تیم خوبی داری ولی این فرمیشن اتک هست نه از دقیقه صفر .اینم بدون کل بازی از جمله ai بازیکنانی که روشون سوییچ نیستی روی نت هست و ما با این پهنای باند فاجعه مون که داخل روتر ها بشدت شلوغ هست ai بازیکنانمون فاجعه ست و کار خاصی نمیشه کرد .تیم شما هم قویه و کار خاصی نمیشه کرد

ببین خارجیها بخاطر نتشون پلیرها خیلی سبک ترن نسبت به نت ما مثلا اکثر ماها نمیتونیم از گولیت گیم پلی بگیریم .این r9 واسه نت ما بخاطر بادی تایپ یونیکی داره سنگینه اون نرمی امباپه و تیزی رو نداره حالا نمیگم اصلا تکون نمیخوره ولی توی اون پیسی داره اصلا نمیدوه .ولی خب فینیشره . من نتم چون خیلی سنگینه اصلا نه اینو میگیرم نه حوصله توکن هاشو دارم ۹ تا گرفتم بندس خواستم بگیرم اصلا مگه چیپ میشه زد یکی هم زدم از بالای سرگلر رد نشد حساب نکرد . ۵ تا دیگه میخوام توی اسکواد بتل میگیرم تمام .
اون تکنیکش اینه که بذاری طرف بزنه بعد یا اجازه میده تو بزنی یا نه اگه داد که 1-1 میشه و ادامه بازی اگه نداد باید خودت بزنی

• Like
Reactions: ultimate team 2
میخوام یه راه یادتون بدم که تو نصف روز بتونید بیشتر از 10 هزار SP بگیرید که بتونید سریع جوایز fc hub رو بگیرید

سریعترین راه اینه که برید تو پلیر کریر و یه بازیکن واقعی که تو تیمش نیمکت نشین هست رو بردارید(مثلا من مارک برنال از بارسا رو برداشتم)بعد تایم بازی رو هم بذارید رو 3 دقیقه.همچین بازیکنی هر بازی حدود دقیقه 80 میاد داخل و شما کلا 10 دقیقه از بازی که میشه حدود1 دقیقه واقعی بازی میکنید.فقط باید حواستون باشه در حدی خوب بازی نکنید که پیشرفت کنه و مربی زودتر بفرستتش داخل یا بشه بازیکن اصلی و اینقدری هم بد بازی نکنید که از رو نیمکت بره تو رزروها.اینطوری تو حدود 2 ساعت میتونید 40 بازی کنید و 4350 sp میگیرید.

برای بقیه اش هم میتونید برید منیجر کریر و بذارید رو 3 دقیقه و آسونترین حالت و 25 تا بازی کنید.کلا 1 گل بزنید و برید دنبال کارتون چون رو آسونترین حالته.اینم تموم کنید یه 5 هزار و خورده ای sp گیرتون میاد.

sp ها هم چون تو همه بخشها مشترکه اینطوری جوایز التیمیت هم گیرتون میاد.من خودم امروز تو جوایزش چندتا پک گیرم اومد که تو یکیش hagi بود که حدود 250k قیمتشه و دیروز میخواستم بخرمش ولی امروز مجانی گیرم اومد :D

میخوام یه راه یادتون بدم که تو نصف روز بتونید بیشتر از 10 هزار SP بگیرید که بتونید سریع جوایز fc hub رو بگیرید

سریعترین راه اینه که برید تو پلیر کریر و یه بازیکن واقعی که تو تیمش نیمکت نشین هست رو بردارید(مثلا من مارک برنال از بارسا رو برداشتم)بعد تایم بازی رو هم بذارید رو 3 دقیقه.همچین بازیکنی هر بازی حدود دقیقه 80 میاد داخل و شما کلا 10 دقیقه از بازی که میشه حدود1 دقیقه واقعی بازی میکنید.فقط باید حواستون باشه در حدی خوب بازی نکنید که پیشرفت کنه و مربی زودتر بفرستتش داخل یا بشه بازیکن اصلی و اینقدری هم بد بازی نکنید که از رو نیمکت بره تو رزروها.اینطوری تو حدود 2 ساعت میتونید 40 بازی کنید و 4350 sp میگیرید.

برای بقیه اش هم میتونید برید منیجر کریر و بذارید رو 3 دقیقه و آسونترین حالت و 25 تا بازی کنید.کلا 1 گل بزنید و برید دنبال کارتون چون رو آسونترین حالته.اینم تموم کنید یه 5 هزار و خورده ای sp گیرتون میاد.

sp ها هم چون تو همه بخشها مشترکه اینطوری جوایز التیمیت هم گیرتون میاد.من خودم امروز تو جوایزش چندتا پک گیرم اومد که تو یکیش hagi بود که حدود 250k قیمتشه و دیروز میخواستم بخرمش ولی امروز مجانی گیرم اومد :D
به نظر من مشکل از داشتن بهترین کارتها نیست . الان من کرایوف و پوشکاش دارم ولی از یه پلیری که بازیکنان ضعیفتری داره بارها باختم . سیستم بازی یه جوری هست که وقتی خیلی پیشرفت میکنی هر جوری شده نمیزاره بری بالاتر و یهو دیدی چند پله سقوط میکنی . مثلا من دیشب با همین سیستم 4.4.1.1 که گفتی بهم یهو ۶ تا بازی پشت سر هم بردم و یهو ۱ ساعت بعدش ۱۰ تا بازی باختم و انگار هیچی به هیچی . البته در پی سی چیتر پلیر رو هم باید اضافه کرد به همه این مشکلات .

• Like
Reactions: hamid_barca

مرسی من فقط پلیر کریر میرم ۳ دقیقه ای گفتی ولی ورلدکلس اما ابجکتیو هایی انجام میدم حساب نمیکنه درست .

الان ۱۷م حالا نت احتمال خیلی زیاد بزودی قطع میشه ولی تجربه خودم اینه ادم سیزن رو زودتر تموم نکنه

• Like
مرسی من فقط پلیر کریر میرم ۳ دقیقه ای گفتی ولی ورلدکلس اما ابجکتیو هایی انجام میدم حساب نمیکنه درست .

الان ۱۷م حالا نت احتمال خیلی زیاد بزودی قطع میشه ولی تجربه خودم اینه ادم سیزن رو زودتر تموم نکنه
باگ داره ولی حساب میکنه.مثلا من چندتا بازی کرده بودم ولی هی میزد 6 بازی کردی و بیشتر نمیشد ولی بعد چند بازی خودش درست شد و همه بازیهای قبلی رو هم حساب کرده بود

• Like
Reactions: ultimate team 2

نفهمیدم چی گفتی
ساده بگو
یه چیزی دقت کردم تو بازی امسال فیزیک بازیکن خیلی مهمه
تیم من تیم فیزیکی و گولاخیه رسما جمع میکنند
و اگلیتی
الان دفاع من با قد 190 اگلیتیش 90 عینه خامه میمونه

• Poker Face
نفهمیدم چی گفتی
ساده بگو
یه چیزی دقت کردم تو بازی امسال فیزیک بازیکن خیلی مهمه
تیم من تیم فیزیکی و گولاخیه رسما جمع میکنند
و اگلیتی
الان دفاع من با قد 190 اگلیتیش 90 عینه خامه میمونه
پایین صفحه سمت راست دیدی یه قسمته که نوشته FC HUB که وقتی روش میزنی هر سیزن یه سری بازیکن و پک گذاشته برای جایزه و برای رسیدن به هرکدوم 1000 SP باید بدست بیاری، این قسمت تو همه بخشهای بازی مشترکه یعنی میتونی SP ها رو از تو التیمیت بدست بیاری یا از تو کریر یا کلاب و...حالا من یه راه گفتم که حدود 10هزار SP رو میتونی راحت بدست بیاری

• Like
Reactions: VICE

درجه سختی مهمه ؟

درجه سختی مهمه ؟
نه مهم نیست.حتی برد هم مهم نیست و فقط باید بازی کنی.

البته تو خود التیمیت آبجکتیوهایی هست که باید حتما ببری.مثلا 10 تا برد بیاری در حالی که 3 تا برزیلی داری ولی مال منیجر کریر و پلیر کریر فقط زده 40 تا بازی و 25 تا بازی

• Like
نه مهم نیست.حتی برد هم مهم نیست و فقط باید بازی کنی.

البته تو خود التیمیت آبجکتیوهایی هست که باید حتما ببری.مثلا 10 تا برد بیاری در حالی که 3 تا برزیلی داری ولی مال منیجر کریر و پلیر کریر فقط زده 40 تا بازی و 25 تا بازی
tier up نمیخواد ؟
کجا ببینم بازیکنم چقدر بازی کرده ؟چند بازی منظورمه
اخراجی بشم حسابه ؟

tier up نمیخواد ؟
کجا ببینم بازیکنم چقدر بازی کرده ؟چند بازی منظورمه
اخراجی بشم حسابه ؟
تو همون صفحه اول بازی اون پایین که نوشته fc hub بزن واردش شو بعد L2 رو بزن یه لیست میاره که آبجکتیوهای هر بخش رو نوشته.مثلا میری پلیر کریر و زده 40 بازی کن و هر بازی هم که بکنی اونجا ثبت میشه.فقط این آبجکتیوهای سایر بخشها به جز التیمیت بعضی وقتها باگ داره و شاید بلافاصله نشون نده که مثلا چندتا بازی کردی ولی حساب میکنه.
اخراج بشی حسابه ولی باعث میشه جایگاهت افت کنه و اگه از ذخیره تبدیل بشی به رزور مجبوری چند جلسه تمرین رو انجام بدی تا دوباره برگردی رو نمیکت.در واقع از نظر زمانی به ضررته و باعث میشه بیشتر وقت بذاری

• Like
یعنی این ۱۰ تا ۵ تاش رو که فاجعه داده من از قبلیا ۸ تا گرفتم بعد پیشمون شدم سانتر رو هم واس فرانسه گرفتم الانم عین مرد ۵ تا اسکواد بتل رو میگیرم تمام ویدئو تکز رو دیدم گیم پلی ای من پیگیرم لشه برای اون خوب بود ولی کوییک رو برداشته که توی کارت بیسش بود ولی خب هرکی میتونه بگیره نوش جونش توی فاتبین هم گفتم اوون برای من r9 هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or