Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 211
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 648
آخرین ویرایش:
ربطی به نت نداره شما کیک اف هم بازی کنی یه تایمی توپ فقط دست شماس یه تایمی فقط دست حریف
چیز جدیدی نیست فیفا 17 هم بری بازی کنی اینو توش میبینی. فقط به نظر میاد توی نسل جدید بدتر هم شده
ببین اینی که میگی درسست ولی الان بازی میکنید نگاه کنید تیمی که جلو از دقیقه 80 بازیکنا کند میشوند
دیشب با بازیکن با پاس 90 اومدم دقیقه 88 پاس پدم RM هم فرار کرده بود هیشکی جز یه دفاع تو مسیر نبود
این پاس اینقدر بد رفت که توپ به مدافع رسید
همون برگشت تو گل من
همون بازی تو وقت اضافه نیمه اول به نفع حربف بود بازیکن ها احمق شدن
نیمه دوم بازیکن ها جون گرفتند ولی چه فاید طرف رفت تو فاز عرب بازی
من دیگه این بازی برام جذاب نیست
تو فکرمه یه تیم فول زن بچینم

من دارم به این شک میکنم نکنه اکثر مشکلات از نته
ی تایمایی بازی میکنی روون و عالی با تسلط
50-60 درصد مواقع بازی یک دهم ثانیه نمیگم لگ بلکه تاخیر که build in در خود گیم پلی اعمال میشه داره نمیدونم از نته یا چی
ی تایم بازی میکنی پاسا رو با نهایت کنترل میدی دوباره اکثر مواقع پاس ها در مواقع انگار power up هستن ( فارغ از اینکه گزینه تنظیمات چی باشه) خود همین جهت گیری پاسا
مثلا من از خود دفاع راست دیشب ی پاس دادم قبل محوطه هیجده حریف چپ زمین اومد روی پای بازیکنم اصن از مرحله باگ گذشته دگ
ی تایمی دروازه بان خوب سیو میکنه ی تایمی از یک سانتی متری دست دروازه بان رد میشه ولی نمیتونه سیوش کنه ( هر دو مهاجمی که شوت زدن ریت بالا)
اصن منطقی نیست

50-60 درصد مواقع بازی یک دهم ثانیه نمیگم لگ بلکه تاخیر که build in در خود گیم پلی اعمال میشه داره نمیدونم از نته یا چی
ی تایم بازی میکنی پاسا رو با نهایت کنترل میدی دوباره اکثر مواقع پاس ها در مواقع انگار power up هستن ( فارغ از اینکه گزینه تنظیمات چی باشه) خود همین جهت گیری پاسا
مثلا من از خود دفاع راست دیشب ی پاس دادم قبل محوطه هیجده حریف چپ زمین اومد روی پای بازیکنم اصن از مرحله باگ گذشته دگ
ی تایمی دروازه بان خوب سیو میکنه ی تایمی از یک سانتی متری دست دروازه بان رد میشه ولی نمیتونه سیوش کنه ( هر دو مهاجمی که شوت زدن ریت بالا)
اصن منطقی نیست
تمام مشکلات که نه ولی برای ما مخصوصا اونایی که فیبر ندارن مشکلات اینترنتی واقعا تاثیر داره.مخصوصا تو ساعات مختلف اگه تست کنی متوجه حرفم میشی که چقدر فرق هست بین گیم پلی تو ساعات مختلف.یه قسمت دیگه اش هم باید قبول کرد ضعف بازی خودمونه

• Like
Reactions: ultimate team 2
تمام مشکلات که نه ولی برای ما مخصوصا اونایی که فیبر ندارن مشکلات اینترنتی واقعا تاثیر داره.مخصوصا تو ساعات مختلف اگه تست کنی متوجه حرفم میشی که چقدر فرق هست بین گیم پلی تو ساعات مختلف.یه قسمت دیگه اش هم باید قبول کرد ضعف بازی خودمونه
اقا حمید من خودم فیبر دارم پینگمم زده 31-40 ولی بازم لگ دارم
یا پکت لاسه یا گیم پلی ولیکن اصن عجیبه
دیشب تو التیمیت همین قضیه تاخیر در خود گیم پلی رو دیدم بعدش همون تایم با دوستم به صورت co op رایولز بازی کردیم لگ به مراتب کمتر بود ینی جایی که 4 تا پلیر داشتن همزمان بازی میکردن کمتر لگ داشت تا حالت دو نفر /:

اقا حمید من خودم فیبر دارم پینگمم زده 31-40 ولی بازم لگ دارم
یا پکت لاسه یا گیم پلی ولیکن اصن عجیبه
دیشب تو التیمیت همین قضیه تاخیر در خود گیم پلی رو دیدم بعدش همون تایم با دوستم به صورت co op رایولز بازی کردیم لگ به مراتب کمتر بود ینی جایی که 4 تا پلیر داشتن همزمان بازی میکردن کمتر لگ داشت تا حالت دو نفر /:
حتی فیبرمون هم نسبت به کشورهای همسایه که استاندارد نیست.همین شروع بازی که میخوای بری داخل مشکل فیلتر یا تحریمه و باید dns بزنی.رو سرور خارجی آپلود خوبی هم که نداریم و به مشکل جیتر میخوریم.نوسان پینگ و لنگر کشتی هم بماند.حالا همینو هم چند برابر بدترش کن برای ما که فیبرم نداریم

اگه بقیه جاها مشکل کاملا از توانایی خود پلیر باشه اینجا دیگه حداقل 50-50 هست بین توانایی خودمون و مشکلات نت

• Like
Reactions: ultimate team 2
اصن منطقی نیست
همین قضیه برا منم هست نمیدونم از چیه بخصوص این یه ماه اخیر ..بوده 8 شب بازی کردم خیلی روون راحت بردم ,6 صبح زدم نمیشه چرخید با پلیر
حس میکنم بازی همون استارت به یه سرور دور تره وصل میشیم بعضی وقتا..:-??

• Like
Reactions: El sigloBlanco
همین قضیه برا منم هست نمیدونم از چیه بخصوص این یه ماه اخیر ..بوده 8 شب بازی کردم خیلی روون راحت بردم ,6 صبح زدم نمیشه چرخید با پلیر
حس میکنم بازی همون استارت به یه سرور دور تره وصل میشیم بعضی وقتا..:-??
پینگمم پایینه ولی دیلی دیوانه میکنه ادمو بعضی از ساعت ها شاید رو سیمکارت سفید این مشکل نباشه البته دوستان :D

• Like
Reactions: mamad2010
منم فیبرم برام کنده با پینگ 32
از ساعت 2 شب درست میشه
من رفیقم پرتغال زندگی میکنه رایولاز میزنه ( سیزن نه التیمیت ) میگه اینقدر از این دفاع داد میزنم زن همسایه وحشت میکنه
کلا مشکل بازی ربطی به نت نداره
بلکه نت باعث دوبرابر به چشم اومدن مشکل بازی شده
زن ها بازی رو خراب کردن
کاری کردن که من نسبت به فوتبال زنان جبهه دارم
هیرو و ایکون ❌ کارت زن سیلور ✅

مشکل :
1- زن ها خیلی باگ هستند اصلا نمیشه مهارشون کرد ( حتی کارت رینارد SBC از ایکون مرد هم قوی تره ) چطور پینا میتونه با همچین کارتی از R9 هم بهتر باشه
2- دریبل ها و آنالوگ چرخوندن خیلی تخیلیه و دفاع وا میره
3- دفاع دستی شده
4- نت رو طوری واجب کردن که پینگ زیر 20 نداشته باشی عملا بازی برات ناممکنه

وقت خداحافظی با فیفا رسیده
امیدوارم 2K کاری کنه
چند روز پیش به رفیقم میگفتم
اگه 2K تو لایسنس مشکل داشته باشه باید مود مثل التیمیت راه بندازه ولی قوی تر
مثلا
بازیکن بهت بده فقط روش EVO بزنی و عکس رو کارت براش بخری ( به جای کارت جدید ) و خودت آپگریدش کنی
باشگاه بزنی ، کیت بخری ، اسپانسر بگیری
بتونی بازیکن EVO ای که ساختی رو بفروشی و...........
کلا وقت حذف EA با FC رسیده
این بازی رسما توهین به شعور مخاطب بود دیشب ترنسفر 300 کا بود
یا عربستان 2-3 سال دیگه بازی رو برمیگردونه یا دیگه این آخرین FC بود که گرفتم
حتی دارم به EFOOTBALL فکر میکنم

منم فیبرم برام کنده با پینگ 32
از ساعت 2 شب درست میشه
من رفیقم پرتغال زندگی میکنه رایولاز میزنه ( سیزن نه التیمیت ) میگه اینقدر از این دفاع داد میزنم زن همسایه وحشت میکنه
کلا مشکل بازی ربطی به نت نداره
بلکه نت باعث دوبرابر به چشم اومدن مشکل بازی شده
زن ها بازی رو خراب کردن

مشکل :
1- زن ها خیلی باگ هستند اصلا نمیشه مهارشون کرد ( حتی کارت رینارد SBC از ایکون مرد هم قوی تره ) چطور پینا میتونه با همچین کارتی از R9 هم بهتر باشه
2- دریبل ها و آنالوگ چرخوندن خیلی تخیلیه و دفاع وا میره
3- دفاع دستی شده
4- نت رو طوری واجب کردن که پینگ زیر 20 نداشته باشی عملا بازی برات ناممکنه

وقت خداحافظی با فیفا رسیده
امیدوارم 2K کاری کنه
چند روز پیش به رفیقم میگفتم
اگه 2K تو لایسنس مشکل داشته باشه باید مود مثل التیمیت راه بندازه ولی قوی تر
مثلا
بازیکن بهت بده فقط روش EVO بزنی و عکس رو کارت براش بخری ( به جای کارت جدید ) و خودت آپگریدش کنی
باشگاه بزنی ، کیت بخری ، اسپانسر بگیری
بتونی بازیکن EVO ای که ساختی رو بفروشی و...........
کلا وقت حذف EA با FC رسیده
این بازی رسما توهین به شعور مخاطب بود دیشب ترنسفر 300 کا بود
یا عربستان 2-3 سال دیگه بازی رو برمیگردونه یا دیگه این آخرین FC بود که گرفتم
حتی دارم به EFOOTBALL فکر میکنم
نه واقعا نمیشه گفت ربطی نداره.بعد یه جا مثل پرتغال هم اینترنت خدا کنه ندارن ولی تو منظقه ما این عربها هم بهترین نت رو دارن هم چند تا سرور بغل گوششون هست.

میگم که یه درصدیش مشکل خودمون یا بازیه ولی یه مشکلیش هم بدون شک مال نت هست.

من خودم دیگه میشه گفت بازی نمیکنم.3 هفته گذشته ویکند 7-8 تا بیشتر نزدم، این هفته فقط 3 تا بازی کردم.دیگه واقعا حوصله اش رو ندارم

نه واقعا نمیشه گفت ربطی نداره.بعد یه جا مثل پرتغال هم اینترنت خدا کنه ندارن ولی تو منظقه ما این عربها هم بهترین نت رو دارن هم چند تا سرور بغل گوششون هست.

میگم که یه درصدیش مشکل خودمون یا بازیه ولی یه مشکلیش هم بدون شک مال نت هست.

من خودم دیگه میشه گفت بازی نمیکنم.3 هفته گذشته ویکند 7-8 تا بیشتر نزدم، این هفته فقط 3 تا بازی کردم.دیگه واقعا حوصله اش رو ندارم
باش ولی باز به سرور نزدیکه
اون تازه التییمیت نمیزنه نمیدونه پینا پوتلاس و...... کی اند
اینقدر غر میزنه
دیشب اینقدر فحش دادم و داد زد که حد نداشت
حس میکنم یه سری فمنیست این بازی رو ساختن به تمام زن ها شوت لو دریون دادن
بارها گفتم یه سری گاو تو EA کار میکنند
الان میخوام برم اسامی سازنده ها رو در بیاره تو لینکدین پیداشون کنم ، فحش ناموس بکشم بهشون

اینقدر غر میزنه
الان میخوام برم اسامی سازنده ها رو در بیاره تو لینکدین پیداشون کنم ، فحش ناموس بکشم بهشون
اون دیگه اسکیل ایشوو هم داره...آخه سیزن که حرص خوردن نداره :D

اینقدر غر میزنه
این دیگه از نت نیست پس از بازی که میخواد روانیمون کنه

• Like
Reactions: sam.fisher and VICE
منم فیبرم برام کنده با پینگ زن ها بازی رو خراب کردن

مشکل :
View attachment video_2025-11-25_23-40-29.mp4

مشکل از نت ما نیست و اون دیلی مسخره که سالهاست توی بازی هست و من یادمه از ۲۰۱۹ حداقل هست را حتی ویدیو های یوتیوبر های معروف مثل نیک‌ یا بوراس هم ببینین مدام ازش گلایه میکنن.
یه تایم هایی حالا به خاطر شلوغی سرور ها هست یا هرچی همه چی تو سنگین تریم حالت خودشه و واقعا غیر قابل تحمله
من الان این هفته میشه سومین هفته که حتی دیگه جوایز رایولز هم آپگریدش رو اونقدر کم بازی میکنم نمی‌گیرم. واقعا ارزش اعصاب خوردی را نداره
و نکته عجیبش اینه که درصد زیادی از کامیونیتی چه توی فوتبین چه توییتر چه یوتیوب اکثرا اعتقاد دارن بازی توی چند هفته اول یکی از بهترین ورژن های چند سال اخیرش بود. فقط یکم مشکل دفاع بود و کیک آف. کافی بود فقط همین دو مورد حل بشه که شد ولی فقط نیاز بود همین تغییرات کم توی انجام بشه. خود من هم واقعا چند هفته اول لذت می‌بردم از بازی. ولی مشخص نیست چرا تبدیلش کردن به چیزی که الان هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or