Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 211
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 18
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 648
آخرین ویرایش:
مشکل یک چیز و بس عدم وجود رقیب
دگ وقتی تنها شبیه ساز درست درمون فوتبال باشی همین میشه هر شکری میخوای میخوری بقیه ب جاییت نیستن
من ک پیش بینی میکنم قضیه زنان جمع میشه با عربستان چون عربستان قطعا فن این قضیه نیست ولی این
گیم پلی مریض رو کار خود شرکته.
2kاگر تا سال اینده ی نسخه متا ۸۰ برسونه قطعا سال بعدش کسی نگاه اف سی هم نمیکنه
منم چن روز فقط بازی کردم اعصابم خرد شد توصیه میکنم با دوستتون کو اپ برید دیوژن رو کوین و پک رو ب جفتتون میده
دفاع کردن اگر هماهنگ بشید ب مراتب بهتره از تک نفره
فان ترم هست با همدیگه تا تنهایی
تنهایی واقعا نمیکشم اعصابم رو نابود کرده

اخه

اخه همیشه اوکی بود با دی ان اسای خودم حتی بدون dns میرفت ، کسایی که UT میزدن نیاز به خرید dns داشتن . من سیزن میزنم .
مگه جدیدا چیزی شده؟

و اینکه اگه نشد ، dns چی بخرم خوبه

من با ایرانسل از اواخر اف سی 25 تا الان اف سی 26 بازی می کنم سیزن...فقط هم سیزن میزنم چون اولتیمیت واقعا به نظرم ارکید طور ه با این اتریبیوتس های مسخره بازیکنان..

با این دی ان اس میرم:

37.32.9.60

37.32.14.37

پولی هم هست.

باش ولی باز به سرور نزدیکه
اون تازه التییمیت نمیزنه نمیدونه پینا پوتلاس و...... کی اند
اینقدر غر میزنه
دیشب اینقدر فحش دادم و داد زد که حد نداشت
حس میکنم یه سری فمنیست این بازی رو ساختن به تمام زن ها شوت لو دریون دادن
بارها گفتم یه سری گاو تو EA کار میکنند
الان میخوام برم اسامی سازنده ها رو در بیاره تو لینکدین پیداشون کنم ، فحش ناموس بکشم بهشون
اشکان این زنان op تعدادشون خیلی کمه نسبت به کل زنان بعدشم توی همه پست ها که زن op نیست الان مثلا راست یکی رودمن هست که اونقدر تند نیست یکی هم هانسن اونم همینجور یه پینا خیلی باگه ولی اکانت یک به من پینا داده راه نمیره اصلا نت ها هم متفاوته خیلی از ایرانیا میگن با نت ما نرف شده . تو خودت کارچَوی رو فیکس نمیکنی بعد دنبال تیم فول زنی :))
کسی هم خارج زندگی میکنه هیچ گارانتی مبنی بر پرو بودنش نیست اونم ادم سیزن باز .من قبل اینکه توی این چنل فعلی ادمین بشم یه جا دیگه عضو بودم یکی بود داخل المان این از ایرانیای داخل ایران بیشتر فحش میداد اخر هم ول کرد الان فقط اسکواد بتل میزنه اعصابش خراب نشه .خلاصه گیر دادی طرف چون ساکن پرتغاله پس پرو هست از این خبرا نیست .بعدشم تو یه زن فیکس بذار کل تیم زن بذاری پیش کش :))

مشکل یک چیز و بس عدم وجود رقیب
دگ وقتی تنها شبیه ساز درست درمون فوتبال باشی همین میشه هر شکری میخوای میخوری بقیه ب جاییت نیستن
من ک پیش بینی میکنم قضیه زنان جمع میشه با عربستان چون عربستان قطعا فن این قضیه نیست ولی این
گیم پلی مریض رو کار خود شرکته.
2kاگر تا سال اینده ی نسخه متا ۸۰ برسونه قطعا سال بعدش کسی نگاه اف سی هم نمیکنه
منم چن روز فقط بازی کردم اعصابم خرد شد توصیه میکنم با دوستتون کو اپ برید دیوژن رو کوین و پک رو ب جفتتون میده
دفاع کردن اگر هماهنگ بشید ب مراتب بهتره از تک نفره
فان ترم هست با همدیگه تا تنهایی
تنهایی واقعا نمیکشم اعصابم رو نابود کرده
حقیقتا به شخصه نظرم اینه بازی شبیه ساز باشه و اگر زن ها در اینکار اختلالی ایجاد میکنن نباشن هرچند ما ۲۵ قبل اپدیت توتی رو داشتیم که واقعا بازی خوبی بود .
در مورد عربستان ،عربستان اون عربستان سابق نیست حتی همین حالا هم دارن سه تا مجموعه نوشیدنی غیر حلال برای غیر مسلمانان افتتاح میکنن .
اما فلسفه ورود زنان به التیمیت که از ۲۴ اتفاق افتاد چی هست ؟
شاید در کل تمام کامیونیتی فارسی این سوالو من فقط بتونم جواب بدم .اول باید بدونی کشور های دیگه ارزش پولشون خیلی بالاست دوست من کانادا هست و گفت پایینترین حقوق اینجا ساعتی ۱۸ تا ۲۲ دلار هست و کشورهای دیگه بواسطه این ارزش پولی توی گیم های انلاین خرج میکنن و به این عمل مایکروترنزکیشن میگن توی فیفا با فیفا پوینت مثلا پک میزنن و عمده درامد ea که بالای چند میلیارد دلار هست از همین فیفا پوینت و مایکروترنزکیشن هست ما اینقدر بدبختیم کوین میفروشیم اونا دو سه روزی حداقل ۲۰ دلار میانگین پک میزنن . همچنین ماها مثلا وقتی میخوایم بریم فوتسال با دوست هامون با سجاد و علی و حسن و سعید میریم ولی اونجا خب زن و مرد با هم میرن مثلا .خب پس تا اینجا متوجه شدی التیمیت یعنی چاه نفت ea و ما خیلی گیمرهای دختر داریم که فیفا پلی میدن ولی التیمیت نه ea از قاطی کردن زن و مرد داخل التیمیت دنبال اینه که این دخترها رو به سمت التیمیت بکشونه تا اینا مایکروترنزکیشن خرج کنن و سود زیادی ببره .جالبه بدونی 2k توی جدیدترین نسخه این بازی همین عمل مشابه رو انجام داده و کلی استریمر یوتوبر زن هم استقبال کردن .دلیل اضافه شدن زن ها به التیمیت فقط پول هست وگرنه ea پشیزی انسانیت براش مهم نیست چه برسه فمنیست .

من این چیزها رو صد بار به اشکان تاحالا گفتم ولی عین طوطی حرف خودشو میزنه 😑

اشکان این زنان op تعدادشون خیلی کمه نسبت به کل زنان بعدشم توی همه پست ها که زن op نیست الان مثلا راست یکی رودمن هست که اونقدر تند نیست یکی هم هانسن اونم همینجور یه پینا خیلی باگه ولی اکانت یک به من پینا داده راه نمیره اصلا نت ها هم متفاوته خیلی از ایرانیا میگن با نت ما نرف شده . تو خودت کارچَوی رو فیکس نمیکنی بعد دنبال تیم فول زنی :))
کسی هم خارج زندگی میکنه هیچ گارانتی مبنی بر پرو بودنش نیست اونم ادم سیزن باز .من قبل اینکه توی این چنل فعلی ادمین بشم یه جا دیگه عضو بودم یکی بود داخل المان این از ایرانیای داخل ایران بیشتر فحش میداد اخر هم ول کرد الان فقط اسکواد بتل میزنه اعصابش خراب نشه .خلاصه گیر دادی طرف چون ساکن پرتغاله پس پرو هست از این خبرا نیست .بعدشم تو یه زن فیکس بذار کل تیم زن بذاری پیش کش :))
من نمیدونم چرا دفاع الکی میکنی از بازی
بازی اشغاله
صبح 5 دست زدم عینه 5 تاشو باختم
یعنی من فوتبال بازی کردن رو فراموش کردم ؟
دریبل دوباره وحشتناک شده
بازیکنای زن وحشتناک تر
کلا تا آپدیت نیاد این بازی آشغالی بیش نیست
الان اوج پلیرهای آنلاین تو 24 ساعت گذشته 50k بوده تو استیم
تازه برای آخر سیزن برگشتن برسیم وسط سیزن همه رفتن
Opera Snapshot_2025-11-26_200614_steamdb.info.png

من نمیدونم چرا دفاع الکی میکنی از بازی
بازی اشغاله
صبح 5 دست زدم عینه 5 تاشو باختم
یعنی من فوتبال بازی کردن رو فراموش کردم ؟
دریبل دوباره وحشتناک شده
بازیکنای زن وحشتناک تر
کلا تا آپدیت نیاد این بازی آشغالی بیش نیست
الان اوج پلیرهای آنلاین تو 24 ساعت گذشته 50k بوده تو استیم
تازه برای آخر سیزن برگشتن برسیم وسط سیزن همه رفتن
View attachment 402120
نه دفاع نمیکنم حق داری بازی فاجعه ست ولی این وسط رد کردن کوین نبود میذاشتم کنار .یادم اومد اینو بگم اون دوستی گفتم توی المان زن داشت زنشم ایرانی بود قبل مهاجرت ازدواج کرده بودن یادمه یه بار اینقدر داد زده بود همسایه ها اومده بودن در خونه شون :)) اون دهه ۸۰یی طور بود فقط یک بازی بازی میکرد ولی تو خداروشکر اینجوری نیستی میبینی روی مخته دراپ کن بره کوین که رد نمیکنی فقط برای فان پلی میدی .منم با اینکه با دوتا اکانت پلی میدم ولی شاید nba رو هم بگیرم .بازی قحطی که نیست التیمیت یه کوینی توشه وگرنه همه ایرانیا واسه فان پلی میدن

نه دفاع نمیکنم حق داری بازی فاجعه ست ولی این وسط رد کردن کوین نبود میذاشتم کنار .یادم اومد اینو بگم اون دوستی گفتم توی المان زن داشت زنشم ایرانی بود قبل مهاجرت ازدواج کرده بودن یادمه یه بار اینقدر داد زده بود همسایه ها اومده بودن در خونه شون :)) اون دهه ۸۰یی طور بود فقط یک بازی بازی میکرد ولی تو خداروشکر اینجوری نیستی میبینی روی مخته دراپ کن بره کوین که رد نمیکنی فقط برای فان پلی میدی .منم با اینکه با دوتا اکانت پلی میدم ولی شاید nba رو هم بگیرم .بازی قحطی که نیست التیمیت یه کوینی توشه وگرنه همه ایرانیا واسه فان پلی میدن
منتظرم bf اف بخوره برم
پریشب اینقدر عصبی شدم فحش دادم
مادرم میگفت من نمیدونم اینای که داری بهشون فحش میدی چطوری اخلاق گندتو تحمل میکنند و نمیرن ، حالا نکته جالب اینجا بود من به پینا ، پوتلاس و هانسن و دوموری و چاوینگا و باقی زن ها فحش میدادم
من هنوز رو حرفم هستم اونی که این ایده زن ها رو باگ کنیم واقعا فمنیسته
فمنیست نمیگه زن با مرد برابره میگه زن از مرد هم قوی تره

منتظرم bf اف بخوره برم
پریشب اینقدر عصبی شدم فحش دادم
مادرم میگفت من نمیدونم اینای که داری بهشون فحش میدی چطوری اخلاق گندتو تحمل میکنند و نمیرن ، حالا نکته جالب اینجا بود من به پینا ، پوتلاس و هانسن و دوموری و چاوینگا و باقی زن ها فحش میدادم
من هنوز رو حرفم هستم اونی که این ایده زن ها رو باگ کنیم واقعا فمنیسته
فمنیست نمیگه زن با مرد برابره میگه زن از مرد هم قوی تره
ببین توی فوتبال واقعی زن و مرد که قاطی نیستن اگر قدرت فمنیست اثر داشت مد مشابه التیمیت ولی فقط زنان رو میساخت . نمیدونم چرا زن ها رو میبینی یک سری از بازیکن ها از زن ها خیلی بدترن .من اکثر رقیب هام هیچ زنی توی ترکیبشون نیست اگر این مچمیکینگت حریفان قویتری مینداخت میفهمیدی از زن ها قویتر خیلی مردان هستن .(در ضمن پوتیاس درسته)
بازم میگم وقتی کوینی رد نمیکنی دلیلی نداره بخوای این بازی که اینقدر روی اعصابته بخوای بازی کنی

ببین توی فوتبال واقعی زن و مرد که قاطی نیستن اگر قدرت فمنیست اثر داشت مد مشابه التیمیت ولی فقط زنان رو میساخت . نمیدونم چرا زن ها رو میبینی یک سری از بازیکن ها از زن ها خیلی بدترن .من اکثر رقیب هام هیچ زنی توی ترکیبشون نیست اگر این مچمیکینگت حریفان قویتری مینداخت میفهمیدی از زن ها قویتر خیلی مردان هستن .(در ضمن پوتیاس درسته)
بازم میگم وقتی کوینی رد نمیکنی دلیلی نداره بخوای این بازی که اینقدر روی اعصابته بخوای بازی کنی
آدم هوس فوتبال میکنه
میاد دوباره عصبی میشه

• Like
Reactions: Seyyedmasoud
- YouTube

دوستان خودتون رو ناراحت نکنید من خیلی فک کردم علت نته یا گیم پلیه یا چی متوجه شدم کلا بازی خرابه شما بازی پرو پلیر های فیفا رو میبینیدمطلقا کار خاصی در دفاع نمیکنن که شما تو خونه نمیکنید
ینی رسما دفاع وجود نداره حالا پینک رو برا ما اصافه کن بدتر
طرف پرو پلیره درامد چن صدهزار دلاری داره هیچ مطلقا هیچ حرکت دفاعی نمیزنه
فیلم هندیه
بازی برای نسل زد طراحی شده پاداش های کوتاه دوپامینی مکرر

علت هرچی که هست مهم نیست دیگه.... وقتی که از بازی نمیشه لذت برد دیگه چه اهمیتی داره؟
آیا ea کاری میخواد برامون بکنه؟یقینا نه

پس باید قبول کرد که یا اعصاب خرد یا بیخیال شدن که من کم کم دارم میرم سمت بیخیال شدن.الان 2-3 روزه بازی نکردم در 2-3 هفته گذشته هم شاید 15 دست کلا بازی نکرده باشم و حقیقتا اعصابم آرومتره :D

علت هرچی که هست مهم نیست دیگه.... وقتی که از بازی نمیشه لذت برد دیگه چه اهمیتی داره؟
آیا ea کاری میخواد برامون بکنه؟یقینا نه

پس باید قبول کرد که یا اعصاب خرد یا بیخیال شدن که من کم کم دارم میرم سمت بیخیال شدن.الان 2-3 روزه بازی نکردم در 2-3 هفته گذشته هم شاید 15 دست کلا بازی نکرده باشم و حقیقتا اعصابم آرومتره :D
منم به اشکان همینو میگم التیمیت میتونه یه کوین اب کردن داشته باشه حالا اگر کسی این براش مهم نیست دنبال فان هست .تک بازی هم که نیستیم میتونیم n تا بازی کنیم پس چرا با این التیمیت کوفتی اعصاب خودمون رو خورد کنیم .همین الان خوردم به یک ایرانی گل سوم رو زد که ۳-۲ شد همش هَم میزد البته مسیج بهش دادم ولی اعصابم رو خورد کرد .خلاصه کسی این مقوله کوین رد کنی براش مهم نیست التیمیت سمه

• Like
Reactions: hamid_barca
منم به اشکان همینو میگم التیمیت میتونه یه کوین اب کردن داشته باشه حالا اگر کسی این براش مهم نیست دنبال فان هست .تک بازی هم که نیستیم میتونیم n تا بازی کنیم پس چرا با این التیمیت کوفتی اعصاب خودمون رو خورد کنیم .همین الان خوردم به یک ایرانی گل سوم رو زد که ۳-۲ شد همش هَم میزد البته مسیج بهش دادم ولی اعصابم رو خورد کرد .خلاصه کسی این مقوله کوین رد کنی براش مهم نیست التیمیت سمه
حالا تو از من تو التیمیت قدیمی تری ولی باز همین 3-4 سال پیش هم کلیتش خیلی بهتر از الان بود.حتی نحوه تقسیم کردن بازیکنها هم عادلانه تر بود.اگه امباپه نمیداد باز 2 تا بازیکن خوب دیگه میداد ولی الان تو 3 هفته گذشته من حتی یدونه یدونه کارت از ایونتهای جدید هم گیرم نیومده چه برسه به اینکه حالا جز 3-4 تا بازیکن برتر اون ایونت هم باشه.

برای یکی مثل من که خیلی وقت میذاشت رو جوایز و پکها و sbc ها، قبلا خیلی خوب بود و بالاخره از همین راه هم به بازیکن متا میرسیدم ولی الان انگار راهش فقط اینه که پول بدی بازیکن متا بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or