Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 212
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 649
آخرین ویرایش:
الان خودمم کلی اعصابم خراب شد .نخل پلاس داری بازیهای انلاینی دیگه رو تست کن گور پدر ea بازی میکنیم حال کنیم نه جنگ اعصاب
تو خودت معتادی میدونی که نمیتونیم....الان این 2 هفته که بازی اومده من نیم ساعت هم ps5 بازی نکردم.لامصب تا میای یه بازی دیگه بکنی حس عذاب وجدان میگیری که نکنه تیمم عقب بیفته :D

تو خودت معتادی میدونی که نمیتونیم....الان این 2 هفته که بازی اومده من نیم ساعت هم ps5 بازی نکردم.لامصب تا میای یه بازی دیگه بکنی حس عذاب وجدان میگیری که نکنه تیمم عقب بیفته :D
اخه خرج تیمت هم نمیکنی من اینجوری نیستم ولی کوین آب میکنم اونقدرا اگرسیو نیستم تیم قوی بخوام کنم تا یه حدی رسوندم

• Like
Reactions: hamid_barca
اخه خرج تیمت هم نمیکنی من اینجوری نیستم ولی کوین آب میکنم اونقدرا اگرسیو نیستم تیم قوی بخوام کنم تا یه حدی رسوندم
چرا 60k خرج کردم تا حالا :D
الانم 100k دارم ولی بدی اول فصل اینه که گلد میخری مثلا 30k بعد 2 روز بعدش شده 3 هزار تا :D

ای بابا تو هم با این شانست :D
کراوچ خب زیر 40k هست ارزش نداشته
Screenshot_۲۰۲۵۱۰۰۸_۲۲۰۱۱۳_FUTBIN.jpg
این تیم منه بخاطر فرای اون دوتا رو انگلیسی مهاجم و هافبک گذاشتم .بهترین بازیکن انترید اوبلاک و مرموش هست ارزش ترید ها ۱۲۱۵۰ هست که بالا زده هیچی نمیده بهم اون فرای هم همتون خوابوندید توی آب نمک من فیکس کردم .کوینی هم فعلا دارم همین 15k هست ‌ابدا وقتی یه بازی دیگه غیر فیفا پلی میدم عذاب وجدان نمیگیرم

ای بابا تو هم با این شانست :D
کراوچ خب زیر 40k هست ارزش نداشته
حمید پک لاکم فاجعه ست همینجور پارسال بود هی میگفتی چرا زن بازی میدی

• Like
من روی PC دارم بازی میکنم و اول اینکه برزیل کجاست دقیقا:D

یه سری مشکلات گرافیکی برای من هست مثلا بعضی وقتا دور بازیکن ها یه هاله سبز رنگ ایجاد میشه
یا مثلا موقع حرکت تصویر جوری میشه که انگار DLSS یا FSR فعال هست و دوربین سریع که حرکت میکنه این اتفاق به وضوح مشخصه
کیفیت چمن هم که چیزی نگم بهتره بعد شونصد سال هنوز یه چمن درست نداره

تنظیمات گرافیکی هم روی آخرین حالت هستش و RT هم روشنه ولی بازم این مشکلات میبینم

آخرین آپدیت هم نصبه:|
به معنای واقعی EA چندساله گند زده. همچنین کونامی. یادش بخیر قدیم هر فوتبالی می اومد از هر کدوم بحث این بود که کدوم پلیر ای دی بهتری داره. کدوم فیزیک توپ بهتره ، فرست تاچ بهتری داره و از این دست صحبت ها. الان همش بحث شده التیمت و این مسخره بازیا. یادش بخیر یه کاربری به اسم Romell بود که همه ی این اطلاعات رو میداد و هر فوتبال جدید رو بررسی میکرد.
خود من همین اخیرا FIFA 18 نصب کردم. کیفیت چمن و نورپردازیش فرسنگ ها از این EA FC ها بهتره. این fifa 18 دیگه اخرین فیفا به درد بخور بود‌.
حتی تو گیمپلی هم همینطور. حتی گیم‌پلی FIFA 11 از اینا خیلی بهتره. فیفا قدیمی بازی کنید شرف داره به این محصولاتی که صرفا برای بخش مولتی پلیر طراحی شدن . الان هیچ فوتبالی نداریم که برای کسایی که دلشون تجربه یک فوتبال واقع گرایانه میخواد.
امیدوارم 2K واقعا یه بازی فوتبال جدید بده چون تنها کمپانی ورزشی ساز هست که به معنای واقعی بر روی واقع گرایی تمرکز دارند.
شما NBA2K26 رو ببينيد . از هر ۱۰ نفر قطعا ۹ نفر نمیتونن بفهمند که این یه بازیه. حتی نمیتونم تصور کنم فوتبال این ها چقدر قراره واقع گرایانه باشه.

View attachment VID_20251008_220340_185.mp4

ببین تو به قول خودت از روز اولی که التیمیت اومده داشته بازیش میکردی.خب اینا میدونن تو دیگه برو نیستی و از اون ته مه یه بنجل میذارن تو پک بهت میدن :D

به نظرم تهدید به رفتن کن شاید ترسیدن :D

• Smile
Reactions: ultimate team 2
ببین تو به قول خودت از روز اولی که التیمیت اومده داشته بازیش میکردی.خب اینا میدونن تو دیگه برو نیستی و از اون ته مه یه بنجل میذارن تو پک بهت میدن :D

به نظرم تهدید به رفتن کن شاید ترسیدن :D
کمتر پلی دارم میدم از وقتی اک دوم رو ساختم ولی نمیده پک لاک الگوریتم خاصی داره که به مهارت ربط داره من دیو ۶ هستم ویکند هم ۸ وین زدم ولی میذاره توی کاسه ام فقط یکشنبه پک لاکم خوب شد که ریتن اوبلاک و گلر مردان آرسنال رو داد که ریتن خوب نبود فودر کردم گلره هم همینجور هیرو رو زدم باهاشون اقا کرواچ رو داد فک کنم پیش خودش گفته این هیرو نبسته مشکوکه بذار دون بپاشم ببنده اسکم بشه سم دن هوزر طور بهش بخندم :))

• Smile
View attachment 395663
این تیم منه بخاطر فرای اون دوتا رو انگلیسی مهاجم و هافبک گذاشتم .بهترین بازیکن انترید اوبلاک و مرموش هست ارزش ترید ها ۱۲۱۵۰ هست که بالا زده هیچی نمیده بهم اون فرای هم همتون خوابوندید توی آب نمک من فیکس کردم .کوینی هم فعلا دارم همین 15k هست ‌ابدا وقتی یه بازی دیگه غیر فیفا پلی میدم عذاب وجدان نمیگیرم

به نظرم کوبل بهتر اوبلاکه
ولی بهتر از همه این مامادراشوا هست

• Like
Reactions: ultimate team 2
به معنای واقعی EA چندساله گند زده. همچنین کونامی. یادش بخیر قدیم هر فوتبالی می اومد از هر کدوم بحث این بود که کدوم پلیر ای دی بهتری داره. کدوم فیزیک توپ بهتره ، فرست تاچ بهتری داره و از این دست صحبت ها. الان همش بحث شده التیمت و این مسخره بازیا. یادش بخیر یه کاربری به اسم Romell بود که همه ی این اطلاعات رو میداد و هر فوتبال جدید رو بررسی میکرد.
خود من همین اخیرا FIFA 18 نصب کردم. کیفیت چمن و نورپردازیش فرسنگ ها از این EA FC ها بهتره. این fifa 18 دیگه اخرین فیفا به درد بخور بود‌.
حتی تو گیمپلی هم همینطور. حتی گیم‌پلی FIFA 11 از اینا خیلی بهتره. فیفا قدیمی بازی کنید شرف داره به این محصولاتی که صرفا برای بخش مولتی پلیر طراحی شدن . الان هیچ فوتبالی نداریم که برای کسایی که دلشون تجربه یک فوتبال واقع گرایانه میخواد.
امیدوارم 2K واقعا یه بازی فوتبال جدید بده چون تنها کمپانی ورزشی ساز هست که به معنای واقعی بر روی واقع گرایی تمرکز دارند.
شما NBA2K26 رو ببينيد . از هر ۱۰ نفر قطعا ۹ نفر نمیتونن بفهمند که این یه بازیه. حتی نمیتونم تصور کنم فوتبال این ها چقدر قراره واقع گرایانه باشه.

View attachment 395664

دقیقا حرفات درسته ، فوتبال گیمینگ چندین ساله که مرده و چیزی ازش باقی نمونده ، تمام شد رفت.تمام تغییرات توی نسخه های مختلف هم فقط بر اساس یه بازیه تماما رقابتی انجام میشه نه بازیه فوتبال واقعی.
با این داستان لایسنسهای انحصاری هم فکر نکنم شرکتی بخواد و بتونه در سطح بالا وارد رقابت بشه مگر یه بازی شبیه به ufl که اصلا به ایده آل ما نزدیک هم نیست.
این نسل هم تموم شه کنسول رو بفروشم برم با خاطرات این دو بازی خوش باشم 🥲

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or