Multi Platform EA SPORTS FC26

سازنده
الکترونیک آرتز ونکوور
تاریخ انتشار
طبق لیک ها بازی زودتر از نسخه های قبل منتشر می شود.
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20250614_214312_221.jpg
بازی توسط leaker های خود ea ساعاتی قبل معرفی شد.
IMG_20250408_152606_995.jpg
طبق ادعای خود ea قرار بود این نسخه دیگر برای نسل هشتم کنسولی منتشر نشود اما leaker ها این موضوع را تکذیب کردند و بازی برای نسل هشتم هم منتشر می شود.
همچنین طبق اطلاعات leak شده جود بلینگهام همچنان بر روی کاور بازی قرار دارد‌.
اپدیت :موسیالا هم به همراه بلینگهام روی کاور استاندارد قرار دارد .
IMG_20250710_222944_621.jpg

قابلیت ها
Tracab
قرار است در این نسخه از تکنولوژی tracab استفاده شود.این تکنولوژی که امسال توسط الکترونیک آرتز خریداری شده سبب می شود حرکات دقیق بازیکنان واقعی فوتبال را جمع آوری کند و انیمیشن های بازیکنان در بازی واقع گرایانه تر شود.

هوش مصنوعی در Career mode
این قابلیت سبب می شود که در مصاحبه های بازیکنان صدای اصلی آن ها در بازی داشته باشیم و مصاحبه با بازیکنان جذاب تر باشد.

خلاصه ای از کریر FC26:

👀کریر منیجر
✅بازار مدیر!
- ویژگی جدید برای باشگاه‌ها جهت استخدام مدیران بر اساس تناسب تاکتیکی.

تیم‌های ملی اکنون قابل بازی هستند.

دستیاران مدیر می‌توانند پس از اخراج ارتقا یابند.

مدیران دارای رتبه‌بندی پویای پنهان هستند.

سناریوها، چالش‌ها و رویدادهای فصلی زنده.

به‌روزرسانی منظم در طول سال.

جایگزینی برای حالت حرفه‌ای سنتی ارائه می‌دهد.

✅تغییرات گیم‌پلی!

حالت پیش‌فرض در حالت کریر "گیم‌پلی Authentic" است - سرعت پایین‌تر، خستگی واقعی، هوش مصنوعی هوشمندتر.

بازیکنان می‌توانند بر اساس ترجیح خود برای واقع‌گرایی یا رقابت انتخاب کنند.

رویدادهای غیرمنتظره. ۴۰ سناریوی الهام گرفته از دنیای واقعی (بحران‌های مالی، مشکلات سلامتی) که بر ثبات باشگاه تأثیر می‌گذارند.

👀کریر بازیکن!

- پیشرفت جدید XP مبتنی بر آرکتایپ، جایگزین مسیرهای رشد ثابت.
- «داستان‌های آغازین» مانند ستاره نوظهور و دستان طلایی برای دروازه‌بانان.
- گزارش‌های استعدادیابی بهتر.
همچنین در نسخه جدید شاهد پلی استایلهای جدید بازی خواهیم بود.
IMG_20250608_201924_794.jpg
لیست ایکان های احتمالی که به fc26 اضافه می شوند.

IMG_20250719_234749_184.jpg
جدید ترین هیرو های لیک شده برای fc26
IMG_20250709_212309_490.jpg

تاریخ انتشار FC26:

📅19th September - Early Access Ultimate Edition
📅26th September - Standard Edition

28 شهریور - نسخه Ultimate Edition
4 مهر - نسخه Standard Edition

جوایز محتوای التیمیت ادیشن
IMG_20250625_145816_679.jpg

کراس پلی بین pc و کنسول حذف می شود (شایعه )
همچنین بخش moment از بازی حذف می شود .
فعلا این منابع لیک شده بزودی تاپیک اپدیت خواهد شد.

Attachments

• IMG_20250408_150956_193.jpg
    IMG_20250408_150956_193.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 212
  • IMG_20250625_154143_085.jpg
    IMG_20250625_154143_085.jpg
    173.2 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250625_161237_886.jpg
    IMG_20250625_161237_886.jpg
    492 KB · مشاهده: 649
آخرین ویرایش:
همون روز اول که التیمیت ادیشن رلیز شد که نه توی بتا از ویدئو ها فهمیدم به شدت بازی میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو هست .برید توی بقیه تاپیک ها کسی ایراد بگیره زننده تاپیک خودش شروع میکنه طرفداری و همش از بازی به به چه چه میکنه ولی بعنوان کسی از ۱۱ دارم التیمیت میزنم و بغیر سه سالو اندی همیشه هم توی تاپیک های فیفا فعال بودم گفتم توی همون بتا ویدئو هم گذاشتم این بازی میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو داره . حالا من مد افلاین رو زیاد نه اطلاعاتی دارم نه پلی میدم فقط پلیر کریر با بانو مرگان پلی میدم ولی راجب بع التیمیت گفتم امسال بازی فرای فاجعه ست باز میبینی کسانی که گیم پلی ۲۵ یکی از شبیه سازترین بازیهای فیفا بوده تیم انداختن داخل sbc و بازیو دراپ کردن دوباره بازیو گرفتن و همون اش و کاسه .فردا هم دوباره قراره اپدیت بده باز بره دنبال دری وری ها باز نه دست به ai دفاع میزنه نه میگ میگ نه اجیلیتی اگرسیو گویا ۲۰ میلیون بدهی هم داره باید تسویه کنه تا قبل جوش خوردن معامله دنبال اینه زودتر مایکروترنزکیشن بدوشه از پلیرها خیلیا از این میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو خوششون میاد بهشون حال میده بازی امسال هم رکورد زده دست نمیخواد بزنه بع این چیزها کسی از ۲۵ اونم قبل اپدیت toty بدش اومده قطعا حالش از این نسخه بهم میخوره .
آقایون خانوم ها کسانی از التیمیت کوینی آب میکنن اوکی مجبوره ادامه بدن ولی کسانی واسه فان پلی میدن بخدا بازی قحطی نیست میبینن رو مخه دراپ کنین بره بازی که قحطی نیست اوکی توی این سبک بازی نیست nba رو تست کنید اونم بهرحال بازی ورزشی توپیه مد مشابه التیمیت بنام مای تیم هم داره .خلاصه با این وضعیت کشور و اینترنت نذارید این بازی هم روی مختون بره . بزودی کالاف و بتلفیلد هم میان انلاین خوبی دارن میتونن کامل سرگرمتون کنن .من اینجا نه سهام دار بازی هستم نه هیتر نه هیچی بعنوان یک آدم باتجربه این چیزها رو میگم .ایشالا همه لذت ببرند از گیمینگ .

همون روز اول که التیمیت ادیشن رلیز شد که نه توی بتا از ویدئو ها فهمیدم به شدت بازی میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو هست .برید توی بقیه تاپیک ها کسی ایراد بگیره زننده تاپیک خودش شروع میکنه طرفداری و همش از بازی به به چه چه میکنه ولی بعنوان کسی از ۱۱ دارم التیمیت میزنم و بغیر سه سالو اندی همیشه هم توی تاپیک های فیفا فعال بودم گفتم توی همون بتا ویدئو هم گذاشتم این بازی میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو داره . حالا من مد افلاین رو زیاد نه اطلاعاتی دارم نه پلی میدم فقط پلیر کریر با بانو مرگان پلی میدم ولی راجب بع التیمیت گفتم امسال بازی فرای فاجعه ست باز میبینی کسانی که گیم پلی ۲۵ یکی از شبیه سازترین بازیهای فیفا بوده تیم انداختن داخل sbc و بازیو دراپ کردن دوباره بازیو گرفتن و همون اش و کاسه .فردا هم دوباره قراره اپدیت بده باز بره دنبال دری وری ها باز نه دست به ai دفاع میزنه نه میگ میگ نه اجیلیتی اگرسیو گویا ۲۰ میلیون بدهی هم داره باید تسویه کنه تا قبل جوش خوردن معامله دنبال اینه زودتر مایکروترنزکیشن بدوشه از پلیرها خیلیا از این میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو خوششون میاد بهشون حال میده بازی امسال هم رکورد زده دست نمیخواد بزنه بع این چیزها کسی از ۲۵ اونم قبل اپدیت toty بدش اومده قطعا حالش از این نسخه بهم میخوره .
آقایون خانوم ها کسانی از التیمیت کوینی آب میکنن اوکی مجبوره ادامه بدن ولی کسانی واسه فان پلی میدن بخدا بازی قحطی نیست میبینن رو مخه دراپ کنین بره بازی که قحطی نیست اوکی توی این سبک بازی نیست nba رو تست کنید اونم بهرحال بازی ورزشی توپیه مد مشابه التیمیت بنام مای تیم هم داره .خلاصه با این وضعیت کشور و اینترنت نذارید این بازی هم روی مختون بره . بزودی کالاف و بتلفیلد هم میان انلاین خوبی دارن میتونن کامل سرگرمتون کنن .من اینجا نه سهام دار بازی هستم نه هیتر نه هیچی بعنوان یک آدم باتجربه این چیزها رو میگم .ایشالا همه لذت ببرند از گیمینگ .
من یه موضوعی بگم صفحه قبل تاپیک تیمت رو دیدم به نظرم بیشتر از همه داری از پک لاک پایین اکانتت ضربه می‌خوری و البته ماهیت Pay to Win نه خود گیم پلی.

1000022137.jpg

این بود دیگه درسته؟ شما هر چهار تا دفاعت پایین تر از Curve هستن. همون Fry رو من یک هفته باهاش بازی کردم سرطان خالصه. مخصوصا LB و RB که امسال اگه خوب نباشن کلا نمیشه بازی کرد. ۱۰۰k خرج دفاعت بکنی تجربت از بازی متحول میشه. Frimpong و Theo روی هم ۶۰ تا اینا میشن CB در حد اوکی ام می‌تونی دو تا ۲۰ تایی بخری. من از گابریل خیلی راضیم مثلا.

من این ویکند ۱۳ تا وین زدم با ۱ دیسکانکت و جدا از نتیجه، کمترین اعصاب خوردی رو داشتم رو توی ویکندهای دو سال اخیر.

من کوین هم نمیفروشم...فقط شده خودآزاری :D

اره والا من پول پلاس پرمیوم رو دربیارم رها میکنم تا حالا که 150 کا فروختم(یارو جیگر ما رو خون کرد پولو بده)

همون روز اول که التیمیت ادیشن رلیز شد که نه توی بتا از ویدئو ها فهمیدم به شدت بازی میگ میگ و اجیلیتی اگرسیو هست
میشه باهات مخالفت کنم؟ الان که دیگه بیش از صد دست زدم این اجیلتی فقط واسه مهاجماست مثلا یکی مثل رودری تو کندی چرخش ها همونه که بود

دوستان ترکیب متا امسال همون 4213 پارسال نیست؟ خیلی کم میبینم رقیبام بزارن جلوم. کاش یکی از بچه ها تو این زمینه ها پست اموزشی بزاره

آخرین ویرایش:
اره والا من پول پلاس پرمیوم رو دربیارم رها میکنم تا حالا که 150 کا فروختم(یارو جیگر ما رو خن کرد پولو بده)
به نظرم روی اکانت اصلیت دیگه کوین نفروش چون امسال میگن گیر میده.چندتا اکانت دیگه بزن روزی 2 ساعت با هر کدوم بازی کن.مثل شغل ثابت بهش نگاه کن :D

من خودم چون تا عصر سر کارم بعدم مرض دارم و مدام فکر بهتر کردن تیمم هستم فقط روی اکانت اصلیم که pc هست بازی میکنم و الکی بازی روی ps5 افتاده و هیچ استفاده ای ازش نمیکنم.اون روز داشتم برادرم رو گول میزدم که بیاد بشینه روزی چند ساعت بازی کنه ;))

• Smile
Reactions: rezaaanam
به نظرم روی اکانت اصلیت دیگه کوین نفروش چون امسال میگن گیر میده.چندتا اکانت دیگه بزن روزی 2 ساعت با هر کدوم بازی کن.مثل شغل ثابت بهش نگاه کن :D
اکانت اصلی؟ حمید من رو ظ3 بازی میکنم چاره ای ندارم رو همون بازی کنم. پلاسم هم ظ3 هست که قاچاقچی از دیسیبل درش میارم بازی کنم :D

من خودم چون تا عصر سر کارم بعدم مرض دارم و مدام فکر بهتر کردن تیمم هستم فقط روی اکانت اصلیم که pc هست بازی میکنم و الکی بازی روی ps5 افتاده و هیچ استفاده ای ازش نمیکنم.اون روز داشتم برادرم رو گول میزدم که بیاد بشینه روزی چند ساعت بازی کنه ;))
کوین pc گرونتره مگه؟

• Like
Reactions: hamid_barca
اکانت اصلی؟ حمید من رو ظ3 بازی میکنم چاره ای ندارم رو همون بازی کنم. پلاسم هم ظ3 هست که قاچاقچی از دیسیبل درش میارم بازی کنم :D

کوین pc گرونتره مگه؟
نه بابا قیمتش نصف کنسوله.من چون چند ساله اکانت اصلیم pc هست برای همین دیگه رو کنسول وقت نمیکنم بازی کنم ولی بازی ظ2 گرفتم و داره خاک میخوره برای همین میخوام داداشمو قانع کنم که اون رو ps5 با ی کنه :D

دوستان ترکیب متا امسال همون 4213 پارسال نیست؟ خیلی کم میبینم رقیبام بزارن جلوم. کاش یکی از بچه ها تو این زمینه ها پست اموزشی بزاره
این ترکیب متا هستش خیلی از ترکیب‌ها رو از توی گایدای یوتیوب تست کردم این فعلا از همش بهتره بعد آپدیت اخر.

1000022138.jpg

اینم کدش: ZXpFPZHJd8h@

البته من یکی از CDM ها رو Holding گزاشتم شما هر دو رو بزار deep-lying playmaker اگه توی دفاع کم آوردی بعد یکیش رو Holding بکن. CAM رو هم میتونی Shadow Sriker بزاری اما من Playmaker رو ترجیح میدم.

RW و LW مثل همیشه Inside Forward.

CB ها Defender و RB و LB هم Fullback.

برای مهاجم امسالم Advanced Forward خیلی op هستش بقیشون به غیر از Poacher به درد نمی‌خوره.

آخرین ویرایش:
این ترکیب متا هستش خیلی از ترکیب‌ها رو از توی گایدای یوتیوب تست کردم این فعلا از همش بهتره بعد آپدیت اخر.

View attachment 395772

البته من یکی از CDM ها رو Holding گزاشتم شما هر دو رو بزار deep-lying playmaker اگه توی دفاع کم آوردی بعد یکیش رو Holding بکن. CAM رو هم میتونی Shadow Sriker بزاری اما من Playmaker رو ترجیح میدم.

برای مهاجم امسالم Advanced Forward خیلی op هستش بقیشون به غیر از Poacher به درد نمی‌خوره.
وای من اون زنه 87 رو روز دوم گیرم اومد 80 تا فروختم. اون 85 اکیتیکیه هس؟ اونم 83 شو 12 تا رد کردم رفت :-"

من یه موضوعی بگم صفحه قبل تاپیک تیمت رو دیدم به نظرم بیشتر از همه داری از پک لاک پایین اکانتت ضربه می‌خوری و البته ماهیت Pay to Win نه خود گیم پلی.

View attachment 395717

این بود دیگه درسته؟ شما هر چهار تا دفاعت پایین تر از Curve هستن. همون Fry رو من یک هفته باهاش بازی کردم سرطان خالصه. مخصوصا LB و RB که امسال اگه خوب نباشن کلا نمیشه بازی کرد. ۱۰۰k خرج دفاعت بکنی تجربت از بازی متحول میشه. Frimpong و Theo روی هم ۶۰ تا اینا میشن CB در حد اوکی ام می‌تونی دو تا ۲۰ تایی بخری. من از گابریل خیلی راضیم مثلا.

من این ویکند ۱۳ تا وین زدم با ۱ دیسکانکت و جدا از نتیجه، کمترین اعصاب خوردی رو داشتم رو توی ویکندهای دو سال اخیر.
ببین من کلا نت و گیم پلی ای میگیرم متفاوته دفاع وسطام خوبن فرای عالیه ولی میگم همه خوابوندن داخل آب نمک یا فودر کردن . من دارم از نت ضربه میخورم وگرنه تیمم خوبه

View attachment 395772

راستی مانیتورت چیه روی curve فیفا چجوریه

باید قبول کنیم استعداد و تواناییمون در همین حد هست.حالا ذهنیتت هم قوی کنی 2 برد بیشترم بیاری ولی در عمل سطح ما همینه
نه معتقدم منو تو کهاز حداقل فیفا 10 میزنیم مشکل مثلا اسکیل ایشو نداریم. ولی توانشو داری وقتی تو چمپیون سه هیچ عقبی روحیه ات جوری نگه داری که انگار برات صدر در صدته 4 3 میبری؟ مشکل استعداد نیست ما برای بردن بازی میکنیم که خودش یه استرسیه، استرس هم قاتل خلاقیت..

• Like
نه معتقدم منو تو کهاز حداقل فیفا 10 میزنیم مشکل مثلا اسکیل ایشو نداریم. ولی توانشو داری وقتی تو چمپیون سه هیچ عقبی روحیه ات جوری نگه داری که انگار برات صدر در صدته 4 3 میبری؟ مشکل استعداد نیست ما برای بردن بازی میکنیم که خودش یه استرسیه، استرس هم قاتل خلاقیت..
ناراحتم کردی :D
من از FIFA International Soccer که اولین فیفا هست رو یادمه بازی میکردم ;))

مرد حسابی من پیرمردی 40 ساله هستم.زمان فیفا 10 دیگه آخرای جوونیم بوده :D

• Wow
Reactions: rezaaanam

هی دد حمید من از اون فوتبال بدم میومد عشق بود سوپر استار ساکر :))

• Smile

پشمام! اخه مرد حساب تو اون تورنمت فیفا 10 که شرکت کردی گفتیم یه بچه ایه مثل خودمون دیگه مخصوصا با بهونه هایی که میوردی( باز بهت برنخوره اون زمان فکر میکردم بهونه میاری) :D
اره راست میگی قضیه منتالیتی اینا رو ولش کن مثل گرگ بچسب فقط 3 امتیازا رو جمع کنی بازی زیبا واسه بچه خوشگلاس :D

پشمام! اخه مرد حساب تو اون تورنمت فیفا 10 که شرکت کردی گفتیم یه بچه ایه مثل خودمون دیگه مخصوصا با بهونه هایی که میوردی( باز بهت برنخوره اون زمان فکر میکردم بهونه میاری) :D
اره راست میگی قضیه منتالیتی اینا رو ولش کن مثل گرگ بچسب فقط 3 امتیازا رو جمع کنی بازی زیبا واسه بچه خوشگلاس :D
تو اون زمان ایدیت چی بود

هی دد حمید من از اون فوتبال بدم میومد عشق بود سوپر استار ساکر :))
اون که خدا بود :D
کلا اون زمانها من بازیهای کونامی رو ترجیح میدادم.بعدش شد وینینگ الون و بعد pes که دیگه از 2013 به بعد کونامی شروع کرد به خراب کردن و دیگه فقط فیفا زدم

حاجی ما کی تورنمنت فیفا 10 زدیم؟؟؟!!! :D

• Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or