Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 مهمترین تغییرات گیم پلی

در Fc 27 ما شاهد این هستیم دفاع دستی قوی و دفاع اوتوماتیک ضعیف شده است .
شوتهای زمینی یا Low driven shot نرف شده اند.
پاسها حالت طبیعی تر و شبیه سازتری نسبت به فوتبال واقعی به خود گرفته اند .
دروازه بانها باف یا قوی تر شده اند و واکنش های بهتری نشان میدهند .

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 106
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 9
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 9
آخرین ویرایش:
من یه سوال راجع به فیفا های قدیمی دارم، لطفاً مدیران اجازه بدن و پست رو پاک نکنند. 🙏

من الان دارم Career Mode فیفا 15 رو بازی می‌کنم (رو X360)، البته فعلا تو بخش Be A Pro هستم، تموم که بشه میرم سراغ Manger؛ همون جا که اختیار 11 تا بازیکن رو داری و بازیکن خرید و فروش می‌کنی. به احتمال زیاد درست مثل فیفا 14 که بخش Manger ش رو تموم کردم هست که گاهی یه ایمیل میاد و دعوت می‌کنه که سرمربی یه تیم ملی بشی. حالا سوالم اینه:

اگر قبول کنم که سرمربی یه تیم ملی بشم، از سِمَت سرمربی‌گری باشگاهی برکنار میشم، یا باید همزمان سرمربی باشگاه هم بمونم؟

(اینم بگم که اصلاً دوست ندارم هیچ بازی رو Sim کنم، و تک تک بازی‌ها رو می‌خوام خودم بازی کنم.)

چند وقت پیش خود لیکرهای ea گفته بودند بخاطر power curve قراره مثل چندین سال قبل ایکان ها شامل نسخه های بیس مید و پرایم باشند ولی انگار این ادعا اشتباه بوده و ایکان ها عین قبل شامل یک نسخه اصلی هستند و در ایونت هایی ea به یک سری شون کارت میده . همچنین امسال خیلی از ایکان ها باف و پلی استایل هاشون عوض شده در زیر میتونید کل ایکان ها رو ببینید .
IMG_20260906_144509_323.jpg

من یه سوال راجع به فیفا های قدیمی دارم، لطفاً مدیران اجازه بدن و پست رو پاک نکنند. 🙏

من الان دارم Career Mode فیفا 15 رو بازی می‌کنم (رو X360)، البته فعلا تو بخش Be A Pro هستم، تموم که بشه میرم سراغ Manger؛ همون جا که اختیار 11 تا بازیکن رو داری و بازیکن خرید و فروش می‌کنی. به احتمال زیاد درست مثل فیفا 14 که بخش Manger ش رو تموم کردم هست که گاهی یه ایمیل میاد و دعوت می‌کنه که سرمربی یه تیم ملی بشی. حالا سوالم اینه:

اگر قبول کنم که سرمربی یه تیم ملی بشم، از سِمَت سرمربی‌گری باشگاهی برکنار میشم، یا باید همزمان سرمربی باشگاه هم بمونم؟

(اینم بگم که اصلاً دوست ندارم هیچ بازی رو Sim کنم، و تک تک بازی‌ها رو می‌خوام خودم بازی کنم.)
خیر، از سِمَت سرمربی‌گری باشگاه برکنار نمیشین. شما به‌صورت هم‌زمان سرمربی باشگاه و تیم ملی باقی خواهید ماند و هر دو پست رو به‌طور موازی مدیریت خواهید کرد. هدایت تیم ملی یک مسئولیت مکمل هستش و به هیچ وجه جایگزین شغل باشگاهی شما نمیشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Runzo and DM.JAGUAR
اینم از عجایب دنیاست که از دستی تر شدن دفاع خوشحالی میکنن!!! یعنی مثلا مدافعت مالدینیه، ولی عین پشمک نگاه میکنه. نه پرسی، نه کاوری نه فشاری. حتما خودت باید سوییچ کنی روش و دفاع کنی.
پس اگه قراره دفاع دستی باشه و هوش مصنوعی دخالتی نکنه، میشه بفرمایید فرق مالدینی با قنبرقلی چیه؟

• Smile
  • Like
Reactions: Locker and VICE
اینم از عجایب دنیاست که از دستی تر شدن دفاع خوشحالی میکنن!!! یعنی مثلا مدافعت مالدینیه، ولی عین پشمک نگاه میکنه. نه پرسی، نه کاوری نه فشاری. حتما خودت باید سوییچ کنی روش و دفاع کنی.
پس اگه قراره دفاع دستی باشه و هوش مصنوعی دخالتی نکنه، میشه بفرمایید فرق مالدینی با قنبرقلی چیه؟
دفاع های تاپ ai خفن تری دارن مطمئن باش مالدینی اوتو دفاعش از خیلیا بهتره . بعدشم معلوم نیست چهار روز دیگه برن توی فروم ea گریه زاری برای نرف کردن اوتو دفاع بافش نکنه . یک سری چیزها مثل نرف کردن فینس و دفاع cpu مشخصه دستکاری بشن کژوال صداش در میاد . همین الان فرت و فرت فقط بلدن توپ پشت محوطه فینس بزنن این نرف بشه معلومه گریه زاری میکنن ea هم بافش میکنه .

• Like
Reactions: Locker
دفاع های تاپ ai خفن تری دارن مطمئن باش مالدینی اوتو دفاعش از خیلیا بهتره . بعدشم معلوم نیست چهار روز دیگه برن توی فروم ea گریه زاری برای نرف کردن اوتو دفاع بافش نکنه . یک سری چیزها مثل نرف کردن فینس و دفاع cpu مشخصه دستکاری بشن کژوال صداش در میاد . همین الان فرت و فرت فقط بلدن توپ پشت محوطه فینس بزنن این نرف بشه معلومه گریه زاری میکنن ea هم بافش میکنه .
مسئله AI نیست مشکل اینه که دفاع در اصل وایمیسه نگاه میکنه
خیلی مسئله ساده است
دفاع برگرده همون 25
طرف میاد دریبل میزنه دفاع نگاه میکنه
بعد فوتبال واقعی میبینی همه مارک بازیکن تیم حریف رو
بازی نباید پر گل باشه

در کل من که نمیخرم
فقط اومدم تاکید کنم
مسئله پینگ و این چیز ها هم ملاک نیست ، تو مسابقات هم که با لن وصل بودن نتیجه در حد فوتسال بود

تا وقتی ذهنیت ساده دنبال سس کلک بازیه این بازی ارزش وقت گذاشتن نداره
بخوام سس کلک بازی کنم فوتبالیست ها ، REMATCH و فوتبال شائولین هست

وقتی ملاک EA نظر یوتیوبرها و نسل Z هست بازی بهتر از این نمیشه

اینم مثل BF/COD یه روز به 💩 میرسند که آی بیاید درستش کردیم شبیه ساز ساختیم و.....

مسئله AI نیست مشکل اینه که دفاع در اصل وایمیسه نگاه میکنه
خیلی مسئله ساده است
دفاع برگرده همون 25
طرف میاد دریبل میزنه دفاع نگاه میکنه
بعد فوتبال واقعی میبینی همه مارک بازیکن تیم حریف رو
بازی نباید پر گل باشه

در کل من که نمیخرم
فقط اومدم تاکید کنم
مسئله پینگ و این چیز ها هم ملاک نیست ، تو مسابقات هم که با لن وصل بودن نتیجه در حد فوتسال بود

تا وقتی ذهنیت ساده دنبال سس کلک بازیه این بازی ارزش وقت گذاشتن نداره
بخوام سس کلک بازی کنم فوتبالیست ها ، REMATCH و فوتبال شائولین هست

وقتی ملاک EA نظر یوتیوبرها و نسل Z هست بازی بهتر از این نمیشه

اینم مثل BF/COD یه روز به 💩 میرسند که آی بیاید درستش کردیم شبیه ساز ساختیم و.....
هرچی بگیم این مصطفی قبول نمیکنه. هی بحث پلایر کژوال و پرو رو مطرح میکنه. به خدا من بازیهای نیکولاس و کلی قهرمان جهان رو دیدم. اونا هم پنج تا پنج تا گل میخورن.
آخه این چه لجنیه ساختن؟ حسرت یه برد یک صفر به دلمون مونده. طرف سه هیچ عقبه ولی بیرون نمیره. چرا؟ چون چیزی به اسم دفاع معنی نداره و میدونه می تونه جبران کنه. و جالبه که جبران میکنه.
من سیزن بازی می کردم. سیتی میشدم و انقدر این بازی آشغاله که مجبورم بود روبن دیاز رو بزارم بیرون. چون سرعتش ۵۷ بود. و خوسانوف رو بزارم دفاع، چون سرعتش ۹۰ــــه.
خب الان چی میشه گفت؟ این فوتباله؟ :|

• Like
Reactions: VICE
هرچی بگیم این مصطفی قبول نمیکنه. هی بحث پلایر کژوال و پرو رو مطرح میکنه. به خدا من بازیهای نیکولاس و کلی قهرمان جهان رو دیدم. اونا هم پنج تا پنج تا گل میخورن.
آخه این چه لجنیه ساختن؟ حسرت یه برد یک صفر به دلمون مونده. طرف سه هیچ عقبه ولی بیرون نمیره. چرا؟ چون چیزی به اسم دفاع معنی نداره و میدونه می تونه جبران کنه. و جالبه که جبران میکنه.
من سیزن بازی می کردم. سیتی میشدم و انقدر این بازی آشغاله که مجبورم بود روبن دیاز رو بزارم بیرون. چون سرعتش ۵۷ بود. و خوسانوف رو بزارم دفاع، چون سرعتش ۹۰ــــه.
نمیدونم من فلسفه دفاع کردنم فرق داره ولی با همین نت اشغال و ai ابر احمقی دارم شده کلین شیت کردم یا یکی دو گل فقط خوردم .

این نرف کردن دفاع cpu رو یوتوبر درخواست نداده پلیر ها در خواست دادن چون هم کژوال باهاش مخالفه عین همون فینس باف میشه میره پی کارش . ولی خب داخل پرانتز حواستون باشه ایکون های فیووریت ea و بازیکنان سوگولی ea ای آی شون فرق داره با بقیه .مثلا همین دفاع زنان منچستر که کاپیتان هم هست له تشییر چند بازی ای تست زدم خیلی ai مخوفی داره ولی مشکلش این بادی تایپ ریزی داره و برای دفاع زیاد خوب نیست .

گویا دیتا بیس کل بازیکنان بهمراه پلی استایل هاشون و اخرین نقل و انتقالات پنجشنبه شب میاد . تیم هاتونو اماده کنید . ۲۵ شهریور وب اپ میاد از حالا تیم ببندید ( چیزی فعلا هست بدون پلی استایل و نقل و انتقالات درست اعمال نشده ) و واسه هر پست حداقل یک الترناتیو بذارید.

چیزی ساخته کژوال بیشتر خوشش میاد و وقتی هم کژوال خوشش بیاد طبیعتا مایکروترنزکیشن بیشتر خرج میکنه .کلا فوکوس روی جذب حداکثری کژوال هست باورت نمیشه یک سری نسل زد ایرانی میدیدم فیفا ۲۵ رو بدترین سری فیفا میدونستن .فیفا ۲۵ واقعا عالی بود من کلی ۰ ۰ و ۱ ۱ و ۲ ۲ داخلش نتیجه میگرفتم همین فیفای محشر رو کژوال دوست نداشت 😑😐

حکایت حمله و دفاع تو این بازی مثل اینکه رو بوگاتی دیسک و صفحه ماشین پراید بذاری بعد بخوای با سر پیچ با سرعت 400 تا ترمز کنی
همن قدر بی منطق
حالا خدارو شکر کن سیزن میزدی ، التیمیت گریه میکردی
طرف میاد انالوگ دور میده ( دریبل نمیزنه ، آنالوگ دور میده ) یه چپ و راست میکنه آنالوگو دفاع میسته نگاه میکنه
مصطفی هم هرچی میگیم عینه طرفدار های EA خودمون یه توضیح دیگه میده

-----------

این بازی اگه عیب نداشت کریسمس دِد نمیشد
ذات بازی خراب بود از اول با آپدیت هم درست نمیشه

با همین نت اشغال و ai ابر احمقی دارم شده کلین شیت کردم یا یکی دو گل فقط خوردم
خودت میگی شده
یعنی آمار و احتمال کم پیش اومده
منم عکس گذاشتم یه بازی تا دقیقه 90 2 تیم 1-1 ( تعداد شوتامون بود ) نتیجه 0-0
ولی یه بار بوده
من پارسال خرداد اینقدر خط دفاعم قوی بود که طرف اصلا نمیدونست رنگ لباس دروازبانم چه رنگیه ( خط دفاعم رو 95 بود ، رو مرکز زمین )
الان از چپ و راست گل میخورم

اینایی هم که میگی کژوال پلیر نیستند
اصلا بازی یه فیزیک های عجیبی تو این 26 داره که خندست ، توپو شوت میکنی دروازبان پلی استایل دیفلکتورش فعال میشه به جای که توپ کات بگیره بره سمت اوت و کرنر برمیگرده سمت دروازه خودمون

-------

همین الان گیم پلی 17 رو با بازیکن های الان بدن با کله میخرم ، منتها کلا این ها مسیرشون دلقک بازی شده
EA هم بره دنبال همین پلیرهای که میپسندند
فقط بی زحمت خودش میدونه لیده هر بار میریم تو بازی پیشنهاد خرید نده

• Like
Reactions: ultimate team 2
IMG_20260907_143050_955.jpg

گویا طبق لیک ها یاشین و زولا ، ورون ،لارسون ،هرناندز و کلایورت توی fc 27 حضور ندارند .
سوالی که پیش میاد اینه " چرا "؟

الان کل کامیوینیتی و چنل های تلگرامی این سوالو مطرح کردند دلیلشو نمیدونن و نه علمشو دارن نه تجربه شو ولی دوستان هم فرومی میتونن دلیلشو اینجا ببینن

ببینید دوستان (چرا دوباره مثل پوریا گفتم 😬) اومدن این بازیکنان بازنشسته توی بازی تحت عنوان ایکان ،هیرو و امسالم چیزی بنام hall of fame به بازی مستلزم قرارداد بستن ea با اینا و پرداخت کردن مبلغی هست به هرکدوم از این بازیکنان بازنشسته هست از اونورم هر سال ea داره یک سری ایکان هیرو و Hof به بازی اضافه میکنه .درامد ea به حدی هست که براش صرفه اقتصادی داشته باشه ولی خب ترجیحش اینه یک سری خروجی هم داشته باشه چیزی که قبلا هم اتفاق افتاد و ترزگه وییری اینزاگی و سیدورف هم در راستای همین اهداف حذف شدند .

همونجور که دستمزدها و قرارداد ها توی فوتبال زنان خیلی پایینتره برای ea خیلی سود داره بره فلان بازیکن مرد رو حذف کنه و با یک سوم یا یک چهارم با یک فوتبالیست بازنشسته خانوم قرارداد امضا کنه و توی بازی تحت عنوان ایکان و هیرو بیاره .

View attachment 421185

گویا طبق لیک ها یاشین و زولا ، ورون ،لارسون ،هرناندز و کلایورت توی fc 27 حضور ندارند .
سوالی که پیش میاد اینه " چرا "؟

الان کل کامیوینیتی و چنل های تلگرامی این سوالو مطرح کردند دلیلشو نمیدونن و نه علمشو دارن نه تجربه شو ولی دوستان هم فرومی میتونن دلیلشو اینجا ببینن

ببینید دوستان (چرا دوباره مثل پوریا گفتم 😬) اومدن این بازیکنان بازنشسته توی بازی تحت عنوان ایکان ،هیرو و امسالم چیزی بنام hall of fame به بازی مستلزم قرارداد بستن ea با اینا و پرداخت کردن مبلغی هست به هرکدوم از این بازیکنان بازنشسته هست از اونورم هر سال ea داره یک سری ایکان هیرو و Hof به بازی اضافه میکنه .درامد ea به حدی هست که براش صرفه اقتصادی داشته باشه ولی خب ترجیحش اینه یک سری خروجی هم داشته باشه چیزی که قبلا هم اتفاق افتاد و ترزگه وییری اینزاگی و سیدورف هم در راستای همین اهداف حذف شدند .

همونجور که دستمزدها و قرارداد ها توی فوتبال زنان خیلی پایینتره برای ea خیلی سود داره بره فلان بازیکن مرد رو حذف کنه و با یک سوم یا یک چهارم با یک فوتبالیست بازنشسته خانوم قرارداد امضا کنه و توی بازی تحت عنوان ایکان و هیرو بیاره .
با احترام فکر نمی کنم دلیلش این باشه.دلیلش محتمل تره این باشه که بازیکنان جایگزین محبوب تر و به روز ترن...تمام این کسانی که به نقل شما حذف شدند در یک چیز مشترکن...هیچ سر و صدایی پیرامونشون نیست..یعنی چی؟یعنی جدا از اینکه بازنشسته ن ،حتی مربی فوتبال هم نیستن و حتی کارشناسای مهمی هم نیستن...این روند حذف ها قطعا در آینده ادامه پیدا میکنه.

با احترام فکر نمی کنم دلیلش این باشه.دلیلش محتمل تره این باشه که بازیکنان جایگزین محبوب تر و به روز ترن...تمام این کسانی که به نقل شما حذف شدند در یک چیز مشترکن...هیچ سر و صدایی پیرامونشون نیست..یعنی چی؟یعنی جدا از اینکه بازنشسته ن ،حتی مربی فوتبال هم نیستن و حتی کارشناسای مهمی هم نیستن...این روند حذف ها قطعا در آینده ادامه پیدا میکنه.
دلیلش همینه که گفتم اگر این نبود حذف نمیشدن .بعدشم ایکان های جدید خصوصا بانوان مگه شناخته شدن مگه سروصدا پیرامونشون بوده ؟ اصلا چند در صد ایکان و هیروها مربی هستن مگه ؟ بعدشم چیزی گفتم فکته یه جورایی با توجه پیشینه این کمپانی .

سوووووبحان اللله چندتا اکانت داری ؟ :))

• Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or