Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 مهمترین تغییرات گیم پلی

در Fc 27 ما شاهد این هستیم دفاع دستی قوی و دفاع اوتوماتیک ضعیف شده است .
شوتهای زمینی یا Low driven shot نرف شده اند.
پاسها حالت طبیعی تر و شبیه سازتری نسبت به فوتبال واقعی به خود گرفته اند .
دروازه بانها باف یا قوی تر شده اند و واکنش های بهتری نشان میدهند .

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 107
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 10
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:
بچه ها تو بازی fc یه سری تیم ملی ها رو چجوری میشه آنلاک کرد مثلا برزیل؟
نسخه اصلی رو اگر میگی فک نکنم راهی باشه .لایت رو نمیدونم .قدیما یک سری تیم ها رو از کاتالوگ میخریدی الان خیلی وقته کاتالوگی دیگه در کار نیست .

• Like
Reactions: tokio_hotel
خب خب
دو روز پیش بازی رو گرفتم و یه راست رفتم سراغ کریر.
نکات منفی رو که همه میدونن و بهش اشاره کردن. اما من میخوام به نکات مثبت کریر اشاره کنم. بازی رو مد اوتنتیک واقعا خوبه. به خصوص که گزینه های جدیدی به اسلایدرها اضافه شده و همیشه اول از همه میرم سراغ اسلایدرها.
تو قسمت CPU SLIDERS گزینه AI BEHAVIOUR رو بزارین Custom. چهار گزینه اول رو همشون رو ON کنید. بعد CPU OPPONENT رو به این شکل تنظیم کنید
Defending aggression: 80
Sliding tackle frequency: 70
Regular shot frequency: 60
Finess shot frequency: 65
باقی گزینها رو بزارین ۵۰ بمونه.
CPU TEAMMATE هم فقط گزینه اول رو تغییر بدید
Defending aggression: 80
باقی ۵۰ بمونه
با این تنظمیات واقعا بازی عالی و درگیرانه میشه. من با بارسا الان رسیدم نیم فصل و با دو امتیاز اختلاف دومم. از جام حذفی هم حذف شدم، لیگ قهرمانان هم هشتم شدم :Dبازی به شدت درگیرانه شده و میانه میدان توپ همش در رفت و برگشته. سیستم داینامیک اورال هم عالیه. یه بازیکن نیمکت نشین بشه و یا تو زمین عملکرد خوبی نداشته باشه گند میخوره به اورالش. سیستم مزخرف تمرین دادن و ریکاوری هم کلا حذف شد. که یکی از بهترین تصمیمات بود. سیستم نقل و انتقالات و اون سیستم ملاقات حضوری که لجن خالص بود هم حذف شد.
در کل تا اینجا که عالی بوده کریر. ببینیم با اپدیت تر میزنن بهش یا نه :))

من دیشب نسخه مجانی بازی دانلود کردم
کثافت تر از خودش واقعا خودشه، از وقتی اسم فیفا از بازی حذف شد دیگه غیرقابل تحمل شده
این چیه واقعاً
کجاش شبیه به فوتباله
شبیه مسابقه دو هست بیشتر
حیف ۶۵ گیگ حجم اینترنت

• Like
Reactions: VICE
دیشب یه ویدئو یوتوب از گیم پلی یک یوتوبر ناشناخته خارجی که الیت دیویژن بود بهم ریکامند شد چقدر از گیم پلیش لذت بردم خیلی لذت بخش بود و گیم پلی ای اون داشت با من خیلی متفاوت بود خودم اصلا لذت نمیبرم از بازی . ولی خب دفاع و ai برای عموم پلیرها خیلی نرفه بنظرم در حد کمی باید باف بشه . اگر این اجیلیتی و میگ میگ اگرسیو هم حذف میشد واقعا بازی یکی از بهترین fc ها میشد‌.

درود

خیلی وقته دیگه این بازی رو دنبال نمی‌کنم

شاید عجیب باشه اما دقیقا از fifa 18 به بعد بود که ناامیدی من از این سری شروع شد.

دوران طلاییش برای بنده همون fifa 11 تا 17 بود نسخه های بعد از اون رو فقط به واسطه بچه‌ های فامیل اونم هر چند وقت یکبار می‌رفتم.

اما برام جالب بود این نسخه 27 رو چندین دست Kick Off زدم نسبت به سری های قبلی این نسل کمی بیشتر ترجیحش می‌دادم. احساس کردم میزان غیرطبیعی بودن پاس‌ها کمتر شده. البته راجب دفاع اتوماتيک و.. حین بازی هم از همین الان آب پاکی روی دستتون بریزم از هرچی جای گیری یا کمک AI داخل بازی متنفرم بابت همین با این نسخه کمی بیشتر ارتباط گرفتم:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or