Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 UGC
در ابتدا باید این ویژگی را توضیح داد که اصولا CGC چیست و در بازی چه کاربردی دارد ؟

اگر این شایعات برای FC27 واقعیت داشته باشد، UGC چه شکلی خواهد بود؟
اگر EA ابزارهای UGC را به نسخه بعدی سری فیفا/FC اضافه کند، احتمالاً شامل موارد زیر خواهد بود:
طراحی لباس و لوگو (Kit & Logo Creator): امکان طراحی لباس‌های کاملاً اختصاصی و سفارشی با جزئیات بالا برای تیم‌ها و به اشتراک‌گذاری آن‌ها با بقیه بازیکنان.
استادیوم‌سازی (Stadium Builder): ساخت استادیوم از صفر تا صد (تنظیم صندلی‌ها، نورپردازی، ساختار استندها و جزییات زمین) و دانلود استادیوم‌های ساخته‌شده توسط دیگران.
ساخت سناریو و چالش (Custom Scenarios): ایجاد چالش‌های خاص (مثلا: «در دقیقه ۸۰ با ۲ گل عقب هستی و ۱۰ نفره‌ای، بازی را ببر!») و فرستادن آن برای دوستان یا بقیه گیمرها.
حالت‌های بازی سفارشی (Custom Game Modes): ساخت حالت‌های جدید بازی با قوانین دلخواه و شخصی‌سازی‌شده.

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 105
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 8
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
بازی تا حالا 2تا آپدیت ریز داده و نمیدونم اینی که میگم مال آپدیته یا نه....ولی به نظرم اون حالت پینگ پنگی پاسکاری از بین رفته و ارور پاس و سانتر زیادتر شده و انگار الان رو حالت دستی هست و دیگه همینطوری چشم بسته نمیتونی سانتر کنی از اینطرف زمین و صاف برسه اونطرف به بازیکن

اول گفتم شاید مشکل از منه ولی دیدم حریفمم داره خیلی پاس و سانترش اشتباه میره...البته اشتباه که میگم منظورم اینه که واقعی تر شده.

بازی تا حالا 2تا آپدیت ریز داده و نمیدونم اینی که میگم مال آپدیته یا نه....ولی به نظرم اون حالت پینگ پنگی پاسکاری از بین رفته و ارور پاس و سانتر زیادتر شده و انگار الان رو حالت دستی هست و دیگه همینطوری چشم بسته نمیتونی سانتر کنی از اینطرف زمین و صاف برسه اونطرف به بازیکن

اول گفتم شاید مشکل از منه ولی دیدم حریفمم داره خیلی پاس و سانترش اشتباه میره...البته اشتباه که میگم منظورم اینه که واقعی تر شده.
این بنده خدا کانتنت کریتوره باز گفته

+ پاس ها خیلی سرعتش اومده پایین
+ گلرها باف شدن و واکنش بهتری انجام میدهند.
+شوت های Low Driven یا زمینی نرف شدند ،حتی اگر بازیکن پلی استایل مربوطه رو نداشته باشه امکان گل شدنشون نیست .
+ دفاع دستی بسیار buff یا قوی شده ولی سبب پرگل شدن بازیها نشده .
- این فرد روی فایو بازی کرده و اعتقاد داره گرافیک زیاد بالا نرفته .

این بنده خدا کانتنت کریتوره باز گفته

+ پاس ها خیلی سرعتش اومده پایین
+ گلرها باف شدن و واکنش بهتری انجام میدهند.
+شوت های Low Driven یا زمینی نرف شدند ،حتی اگر بازیکن پلی استایل مربوطه رو نداشته باشه امکان گل شدنشون نیست .
+ دفاع دستی بسیار buff یا قوی شده ولی سبب پرگل شدن بازیها نشده .
- این فرد روی فایو بازی کرده و اعتقاد داره گرافیک زیاد بالا نرفته .
پس پاس رو درست حس کردم...میدونی قبلا اگه حتی بازیکن دور بود ولی تو مسیر مستقیم بود، تقریبا پاس بهش میرسید ولی الان احتمال اینکه وسط راه قطع بشه بیشتر شده یا مثلا وقتی در حالت پشت به بازیکن هستی دیگه نمیتونی راحتی دکمه پاس رو بزنی و توپ بهش برسه.الان اگه اینطوری پاس بدی به احتمال زیاد توپ خراب میشه

ولی گلرها و دفاع رو خیلی قبول ندارم و اون کلیپ هم که دیدید احتمالا رو حالت authentic بوده وگرنه تو التیمیت هنوز بازی زیر 6-7 گل نداشتم.همین الان آخرین بازیم 7-5 بردم که خب 12 گل تو یک بازی واقعا زیاده

پس پاس رو درست حس کردم...میدونی قبلا اگه حتی بازیکن دور بود ولی تو مسیر مستقیم بود، تقریبا پاس بهش میرسید ولی الان احتمال اینکه وسط راه قطع بشه بیشتر شده یا مثلا وقتی در حالت پشت به بازیکن هستی دیگه نمیتونی راحتی دکمه پاس رو بزنی و توپ بهش برسه.الان اگه اینطوری پاس بدی به احتمال زیاد توپ خراب میشه

ولی گلرها و دفاع رو خیلی قبول ندارم و اون کلیپ هم که دیدید احتمالا رو حالت authentic بوده وگرنه تو التیمیت هنوز بازی زیر 6-7 گل نداشتم.همین الان آخرین بازیم 7-5 بردم که خب 12 گل تو یک بازی واقعا زیاده
اون بنده خدا دفاع دستیش خوبه . اصولا ۱۳ ۱۴ وین میزنه دیگه .

• Like
Reactions: hamid_barca
اون بنده خدا دفاع دستیش خوبه . اصولا ۱۳ ۱۴ وین میزنه دیگه .
خب باید سطح متوسط رو در نظر گرفت که میشه یکی مثل من.وگرنه قوی خب خودش قویه، اونی هم که خیلی ضعیفه دیگه ایراد از خودشه

ولی وقتی ما آدمهای معمولی بازی میکنم بازیها هنوز پر گل میشه که به نظرم ایراده.

خب باید سطح متوسط رو در نظر گرفت که میشه یکی مثل من.وگرنه قوی خب خودش قویه، اونی هم که خیلی ضعیفه دیگه ایراد از خودشه

ولی وقتی ما آدمهای معمولی بازی میکنم بازیها هنوز پر گل میشه که به نظرم ایراده.
من حقیقتا خودم باید یا ویدئو ببینم یا باید بازی کنم ولی احتمال اینکه ea دستکاریش کنه بعد رلیز بسیار بالاست .

• Like
Reactions: hamid_barca
من حقیقتا خودم باید یا ویدئو ببینم یا باید بازی کنم ولی احتمال اینکه ea دستکاریش کنه بعد رلیز بسیار بالاست .
البته من با این چیزی که الان هست حال کردم.

فقط اگه میشد بازیها هم طوری بشه که اینقدر پر گل نشه خیلی بهتر بود

• Like
Reactions: ultimate team 2
البته من با این چیزی که الان هست حال کردم.

فقط اگه میشد بازیها هم طوری بشه که اینقدر پر گل نشه خیلی بهتر بود
بهترین فیفای عمرم ۱۴ بود که بازیا کم گل تر و فوتبال واقعی تر بود بعد از اون دیگه رفت سراغ سرعت و پر گل شدن بازیا یعنی من اگر بودم هون بازیو دست نمیزدم بهش فقط گرافیک و اپشن بالاتر میبردم

بهترین فیفای عمرم ۱۴ بود که بازیا کم گل تر و فوتبال واقعی تر بود بعد از اون دیگه رفت سراغ سرعت و پر گل شدن بازیا یعنی من اگر بودم هون بازیو دست نمیزدم بهش فقط گرافیک و اپشن بالاتر میبردم
الان یه جورایی حس بلاتکلیفی داره...مثلا pes 6 کاملا آرکید بود و همه هم حال میکردن و به شخصه بهترین فوتبال عمرم بود، ولی الان بین آرکید و واقعی گیر کرده.

البته من فقط چون التیمیت بازی میکنم هر چی هم میگم مربوط به التیمیته و شاید authentic بهتر شده باشه.

• Like
Reactions: El sigloBlanco
بهترین گیم پلی در فیفا ۱۲ بود . اون زمان نسل هفتم ea هنوز نمیدونست چاه نفت توی التیمیت خوابیده بعد ها با همه پسند کردن بازی سعی کرد قشر بیشتری رو سمت التیمیت بکشه چون خارجی توی یک گیم بمونه و بازی کنه پول واقعی درونش خرج میکنه (مایکروترنزکیشن )
بنظرمن فیفاهای خوب اینا بودن ۱۱ ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۷ ۱۹ ۲۳ ۲۵ نوبتی هم باشه نوبت ۲۷ هست یه نمه شبیه ساز باشه البته ea با عرضه ۲۰ ۲۱ و تا حدودی ۲۲ پشت هم نشون داد میتونه پشت هم بازی رو ارکید کنه .شاید امسال که سال رلیز gta هست دنبال همه پسند (کژوال پسند ) کردن بازیش باشه ولی خب سال بعد یا بعدیش با رلیز کنسولهای نسل دهم بالاخره موتور بازی عوض میشه میتونیم ارتقای خوبی در گیم پلی رو شاهد باشیم

ولی خب سال بعد یا بعدیش با رلیز کنسولهای نسل دهم بالاخره موتور بازی عوض میشه میتونیم ارتقای خوبی در گیم پلی رو شاهد باشیم
این موضوع سر موتور گرافیکی ignite(اگه اشتباه تلفظ نکرده باشم) هم بود
مشکل موتور گرافیکی نیست،اینا میتونن با همین موتور هم یه فوتبال نرم و با سرعت معقول ارائه بدن، مشکل اینه که ″نمیخوان″
الان ۲۶ توی نسخه آفلاین خیلی گیم پلی بهتری ارائه میده
تا زمانی هم که رقیب در حد و اندازه ای نداشته باشه همین منوال ادامه خواهد داشت
چرا؟
چون فرمولش ساده است، هرساله همه بازیو میخرن و از کنار التیمیت کلی پول برای ea واریز میکنن
خیلیا هم که فوتبال دوست هستند هم مجبورن به پای این اقشار بسوزن و بسازن

• Like
Reactions: VICE
بهترین گیم پلی در فیفا ۱۲ بود . اون زمان نسل هفتم ea هنوز نمیدونست چاه نفت توی التیمیت خوابیده بعد ها با همه پسند کردن بازی سعی کرد قشر بیشتری رو سمت التیمیت بکشه چون خارجی توی یک گیم بمونه و بازی کنه پول واقعی درونش خرج میکنه (مایکروترنزکیشن )
بنظرمن فیفاهای خوب اینا بودن ۱۱ ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۷ ۱۹ ۲۳ ۲۵ نوبتی هم باشه نوبت ۲۷ هست یه نمه شبیه ساز باشه البته ea با عرضه ۲۰ ۲۱ و تا حدودی ۲۲ پشت هم نشون داد میتونه پشت هم بازی رو ارکید کنه .شاید امسال که سال رلیز gta هست دنبال همه پسند (کژوال پسند ) کردن بازیش باشه ولی خب سال بعد یا بعدیش با رلیز کنسولهای نسل دهم بالاخره موتور بازی عوض میشه میتونیم ارتقای خوبی در گیم پلی رو شاهد باشیم
باور کن اگه EA گیم پلی آتنتیک رو وارد بخش التیمیت کنه و هندیکپ رو برداره ، زن ها در حد واقعیت خودشون باشند و گیم پلی بازی واقعی باشه ، همین جمع حاضریم تو بازی پول خرج کنیم
مشکل اینه که سیرک راه انداخته
و با این مد های اپن ورد و گل کوچیک و...... بیشتر داره میره سبک فانتزی و مسخره بازی
التیمیت پتانسیل وحشتناکی داره که توسط EA به بیراهه رفته
یه لحظه فکر کنید مثلا تو التیمیت میتونستی کیت کلاسیک تیم ها رو بخری یا کیت بخری اسپانسر بگیری
یا عکس رو کارت بازیکن ها رو بتونی بخری
یا بازیکن آپگریدی خرید و فروش کنی ( مثل بخش خرید و فروش ماشین دست دو بازی های GT/FORZA )
سطح و لول بازی رو درآمد تیمت تاثیر بذاره یا حتی خرید بازیکن
برد و باخت رو اورال بازیکن تاثیر میذاشت
یا بازیکن ها هر بازی مثل PES قدیمی ها حالات روحی داشتند که به نیمکت هم بازی برسه
کلا چیز غولی میشد با گیم پلی اتنتیک
بعد EA چیکار کرده
صدا خر و گاو و اسب و زنگ مدرسه گذاشته شادی بعد گل
شادی بعد گل LGBTQ پسند
گیم پلی فوق احمقانه
زن ها باوف ، چرا باف چون دختر جذب کنند ، منطق گیم پلی چون زن ها کوچیک و ریز و سبک هستند پس سرعتشون زیاده
چون زن ها کوچیک و ریز و سبکند پس بالاتر از هم میپرند ، اگلیتیشون بالاست
من بعید بدونم امسال سر GTA تغییری ایجاد کنند چون خودشون هم میدونند هرکاری کنند زیر سایه GTA قرار میگیرند
سال بعد تغییراتشون رو میدن
بهترین نسخه های بازی برای منی که از 11 فیفا زدم 12/17/18 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or