EA: قطعا نسخه جدید Dead Space ساخته خواهد شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Dead-Space-3-Awakened-1.jpg

Dead Space دیگری ساخته خواهد شد این چیزی است که Soderlund گفت.

Visceral Games فعلا سرگرم ساخت Star Wars جدید و Battlefield: Hardline است با این حال Patrick Soderlund از EA ساخت نسخه جدید Dead Space را رد نکرده است.

Patrick Soderlund معاون اجرائی استدیوهای EA درمورد بازی های Visceral Games و بازی Dead Spce صحبت کرد.

Soderlund:"
به وسعت کارهایی که ما می توانیم انجام بدهیم، ما می خواهیم سازندگان بر روی عنوانی که به آن علاقه دارند کار کنند, شادی زیادی در تیم ما بیشتر بخاطر Hardline و Star Wars جدید در استدیو Visceral وجود دارد."

او درمورد ساخت نسخه جدید Dead Space گفت:"
ایا من فکر می کنم ما می خواهیم Dead Space جدید را بسازیم؟ بله من چنین فکری می کنم. اما زمانی ما این کار را انجام خواهیم داد که فکر کنیم چطور نسخه های قبلی به موفقیت رسیدند و ما چطور باید Dead Space جدید را برای نسل جدید تجسم کنیم.

هم اکنون من نسخه جدید Dead Space را تایید نکردم. برای روشن سازی بیشتر می گویم که ما هنوز Dead Space جدیدی را نساخته آیم. اما من می گویم که ایا در آینده فرصت ساخت نسخه جدید بازی وجود دارد؟ پاسخ من قطعا است."

منبع

امیدوارم گیم پلی رو بر مبنای شماره 1 بسازن.
اون حالت سنگین ایزاک به خوبی حس ترس رو بیشتر میکرد و این کندی تو روند بازی تاثیر خوبی داشت.
شماره دوم درسته از نظر گرافیکی بهتر بود و پیشرفت تو برخی ویژگی های گیم پلی هم دیده شد ولی اون جو سنگین و کند شماره اول رو من بیشتر میپسندیدم.
شماره سوم هم بازی بدی نبود ولی به نسبت 1 افتضاح بود.
شماره 4 هم من یکی منتظرشم و جز معدود بازیهای که هنوز میتونه یه مقدار ادمو بترسونه و لذت ببریم.

یعنی اینقدر sarcasm سنگینی بود؟

عاغا استفاده نکن از زبان عجنبی:| نمیبینی کلاس زبانه زیبایه خودمونو را انداختن اساتید دانشگا:| معادل Sarcasm میشه طعنه:| با این پستا یاد اون بنده خدا افتادم که تو شبکه آموزش میومد گیتار(معادلشو تو زبان زیبایه خودمون بلد نیستم:|) میزد و میخوند معادلات کلمات عجنبیو تو زبان زیبای خودمون:|

یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d برای من که فاجعه آمیز بود. گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره:d ولی بدون شک شماره اول ترسناکترینشون بود.

نسخه دوم و سوم ؟ یعنی اینقدر نسخه دوم و سوم شبیه هم بود آیا ؟

اولین باره که میشنوم یکی از نسخه دوم انتقاد میکنه و اون رو هم سطح نسخه سوم میبینه! حتی بعضی ها نسخه دوم رو برتر از نسخه سوم دونستند! (نقل قول :دی) حالا اگه نگیم نسخه دوم بهتر نبود ولی بدتر هم نبود نسبت نسخه اول... چیزی که فاجعه آمیز بود نسخه سوم بود نه نسخه دوم بازی! :|

البته اینم اضافه کنم اگه قرار باشه خودم شخصا یه نسخه رو انتخاب کنم قطعا نسخه اول رو انتخاب میکنم! ولی خداییش نسخه دوم هم اونقدر بد نبود ...

Dead Space بازی قشنگی بود اما از قسمت 1 به بعد دیگه ترسناک نبود چون ایده های اصلی بازی برای ترسوندن تکراری و لو رفته شده بود قسمت 3 بازی برای من صرفا مثل یه بازی سوم شخص اکشن بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or