EA: قطعا نسخه جدید Dead Space ساخته خواهد شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Dead-Space-3-Awakened-1.jpg

Dead Space دیگری ساخته خواهد شد این چیزی است که Soderlund گفت.

Visceral Games فعلا سرگرم ساخت Star Wars جدید و Battlefield: Hardline است با این حال Patrick Soderlund از EA ساخت نسخه جدید Dead Space را رد نکرده است.

Patrick Soderlund معاون اجرائی استدیوهای EA درمورد بازی های Visceral Games و بازی Dead Spce صحبت کرد.

Soderlund:"
به وسعت کارهایی که ما می توانیم انجام بدهیم، ما می خواهیم سازندگان بر روی عنوانی که به آن علاقه دارند کار کنند, شادی زیادی در تیم ما بیشتر بخاطر Hardline و Star Wars جدید در استدیو Visceral وجود دارد."

او درمورد ساخت نسخه جدید Dead Space گفت:"
ایا من فکر می کنم ما می خواهیم Dead Space جدید را بسازیم؟ بله من چنین فکری می کنم. اما زمانی ما این کار را انجام خواهیم داد که فکر کنیم چطور نسخه های قبلی به موفقیت رسیدند و ما چطور باید Dead Space جدید را برای نسل جدید تجسم کنیم.

هم اکنون من نسخه جدید Dead Space را تایید نکردم. برای روشن سازی بیشتر می گویم که ما هنوز Dead Space جدیدی را نساخته آیم. اما من می گویم که ایا در آینده فرصت ساخت نسخه جدید بازی وجود دارد؟ پاسخ من قطعا است."

منبع

یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d برای من که فاجعه آمیز بود. گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره:d ولی بدون شک شماره اول ترسناکترینشون بود.
من هم شمارهٔ ۲ رو اوّل بازی کردم :((
با اینکه بازیهای قدیمی‌ دوست دارم
بازیهای مثل سایلنت هیل, رزیدنت اویل, Dementium, Alan Wake و ،..... بازی کردم
اما Dead Space 1 رو نتونستم تحمل کنم =((

ایا من فکر می کنم ما می خواهیم Dead Space جدید را بسازیم؟ بله من چنین فکری می کنم.
شما خيلي غلط ميكني كه چنين فكري ميكني پاتريك جان :d:-"

تو نسل قبل كه فقر Survival - Horror مشهود بود و تنها دو سه تا عنوان درست كه فكر كنم بهترينشونم همين دو نسخه DS بود منو به عنوان يه فن سبك ترس راضي نگه داشت. اما در عوض به لطف شماره سوم هر چي خاطره با دو نسخه اول بازي ( به ويژه نسخه دوم ) داشتم به فنا رفت :|:d
كاورگيري، سيستم فاجعه بار ساخت اسلحه، گيم پلي اي كه حس سنگيني كه هيچ اصلا هيچ حس خاصي نداشت، داستان آب بندي شده در حد تيم ملي، وجود بخش Co op كه يه تنه اين بازي رو نابود كرد، افت گرافيكي نسبت به نسخه ي قبلي و هزار و يك مورد ديگه دلايلين كه باعث ميشن تا من خدا خدا كنم اين استوديو ديگه سري DS رو ادامه نده. چون اگه براي نسخه 4 ـم چنين دان گريدي داشته باشن و يه Co op هشت نفره هم چاشني كار كنن قشنگ متاي بازي رو به 3، 4 ميرسونن:d

یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d برای من که فاجعه آمیز بود. گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره:d ولی بدون شک شماره اول ترسناکترینشون بود.
خب خودت که جواب خودتو دادی.اگر شماره اول ترسناکترین بود،یکی از مهمترین عواملش همین گیم پلی ِ - به قول تو - خشکش بود.
Visceral تو شماره اول واقعا میخواست ترسناکترین بازیو بسازه.پس تمام عوامل بازی باید بر پایه القای این فضا و اتمسفر ترسناک بازی می بود.یکیش همین گیم پلی کند و خشک ولی سنگین.
خیلیهارو میشناسم که نتونستن از 30 دقیقه اول بازی جلوتر برن.
البته جای تاسف داره که تو شماره های بعد این عوامل جای خودش رو به هرچه لذت بخش تر شدن بازی و هیجانی تر شدن کرد.تو شماره 3 که دیگه فان شد.
مثال این تغییرات گیم پلی -از حالتِ در خدمتِ فضای ترسناکِ بازی به هیجانی شدن - رو هم تو سری Resident Evil کامل میشه پیدا کرد.حتی همون Evil 4 نسبت یه شماره 3.

به نظرم جفتشون فقط چند دقیقه اولشون ترسناک بود، بقیش: Meh...
پ.ن: البته به جز قسمت هایی که اون غوله که نمی تونستی بکشیش میومد؛ اون خیلی ترسناک بود:-s

برای من
dead space 1 = re1
dead space 2= re3
dead space 3 =re6
---
امیدوارم نسخه جدید راه 1 و 2 ادامه بده... گیم پلی دد اسپیس 1 هم عالی بود اگر گیم پلی ds1 بد باشه گیم پلی demon souls فاجعست(منظور سختی):d نمیشه هرجا نتونستیم بازی کنیم ایراد بگیریم و بگیم بازی مورد داره... شاید مشکل از player باشه:d

من یه توضیح بدم راجع به اون پستم. بد برداشت کردین:
یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d
اگر بازی رو طبق روالش به ترتیب بازی کنین، که عالیه و اشکالی نداره ولی اگر بخوایین پروسه بر عکس طی کنین، یا با گیم پلی شماره اول نمیتونین کنار بیایین یا به سختی باهاش کنار میایین. نه تنها در مورد این بازی، بلکه در مورد بیشتر بازی های از این قبیل هم این موضوع وجود داره. بالاخره توی شماره های بعدی، سازنده ابتکارات بیشتری به خرج میده و گیم پلی رو بهبود میبخشه. هیچ جای پستم به بد بودن شماره اول اشاره نکردم و اتفاقا گفتم ترسناک ترین قسمت هم هست.

لیست بازی هایی که دارن به ریششون بر میگردن!

1- Resident Evil

2- Call Of Duty

3- Dead Space
الان یعنی طئنه بود این؟ :دی
اگه بود که هیچی اگه نبود که DS3 واسه من که زیاد ترسناک نبود! Call of Duty هم که آخریش به اختلاف خیلی زیادی ضعیف ترین نسخه بود! RE6 ـم که دیگه خودتون میدونید :|

امیدوارم شماره 4 ساخته بشه!!!!و ایشاالله اون چیزی که می خوایم بشه:d
به امید اینکه همه بازی ها به ریشه هاشون برگردن صلوات

البته به جز RE:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or