EA: قطعا نسخه جدید Dead Space ساخته خواهد شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
Dead-Space-3-Awakened-1.jpg

Dead Space دیگری ساخته خواهد شد این چیزی است که Soderlund گفت.

Visceral Games فعلا سرگرم ساخت Star Wars جدید و Battlefield: Hardline است با این حال Patrick Soderlund از EA ساخت نسخه جدید Dead Space را رد نکرده است.

Patrick Soderlund معاون اجرائی استدیوهای EA درمورد بازی های Visceral Games و بازی Dead Spce صحبت کرد.

Soderlund:"
به وسعت کارهایی که ما می توانیم انجام بدهیم، ما می خواهیم سازندگان بر روی عنوانی که به آن علاقه دارند کار کنند, شادی زیادی در تیم ما بیشتر بخاطر Hardline و Star Wars جدید در استدیو Visceral وجود دارد."

او درمورد ساخت نسخه جدید Dead Space گفت:"
ایا من فکر می کنم ما می خواهیم Dead Space جدید را بسازیم؟ بله من چنین فکری می کنم. اما زمانی ما این کار را انجام خواهیم داد که فکر کنیم چطور نسخه های قبلی به موفقیت رسیدند و ما چطور باید Dead Space جدید را برای نسل جدید تجسم کنیم.

هم اکنون من نسخه جدید Dead Space را تایید نکردم. برای روشن سازی بیشتر می گویم که ما هنوز Dead Space جدیدی را نساخته آیم. اما من می گویم که ایا در آینده فرصت ساخت نسخه جدید بازی وجود دارد؟ پاسخ من قطعا است."

منبع

اگر به شیوه قبلی بخوان برن...
به سلامتی Nano Transaction توش می زارن این دفعه ، واسه هر Cutscene بازی باید پول جدا بدی
سبک بازی هم به RPG تغییر پیدا می کنه

یک مدت یکش رایگان بود ما هم رفتیم بازی کردیم وقتی امدم با نسخه 3 بازی مقایسه کردم واقعا نسخه اخری حرفی برای گفتن نداشت:(

نه. یک خیلی خشک بود :d کاملترش 2 بود که واقعا خوب بود
امیدوارم با این تغییراتی که تو
Visceral Games اتفاق افتاده یه داستان خوب و ترس واقعی رو ببینیم​
نه بابا خشک چیه ؟ :دی بی شک لذت بخش ترین نسخه این سری همون شماره 1 بود هم از نظر گیمپلی هم محیطا و اتمسفر و ... شماره اول یه چیز دیگه بود ، آشنایی با اون سلاحای عجیب غریب برای اولین بار . کلا اون خفنیت دیگه به اون صورت تکرار نشد تو شماره های بعدی واسه من .

نمیدونم چرا با حرف زدن آیساک کلا حس من خراب شد از DS2 به بعد :دی

اتفاقا حرف نزدن ایزاک یه اسکی کلیشه ای بود که خودشون فهمیدن از 2 حذف کردن این حالتو. 2 در کل بهتر بود نسبت به یک از نظر تنوع به خصوص.

نه بابا خشک چیه ؟ :دی بی شک لذت بخش ترین نسخه این سری همون شماره 1 بود هم از نظر گیمپلی هم محیطا و اتمسفر و ... شماره اول یه چیز دیگه بود ، آشنایی با اون سلاحای عجیب غریب برای اولین بار . کلا اون خفنیت دیگه به اون صورت تکرار نشد تو شماره های بعدی واسه من .

نمیدونم چرا با حرف زدن آیساک کلا حس من خراب شد از DS2 به بعد :دی
این که صد در صد شماره اول یه چیز دیگه بود
ولی از نظر طراحی مراحل و کلا محیط تکراری میشد. هرچند اخرش یه ذره سبزه و چمن دیدیم :d

یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d برای من که فاجعه آمیز بود. گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره:d ولی بدون شک شماره اول ترسناکترینشون بود.

یه بار شماره دوم یا سوم رو بازی کنین و بعد برین سراغ شماره اول ببینین میتونین گیم پلیشو تحمل کنین یا نه:d برای من که فاجعه آمیز بود. گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره:d ولی بدون شک شماره اول ترسناکترینشون بود.
شما بلد نیستی بازی کنی! گیم پلیش بی نظیر بود.

شما بلد نیستی بازی کنی! گیم پلیش بی نظیر بود.

منم تائید میکنم..شماره 3 گیم پلی واقعا درگیر کننده ای داشت...ولی بدون شک یکی از اعصاب خردکن ترین بازیهای پارسال بود...!! یه خشاب کامل باید روی NPC ها خالی میشد تا میمردن..وگرنه از بقیه جهات یک بازی کاملا سرگرم کننده بود.!! من بازی تخیلی زیاد انجام نمیدم ولی تو ایام بی بازی ای:d لنگه کفش دربیابان نعمت است.!

من که DS1 رو سه بار تموم کردم نسخه 2 و3 رو هر کودوم 1 بار اتفاقا نسخه 1 رو یه بار بعد از تموم کردن نسخه 2 رفتم یه بار هم بعد از تموم کردن نسخه 3 . گیمپلی که کلا لذت بخش بود تو همشون ولی وقتی همه جوانب رو در نظر میگیرم هیچ یک از 2 نسخه بعدی واسه من نسخه 1 نشد .

اینکه آیزاک حرف نمیزد و فقط صدای نفس نفسش میومد و هنگام melee اینا صدای فریادش بلند میشد خیلی خوب بود . حالا اسکی مسکی رو کاری ندارم چون نمیدونم از کودوم بازی اسکی رفتن :دی

گیم پلی بینهایت سفت و چغری داره و آیزاک هم اینقدر سفت و سخته که فکر میکنی داره توی بتن راه میره
اتفاقا اینایی که گفتی واسه من نکته مثبت بودن . سنگین بودن آیزاک خیلی حال میداد به من :دی تو شماره های بعدی خیلی سبک و کوچولو موچولو شد ، لباسای چسبون میپوشید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or