EA: فیفا, Pro Evlution Soccer را شدیدا مغلوب کرد!

Silent Death

کاربر سایت
fifa102.jpg

آقای Jens Uwe Intat رییس بخش اروپایی EA, در گفتگو با MCV اعلام کرد که سری FIFA از این کمپانی, به شدت بازی PES از شرکت Konami را مغلوب کرده است.

"ما به این پیروزی ادامه خواهیم داد و در حال حاضر نیز 75% از بازار فوتبال اروپا در دست ما است."

او همچنین اعلام کرد که 75% از فروش بازی های فوتبال در اروپا, در سال گذشته (منظور FIFA 10 است) نیز متعلق به FIFA بوده, و از این لحاظ این عنوان با شاهکار Infinity Ward رقابت می کرده است.

" FIFA [در سال 2009] شانه به شانه ی Modern Warfare 2 به عنوان پرفروش ترین بازی در سطح اروپا بوده است."

در هنگام عرضه, FIFA پر فروش ترین بازی در سطح اروپا بود, تا اینکه با طوفان به وجود آمده توسط Modern Warfare 2, حتی GTA IV نیز مغلوب شد و عنوان بزرگترین لانچ تاریخ به MW2 رسید. FIFA 10 نیز تا قبل از عرضه ی MW2, در جدول بزرگترین لانچ های تاریخ در UK, مقام دوم را به خود اختصاص داده بود.

منبع

فیفا احتمالا از سال بعد رو pc نباشه!
پایریسی رو پی سی غوغا میکنه در نتیجه احتمال داره اصلا فیفایی دیگه رو pc نیاد!
اینو برا اونایی که گفتم که علم کردن که فیفا چرا رو pc خوب نیست

یکی از مسخره ترین قسمتایی که توی PES 2010 حال منو به هم زد (خودمم نمی دونم چرا این قدر روی یه مورد کوچیک حساس شدم! :confused:) انیمیشن تعویض جهت حرکت, توسط بازیکن هست!!! تا بخوای جهتت رو عوض کنی توپ لو رفته یه گل هم خوردی! (البته تعویض جهت 90 درجه نه 180!)

گزارشکر هم که عین ـه سابق انگار مجلس ختم داره برگذار میکنه
لول ! این یکی رو دیگه بچه رییس Konami هم نمیتونه رد کنه ! رسمآ بهترین دارو برای خوابیدنه ! کسی که مشکل خواب داشته باشه کافیه یه دست PES 2010 بازی کنه تا با صدای دلنشین گزارشگر به خواب ناز بره !
بگذریم از انیمیشنهای بازی که باعث شد بعد از مدتها به یه بازی کامپیوتری بخندم !

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
اسپم نده :nospam:

به مرگ خودم هرموقع داداش بزرگم که 29 سالش هست میاد خونمون اول از همه PES 2010 رو میزاریم حسابی از ته دل میخندیم.:biggrin1::biggrin1:
بعدشم میریم فیفا میزنیم حال میکنیم:love:
ولی یادش بخیر یه زمانی PES 5 بهترین فوتبال دنیا بود.چه عظمتی اون موقع داشت.
مسابقات جهانیش رو کانال GAMEONE نشون میداد.
خاک بر سرشون:biggrin1:

خیلی خوشحالم که فیفا چندساله گوی سبقت از پرو ربوده.این سبقت باعث میشه درس عبرتی باشه برای شرکتها تا به فکر بهبود و تغییرات بزرگ بیفتن.
پرو امسال با این فوتبال خودشو مضحکه دنیای گیم کرد
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or