EA: فیفا, Pro Evlution Soccer را شدیدا مغلوب کرد!

Silent Death

کاربر سایت
fifa102.jpg

آقای Jens Uwe Intat رییس بخش اروپایی EA, در گفتگو با MCV اعلام کرد که سری FIFA از این کمپانی, به شدت بازی PES از شرکت Konami را مغلوب کرده است.

"ما به این پیروزی ادامه خواهیم داد و در حال حاضر نیز 75% از بازار فوتبال اروپا در دست ما است."

او همچنین اعلام کرد که 75% از فروش بازی های فوتبال در اروپا, در سال گذشته (منظور FIFA 10 است) نیز متعلق به FIFA بوده, و از این لحاظ این عنوان با شاهکار Infinity Ward رقابت می کرده است.

" FIFA [در سال 2009] شانه به شانه ی Modern Warfare 2 به عنوان پرفروش ترین بازی در سطح اروپا بوده است."

در هنگام عرضه, FIFA پر فروش ترین بازی در سطح اروپا بود, تا اینکه با طوفان به وجود آمده توسط Modern Warfare 2, حتی GTA IV نیز مغلوب شد و عنوان بزرگترین لانچ تاریخ به MW2 رسید. FIFA 10 نیز تا قبل از عرضه ی MW2, در جدول بزرگترین لانچ های تاریخ در UK, مقام دوم را به خود اختصاص داده بود.

منبع

اینقدر کونامی سر این نسخه مانور داد ولی بازم یه گند دیگه بالا آورد:sick:
این کونامی باید یه فکر اساسی بکنه انجین بازیش کلا مشکل داره;)
باگ هاش در حد تیم ملی.موشن در حد مرغ:)
هر سال میخوان یه قسمت بازی رو درس کنن گند میزنن به جای دیگش.:(
PES برخلاف اسمش اصلا حرفه ای نیست ,البته به نظر من و بیشتر به درد آماتور ها میخوره:-"
به نظر من PES 5 بهترین PES بود.:love:

بلـــــی!:biggrin1:×
البته قدیمیاشو یبار روی PS2 رفته بودم.
نه مساله فراتر از این حرفاس
کلا این بازی با من Compatibility نداره×

من خودم 12 ساله فیفا بازی میکنم.7-8 سالش فقط به خاطر لایسنس بود و تنوع تیمهاش.والا خودم میدونستم pes بهتره و اونم بازی میکردم.کلا بهت حق میدم که فیفا بهت نچسبیده رو پیسی.اما الان از همه نظر فیفا بهتر شده.یکم نسخه نکستشو بازی کنی به عمقش پی میبری و Compatible میشه برات:دی

میدونید pes تو یه چیزش مشکل داره: همه چیز:biggrin1:
نه ولی انصافا امسال نورپردازی خوبی داشت ولی از نظر گیم پلی و عمق بازی و ... مشکل اساسی داشت.(به نظر من از نظر انیمیشن ها به شدت مشکل و کمبود داشت).
ولی با فیفا:love: اکثر حرکات رو میشه انجام داد. امروز یه حرکتی کردم خودم 15 دقیقه نشسته بودم نگاش میکردم(replay:biggrin1:) خیلی جالب و طبیعی بود.

بنظر بنده pes2010 تو کنسول های نسل حاضر از pes 2008,2009 خیلی بهتر بود ولی هنوز هم خیلی کار داره تا به دوران اوجش برگرده,فقط این بیخود بیرون اومدن دروازه بانهاش ...... میزنه تو عصاب ادم:ranting:که اونم من بهش میگم خدای باگ,فقط اومیدوارم که به دوران پرشکوهش باز برگرده.

سلام
این EA حالا که اینقدر پیشرفت کرده و اینقدر FIFA شاخ شده،قصد نداره یه نسخه ی آدمیزادی برای PC بیرون بده تا ما هم تجربه بازی کردن فیفا با این همه تعریف رو پیدا کنیم؟
یا علی مدد

یاده قدیما بخیر که فیفا حرفی برای گفتن نداشت در مقابل PES.... ولی هنوز که هنوزه بازی کردنش لذت بخش تر از فیفاست(این نظر منه)
فیفا رو تو تایم بالا بازی کن مثلا 10 دقیقه چیز های جالب و بیشتری میبینی تو بازی بازی کردنش لذت بخش تر ازpes میشه !

وقتی میبینم هنوز خیلی افراد این حرف یک سرو گردن بالاتر از فیفا هست را میزنن اگر میشد بنشون میکردم چون اینها یک جورایی جر میخوان راه بندازن

والا ما تا اینجا که نزدیک به 100 ساعت Pes10 بازی کردیم ایراد خاصی رو ندیدیم که همتون بهش گیر دادید . تنها ایراد وارده به بازی سخت تر شدن دریبل زدن بازی هستش که اونم فقط برای طبیعی تر شدن بازی به کار گرفته شده. مثلا مثل قبلیا نیست دیگه که بشه با رضا عنایتی هم مثل مسی دریبل بازی در بیاریم !!! .
شایدم تازه فیفا خودشو کرده مثل Pes های قبلی و بازی آسان شده که هر آماتور و ننه قمری میتونه اونو بازی کنه که این همه خاطر خواه پیدا کرده!!!.
PES is the best forever

والا ما تا اینجا که نزدیک به 100 ساعت Pes10 بازی کردیم ایراد خاصی رو ندیدیم که همتون بهش گیر دادید . تنها ایراد وارده به بازی سخت تر شدن دریبل زدن بازی هستش که اونم فقط برای طبیعی تر شدن بازی به کار گرفته شده. مثلا مثل قبلیا نیست دیگه که بشه با رضا عنایتی هم مثل مسی دریبل بازی در بیاریم !!! .
شایدم تازه فیفا خودشو کرده مثل Pes های قبلی و بازی آسان شده که هر آماتور و ننه قمری میتونه اونو بازی کنه که این همه خاطر خواه پیدا کرده!!!.
PES is the best forever
شما حالتون خوب نیست فک کنم ، دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده اینجا پست بدی که.
احتملا شما از اون کسانی هستین که رو Legendary با Stoke City بارسا رو 10 - 0 میبرین!
فیفا توی نسل جدید اومد کلا یه بازی جدید ساخت به هیچ بازی ای جز خودش شبیه نیست ، حتی 07 08 09 10 هم شبیه ـه هم نیستن چه برسه به اینکه شبیه PES باشن.
کلا Konami باید یه تکونی به خودش بده ، با فرمول موفق 100 سال پیش نمیشه به جایی رسید ، سطح توقع ها بالا رفته درحالی که PES همچنان همون بازی ـه سابقه.
"هیچ ایراد خاصی" هم جالب بود ، من PES10 رو بازی کردم و کلا داشت حالم به هم میخورد. انگار 22 تا آدم آهنی رو گذاشتن که فوتبال بازی کنن ، زمین هم پارکت بود کفش نه چمن ، گزارشکر هم که عین ـه سابق انگار مجلس ختم داره برگذار میکنه ، از نظر تاکتیک بازی هم که صفر! اصلا نمیشه اون طرحی رو که توی ذهن داری پیدا کنی.

بعله بعله ! حتما همين طوره كه شما ميگي ! ! !

کلا این بحث مثل همیشه به جایی نخواهد رسید چون واقعا بی معنیه.
من اول هردوتا بازی رو PC بازی کردم و جالم از فیفا به هم خورد اصلا قابل تحمل نیست.
ولی وقتی روی 360 بازی کردم دیگه اصلا نتونستم برم سراغ PES حالا دیگه این یکی قابل تحمل نیست.
باید مشخص کنید منظورتون روی چه پلتفرمی هست و اگه فن بوی بازی در نیارین به همین که من گفتم میرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or