EA: فیفا, Pro Evlution Soccer را شدیدا مغلوب کرد!

Silent Death

کاربر سایت
fifa102.jpg

آقای Jens Uwe Intat رییس بخش اروپایی EA, در گفتگو با MCV اعلام کرد که سری FIFA از این کمپانی, به شدت بازی PES از شرکت Konami را مغلوب کرده است.

"ما به این پیروزی ادامه خواهیم داد و در حال حاضر نیز 75% از بازار فوتبال اروپا در دست ما است."

او همچنین اعلام کرد که 75% از فروش بازی های فوتبال در اروپا, در سال گذشته (منظور FIFA 10 است) نیز متعلق به FIFA بوده, و از این لحاظ این عنوان با شاهکار Infinity Ward رقابت می کرده است.

" FIFA [در سال 2009] شانه به شانه ی Modern Warfare 2 به عنوان پرفروش ترین بازی در سطح اروپا بوده است."

در هنگام عرضه, FIFA پر فروش ترین بازی در سطح اروپا بود, تا اینکه با طوفان به وجود آمده توسط Modern Warfare 2, حتی GTA IV نیز مغلوب شد و عنوان بزرگترین لانچ تاریخ به MW2 رسید. FIFA 10 نیز تا قبل از عرضه ی MW2, در جدول بزرگترین لانچ های تاریخ در UK, مقام دوم را به خود اختصاص داده بود.

منبع

نیازی به دعوا نیست به عنوان کسی که 10 سال تموم زندگی سر فوتبال های Konami گذاشتم می گم PES 2010 بدترین فوتبال تاریخ این شرکت می دونم. کلا Konami یک عادت جالبی داره. هر شماره میاد نکات مثبت بازی منفی می کنه بعد نکات منفی شماره قبلی مثبت می کنه.

با این پستت شدیدا فجیعا حال کردم.:biggrin1:
نیازی به دعوا نداره.خود فنهای پرو هم جرات کل کل ندارن:biggrin1:
همه میدونن فیفا انقدر پیشرفت کرد که دیگه با پرو قابل مقایسه نیست و فقط باید با خودش مقایسه بشه.
ولی یادیش بخیر چقدر پرو خوب بود:(

دیگه واسه pes طرفداری نمونده که بخواد دعوا بشه ...
باز تا پارسال وضع pes بهتر بود ولی تو این شماره خیلی ها فیفا باز شدن مثل خودم که 2010 اولین فیفاییه که دارم میزنم

دیگه واسه pes طرفداری نمونده که بخواد دعوا بشه ...

اینو باهات شدیدا پایه هستم.:biggrin1:
دیگه کسی نمیتونه بگه پرو از فیفا بهتره.چون مضحکه دست دیگرون میشه.:biggrin1:
واقعا ر..دن با این بازیشون:biggrin1:
اگر امسال هم بخواد همچین ... شری بسازه شخصا با عملیات انتحاری منحدم میکنم کونامی رو.

الان داشتم روی PS3 فیفا بازی میکردم.جالب بود.:blushing:راستش واقعا امسال کونامی گند زده.خیلی به 2010 امید داشتم.ولی....مثل اینکه امسال رو باید با فیفا سر کنیم.امیدوارم ساکر دوباره به روز های اوج برگرده.البته نمیدونم چرا رو هردوی PES2010 و FIFA10 احساس هیجان نمیکنم.شاید یه خاطر این باشه که دوباره بعد مدتها دارم فیفا بازی میکنم.
در ضمن با این قضیه که: "ساکر داره نکات مثبتش رو تبدیل به منفی و نکات منفیش رو تبدیل به مثبت میکنه" شدیدا موافقم.مخصوصا از ساکر 2008 به بعد.
امسال سیستم پنالتی ساکر خیلی خوب بود ولی چه فایده که.....:(

به عنوان یک فیفا باز، به خودم افتخار میکنم که از اول روزی که عقلم رسید فوتبال چیه فیفا بازی کردم :دی

اومدیم چند بار pes بزنیم دیدیم نمیشه آقا نمیشه. :دی

معمولا گیمر های قدیمی پرو باز بودن.من چند سال پیش فیفا 5 رو گرفتم اشکم در اومد:(( .اما امسال جز کسایی شدم که اولین باره فیفا بازی میکنن:boxing::victory:

من فیفا رو چند روز پیش برای اولین بار روی 360 بازی کردم و باید بگم عالی بود ....

بلکه سران konami این طور حرفا رو بشنون برن عین آدم یه بازی بسازن ...

به عنوان یک فیفا باز، به خودم افتخار میکنم که از اول روزی که عقلم رسید فوتبال چیه فیفا بازی کردم :دی

اومدیم چند بار pes بزنیم دیدیم نمیشه آقا نمیشه. :دی

ایول -برای منم همین رخ داد(البته 99 رو روی Ps one میشد بازی کردا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:)

-EA برای گرفتن اون 25% باقی باید فیفای PC رو هم NG کنه ولی کنترل بازی رو یکاری کنه مجبور بشن با کنترلر بازی کنن!(خدایش فیفای NG بدون کنترلر و با کیبور قابل بازی نیست)

-رسما ترکوندی فیفا :biggrin1:افرین پسر خوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or