EA : عنوان NFS:Rivals به صورت 1080p بر روی XO و PS4 اجرا می شود

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
Need-for-Speed-Rivals-Runs-at-1080p-and-30FPS-on-PS4-and-Xbox-One.jpg

EA تایید کرد که عنوان Need for Speed: Rivals بر روی کنسولهای PS4 و Xbox one به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد.

در این چند وقت اخیر صحبتهای زیادی در مورد رزولوشن بازی های نسل بعد مطرح شد و این موضوع بسیار مورد توجه قرار گرفت.اخبرا EA اعلام کرد عنوان بعدی UFC به صورت 1080p بر روی XO و PS4 اجرا می شود و امروز نیز رزولشون عنوان NFS:Rivals به صورت 1080p بر روی این دو کنسول تایید شد.

با این حال هنوز اعلام نشده که آیا این رزولشون Native است یا از 900p آن را upscaled کرده اند.

منبع

آخرین ویرایش:
خوب یادم نیست t10چند سال پیش گفته بود به بعضی استودیو میتونیم درمورد فیزیک بازی های ریسینگ چیزای یاد بدیم:دی
فکرکنم بهتره یه کلاس برا اموزش60فریم ثابت کردن ریسینگ ها برا بقیه استودیو ها بذاره:دی

خیالت راحت باشه اسمش فورزا نیست
البته df دیگه آبرویی تو بازی سنتر نداره اما همین بی آبرو گفته:

کازانوری یامائوچی براستی به خود میبالد چرا که جی تی جز معدود ( و شاید تنها) عنوان با کیفیتی است که در نسل حاضر 1080 و 60 فریم و بر روی سخت افزار نسل حاضر اجراا میشود

البته به اون افت فریم خیلی اندک هم اشاره کرده

اما خبر نداره اساتید بازی سنتر تو بحث فنی رو دستش بلند شدن
شما میری جنگل یه برگ زرد رو میبینی اما عظمت جنگل به اون زیبایی به چشمت نمیاد
خُب حالا شما از این به بعد یاد بگیر که قبل از اطلاعات دادن یه تحقیق جامع تر داشته باشی:دی
The game still renders at native 720p with 4x multi-sampling anti-aliasing (MSAA) when your XMB is set to 720p mode, while the resolution shifts to 1280x1080 with 2x quincunx (QAA) when the 1080p mode is engaged. So we're not seeing anything like native 1080p resolution here, but you are getting a 50 per cent increase in the number of pixels rendered.
Gran Turismo 5 Tech Analysis Article • Page 1 • Articles • Eurogamer.net

ضمن اینکه 60 فریم، با 60 فریم ثابت خیلی فرق میکنه. این ویدیو تفاوت این دو رو به خوبی نشون میده.
حالا برو و عظمت جنگلت رو نگاه کن:دی

البته احسان فکر کنم IGN گفته بهترین گرافیک نسل بعد متعلق به Ryse هستش.خودم شخصا مطمئن نیستم ولی این پستها رو بخون

http://forum.bazicenter.com/thread77522/page45/#post2933895
http://forum.bazicenter.com/thread77522/page45/#post2933882

IGN یه پیشنمایش از رایز گذاشته که توش شخص پریویو کننده میگه . رایز تو لانچ تایتلهایی که دیده حداقل از لحاظ تکنیکی گرافیک بهتری نسبت به بقیه داره . the order 1886 اصلا لانچ تایتل نیست که شما مقایسه می کنی .

خُب حالا شما از این به بعد یاد بگیر که قبل از اطلاعات دادن یه تحقیق جامع تر داشته باشی:دی

Gran Turismo 5 Tech Analysis Article • Page 1 • Articles • Eurogamer.net

ضمن اینکه 60 فریم، با 60 فریم ثابت خیلی فرق میکنه. این ویدیو تفاوت این دو رو به خوبی نشون میده.
حالا برو و عظمت جنگلت رو نگاه کن
به کاهدون زدی رفیق برو ریویوی GT6 رو بخون نه GT5:دی
این جمله مال اونجا بود حالا تو برو یکم تحقیق کن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرشاد جان اولا که دوست دارم امیدوارم امیدوارم این کل کلا باعث کدورت نشه

دوما همونطور که دوستمون گفت IGN این حرفو در مورد لانچ تایتلها زده خوب سونی فقط کیلزون رو داره که حالا اونم جای بحث داره چون 50 در صد رزولوشنش بالاتره
بعد هم ISS و Order و ...... جز لانچ نیستن که اینفورمر در مورد اوردر با صراحث بهترین گرافیک نسل بعد رو عنوان کرده تازه بازیای ناوتی و سانتا هستن که خودت میدونی اصل توپخونه ی گرافیک سونی اونا هستن RAD پیششون جوجو هم نیست

آخرین ویرایش:
من هنوزم سر حرفم هستم این بازیهای انحصاری هستن که نهایت قدرت یه کنسول رو نشون میدن.

منتها نسل قبل به علت پیچیدگی cpu پلی استیشن3 هر بازیسازی به علت نداشتن نیروی لازم یا وقت لازم نمیتونست کامل از قدرت این cpu استفاده کنه ولی الان{نسل جدید} وضعیت کامل روشنه هر دو کنسول تقریبا cpu مشابه دارن از نظر gpu هم کامل مشخص هست اون چند تا پردازنده برای پردازش صدا هم معجزه نمیتونه بکنه.

معماری ps3 با 360 خیلی فرق میکرد .cpu این دو تا فقط در یکی یا دو تا چیز مشابه بودن و گرنه اختلافات زیاد بود.ولی نسل جدید این اختلاف بسیار کمتر شده.

در مورد ps3 و 360 یه چیز دیگه هم هست .اختلاف بازیهای مولتی رو این دو تا مثل نسل جدید که دو تا شوتر اول شخص بیاد اول نسلی اختلاف تو رزلوشن و aa و فریم زیاد باشه نبود.یه مافیا2 بود اونم سر چمن و چند تا چیز جزیی دیگه دعوا بود.
ps3 در مولتی کمی ضعیفتر بود نسبت به 360 ولی دیگه نه به اندازه x1 در مقابل ps4 .
دوست گرامی 8030 نظرات و علاقه مندی هات قابل احترامه و من هیچ اجباری برای فکت کردن نظر هام ندارم و اگه پست های من رو خونده باشین دیدین که خیلی فن بازی در نمیارم (به هر حال بعضی جا ها در میره :d) هر چند که علاقه خودم رو نسبت به کنسول ایکس باکس 360 به خاطر خاطرات خوبی که در این 8 سال داشتم کتمان نمیکنم و از اون ور هم کنسول قدیمی و خاطره انگیز سونی که خاطرات زیادی رو در دوران نوجوانی کنسول پلی استیشن 1 و بازی های بی نظیرش دارم و همین طور کنسول پلی استیشن 2 .

واقعیت ماجرا رو هم بخوای اول این نسل واقعا میخواستم برم کنسول پلی استیشن 3 رو بخرم و به خاطر مسائل کپی خور شدن و این جور حرف ها رفتم طرف ایکس باکس وان و در حقیت اصلا فکرش رو هم نمیکردم که این کنسول انقدر عالی باشه و بتونه رقیبی جدی برای کنسول پلی استیشن 3 بشه و قصد داشتم که هر وقت کنسول پلی استین 3 کپی خور شد برم این کنسول رو بخرم چون هم علاقه شدیدی نسبت به این کنسول داشتم و هم یقین داشتم از کنسول ایکس باکس 360 به مراتب قوی تر هستش .!!! یعنی اون زمان فکر میکردم پلی استیشن 4 کنسول مایکرو رو پودر میکنه !!!

به هر حال مدتی گذشت و بازی گیرز اومد و دیگه همه هم میدونن اولین بازی بود که یک بازی نسل بعدی بود با گرافیک عالی و بقیه موارد که دیگه تکرار مکررات نمیکنم . واقعا این بازی بود که نظر و دید من رو نسبت به کنسول ایکس باکس 360 که خریده بودم عوض کرد و کم کم با اومدن برخی از بازی های مولتی که کیفیت بهتری نسبت به کنسول پلی استیشن 3 داشتن کاری کرد که از خرید این کنسول پشیمان نشدم .

اون زمان نه سایت های بازی انقدر قعال بودن و نه اینترنت پر سرعت تو خونه های مردم رفته بود و بر خلاف نظر شما که میگین بازی های مولتی که کیفیتشون خیلی با هم فرق نداشت من نظرم متفاوته دقیقا یادمه بازی کال 3 و بازی بوکس فایت نایت تفاوت چشمگیری در نسخه دو پلتفرم بود و همچنین بعد ها که بازی های دیگه ای هم اومدن که این داستان رو داشتن و بازم میگم اون موقع اخبار این طوری سریع پخش نمیشد و انقدر مثل الان در سایت های ایرانی اطلاعات سریع نمیومد و کلا تعداد یوزر ها و کلا همه چیز مثل امروز نبود . حتی سایت های خارجی !!!

من به خاطر تجربه ای که از این نسل داشتم خیلی دارم آهسته آهسته و با تجربه تر پست میدم تا بعدا از پست هام پشیمون نشم شما یقین داشته باش اگه موج دوم بازی ها خصوصا بازی ویچر 3 که شیره هر سخت افزاری رو میکشه واقعا تفاوت چشمگیری بین دو کنسول باشه و بر فرض مثال روی کنسول پلی استیشن 4 قوی تر باشه به طور یقین میرم از دوباره کنسول پلی استیشن 4 رو میخرم خصوصا این که دسته بازیش دیگه از اون حالت ضعیف این نسل در اومده . من برام بازی های مولتی به اندازه بازی های انحصاری مهم هستش و به نظرم یک کنسول بازی باید در هر دو بخش با ثبات و خوب عمل کنه .

ما مگه در سال چند تا بازی انحصاری میکنیم منظور من اینه که ما بیشتر وقتمون رو در سال برای بازی های مولتی انجام میدیم و صد البته بازی های انحصاری هم به عنوان یک پاداش برامون به حساب میاد . من خودم به شخصه بازم میگم الان نظرم بیشتر به طرف ایکس باکس وان هستش ولی مثل نسل قبل دیگه نمیخوام برم سریع کنسول رو بخرم و یکمی صبر میکنم و ببینم داستان چیه .

من یه گیمرم و اگه توان مالیش رو داشتم که صد در صد میرفتم هر دوتا کنسول رو میخریدم ولی به خاطر این که توان خرید یکی رو دارم به هر حال باید یکیشون رو انتخاب کنم . من اون قدر ها مثل خیلی از بچه های اینجا تعصب خاصی رو یک کنسول ندارم و واقعا تا اون جایی که عقل و منطقم یاری کنه میرم کنسول بهتر رو میگیرم واگه واقعا پلی استیشن 4 کنسول به مراتب بهتری باشه باید در موج دوم بازی ها به عنوان مثال بازی همانند ویچر 3 خودش رو نشون بده و اگه این طور باشه شدیدا از کنسول پلی استیشن 4 استقبال میکنم !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or