EA : عنوان NFS:Rivals به صورت 1080p بر روی XO و PS4 اجرا می شود

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
Need-for-Speed-Rivals-Runs-at-1080p-and-30FPS-on-PS4-and-Xbox-One.jpg

EA تایید کرد که عنوان Need for Speed: Rivals بر روی کنسولهای PS4 و Xbox one به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد.

در این چند وقت اخیر صحبتهای زیادی در مورد رزولوشن بازی های نسل بعد مطرح شد و این موضوع بسیار مورد توجه قرار گرفت.اخبرا EA اعلام کرد عنوان بعدی UFC به صورت 1080p بر روی XO و PS4 اجرا می شود و امروز نیز رزولشون عنوان NFS:Rivals به صورت 1080p بر روی این دو کنسول تایید شد.

با این حال هنوز اعلام نشده که آیا این رزولشون Native است یا از 900p آن را upscaled کرده اند.

منبع

آخرین ویرایش:
ویرایش!!! بیخیال... حوصله جر و بحث بیخود رو ندارم... ++ ضمنا به شما هم خارج از فن بازی پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونید چون دوستمون واقعا خوب قضیه رو شکافتند!
البت من خدمت نویسنده ارادت دارم ولی اطلاعات مقاله ایشون قدیمیست و تایید شده که ps4 و xone هر دو از gpu های سری 8000 استفاده میکنن حالا باید با اطلاعات جدید مقاله نوشته بشه

- - -ویرایش - - -

دست خودت رو میبوسه
اوکی الان باید برم سر کار اگه تا شب بچه ها زحمتشو نکشیدن یه کاریش میکنیم:d

ویرایش!!!

بیخیال...
حوصله جر و بحث بیخود رو ندارم...
++
ضمنا به شما هم خارج از فن بازی پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونید چون دوستمون واقعا خوب قضیه رو شکافتند!
دوست عزیز معمولا تراشه های nvidia تراشه ها ی بهینه ای هستند یعنی جوری طراحی شدند که راندمان بالایی تو بازیها میدن ...در طرف مقابل تراشه ای amd نمیتونن بهره وری nvidia رو داشته باشند و توان زیادی از پردازش کارت هدر میره...این بخاطر سالها تجربه nvidia تو معماری پردازنده های گرافیکیه... از طرفی همین موضوع باعث ارزونتر شدن تراشه های amd شده چون هم سود کمتری میبرن برای رقابت و هزینه تحقیق وتوسعه پاینتره ..و این خودش یه امتیاز برای این تراشه ها رو کنسولهاست ...از یک طرف هم ارزونتره و از طرف دیگه به مرور زمان برنامه نویسها یاد میگیرن مقدار پردازشی که رو هدر میرفته رو بکار بگیرن...چیزی که توی این نسل رو 360 دیدیم و باعث شد سونی هم رو کنسول به سمت amd بره..معمولا دو سال بعد عرضه کنسولها برنامه نویسی برای اونها از حالت استاندار قبلی خارج میشه و شرکتها با کدهای جدید سعی میکنند که از کارت بیشتر کار بکشند که طبعا برنامه نویسی سختر میشه و دیگه مثل الان نمیتونند به راحتی نسخه pc رو پورت کنند رو کنسول همینطور برعکس...
من که اصلا بحثی از nvidia یا amd نکردم!!!
yahoo_7.gif

دوست عزیز منظور من vs نبود...فقط میخواستم بگم درسته pc ها توی حجم پردازشی یه قولن در مقابل کنسولها ولی مقایسشون با کنسولها عادلانه نیست.. وکنسولها
توی زمان مثل pc ها گرافیکشون رشد میکنه منتها با المانهای کمتر

آخرین ویرایش:
البت من خدمت نویسنده ارادت دارم ولی اطلاعات مقاله ایشون قدیمیست و تایید شده که ps4 و xone هر دو از gpu های سری 8000 استفاده میکنن حالا باید با اطلاعات جدید مقاله نوشته بشه
این رو که همون اول گفته شده بود که next gen هستند ولی قدرتشون همین هست که توی این مقاله گفته شده(معلوم هم بود،چیزی نبود که بشه دیگه توی این مدت کم دستکاریش کرد)...البته مایکروسافت کمی کلاک GPU رو بالا برد ولی بازم این PS4 بود که توی قدرت حرف اول رو میزد!!
دوست عزیز معمولا تراشه های nvidia تراشه ها ی بهینه ای هستند یعنی جوری طراحی شدند که راندمان یالایی تو بازیها میدن ...در طرف مقابل تراشه ای amd نمیتونن بهره وری nvidia رو داشته باشند و توان زیادی از پردازش کارت هدر میره...این بخاطر سالها تجربه nvidia از طرفی همین موضوع باعث ارزونتر شدن تراشه های amd شده..و این خودش یه امتیاز برای این تراشه ها رو کنسولهاست ...از یک طرف هم ارزونتره و از طرف دیگه به مرور زمان برنامه نویسها یاد میگیرن مقدار پردازشی که رو هدر میرفته رو بکار بگیرن...چیزی که توی این نسل رو 360 دیدیم و باعث شد سونی هم رو کنسول به سمت amd بره
من که اصلا بحثی از nvidia یا amd نکردم!!!:-/

آخرین ویرایش:
این رو که همون اول گفته شده بود که next gen هستند ولی قدرتشون همین هست مه توی این مقاله گفته شده(معلوم هم بود،چیزی نبود که بشه دیگه توی این مدت کم دستکاریش کرد)...البته مایکروسافت کمی کلاک GPU رو بالا برد ولی بازم این PS4 بود که توی قدرت حرف اول رو میزد!!

نه دیگه نشد اتفاقا هم مایکرو و هم سونی خیلی دستکاری کردن حالا همایش AMD و Sony که برگزار شد و اطلاعات دقیق از کنسولشون اومد میشه بحث کرد الان من و شما هر چی بگیم باد هواست رو اطلاعات رسمی بهتر میشه نظر داد

نگو این حرفا رو افشین ترول معکوس نکن دیگه خوب نیست:d
ترول معکوس نمیکنم ! یه زمانی هم میگفتم بتلفیلد باید روی One با رزولوشن پایینتر اجرا بشه همینایی که چند روزه جشن گرفتن هزار دلیل و بهوونه میووردن که نه:d

تاریخ:13-09-2013,
10:41 PM

اتفاقا" اگه تفاوتی دیده بشه باید همین اول نسلی باشه که سازنده ها با ویژگی خاص هر کنسول آشنا نیستن
yahoo_4.gif
PC معادل PS4 50% از PC معادل One قویتره پس باید این قوی بودن رو نشون بده
yahoo_3.gif

مثل نسل قبل هم نیست که زمان لازم باشه برای نمایان شدن اژدها
yahoo_4.gif
تفاوت انقدره که یکی از سازنده ها گفته یه بازی روی 30فریم 1080 روی وان 20 فریم و 720 اجرا میشه
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ترول معکوس نمیکنم ! یه زمانی هم میگفتم بتلفیلد باید روی One با رزولوشن پایینتر اجرا بشه همینایی که چند روزه جشن گرفتن هزار دلیل و بهوونه میووردن که نه

بیخیال بابا :d معماری PS4 و Xone دقیقا یکیه چرا باید با یکی هماهنگ باشه با یکی نباشه ؟حالا من قبول دارم تفاوت x1 و Ps4 بالای صد در صد نیست ( با توجه به اختلاف BF4 ) اما دیگه شما هم توجیه نکنید دیگه حقیقت رو بپذیرید بره اینطور زیباتره در خورتره قولمیدم ما هم بروتون نیاریم
It was meant to be a joke. don't be mad at me:d

نه دیگه نشد اتفاقا هم مایکرو و هم سونی خیلی دستکاری کردن حالا همایش AMD و Sony که برگزار شد و اطلاعات دقیق از کنسولشون اومد میشه بحث کرد الان من و شما هر چی بگیم باد هواست رو اطلاعات رسمی بهتر میشه نظر داد
بله،ولی من جایی نشنیدم که قدرت(Gflops)کنسولها کم و زیاد شده باشه!!..به غیر اون موردی که گفتم!
ولی قیول دارم خیلی از این حرفها شایعه_ست و سازنده های کسنولها تا حد ممکن سعی میکنند قدرت کنسلوهاشون رو مخفی نگه دارند تا همیشه بتونند از اینکه ما هنوز هم میتونیم بازی بهتری بسازیم صحبت کنند!!
مثل همین ps3 که دم به دقیقه میگفتند هنوز بازی ساخته نشده که بتونه از تمام قدرت cell استفاده کنه،آخرشم فکر کنم قدرت نهایتش حیف شد:دی

بله،ولی من جایی نشنیدم که قدرت(Gflops)کنسولها کم و زیاد شده باشه!!..به غیر اون موردی که گفتم!
ولی قیول دارم خیلی از این حرفها شایعه_ست و سازنده های کسنولها تا حد ممکن سعی میکنند قدرت کنسلوهاشون رو مخفی نگه دارند تا همیشه بتونند از اینکه ما هنوز هم میتونیم بازی بهتری بسازیم صحبت کنند!!
مثل همین ps3 که دم به دقیقه میگفتند هنوز بازی ساخته نشده که بتونه از تمام قدرت cell استفاده کنه،آخرشم فکر کنم قدرت نهایتش حیف شد:دی
نمیدونم ps3 بازی کردی منظورم بازیای اخیرشه. واقعا دارم بهت میگم بدون هیچ اغراقی اجرای بازیایی مثل TloU و GT6 و beyond روی ps3 با سخت افزار 7 ساله واقعا یا معجزه ی اللهیه یا معجزه قدرت cell یا شایدم هردو:d دلیل دیگه ای براش نمیبینم

بیخیال بابا :d معماری PS4 و Xone دقیقا یکیه چرا باید با یکی هماهنگ باشه با یکی نباشه ؟حالا من قبول دارم تفاوت x1 و Ps4 بالای صد در صد نیست ( با توجه به اختلاف BF4 ) اما دیگه شما هم توجیه نکنید دیگه حقیقت رو بپذیرید بره اینطور زیباتره در خورتره قولمیدم ما هم بروتون نیاریم
It was meant to be a joke. don't be mad at me:d
آره توی اون قسمتی که شبیه همن PS4 قشنگ 40% قویتر از Oneــه اما One یه سری ویژگی خاص مثل 7 تا پردازنده گرافیکی و 8 تا پردازنده صوتی داره که طی زمان انجین ها ساپورتش میکنن !

آره توی اون قسمتی که شبیه همن PS4 قشنگ 40% قویتر از Oneــه اما One یه سری ویژگی خاص مثل 7 تا پردازنده گرافیکی و 8 تا پردازنده صوتی داره که طی زمان انجین ها ساپورتش میکنن !

حالا اون زمان کی هست؟
حتما باید نوه مون هم بدنیا بیاد و موهای سرمون هم سفید بشه تا این قدرت نهفته اشکار بشه و بتونه همپای ps4 بیاد؟

معماری xone هیچ شباهتی به ps3 نداره که بگید فلان جاش هنوز مونده تا استفاده بشه.

البته یه ریسینگ نسل قبل هم داریم که 1080 و 60 فریم اجرا میشه
;)
اگه منظورتgt5که نه1080واقعی بود نه60فزیم ثابت gt6هم1080واقعی نیست 60فریم ثابت بودنش باید صبر کرد:دی
60فریم به فورتزا میگن که رو60قفل و اصلا افت نداره

اگه منظورتgt5که نه1080واقعی بود نه60فزیم ثابت gt6هم1080واقعی نیست 60فریم ثابت بودنش باید صبر کرد:دی
60فریم به فورتزا میگن که رو60قفل و اصلا افت نداره

معلومه جی تی باز نیستی اگه بودی میدونستی که 5 با پچی که براش اومد فریمش ثابت شد اون مال روز عرضه بود
Nice try maybe next time;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or