EA : عنوان Crysis 2 يك "Halo killer" خواهد بود !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

T@ntaL 73

کاربر سایت
سلام

ea-logo.png

مادامي كه از ديدگاه بسياري, حداقل از نظر بصري, انتها و اوج shooter هاي PC است, شماري نيز به صورت روي اين مساله اذعان دارند كه فرچايز Bungie يعني Halo با ظهور در سال 2001 استاندارد FPS را روي كنسول ها تعريف كرد. Electronic Arts، ناشر Crysis 2 مطمئن است كه با كاري كه Crytek ميكند, يعني آوردن شماره ي دوم كرايسس بر روي كنسول ها (PS3,360) سلطنت بر قلمرو شوترهاي كنسولي را از Halo ميگيرد. اين در حاليست كه Halo - Reach امسال عرضه ميشود و در يك رقابت مستقيم با Crysis 2 و COD : Black Ops قرار ميگيرد.

در قسمتي از مصاحبه اي كه IndustryGamers با Frank Gibeau از EA انجام داده, او صريحا اظهار داشته كه گروه او براي ساخت يك "Halo killer" برنامه ريزي كرده اند. "... ما در حال تلاش براي ساخت يك Halo killer بوديم, ميدونيد, يك بازي كه با همكارانمان در Crytek, چيزي كه Bungie ساخته را تعقيب كند. بنابراين Crysis 2 تماشايي, بسيار high-end , و يك فرانچايز چندين ساله خواهد بود."

Halo-logo-099F2107C7-seeklogo.com.gif
crysis-logo-BA506C3265-seeklogo.com.gif

در پاسخ اين سوال كه آيا EA قبل از اينكه Activision با Bungie قرارداد 10 ساله ببندد, به آنها (Bungie) نزديك شده بودند يا خير, او جواب داد كه EA Games قبلا در بازيهاي شوتر خوب عمل كرده است. "...بنابراين از بسياري جهات وقتي كه شما نگاهي به استوديوهايي مانند Crytek, DICE, Epic, تيم LA كه در حال ساخت MOH است و در آخر هم Respawn , ميبينيد كه ما يك تيم بسيار كشنده (damn killer team) داريم."

دوستان دوستان شما که در هر صورت به هیچ صراتی مستقیم نمیشید پس موضوع بحث رو یاداوری کنم:
EA : عنوان Crysis 2 يك "Halo killer" خواهد بود !
پس لطفا نظرات کارشناسیتون راجع به یکی از بهترین بازی های تاریخ رو بی خیال شین فن های halo هم بیخیال شید فایده نداره تا چند دقیقه دیگه این عنوان میره قاطی عمود پرواز

اولا که نشر اکاذیب جرمه :biggrin1: ثانیا ، این وسط Golden Eye حتما پشم تشریف داشته ؟ :biggrin1:

البته پشم داريم تا پشم نيما :biggrin1:

Golden Eye يه بازي Stop & Gun بود به قول معروف ! يعني براي شليك كردن يا حتي عوض كردن جهت دوربين بايد مي ايستادي سرجات و بعد يا شليك ميكردي يا اينكه دوربين رو ميچرخوندي . حالا چون نماي دوربين First Person بوده پس به همين دليل FPS رو روي كنسول متحول كرده ؟ تحول اصلي رو HALO ايجاد كرد :biggrin1:

البته پشم داريم تا پشم نيما :biggrin1:

Golden Eye يه بازي Stop & Gun بود به قول معروف ! يعني براي شليك كردن يا حتي عوض كردن جهت دوربين بايد مي ايستادي سرجات و بعد يا شليك ميكردي يا اينكه دوربين رو ميچرخوندي . حالا چون نماي دوربين First Person بوده پس به همين دليل FPS رو روي كنسول متحول كرده ؟ تحول اصلي رو HALO ايجاد كرد :biggrin1:
خب نوید از یه کنسول که کنترلرش تنها یک آنالوگ داره چه انتظاری داری ؟
خب مسلما اگه هر بازی ای غیز از Halo روی Xbox یا PS2 میومد با توجه به کنترلر کنسول Run & Gun میشد. پس همچینم کار شاخی نکرده Halo ! البته تو این زمینه!

شد داستانه اول مرغ بود یا تخم مرغ!. حالا تمام رسانه های غول دنیا که بیشتر از سن ما تو کار گیم هستن چرند میگن و Golden Eye شد مبداء Fps کنسولی :laughing:.

خب نوید از یه کنسول که کنترلرش تنها یک آنالوگ داره چه انتظاری داری ؟
خب مسلما اگه هر بازی ای غیز از Halo روی Xbox یا PS2 میومد با توجه به کنترلر کنسول Run & Gun میشد. پس همچینم کار شاخی نکرده Halo ! البته تو این زمینه!
پس با این حساب همه بازیهای fps کنسولی run &gun تشریف دارن دیگه!پس هیچ fpsای تا حالا نتونسته هیچ تحولی تو این سبک تو کنسولها ایجاد کنه.

توی FPS هایی که نسل قبل انجام دادم , بازی ای که گیم پلیش خیلی به Halo نزدیک بود و بعضی وقتا حتی به اون میرسید به نظرم TimeSplitters بود. حیف که Free Radical این نسل ...

وسط این همه جمله های به یاد موندنی یه جمله توجهم رو بیشتر به خودش جلب کرد!! :
آره یادمه مثلا میگفت گرافیکhalo 3 ،lز گرافیک kz2شاخ تره. آخر دیدیم که بازی حتاhdنبود.(این کهhype.نبود؟ بود؟)
میشه بپرسم بانجی کی همچین حرفی رو زده...؟: ) منبع بدین لطفا...

بازی ای که گیم پلیش خیلی به Halo نزدیک بود و بعضی وقتا حتی به اون میرسید به نظرم TimeSplitters بود.
که متاسفانه از نظر مالتی پلیر و موسیقی و داستان و خیلی چیزهای دیگه به اندازه یک کهکشان با Halo فاصله داشت.
حیف که Free Radical این نسل ...
اومد یه Clone از Halo بزنه که .... :cheesygri.

توی FPS هایی که نسل قبل انجام دادم , بازی ای که گیم پلیش خیلی به Halo نزدیک بود و بعضی وقتا حتی به اون میرسید به نظرم TimeSplitters بود. حیف که Free Radical این نسل ...
یکی از جالب ترین نکاتش دوربین بود. مثلا با بردن انالوگ به سمت راست دوربین دیر می چرخید و اسلحه اول می چرخید. خیلی سیستم باحالی بود :دی
بعد از گیم پلی عالی ای که داشت , طنز جالب و خاصش بود که بازی رو متفاوت میکرد. مرحله ای که گوژپست نتردام توش بود رو هیچ وقت یادم نمیره :دی
من خودم شماره دومش دوست داشتم. یک مرحله اش بود توی کلیسا بودش بعد یک باس میاد قد کل کلیسا. اون از همه خداتر بود :دی

آخرین ویرایش:
که متاسفانه از نظر مالتی پلیر و موسیقی و داستان و خیلی چیزهای دیگه به اندازه یک کهکشان با Halo فاصله داشت.
به اندازه یک کهکشان که نمیشه گفت ! ولی خب فاصله داشت. multiplayer رو نمیدونم ولی بد هم نبوده , حداقل سایتها که این طور میگن. موسیقی هاش خیلی خوب بود ! (هرچند موسیقی های Halo کلآ توی FPS های سروره !) داستانش هم دنبال نمیکردم و به نظرم چیز خاصی نداشت ! گرافیکش خیلی خوب بود و حتی 60fps هم بود :دی
بعد از گیم پلی عالی ای که داشت , طنز جالب و خاصش بود که بازی رو متفاوت میکرد. مرحله ای که گوژپست نتردام توش بود رو هیچ وقت یادم نمیره :دی

یکی از جالب ترین نکاتش دوربین بود. مثلا با بردن انالوگ به سمت راست دوربین دیر می چرخید و اسلحه اول می چرخید. خیلی سیستم باحالی بود :دی
الآن که گفتی یه چیزایی یادم اومد :دی ولی کلآ حافظه ضعیفه دیگه :دی

آخرین ویرایش:
پس با این حساب همه بازیهای fps کنسولی run &gun تشریف دارن دیگه!پس هیچ fpsای تا حالا نتونسته هیچ تحولی تو این سبک تو کنسولها ایجاد کنه.
شما مثل اینکه فقط میخوای یه سوژه پیدا کنی بهش گیر بدی !
چرا حرف تو دهن من میذاری ؟
این کار Halo تحول بوده. ولی تحولی که با توجه به کنترلر های کنسول های جدید بالاخره میبایست توسط یه بازی رخ میداد. مثلا Golden Eye چجوری با اون دسته های تک آنالوگی Run & Gun میشد ؟

افتاد الان ؟ فهمیدی ؟ یا باز کلاس توجیهی تو پروفایلت برگزار کنم ؟؟

آخرین ویرایش:
حرف حرف کاملا بیربطی هست بخاطر اینکه Crysis هیچ ربطی به Halo نداره درسته هر دو Fps هستند اما از نظر داستان . دنیا . تنوع اسلحه . و ... تفاوت دارند با این حال اصلا بهتر بود چنین چیزی گفته نمیشد چون که اصلا هیچ ربطی بین این دو بازی وجود نداره

آخرین ویرایش:
شما مثل اینکه فقط میخوای یه سوژه پیدا کنی بهش گیر بدی !
چرا حرف تو دهن من میذاری ؟
این کار Halo تحول بوده. ولی تحولی که با توجه به کنترلر های کنسول های جدید بالاخره میبایست توسط یه بازی رخ میداد. مثلا Golden Eye چجوری با اون دسته های تک آنالوگی Run & Gun میشد ؟

افتاد الان ؟ فهمیدی ؟ یا باز کلاس توجیهی تو پروفایلت برگزار کنم ؟؟
چون جواب شما رو تو پروفایلم ندادم خیال نکن که حرفت منطقی و نمیدونم چی چی بود!! اما در این مورد حرفایی که شما میزنی همیشه طوری بیان میشه که مثلا میخوای بازیهای xbox رو کم اهمیت جلوه بدی و از اون طرف بازیهای ps3 رو انچنانی! به خاطر همینه که از بحث کردن تو پروفایلم باهات خودداری کردم.کار halo تحول بوده ولی تحولی که توسط halo اتفاق افتاده نه بازی دیگه ای!! این مسئله روشنه؟! حالا باز بیا بگو خب فلان چیز هم فلان چیز رو داشته پس اونم باید کاندیدای تحول تو fps کنسولی بشه و تاریخ رو باید همینجا بازنویسی کنیم.
اگه کافی نبود و فکر میکنی که بازم دارم حرف تو دهنت میذارم و بازم میخوای تو پروفایلم، توجیهات تخصصی راه بندازی، ایندفعه مثل دفعه پیش عمل نمیکنم !

چون جواب شما رو تو پروفایلم ندادم خیال نکن که حرفت منطقی و نمیدونم چی چی بود!! اما در این مورد حرفایی که شما میزنی همیشه طوری بیان میشه که مثلا میخوای بازیهای xbox رو کم اهمیت جلوه بدی و از اون طرف بازیهای ps3 رو انچنانی! به خاطر همینه که از بحث کردن تو پروفایلم باهات خودداری کردم.کار halo تحول بوده ولی تحولی که توسط halo اتفاق افتاده نه بازی دیگه ای!! این مسئله روشنه؟! حالا باز بیا بگو خب فلان چیز هم فلان چیز رو داشته پس اونم باید کاندیدای تحول تو fps کنسولی بشه و تاریخ رو باید همینجا بازنویسی کنیم.
اگه کافی نبود و فکر میکنی که بازم دارم حرف تو دهنت میذارم و بازم میخوای تو پروفایلم، توجیهات تخصصی راه بندازی، ایندفعه مثل دفعه پیش عمل نمیکنم !
وقتی میگم حرف تو دهن آدم میذاری همینه . من حرفی از بازی PS3 زدم ؟!
حالا باز بیا بگو خب فلان چیز هم فلان چیز رو داشته پس اونم باید کاندیدای تحول تو fps کنسولی بشه و تاریخ رو باید همینجا بازنویسی کنیم.
به این میگن توهم !
من کی همچین چیزایی گفتم که بخوام باز تکرارش کنم؟ فقط گفتم GE با توجه به کنترلرش Stop & Gun بود. Halo باید هم با وجود کنترلر های دو آنالوگی Run & Gun میشد. اگه نمیشد جای تعجب داشت. انقدر درک این سخته که چیزایی که نگفتم میذاری تو دهنم؟
در ضمن هر چیزی هم که تو پروفایلت گفتم عین واقعیت بود. چون هر دو بازی رو بازی کردم. شما برو بجای 4 تا Artwork از بازی ِ ...... ، خودش رو بازی کن تا نگی فانتزی ِ!

جالبه که بازی های Hit معمولاً به نام ناشر تعریف و تمجید میشن چون[دوباره]معمولاً ناشرین سفارش بازی میدن یا ایده و طرح میدن که البته در مورد سازنده های مستقل کوچیک تر داستان تا حدودی متفاوته ولی در مورد Halo با وجود اینکه Bungie مدت ها جزئی از Microsoft Game Studios بود و از استودیوهای داخلیش شناخته میشد و مهمتر اینکه تمام هزینه های "فرنچایز کردن"Halo از بودجه ی Microsoft تامین شد و خیلی مهمتر(!)اینکه Halo متعلق به Microsoftـه باز از این بازی به عنوان "Bungie's Franchise" یاد میکنن که البته با در نظر گرفتن شیطان و پلید بودن MS "امریست بس عادی و روزمره"
و اما راجع به Halo Killer بودن Crysis II قطعاً من در جایگاهی نیستم که بتونم پیش بینی کنم ولی به هر حال یه دفعه از زیر بته که در نیومدم!!
Halo:Combat Evolved امید Microsoft برای موفقیت XBOX 360 بود!اشتباه تایپی نیست و اشتباهاً تصور نکردم که Halo:CE رو X360 عرضه شد!!
با در نظر گرفتن Xbox به عنوان زیرساختی قوی برای X360 این بازی هم یکی(شاید مهمترین)پایه بنای MS در صنعت کنسول و بازی بود که اتفاقاً خوب هم جواب داد،Bungie قطعاً سازنده ی منحصر به فردیه ولی Microsoft هم برای باز کردن جاپا تو بازار تمام وزن و زورشو گذاشت پشت این فرنچایز و هرکاری برای موفقیتش کرد(در حد عرضه ی لیوانهای تبلیغاتی با عکس Halo 3 در روز عرضه بازی!!)الآنم 9 سال از اولین Halo میگذره و هنوز خبری نیست...
قصد بحث یا مقایسه با منظور خاص ندارم ولی Crysis 2 تو تنها فاکتوری که میشه با قطعیت گفت از Halo جلو "هست" گرافیکه و باز قطعاً این بازی از نظر سطح گرافیک خیلی بالاتر از KZ2(حداقل رو کنسول)نمیتونه باشه و با فروش KZ2 هم همگی آشنا هستید.
صحبت من اینه که گرچه Crysis 2 از لحاظ بصری حد و مرز جدیدی ایجاد میکنه ولی در بقیه ی زمینه ها کمی و کاستی نداره که نداشتن کمبود و نقص لزوماً به معنی فوق العاده بودن نیست.ارائه ی مکانیزم و المان های موجود با اصطلاحاً پولیش بیشتر به اندازه ی همون پولیش بیشتر جواب میده.
*ضمن اینکه تمام گفته ها و پیش فرض ها بر اساس شنیده های تابحال از Crysis 2 و تجربه ی اثر اصلیه و امکان وجود تغییرات گسترده و دگرگون شدن[گیم پلی]بازی نسبت به وضعیت فعلی شدیداً وجود داره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or